Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
To to towarzystwo tez obfoc:loveu: I wymiziaj lysolka odemnie...jesli bedzie mozna go miziac oczywiscie

Wymiziam, rękawice na łapy się zakłada i mizia!:lol::loveu:

Hej Paula!:loveu:
paula_z napisał(a):
Spakuj już kabelek, co byś nie zapomniała :evil_lol: ;-)

Racja, racja!:evil_lol:

A dozio...jakbym nie zobaczyła to bym nie uwierzyła!:lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Asiu :) w końcu tu dotarłam ;)

Psiaki masz cudne :loveu: tylko coś dawno fotek nie było.. :cool3:

Mistrz komiksu jest super :evil_lol: A Dozio to już w ogóle mnie powalił :evil_lol::loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Dozio?? ja myslalam ze to doberman:roll:

no owszem.. poplątało mi się :cool3:

AśkaK napisał(a):
Hej Aga!:p
Foteczki były rzeczywiście pare dni temu ostatnio, teraz piesy siedzą z TZtem w Bielsku, jutro do nich jadę to nadrobię!:multi::lol:

To ja czekam na świeże fotki :loveu:

Posted

Hej dziewojki, jestem w Bielsku!:p
Ale się faflaki cieszyły!!!:loveu: I wąchały mnie jak wariaty, bo czuły tego psiaka którego miałam w pociągu.:lol:

I wzruszająca chwila - powitanie znową Panią.:loveu:

Jestem w szoku jak grzeczny był ten piesio!:loveu: Nie to co Rudy!:diabloti:Żadnego szczypania ludzi za spodnie, żadnego wyrywania, żadnych napaści na cudzą kanapkę!:-o:evil_lol:Zwinął się w kłębuszek i spał. Pojadł trochę chrupek i znowu spał.:loveu:

Od dziś mam też nowego podopiecznego w lecznicy, jak możecie to zaglądajcie dziewczyny bo straszna bida z niego.:oops:To ten u mnie w podpisie.:-(

Posted

Wiedziałam że ci się spodoba!:lol:
Psiak przekochany i panią też będzie mieć baaardzo fajną, tak więc jestem szczęśliwa!:loveu:
A w pociągu zaczepiała nas całą drogę 3,5 letnia dziewczynka, bardzo chciała się dowiedzieć wszystkiego o piesku, a jej ulubionym pytaniem było "A czemu?".:lol:
-Prosze pani, a dokąd on jedzie?
-Do swojego nowego domku.
-A czemu?
-Bo nie ma swojego domu...
-A czemu?
-Bo ktoś go wyrzucił, albo może się zgubił...
-A czemu się zgubił?
-"Bo nie pilnował się mamy!"- to ostatnie powiedziała mama dziewczynki która po nią przyszła.:evil_lol:
Kochane są takie dzieciaki i dają wiele do myślenia.:lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Wiedziałam że ci się spodoba!:lol:
Psiak przekochany i panią też będzie mieć baaardzo fajną, tak więc jestem szczęśliwa!:loveu:
A w pociągu zaczepiała nas całą drogę 3,5 letnia dziewczynka, bardzo chciała się dowiedzieć wszystkiego o piesku, a jej ulubionym pytaniem było "A czemu?".:lol:
-Prosze pani, a dokąd on jedzie?
-Do swojego nowego domku.
-A czemu?
-Bo nie ma swojego domu...
-A czemu?
-Bo ktoś go wyrzucił, albo może się zgubił...
-A czemu się zgubił?
-"Bo nie pilnował się mamy!"- to ostatnie powiedziała mama dziewczynki która po nią przyszła.:evil_lol:
Kochane są takie dzieciaki i dają wiele do myślenia.:lol:

przerabiałam to z siostrzenicą, jak miała jakieś 3 latka, cokolwiek się nie powiedziało, pytała "A dlaceto?" :diabloti: chyba dlatego nie lubię dzieci :evil_lol:

Posted

to zdjęcie z nową Panią :loveu:
jakie to musi być cudne uczucie takie spotkanie :loveu:

Do tego jaka podróż ciekawa :cool3: Słodkie sa takie dzieciaczki :loveu:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Bodziulka, to Twoja siostra ma już 3-letnie dziecko? :-o

a jak się nazywa córka wójka, nie siostrzebica? :hmmmm: bo ona teraz to ze 13 lat ma tak w ogóle, ale 10lat temu to też było wnerwiające ;)

Posted

Helloł!!!:lol:
Krótka relacja co u nas: dzisiaj cały dzień sprzątałam, jutro się wyprowadzamy.:placz:
Ale wcześniej pójdziemy na spacerek w góry. :loveu:
Piesy dziś miały głodówkę, bo...srutkają na potęgę!:-o Zawsze tak jest gdy zostawiam je z TZtem - przekarmione do granic możliwości, bo TZ nie potrafi im niczego odmówić.:evil_lol: Efekt: dwie pokaźne kupy dziś rano (ale już po porannym bieganiu!) na dywanie w kuchni.:diabloti: Chyba sprawka Lusi... A na ogródku kup wyrosło tyle, ile grzybów po deszczu!:-o
Ale podobno tak jest przy tej karmie Orijen, że psy srutkają znacznie więcej niż po tradycyjnej karmie. Za to Rudy już po tygodniu ma większe mięśnie!:cool3:

aNiOlEcEk napisał(a):
to zdjęcie z nową Panią :loveu:
jakie to musi być cudne uczucie takie spotkanie :loveu:

Pani się strasznie cieszyła na widok psiaka i pies też chyba był zadowolony, a mi się tak ciepło na serduchu zrobiło...:loveu:

aNiOlEcEk napisał(a):
Do tego jaka podróż ciekawa :cool3: Słodkie sa takie dzieciaczki :loveu:

Nio fajna była ta mała:loveu:, nie wiem czemu Bodziulka się pulta!:evil_lol: Niektóre pytania małych dzieci naprawdę dają do myślenia i każą człowiekowi na chwilę się zatrzymać i zmienić sposób myślenia. Np jak zapytała mnie o to czemu pies nie ma domu, z zupełnie zdziwioną minką, jakby nie mogła tego pojąć. I rzeczywiście to przecież niepojęte, że takie cudowne stworki są wyrzucane, gnębione, maltretowane...:shake:

Zaraz zgram co nieco i wstawię.:cool3:

Posted

Hej Gosiu!:loveu:
Ja tam im daję wolną rękę, a niech se robią co chcą byleby szczęśliwi byli :evil_lol:, tylko ja później przy zbieraniu kup mniej szczęśliwa jestem.:roll::lol:

"Co tam się za oknem dzieje?"

Za oknem jest ogródek...i jabłka do gryzienia.:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']widze ze twoje psiaki na wegetarianizm sie przezucily:evil_lol:

Hehe, dobrze by było! Niestety wcinają teraz karmę z samym mięchem prawie i przez to te koopy takie wielkie.:diabloti::evil_lol:

Wgrałam filmik ale jeszcze musi się załadować.

Szykujemy się do spania: