AśkaK Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 furciaczek napisał(a):To to towarzystwo tez obfoc:loveu: I wymiziaj lysolka odemnie...jesli bedzie mozna go miziac oczywiscie Wymiziam, rękawice na łapy się zakłada i mizia!:lol::loveu: Hej Paula!:loveu: paula_z napisał(a):Spakuj już kabelek, co byś nie zapomniała :evil_lol: ;-) Racja, racja!:evil_lol: A dozio...jakbym nie zobaczyła to bym nie uwierzyła!:lol: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cześć Asiu :) w końcu tu dotarłam ;) Psiaki masz cudne :loveu: tylko coś dawno fotek nie było.. :cool3: Mistrz komiksu jest super :evil_lol: A Dozio to już w ogóle mnie powalił :evil_lol::loveu: Quote
furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dozio?? ja myslalam ze to doberman:roll: wlasnie jakies nowe fotki by sie przydaly:cool3: Quote
AśkaK Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Hej Aga!:p Foteczki były rzeczywiście pare dni temu ostatnio, teraz piesy siedzą z TZtem w Bielsku, jutro do nich jadę to nadrobię!:multi::lol: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 furciaczek napisał(a):Dozio?? ja myslalam ze to doberman:roll: no owszem.. poplątało mi się :cool3: AśkaK napisał(a):Hej Aga!:p Foteczki były rzeczywiście pare dni temu ostatnio, teraz piesy siedzą z TZtem w Bielsku, jutro do nich jadę to nadrobię!:multi::lol: To ja czekam na świeże fotki :loveu: Quote
AśkaK Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Zmykam spać dsziewczynki!:lol: Buziaki i dobrej nocki!:sleep2::p Quote
AśkaK Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Hej dziewojki, jestem w Bielsku!:p Ale się faflaki cieszyły!!!:loveu: I wąchały mnie jak wariaty, bo czuły tego psiaka którego miałam w pociągu.:lol: I wzruszająca chwila - powitanie znową Panią.:loveu: Jestem w szoku jak grzeczny był ten piesio!:loveu: Nie to co Rudy!:diabloti:Żadnego szczypania ludzi za spodnie, żadnego wyrywania, żadnych napaści na cudzą kanapkę!:-o:evil_lol:Zwinął się w kłębuszek i spał. Pojadł trochę chrupek i znowu spał.:loveu: Od dziś mam też nowego podopiecznego w lecznicy, jak możecie to zaglądajcie dziewczyny bo straszna bida z niego.:oops:To ten u mnie w podpisie.:-( Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 O matko sznaucio:loveu: jaki piekny:loveu: cholerai z sie wzruszylam noooo... mam nadzieje ze bedzie szczesliwy w nowym domku:loveu: Psiaki pewnie sie strasznie cieszyly jak przyjechalas:loveu: Quote
AśkaK Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Wiedziałam że ci się spodoba!:lol: Psiak przekochany i panią też będzie mieć baaardzo fajną, tak więc jestem szczęśliwa!:loveu: A w pociągu zaczepiała nas całą drogę 3,5 letnia dziewczynka, bardzo chciała się dowiedzieć wszystkiego o piesku, a jej ulubionym pytaniem było "A czemu?".:lol: -Prosze pani, a dokąd on jedzie? -Do swojego nowego domku. -A czemu? -Bo nie ma swojego domu... -A czemu? -Bo ktoś go wyrzucił, albo może się zgubił... -A czemu się zgubił? -"Bo nie pilnował się mamy!"- to ostatnie powiedziała mama dziewczynki która po nią przyszła.:evil_lol: Kochane są takie dzieciaki i dają wiele do myślenia.:lol: Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Widze ze mialas bardzo ciekawa podroz:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 AśkaK napisał(a):Wiedziałam że ci się spodoba!:lol: Psiak przekochany i panią też będzie mieć baaardzo fajną, tak więc jestem szczęśliwa!:loveu: A w pociągu zaczepiała nas całą drogę 3,5 letnia dziewczynka, bardzo chciała się dowiedzieć wszystkiego o piesku, a jej ulubionym pytaniem było "A czemu?".:lol: -Prosze pani, a dokąd on jedzie? -Do swojego nowego domku. -A czemu? -Bo nie ma swojego domu... -A czemu? -Bo ktoś go wyrzucił, albo może się zgubił... -A czemu się zgubił? -"Bo nie pilnował się mamy!"- to ostatnie powiedziała mama dziewczynki która po nią przyszła.:evil_lol: Kochane są takie dzieciaki i dają wiele do myślenia.:lol: przerabiałam to z siostrzenicą, jak miała jakieś 3 latka, cokolwiek się nie powiedziało, pytała "A dlaceto?" :diabloti: chyba dlatego nie lubię dzieci :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Bodziulka, to Twoja siostra ma już 3-letnie dziecko? :-o Bandi.... Quote
Angel_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 to zdjęcie z nową Panią :loveu: jakie to musi być cudne uczucie takie spotkanie :loveu: Do tego jaka podróż ciekawa :cool3: Słodkie sa takie dzieciaczki :loveu: Quote
Bodziulka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Bodziulka, to Twoja siostra ma już 3-letnie dziecko? :-o a jak się nazywa córka wójka, nie siostrzebica? :hmmmm: bo ona teraz to ze 13 lat ma tak w ogóle, ale 10lat temu to też było wnerwiające ;) Quote
Ania-Sonia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To chodzi chyba o kuzynkę :diabloti: Quote
Bodziulka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 człowiek nawet na dogomanii może się czegoś nauczyć ;) :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Helloł!!!:lol: Krótka relacja co u nas: dzisiaj cały dzień sprzątałam, jutro się wyprowadzamy.:placz: Ale wcześniej pójdziemy na spacerek w góry. :loveu: Piesy dziś miały głodówkę, bo...srutkają na potęgę!:-o Zawsze tak jest gdy zostawiam je z TZtem - przekarmione do granic możliwości, bo TZ nie potrafi im niczego odmówić.:evil_lol: Efekt: dwie pokaźne kupy dziś rano (ale już po porannym bieganiu!) na dywanie w kuchni.:diabloti: Chyba sprawka Lusi... A na ogródku kup wyrosło tyle, ile grzybów po deszczu!:-o Ale podobno tak jest przy tej karmie Orijen, że psy srutkają znacznie więcej niż po tradycyjnej karmie. Za to Rudy już po tygodniu ma większe mięśnie!:cool3: aNiOlEcEk napisał(a):to zdjęcie z nową Panią :loveu: jakie to musi być cudne uczucie takie spotkanie :loveu: Pani się strasznie cieszyła na widok psiaka i pies też chyba był zadowolony, a mi się tak ciepło na serduchu zrobiło...:loveu: aNiOlEcEk napisał(a):Do tego jaka podróż ciekawa :cool3: Słodkie sa takie dzieciaczki :loveu: Nio fajna była ta mała:loveu:, nie wiem czemu Bodziulka się pulta!:evil_lol: Niektóre pytania małych dzieci naprawdę dają do myślenia i każą człowiekowi na chwilę się zatrzymać i zmienić sposób myślenia. Np jak zapytała mnie o to czemu pies nie ma domu, z zupełnie zdziwioną minką, jakby nie mogła tego pojąć. I rzeczywiście to przecież niepojęte, że takie cudowne stworki są wyrzucane, gnębione, maltretowane...:shake: Zaraz zgram co nieco i wstawię.:cool3: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 czesc asiu:loveu: j a swojego TZ juz wychowalam:diabloti: teraz boi sie cokolwiek dawac psom do jedzenia:evil_lol: czekam na fotki:loveu: Quote
AśkaK Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Hej Gosiu!:loveu: Ja tam im daję wolną rękę, a niech se robią co chcą byleby szczęśliwi byli :evil_lol:, tylko ja później przy zbieraniu kup mniej szczęśliwa jestem.:roll::lol: "Co tam się za oknem dzieje?" Za oknem jest ogródek...i jabłka do gryzienia.:lol: Quote
AśkaK Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Portreciki.:loveu::lol: Lusia wyjada korzonki...:roll::evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 widze ze twoje psiaki na wegetarianizm sie przezucily:evil_lol: A to jablko jest wieksze od pysia Luski:loveu::evil_lol: prtreciki przepiekne:loveu: ach te fafelki rudego:loveu: Quote
AśkaK Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']widze ze twoje psiaki na wegetarianizm sie przezucily:evil_lol: Hehe, dobrze by było! Niestety wcinają teraz karmę z samym mięchem prawie i przez to te koopy takie wielkie.:diabloti::evil_lol: Wgrałam filmik ale jeszcze musi się załadować. Szykujemy się do spania: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ale rudy wyszedl na tej ostatniej fotce:evil_lol: Jak jakis wciekly pies:diabloti: Quote
Recommended Posts