furciaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A jak tam Asiu Rude i Luskowe psy sie miewaja:cool3::loveu: Quote
Paula Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 AśkaK napisał(a):Dziękuję Gosiu :buzi:, łysolek nam już nie zmarznie jak przyjdą chłody!:loveu: Weźcie pod uwagę, że młody rośnie :lol: Trzeba wziąć parę cm więcej ;) Lepiej żeby miał lużniejszy płaszczyk niz obcisły pancerzyk ;) AśkaK napisał(a):Ewa się ze mnie śmiała i pytała, ile mam lat.:evil_lol: Nie dam rady :placz:, teściowa zamówiła mszę w kościele na 15.00 :watpliwy:, :grin: O, współczuwam :mdleje: :diabloti: Ale mi dogo muli :angryy: Quote
AśkaK Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Fafluny dobrze.:lol: Były ze mną dziś u Bandoska (ale czekały w aucie) a potem pojechaliśmy po TZta na lotnisko.:loveu: Uciekam lulu!!!:bye: Quote
AśkaK Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 paula_z napisał(a):Weźcie pod uwagę, że młody rośnie :lol: Trzeba wziąć parę cm więcej ;) Lepiej żeby miał lużniejszy płaszczyk niz obcisły pancerzyk ;) Racja, racja!:multi: paula_z napisał(a):Ale mi dogo muli :angryy: A mi cały komp i sama też mulę.:evil_lol:Pora na mnie!:lol: Jeszcze raz papa! Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 paula_z napisał(a):Weźcie pod uwagę, że młody rośnie :lol: Trzeba wziąć parę cm więcej ;) Lepiej żeby miał lużniejszy płaszczyk niz obcisły pancerzyk ;) Ale mi dogo muli :angryy: A moze dalo by rade zrobic jakis regulowany plaszczyk:cool3: mi tez zamula strasznie:shake: AśkaK napisał(a):Fafluny dobrze.:lol: Były ze mną dziś u Bandoska (ale czekały w aucie) a potem pojechaliśmy po TZta na lotnisko.:loveu: Uciekam lulu!!!:bye: a TZ to gdzie wywialo?? przegapilam cos:oops: branoc:loveu: Quote
Bodziulka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 paula_z napisał(a):Bodziulka :glaszcze: Dobrze, że kompa nie zabrali :lol: jest już nowa dostawa kocy? :razz: Jest dostawa :cool3: A ska, olej spotkanko rodzinne!!:evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Cześć!!!:p Dzisiejszy dzień był koooszmarny, wróciliśmy o 3 nad ranem z piwka, potem łaziliśmy z psiuchami, w rezultacie poszliśmy spać o 5 a pobudka o 8.:placz:Obiadek i msza, o mamo, myślałam że padnę.:roll: furciaczek napisał(a): a TZ to gdzie wywialo?? przegapilam cos:oops: branoc:loveu: TZ znowu lata w delegacje.:-( Dobrze że się zajęcia na uczelni zaczynają, czymś się zajmę zamiast tęsknić.:oops: Marzę o poduszce, do jutra!:p Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Lec sie wyspac:loveu: Kolorowych snow zycze kochana:loveu: Quote
Paula Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 AśkaK napisał(a):poszliśmy spać o 5 a pobudka o 8.:placz: :crazyeye: Terminatorki ;) :diabloti: Ja nie wiem, jak wstanę dziś o 8 :mdleje: Może wolne wezmę :hmmmm: :evil_lol: Co u piesów? Jakieś fotki bym pooglądała :razz: Quote
furciaczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Czy ktos w koncu zmierzy Bandusia:cool3: Quote
Paula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='furciaczek']Czy ktos w koncu zmierzy Bandusia:cool3:[/quote] Ja posiałam centymetr, po mierzeniu Maksia gdzieś go wsadziłam, co by się nie zapodział i nie pamiętam gdzie :oops: :evil_lol: Jak znajdę, to zmierzę go w środę. Cze Aśka :multi: Quote
AśkaK Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Heja babolki!:lol::loveu: Fuuurciaczek, nie biiij!:placz::evil_lol: Ta moja skleroza :shake:, miarkę miałam w torbie a i tak Bandośka zmierzyć zapomniałam.:oops: Do trzech razy sztuka, jutro też jadę.:lol: A wiecie jak Bandziorek pięknieje z dnia na dzień i ciocia Paula zrobiła mu pikne foty::loveu: Widzicie jaki ma meszek?!:loveu::lol: Zaraz fotasy moich grubasów.:p Quote
Paula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Extra :multi: Hihi, Luśka wygląda jak zabawka dla Rudego :grin: I jak sobie słodko główkę na jego łapce położyła :loveu: Quote
AśkaK Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Tylko Rudy trochę znudzony tą zabawką.:evil_lol:I jak zwykle zły, że mu zdjęcia robię.:lol: Quote
Paula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Bo mu świecisz po gałach :evil_lol: zamiast focić w dzień, na spacerkach :eviltong: ;) http://img251.imageshack.us/img251/1868/dsc02928kopiate9.jpg :grin: jaka minka :loveu: Quote
AśkaK Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Hej babulki!:lol: Na spacerkach też focę, zaraz pokażę!:eviltong::lol: Spotkaliśmy się dziś z Bodziulką :p, szkoda że tak krótko, ale moja wina bo zamiast wcześniej przyjść...zapomniałam!:placz:Nie no, lecytynę zacznę brać!:oops::evil_lol: I prawie miałam dziś wypadek, z mojej winy :diabloti:, jakaś rozkojarzona ostatnio jestem.:shake: Bandośka też nie wymierzyłam.:placz:Nie wiem co się ze mną dzieje...jesień czy co?:roll: Ale Bandosek chyba nie będzie już potrzebować kubraczka, bo w takim tempie jak mu sierść rośnie to do zimy cała odrośnie!:multi: Zaraz pogmeram w fotkach spacerkowych... Quote
AśkaK Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Rudasek -przystojniaczek.:cool3::evil_lol: Quote
Paula Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Bosh, Aśka, wypadek :crazyeye: Kup sobie tę lecytynę, ona jest też na koncentrację :evil_lol: http://img225.imageshack.us/img225/8937/dsc01976kopiaap4.jpg :grin: jakie łocy :loveu: Quote
AśkaK Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='paula_z']Bosh, Aśka, wypadek :crazyeye: Kup sobie tę lecytynę, ona jest też na koncentrację :evil_lol: No, bez kitu, muszę się jakoś ogarnąć bo źle skończę.:evil_lol: [quote name='paula_z']http://img225.imageshack.us/img225/8937/dsc01976kopiaap4.jpg :grin: jakie łocy :loveu: Hipnotyzuje patyka!:lol: Quote
Paula Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='AśkaK']No, bez kitu, muszę się jakoś ogarnąć bo źle skończę.:evil_lol: Hipnotyzuje patyka!:lol:[/quote] Tfutfu, ogarnij się kobieto ;) :evil_lol: Jaki grzeczny :loveu: Maksiu by nie wytrzymał, już by na mnie wskoczył :roll: gdybym mu tak patykiem przed pysiem machała :diabloti: Quote
Angel_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ale słodki mokry Rudasek :loveu: uwieeeeelbiam rudaskowe zwierzyny :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć Asiu :) wpadłam sie przywitać, a tu takie fajne fotki :loveu: http://img228.imageshack.us/img228/4223/dsc01965kopiatz5.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam i przesyłam buziaki i mizianko dla psiaków :loveu: Quote
Recommended Posts