Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Aśka :loveu: Haha, zamiast zakuwać, filmiki w sieci oglądasz, toć to kolejny pożeracz czasu :evil_lol: Ty lepiej na youtube nie wchodź :diabloti:

Posted

[quote name='Paula_']Cześć Aśka :loveu: Haha, zamiast zakuwać, filmiki w sieci oglądasz, toć to kolejny pożeracz czasu :evil_lol: Ty lepiej na youtube nie wchodź :diabloti:
Heeej, no i znowu mam zaległości na dogo! Oj filmiki na youtube są zajebiszcze i zawsze siedzę z godzinę jak już tam wlezę.:evil_lol:

[quote name='Bodziulka']a może na wieczór paniejski by się coś takiego przydało? :cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100551

[quote name='Paula_']Albo takie :razz: http://www.extrememen.pl/glowna1.html

:evil_lol:
Haha, krasnal chyba za długo na deszczu siedział i mu coś urosło.:evil_lol:
Powiem wam w tajemnicy przed TZtem:scared:, że rok temu na panieńskim u kumpeli z LO był ten Kamil z extrememen, a potem poleciałyśmy do klubu gdzie już wszyscy razem tańczyli...w różnych wariantach :lol:...był strażak...i policjant.:evil_lol: Polecam! :lol: Wciągnęli nas z kumpelą na scenę.:siara:8-):scared:Ale ciiiiii, TZ nic nie wie, w domu mu powiedziałam "wieeesz, przyszedl taki koleś i tam raz zatańczył dla Ewy, taki sobie, nic specjalnego".:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Byliśmy wczoraj z kochaną debeściarką w Ratuszu na "próbie zdjęciowej".:loveu:Paaaula, skrobnij mi swój nr tel na pw pliiisss, od miesiąca już mi kom naprawiają :lmaa: i nie mam wielu numerów, a chciałabym zadzwonić do Cia!:loveu:

Posted

Czeeeeść!:loveu::lol:
Przeziębiłam się kurde.
1,5 tygodnia do ślubu. Mam wszystko oprócz rękawiczek i spinek do włosów.:p Tremę też mam.:evil_lol:

Foteczki których dawno nie było.:lol:

Bidulek.:evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Haaa .... to mi się podoba :)
mówisz i masz :)

:lol:Hehe, żeby tak ze wszystkim było! Ty mi mówisz "milion w totka", ja wrzucam kupon, wygrywam i dzielimy się po połowie!:evil_lol:

jonQuilla napisał(a):

http://img518.imageshack.us/img518/2396/dsc04212qm6.jpg ja widzę że Lusia tylko tak niepozornie wygląda :loveu::evil_lol:

Cicha woda!:diabloti::cool3::lol: Silcznotka co?:evil_lol:

Paula_ napisał(a):
Kuruj się, babo, nie możesz zasmarkana wygłaszać przysięgi :evil_lol: ;-)

Na szczęście kataru nie mam, za to obawiam się że mi glos odbierze...:lol: Hmm, czyżby jakaś podświadoma obrona organizmu to jest..?:evil_lol:;)

A Rudasek potrafi być jelopkiem nie tylko w kąpieli...:lol:

Wypłoszek mój.:loveu:

Właśnie leży dupką do mnie i pryka, słychać i... czuć.:diabloti:

Bodziulka napisał(a):
Biedny Rudasek - Państwo biora ślub, a jemu każą się myć :evil_lol:

Taaak, straaaszne biedactwo.:evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Na szczęście kataru nie mam, za to obawiam się że mi glos odbierze...:lol: Hmm, czyżby jakaś podświadoma obrona organizmu to jest..?:evil_lol:;)

:grin: Tylko pamiętaj "I nie opuszczę Cię aż do śmierci" a nie "nie dopuszczę" :diabloti:

http://img515.imageshack.us/img515/5868/dsc04238rr0.jpg :D Luśka to taka mini Axa :evil_lol:

http://img405.imageshack.us/img405/889/dsc04286gh2.jpg Rudy jełopkuje jak Maksiu, ale leży jak ... Axa :evil_lol: ;)

Posted

Cześć :multi::multi:

AśkaK napisał(a):
:lol:Hehe, żeby tak ze wszystkim było! Ty mi mówisz "milion w totka", ja wrzucam kupon, wygrywam i dzielimy się po połowie!:evil_lol:

trzeba było mówić że masz takie zachcianki :) :evil_lol::evil_lol:
popracujemy nad wygraną w totka ;) :evil_lol:

Lusia to babka z charakterkiem...przynajmniej na taką mi wygląda :loveu:

Jełopek...ale żeś go skwitowała :)
http://img405.imageshack.us/img405/5066/dsc04254tp0.jpg <-- Lusia wchodzi do pokoju a Rudas myśli "o niee...co ona znów ode mnie chce" ;)

Posted

Hej baby, kurcze, wczoraj napisałam piękneeeego posta i go nie ma.:placz:

jonQuilla napisał(a):
Lusia to babka z charakterkiem...przynajmniej na taką mi wygląda :loveu:

No pewnie że tak!:lol: Ustawia Rudzielca jak chce, biedaczek nic nie ma do powiedzenia.:evil_lol:

jonQuilla napisał(a):
http://img405.imageshack.us/img405/5066/dsc04254tp0.jpg <-- Lusia wchodzi do pokoju a Rudas myśli "o niee...co ona znów ode mnie chce" ;)

:lol: Założę się że właśnie tak sobie nieraz myśli!:evil_lol:

Paula_ napisał(a):
:grin: Tylko pamiętaj "I nie opuszczę Cię aż do śmierci" a nie "nie dopuszczę" :diabloti:

:evil_lol: Można się też pomylić i powiedzieć "i nie odpuszczę".:lol: Ale, ale! My na szczęscie na razie nie będziemy wygłaszać tych wszystkich ostateczności, bo na cywilnym jest chyba tylko ta urzędowa formułka.:eviltong: "Świadoma praw i obowiązków..." Aaaaa!!!! Maaaamooo!!! Jak to brzmi!!!:evil_lol: Jakieś prawa - a ja nie wiem jakie :roll: - i co gorsza jeszcze obowiązki!:crazyeye::placz::shake::evil_lol: Po co te ludzie się hajtają...:shake:;):lol: Aaa! Jeszcze tylko 1,5 tygodnia!

Najprzód zapiszę tego posta, a potem wkleję fotki, żeby mi jak wczoraj nie skasowało.:cool1:

Posted

AśkaK napisał(a):
Jakieś prawa - a ja nie wiem jakie :roll: - i co gorsza jeszcze obowiązki!:crazyeye::placz::shake::evil_lol:

Hahahaha :grin:

Dawaj foty, póki nie muli :razz:

Posted

Co robi Lusia kiedy się nudzi...

1.gryzie z lewej strony

2.gryzie z prawej strony

3.patrzy się

4.jak patrzenie się znudzi, to się przewraca. Ale że nie lubi przewracać się sama, to zabiera ze sobą pajączka.:evil_lol:

Jak skończy, to rozpoczyna cały proces od nowa.:lol:

Paula, nie chichaj bo ja w strachu!:lol:
Kcecie zobaczyć fotki jakie nam debeściarska strzeliła?:cool3::loveu:

Posted

Haha :D Luśka jest świetna :loveu:

AśkaK napisał(a):
Paula, nie chichaj bo ja w strachu!:lol:

Dasz radę :razz: A jak się pomylisz, to będzie co wspominać :evil_lol: ;)

AśkaK napisał(a):
Kcecie zobaczyć fotki jakie nam debeściarska strzeliła?:cool3::loveu:

Goopie pytanie retoryczne :eviltong:

Posted

Niooo!:loveu::lol: A tam w ogóle ciemno było, tylko trochę dziennego światła przez okna wpadało, a i tak debe ze swoim super długim :cool3: obiektywem sobie tak piknie poradziła!:loveu: Te dwa zdjęcia robiła nam z końca sali!

Przyznam się do czegoś...Wczoraj kupiłam se zaje...istą farbę do włosów.:cool3: Po godzinie farbowania się okazało, że zaj..ista to ona jest, ale na opakowaniu.:watpliwy: Miał być "księżycowy pył" czy coś takiego, a wyszło...jajko.:errrr::chainsaw::roll: Czyli zamiast olśniewającego blond, wyglądałam dziś jak kurczak.:angryy::errrr: Na uczelnię tak musiałam iść...:watpliwy: Bosze, co mi do łba strzeliło farbować się samemu na tydzień przed ślubem!:placz: