Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

:evil_lol:Trochę zły był, to fakt, nie lubi jak mu daję po ślepkach kiedy się do snu szykuje.:evil_lol:

Ania-Sonia napisał(a):

Bandi....

Bandoszek już w lecznicy!:multi:Teraz czeka nas dłuuuga droga aż się tego grzyba/nużeńca/świerzba pozbędzie.:oops: Ale słodki pychol jest, a jak mu futro odrośnie to...:loveu: Macie pomysł na duuuży kubraczek na zimę? Coś muszę skombinować, kupić raczej się nie da (no i drogo :oops:), uszyję coś może tylko jak:roll:, jakiś wykrój by się przydał.:lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']a jak się nazywa córka wójka, nie siostrzebica? :hmmmm:
U nas to się nazywa siostra cioteczna :lol:

http://img223.imageshack.us/img223/6008/kopiadsc02966oj2.jpg :loveu: wciąż się nie mogę nadziwić, że Lusia taka kruszynka :calus:

http://img530.imageshack.us/img530/4059/dsc02969zq2.jpg :D :loveu:

Hej Aśka :multi: Nadrobiłam :eviltong: :mdleje: Mizianko dla sraluszków :loveu: Pozdrawiam :hand:

Posted

paula_z napisał(a):
U nas to się nazywa siostra cioteczna :lol:

Racja, ja też na kuzynki mówię siorka cioteczna!:lol:

Hej Paolcia!:loveu:
Dziękujem za mizianko, mizianka aż zanadto dziś było!:lol:Lusia się obraziła jak ją z budki na mizianie wyciągnęliśmy.:evil_lol:
Chuda jest taka...:lol:też się czasem nadziwić nie mogę jak to to stoi, że na wietrze się nie przewróci.;)

Posted

AśkaK napisał(a):
Za to Rudy już po tygodniu ma większe mięśnie!:cool3:

Aśka, zlituj się! :diabloti:Po co Rudasowi jeszcze większe mięśnie. Pudziana z niego zrobisz! :evil_lol:

A wracając do koligacji rodzinnych :cool3:
Kuzyn/ka - znaczy syn/córka brata ojca lub matki, a brat/siostra cioteczna to syn/córka siostry ojca lub matki, taaak??? (ja się też w tym zawsze gubię :evil_lol:)

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

A wracając do koligacji rodzinnych :cool3:
Kuzyn/ka - znaczy syn/córka brata ojca lub matki, a brat/siostra cioteczna to syn/córka siostry ojca lub matki, taaak??? (ja się też w tym zawsze gubię :evil_lol:)

Kiedyś w bieszczadach (a było nas wtedy z 10 sztuk ;)) zastanawialiśmy się kto jest dla kogo kim (tzn ciocią, wujkiem, powinowatą itp ;)) i tak się do siebie przez jakiś czas zwracaliśmy :evil_lol: generalnie i tak nie wiem kto jest kim dla kogo ;)

Posted

Hej babeczki gadułeczki!:loveu:
Jesteśmy już z powrotem w Wawie i to chyba na dobre. Wczoraj przed wyjazdem z Bielska byliśmy na spacerze w lesie bukowym, śliiiicznie było, ale baterie siadły :diabloti: i będą tylko ze 3 zdjęcia.
Rudzio pierdzi jak pierdział:evil_lol:, coś mu ta karma chyba nie służy.

Bodziulka napisał(a):
Czemu Lusia układa się do snu na łóżku, a Rudy na fotelu, i to bez żadneko kocyka i podusi :mad:

Bo on wszystkie kocyki międli i zwala:diabloti:, a podusie pod tyłek sobie kładzie :evil_lol:, na łóżku spać nie lubi bo za gorąco, a fotel stał pod oknem gdzie wiał chłodek.:p

Ania-Sonia napisał(a):
Aśka, zlituj się! :diabloti:Po co Rudasowi jeszcze większe mięśnie. Pudziana z niego zrobisz! :evil_lol:

Jak to po co, przecież do policji go wysyłamy!:lol:;)

Ania-Sonia napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja nigdy nie wiedziałam kto to jest stryjek.:evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja nigdy nie wiedziałam kto to jest stryjek.:evil_lol:

To już jest wyższa półka powiązań rodzinnych :evil_lol: Dla mnie też czarna magia :diabloti:

Posted

A brat taty to nie jest po prostu wójek?:lol:
Stryj to chyba brat dziadka lub babci!:hmmmm:

Nie no, nie wstawię tych zdjęć, wczoraj nie mogłam dojść do ładu z programem do edycji, a dziś mnie wywala z dogo. :motz: I Rudy wlaśnie jęczy na guli...:roll::lol:

Czekajcie, ostatnia próba...

Jeeest!:lol:

Rudzio jako pies pociągowy.:evil_lol::loveu:

Strasznie mu się ta nowa rola podobała! Mi z resztą też, o ile łatwiej się pod górę wchodzi jak taki mały mięśniaczek ciągnie!:lol:

Posted

Gosia!:loveu: Są takie specjalne uprzęże nawet, obejmują biodra i wtedy jest wygodnie jak psisko ciągnie.:loveu:
Cześć Paula, rzeczywiście na tej pierwszej fotce wyglądam jak pająk.:evil_lol:I tylko dlatego moja droga, tylko dlatego Ci daruję!:diabloti::lol:;)

Posted

Extra to było potem, jak żeśmy se na trawce leżeli, słoneczko grzało.:loveu:

Zmykam spać babeczki! Może jeszcze jakiś bazarek wystawię... dziś mnie podłamały koszty leczenia Bandosia.:oops:

Posted

3 mamy kciuki za Bandosia :loveu:
Wogóle to Dzień dobry :loveu:
Taka adna pogoda a ja nawet z Białą nie mam gdzie iść :mad: :placz:
Bosh jakie błętkine niebo :-o Ta pogodę pogięło :shake:

Posted

aNiOlEcEk napisał(a):
3 mamy kciuki za Bandosia :loveu:
Wogóle to Dzień dobry :loveu:
Taka adna pogoda a ja nawet z Białą nie mam gdzie iść :mad: :placz:
Bosh jakie błętkine niebo :-o Ta pogodę pogięło :shake:

:lol:Cześć aNiOlEcEk ! (ach ten twój nick!:watpliwy::evil_lol:)
No, pogoda w dechę! Właśnie wróciliśmy z parku, Rudas przestraszył w stawie wszystkie kaczki, zmoczył oba ucha a potem suszył się na słoneczku, ciamkając badyla jak narkoman.:lol: Lusia zmieliła na pył patysia długości pół metra, zajęło jej to jakieś 2 minuty.:evil_lol: Teraz muszę iść na pocztę, poczty nie znoszę.:diabloti:

Biedny Rudasek Bodziulko tak pokochał to ciągnięcie, że teraz ciągnie dalej, mimo że górek nie ma i nie ma takiej potrzeby, by pańcię holował.:diabloti::lol:

Wujek brat mamy, a brat taty to kto?:evil_lol:

A Bandoś ma się całkiem dobrze, wczoraj byliśmy na spacerku. Kciuki to lepiej za mnie trzymajcie żebym na zawał nie padła, jak zobaczę kolejny rachunek z lecznicy.:evil_lol: