AśkaK Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 :evil_lol:Trochę zły był, to fakt, nie lubi jak mu daję po ślepkach kiedy się do snu szykuje.:evil_lol: Ania-Sonia napisał(a): Bandi.... Bandoszek już w lecznicy!:multi:Teraz czeka nas dłuuuga droga aż się tego grzyba/nużeńca/świerzba pozbędzie.:oops: Ale słodki pychol jest, a jak mu futro odrośnie to...:loveu: Macie pomysł na duuuży kubraczek na zimę? Coś muszę skombinować, kupić raczej się nie da (no i drogo :oops:), uszyję coś może tylko jak:roll:, jakiś wykrój by się przydał.:lol: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Kubraczek mowisz? Tutaj sa stosunkowo nie drogie... podaj mi wymiary to moze cos znajde i zrobie malemu prezencik:cool3: Quote
Paula Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Bodziulka']a jak się nazywa córka wójka, nie siostrzebica? :hmmmm: U nas to się nazywa siostra cioteczna :lol: http://img223.imageshack.us/img223/6008/kopiadsc02966oj2.jpg :loveu: wciąż się nie mogę nadziwić, że Lusia taka kruszynka :calus: http://img530.imageshack.us/img530/4059/dsc02969zq2.jpg :D :loveu: Hej Aśka :multi: Nadrobiłam :eviltong: :mdleje: Mizianko dla sraluszków :loveu: Pozdrawiam :hand: Quote
AśkaK Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 :loveu: Wymiary :hmmmm:, oj to w poniedziałek wielkopsa wymierzę.:lol: Jest filmik!:p Lusia gania Rudaska. http://www.youtube.com/watch?v=wVr2Ye4QBLE Quote
AśkaK Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 paula_z napisał(a):U nas to się nazywa siostra cioteczna :lol: Racja, ja też na kuzynki mówię siorka cioteczna!:lol: Hej Paolcia!:loveu: Dziękujem za mizianko, mizianka aż zanadto dziś było!:lol:Lusia się obraziła jak ją z budki na mizianie wyciągnęliśmy.:evil_lol: Chuda jest taka...:lol:też się czasem nadziwić nie mogę jak to to stoi, że na wietrze się nie przewróci.;) Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hehe kto by pomyslal:evil_lol: Biedny rudasek:lol: alez ona dzwieki wydaje:loveu: Quote
Paula Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='AśkaK']Jest filmik!:p Lusia gania Rudaska. http://www.youtube.com/watch?v=wVr2Ye4QBLE :multi: :multi: :multi: Haha, Luśka jaka groźna :evil_lol: A Rudy jak dupkę chowa :grin: Quote
Bodziulka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Czemu Lusia układa się do snu na łóżku, a Rudy na fotelu, i to bez żadneko kocyka i podusi :mad: Quote
Ania-Sonia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 AśkaK napisał(a):Za to Rudy już po tygodniu ma większe mięśnie!:cool3: Aśka, zlituj się! :diabloti:Po co Rudasowi jeszcze większe mięśnie. Pudziana z niego zrobisz! :evil_lol: A wracając do koligacji rodzinnych :cool3: Kuzyn/ka - znaczy syn/córka brata ojca lub matki, a brat/siostra cioteczna to syn/córka siostry ojca lub matki, taaak??? (ja się też w tym zawsze gubię :evil_lol:) Quote
Bodziulka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ania-Sonia napisał(a): A wracając do koligacji rodzinnych :cool3: Kuzyn/ka - znaczy syn/córka brata ojca lub matki, a brat/siostra cioteczna to syn/córka siostry ojca lub matki, taaak??? (ja się też w tym zawsze gubię :evil_lol:) Kiedyś w bieszczadach (a było nas wtedy z 10 sztuk ;)) zastanawialiśmy się kto jest dla kogo kim (tzn ciocią, wujkiem, powinowatą itp ;)) i tak się do siebie przez jakiś czas zwracaliśmy :evil_lol: generalnie i tak nie wiem kto jest kim dla kogo ;) Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ale te rodzinne schematy sa zakrecone:evil_lol: Czesc asiu co tam slychac:loveu::cool3: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Cześć Asiu :) widziałam fotki i filmik :loveu: fajnie to wygląda jak mała Lusia goni dużego Rudego :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Hej babeczki gadułeczki!:loveu: Jesteśmy już z powrotem w Wawie i to chyba na dobre. Wczoraj przed wyjazdem z Bielska byliśmy na spacerze w lesie bukowym, śliiiicznie było, ale baterie siadły :diabloti: i będą tylko ze 3 zdjęcia. Rudzio pierdzi jak pierdział:evil_lol:, coś mu ta karma chyba nie służy. Bodziulka napisał(a):Czemu Lusia układa się do snu na łóżku, a Rudy na fotelu, i to bez żadneko kocyka i podusi :mad: Bo on wszystkie kocyki międli i zwala:diabloti:, a podusie pod tyłek sobie kładzie :evil_lol:, na łóżku spać nie lubi bo za gorąco, a fotel stał pod oknem gdzie wiał chłodek.:p Ania-Sonia napisał(a):Aśka, zlituj się! :diabloti:Po co Rudasowi jeszcze większe mięśnie. Pudziana z niego zrobisz! :evil_lol: Jak to po co, przecież do policji go wysyłamy!:lol:;) Ania-Sonia napisał(a): Kuzyn/ka - znaczy syn/córka brata ojca lub matki, a brat/siostra cioteczna to syn/córka siostry ojca lub matki, taaak??? (ja się też w tym zawsze gubię :evil_lol:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja nigdy nie wiedziałam kto to jest stryjek.:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 AśkaK napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja nigdy nie wiedziałam kto to jest stryjek.:evil_lol: To już jest wyższa półka powiązań rodzinnych :evil_lol: Dla mnie też czarna magia :diabloti: Quote
AśkaK Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 A brat taty to nie jest po prostu wójek?:lol: Stryj to chyba brat dziadka lub babci!:hmmmm: Nie no, nie wstawię tych zdjęć, wczoraj nie mogłam dojść do ładu z programem do edycji, a dziś mnie wywala z dogo. :motz: I Rudy wlaśnie jęczy na guli...:roll::lol: Czekajcie, ostatnia próba... Jeeest!:lol: Rudzio jako pies pociągowy.:evil_lol::loveu: Strasznie mu się ta nowa rola podobała! Mi z resztą też, o ile łatwiej się pod górę wchodzi jak taki mały mięśniaczek ciągnie!:lol: Quote
furciaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Swietny pomysl z tym psem pociagowym:evil_lol: Ja bym na to nie wpadla:loveu: Quote
Paula Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :multi: Cześć chudzielcu :evil_lol: http://img443.imageshack.us/img443/7991/dsc030072bk1.jpg pod górkę fajnie, gorzej z górki ;) Ja bym się z Maksiem nie odważyła :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Gosia!:loveu: Są takie specjalne uprzęże nawet, obejmują biodra i wtedy jest wygodnie jak psisko ciągnie.:loveu: Cześć Paula, rzeczywiście na tej pierwszej fotce wyglądam jak pająk.:evil_lol:I tylko dlatego moja droga, tylko dlatego Ci daruję!:diabloti::lol:;) Quote
Paula Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 AśkaK napisał(a):Cześć Paula, rzeczywiście na tej pierwszej fotce wyglądam jak pająk.:evil_lol:I tylko dlatego moja droga, tylko dlatego Ci daruję!:diabloti::lol:;) :grin: :eviltong: :evil_lol: http://img220.imageshack.us/img220/5229/dsc030212qi1.jpg extra :mdleje: Quote
AśkaK Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Extra to było potem, jak żeśmy se na trawce leżeli, słoneczko grzało.:loveu: Zmykam spać babeczki! Może jeszcze jakiś bazarek wystawię... dziś mnie podłamały koszty leczenia Bandosia.:oops: Quote
Angel_ Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 3 mamy kciuki za Bandosia :loveu: Wogóle to Dzień dobry :loveu: Taka adna pogoda a ja nawet z Białą nie mam gdzie iść :mad: :placz: Bosh jakie błętkine niebo :-o Ta pogodę pogięło :shake: Quote
Bodziulka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Żeby tak biednego Rudaska wykorzystywać :mad: A tak na marginesie, to wujek to brat mamy :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 aNiOlEcEk napisał(a):3 mamy kciuki za Bandosia :loveu: Wogóle to Dzień dobry :loveu: Taka adna pogoda a ja nawet z Białą nie mam gdzie iść :mad: :placz: Bosh jakie błętkine niebo :-o Ta pogodę pogięło :shake: :lol:Cześć aNiOlEcEk ! (ach ten twój nick!:watpliwy::evil_lol:) No, pogoda w dechę! Właśnie wróciliśmy z parku, Rudas przestraszył w stawie wszystkie kaczki, zmoczył oba ucha a potem suszył się na słoneczku, ciamkając badyla jak narkoman.:lol: Lusia zmieliła na pył patysia długości pół metra, zajęło jej to jakieś 2 minuty.:evil_lol: Teraz muszę iść na pocztę, poczty nie znoszę.:diabloti: Biedny Rudasek Bodziulko tak pokochał to ciągnięcie, że teraz ciągnie dalej, mimo że górek nie ma i nie ma takiej potrzeby, by pańcię holował.:diabloti::lol: Wujek brat mamy, a brat taty to kto?:evil_lol: A Bandoś ma się całkiem dobrze, wczoraj byliśmy na spacerku. Kciuki to lepiej za mnie trzymajcie żebym na zawał nie padła, jak zobaczę kolejny rachunek z lecznicy.:evil_lol: Quote
Recommended Posts