AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='furciaczek']Boskie zdiecia i Boska Panna Mloda:loveu: :oops::oops::oops::lol: Boska to była świadkowa - najpierw cieszyła się jak głoopecek i mnie rozśmieszała, tak że mi się zmarchy na tapecie robiły:diabloti::evil_lol:, a potem jak ryknęła podczas przysięgi małżeńskiej, to tak jej zostało aż do kolacji.:lol: [quote name='Bodziulka']a ja chcę Twoją fotkę w całej okazałości :diabloti: Bodziulka:mad:, jak zwykle nowe wymagania!:diabloti::evil_lol::lol:;):loveu: Spesziali for ju::lol: (TZ mnie tu jakoś dziwnie za rękę trzyma :evil_lol:) Jeee, odkryłam taką opcję że można zniknąć moją bladą twarz:lol:, znaczy na zdjęciach!:multi::evil_lol: I w ogóle ściągnęłam już 3 programy do obróbki i ślęczę godzinami :diabloti:, kazdy ma inne opcje :cool3:, jak coś wyprodukuję to pokażę.:lol: Rudzio chrapie, Lusia wzdycha przez sen, zaraz idziemy na nocny spacerek i spaaać. Rudy był dziś niegrzeczny na spacerku, ciągnął na wszystkie strony, podrywał wszystkie suczki i zjadł jakiś stary mokry chleb.:diabloti: Lusia jak zwykle drze pycholka jak coś nowego zobaczy i się wystraszy. Niedobre te moje dzieciaki! Quote
furciaczek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Gdzie wyrwalas tak cudna suknie??:loveu: Normalnie moj typ kiecki:multi: Zachowaj namiary na krawcowa czy sklep bo moze mi sie przydadza:diabloti: Odezwe sie juz z Polski:loveu: Quote
Bodziulka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='AśkaK'] a to miał być taki kameralny ślub - tylko Wy i świadkowie :evil_lol:;) Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ciiii...tak jakoś wyszło że jak zaczęliśmy zapraszać znajomych, to się taki łancuszek zrobił, no bo jak tego się zaprasza to tamtego też itd...No i wyszło ze 40 osób.:lol: Bosze głowa mi dziś pęka! Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='furciaczek']Gdzie wyrwalas tak cudna suknie??:loveu: Normalnie moj typ kiecki:multi: Zachowaj namiary na krawcowa czy sklep bo moze mi sie przydadza:diabloti: Odezwe sie juz z Polski:loveu: Kiecunia? Z allegro!!!:lol:Podajesz wymiary i za 3 tygodnie masz gotową z dostawą do domu.:p Zasypię was fotkami teraz bo zrobiłam małe przeróbeczki,a i tak na nic innego nie mam siły ani ochoty (np na sprzatanie), a na dogo zawsze szybko czas mija.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 http://img295.imageshack.us/img295/7051/img91171kopiaqh1.jpg hahah widzę, że drzemnęłaś chwilkę :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='malawaszka']http://img295.imageshack.us/img295/7...71kopiaqh1.jpg hahah widzę, że drzemnęłaś chwilkę :evil_lol: Wiesz, człowiek zmęczony był, a urzędnik długo gadał.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Najbardziej emocjonujący dzień w moim życiu.:loveu::loveu::loveu: Tuż po przysiędze. Podpisujemy cyrograf.:diabloti::lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 AśkaK napisał(a):http://img150.imageshack.us/img150/9710/img9228kopiarf5.jpg (TZ mnie tu jakoś dziwnie za rękę trzyma :evil_lol:) TZ Cię obejmuje w talii, to teściu Cię dziwnie za rękę trzyma :evil_lol: Czee Aśka, co japońca nie chciała :loveu: :multi: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 cudne :loveu::loveu::loveu: super miałaś włoski zrobione :loveu: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Czeeeść Paula!!!:loveu::multi:Haha, rzeczywiście to teściu!:lol: Tak się właśnie zastanawiałam, jak ten TZ łapkę wygiął że mnie tak złapał.:evil_lol: Czekaj, czekaj! Zaraz będą zdjęcia gości!:lol::eviltong: Wasiu dzięki :oops::loveu:. W herach miałam ze 30 spinek i niestety fryz nie wytrzymał do następnego dnia bo spać się w tym nie dało.:evil_lol: Moja zapłakana, najkochańsza świadkowa.:lol: Najszczęśliwsza chwila.:loveu: Zaobrączkowanie TZta.:diabloti::multi::evil_lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 AśkaK napisał(a):Czekaj, czekaj! Zaraz będą zdjęcia gości!:lol::eviltong: :mad: Tylko wiesz, powycinaj albo zamaż :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 :p:loveu:Nie powiem kto to!:lol: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Paula_ napisał(a)::mad: Tylko wiesz, powycinaj albo zamaż :evil_lol: Ups, za późno!:lol::multi: Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 hahahha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula masz fajowy kolorek włosów - taki jak ja - albo raczej taki jak ja bym chciała mieć :placz::evil_lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 malawaszka napisał(a):Paula masz fajowy kolorek włosów - taki jak ja - albo raczej taki jak ja bym chciała mieć :placz::evil_lol: Dzięki :loveu: Farbka Goldwell, ale nie wiem, jaki odcień, mogę zapytać, jak chcesz :lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]wow:multi: ...super fotaski :multi:.......i to ile....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
Bodziulka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='AśkaK']:p:loveu:Nie powiem kto to!:lol: w życiu jej na oczy nie widziałam :diabloti: nie znam, a kto to taki? ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :placz:Paula_ napisał(a):Dzięki :loveu: Farbka Goldwell, ale nie wiem, jaki odcień, mogę zapytać, jak chcesz :lol: chcę :grins: chociaż u mnie to i tak pewnie wyjdzie czarny :evil_lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Bodziulka napisał(a):w życiu jej na oczy nie widziałam :diabloti: nie znam, a kto to taki? ;) :evil_lol: Nie wiem, nie znam :cool1: :evil_lol: malawaszka napisał(a):chcę :grins: chociaż u mnie to i tak pewnie wyjdzie czarny :evil_lol: Jak będę na solce (pewnie dopiero po świętach) to zapytam fryzjerki :lol: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wow:multi: ...super fotaski :multi:.......i to ile....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] :lol: Dbsst tyle nacykała i wszystkie piękne!!! [quote name='Bodziulka']w życiu jej na oczy nie widziałam :diabloti: nie znam, a kto to taki? ;-) :evil_lol: Ja też nie znam, ale przyszła na ślub i fajny prezent przyniosła!:mdrmed: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]poka te tancowane z imprezy... powiedziałabym że sie wzruszyłam na zdjęciach, ale nie powiem bo mnie to nie biere... ja taka jakaś nieromantyczna :shake: ale wygladaliście pienknie :multi:[/FONT] Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]poka te tancowane z imprezy... powiedziałabym że sie wzruszyłam na zdjęciach, ale nie powiem bo mnie to nie biere... ja taka jakaś nieromantyczna :shake: ale wygladaliście pienknie :multi:[/FONT] Ja też myślałam, że się nie wzruszę, ale jak Aśka mówiła przysięgę, to mi się łezka zakręciła :oops: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Hehe, ja tam twarda jestem, foty też mnie nie ruszają, ale za to jak spooojrzę na weeelon co na szafie wisi...:placz::placz::placz::lol: No i na kolacji z parentsami się rozmazałam raz:roll:, ale tylko chwilkę.:evil_lol: Kurka, tancowane prawie wszystkie nieostre ale coś tam wyskrobię zaraz! Quote
Recommended Posts