Bodziulka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 AśkaK napisał(a)::lol:Cześć aNiOlEcEk ! (ach ten twój nick!:watpliwy::evil_lol:) właśnie - miałam duże poblemy, żeby jej koc podpisać ;) Wujek brat mamy, a brat taty to kto?:evil_lol: to teść ;) Ja też nienawidzę poczty - ostatnio mi awiz nie zostawiają i musze się łaskawie dopytywac na poczcie, czy może coś przypadkiem do mnie nie przyszło :roll: a ostatnio mam z nimi codzienie do czynienia - dziś na przykład zatargałam 7 paczek z kocami :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 CZEŚĆ!:lol: Moje wariatuńcie nareszcie odpuściły i śpią... Rudy jest wstrętny, co minutę przyłazi i wtyka nos pod pachę/kolano/bok i najgorsze, że nie wiem czego on chce!:evil_lol::diabloti: No bo tak: na spacerze były, żreć dostały, głaski były, zabawy były...no to czego jeszcze potrzeba?!:-o:lol: Ja wiem, wiem, to jest koło zamknięte, spełni się jedną potrzebę to za chwilę następna się pojawia.:lol: Bodziulka, nie motaj!:diabloti::evil_lol:Teść to ociec męża!:eviltong: Albo żony, jak jesteś mężem.:lol: Obaliłam pocztę, z czterech paczek dostałam dwie :diabloti: bo jedna nie do nas, a druga to było powtórne awizo.:roll: Muszę, muszę wam pokazać tego slodziaka.:placz: Słodziak robi koopki jak mały słonik, z resztą wygląda też jak słonik - szary i łysy.:oops: I duuuży.:loveu:Ale slodziak, więc mu się wszystko wybacza.:lol: Bodziulka, ja mam taką prośbę - wystawisz od nowa na bazarku bluzkę i ocieplacz?:oops:Na Bandosia, z moim nr konta? Albo Twoim, bo za przesyłkę musisz sobie odjąć! Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A zmierzylas banderaska:cool3: a tak w wogole to dziendobry:loveu: Quote
AśkaK Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 I dobrywieczorek!:lol: Nie zmierzyłam :oops:, jutro zmierzę, miarkę sobie na wierzchu kładę już teraz.;) Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 AśkaK napisał(a):I dobrywieczorek!:lol: Nie zmierzyłam :oops:, jutro zmierzę, miarkę sobie na wierzchu kładę już teraz.;) ma nadzieje ze tym razem nie zapomnisz:mad: Quote
Bodziulka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 AśkaK napisał(a):nowa na bazarku bluzkę i ocieplacz?:oops:Na Bandosia, z moim nr konta? Albo Twoim, bo za przesyłkę musisz sobie odjąć! Asia, to ja Ci podeślę tego foyki, opis itp, i Ty sobie wystawisz - a w międzyczasie ja Ci to dostarczę :) Quote
agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć :) Jaka bidulka z Bandosia :( trzymam za niego kciuki!!! Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Trzymajcie mnie, trzymajcie mocno bo nie zdzierżę, nie wytrzymam, roztrzaskam na strzępy!!!:bad-word::motz::chainsaw: Wiecie co się stało?! Wiecie???! Zepsuła nam się pralka, to wiecie...już dawno, z miesiąc się bujam i wożę pranie do mamy. No i w końcu zamówiliśmy cudowne cacuszko, pralko-suszarkę, w sklepie internetowym, tanio jak za samą pralkę!:loveu: Byłam taka szczęśliwa! Dziś ją dostarczyli...Wszystko piknie i miodzio, tylko że TO JEST SUSZARKA A NIE PRALKO-SUSZARKA!!!:motz::pissed: Gdyby to była sama pralka, to bym przebolała i zostawiła. Ale nie, to jest kuźwa suszareczka, pi...ona suszareczka!:motz:Tylko co ja mam ku...wa suszyć jak uprać nie mogę!!!:motz::bad-word::evil_lol: No dobra, już jestem come down...:lol: Już wyluzowałam, spakowalam grzecznie suszareczkę z powrotem w kartony, czekam co mi sklep odpisze. Jutro od rana będą mieli miłą klientkę na lini.:evilbat: Ale tak się cieszyłam z pralko-suszarki!:placz: Quote
Bodziulka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A jak egzaminy? Dziś miały być wyniki? Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Nie dziś tylkow piątek :eviltong: i to najwcześniej.:roll:Nie dobijaj mnie Bodziulka :placz:, jak nie zdam biochemii to się zabiję.:-( Quote
Bodziulka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 nie - to zabijsze pana, co przyjedzie po suszarkę :evil_lol::diabloti: Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Pana zabiję niewątpliwie, jak mi każe jeszcze płacić za przesyłkę!:diabloti: Acha, jestem chora. I jutro też mam egzamin. (ale ten na pewno jakoś przejdzie, jak nie teraz to jeszcze z 10 terminów będzie, psor jest spoko :lol:) Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 AśkaK napisał(a):Nie dziś tylkow piątek :eviltong: i to najwcześniej.:roll:Nie dobijaj mnie Bodziulka :placz:, jak nie zdam biochemii to się zabiję.:-( nie zabijaj sie dopuki nie zmierzysz bandosia!!! Nio to udal Ci sie zakup nie powiem:evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 :-( Mam doła, nic mie nie wychodzi...:placz: Przyszłam się wyżalić i już sobie idę.:evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 :laugh2_2:ZDAŁAM, ZDAAAAŁAM!!! Biochemię zdałam!!!:sweetCyb::cunao::lol: Dziewczyny, ale jestem szczęśliwa, nie macie pojęcia!!!:sweetCyb: Quote
Ania-Sonia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AśkaK napisał(a)::laugh2_2:ZDAŁAM, ZDAAAAŁAM!!! Biochemię zdałam!!!:sweetCyb::cunao::lol: Dziewczyny, ale jestem szczęśliwa, nie macie pojęcia!!!:sweetCyb: To my też się cieszymy!!!! :multi::loveu: AśkaK napisał(a):Trzymajcie mnie, trzymajcie mocno bo nie zdzierżę, nie wytrzymam, roztrzaskam na strzępy!!!:bad-word::motz::chainsaw: Wiecie co się stało?! Wiecie???! Zepsuła nam się pralka, to wiecie...już dawno, z miesiąc się bujam i wożę pranie do mamy. No i w końcu zamówiliśmy cudowne cacuszko, pralko-suszarkę, w sklepie internetowym, tanio jak za samą pralkę!:loveu: Byłam taka szczęśliwa! Dziś ją dostarczyli...Wszystko piknie i miodzio, tylko że TO JEST SUSZARKA A NIE PRALKO-SUSZARKA!!!:motz::pissed: Gdyby to była sama pralka, to bym przebolała i zostawiła. Ale nie, to jest kuźwa suszareczka, pi...ona suszareczka!:motz:Tylko co ja mam ku...wa suszyć jak uprać nie mogę!!!:motz::bad-word::evil_lol: No dobra, już jestem come down...:lol: Już wyluzowałam, spakowalam grzecznie suszareczkę z powrotem w kartony, czekam co mi sklep odpisze. Jutro od rana będą mieli miłą klientkę na lini.:evilbat: Ale tak się cieszyłam z pralko-suszarki!:placz: :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Właśnie ostatnio podczas spacerku z Bodziulką w Azorku wyznałam jej, że pralka to jest to magiczne urządzenie bez którego nie mogłabym się obejść :evil_lol: Moje życie, można powiedzieć, ległoby w gruzach :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AśkaK napisał(a)::laugh2_2:ZDAŁAM, ZDAAAAŁAM!!! Biochemię zdałam!!!:sweetCyb::cunao::lol: Dziewczyny, ale jestem szczęśliwa, nie macie pojęcia!!!:sweetCyb: :multi::multi::multi: A ja miałam przed chwilą mały nalot policji w domu :-? :watpliwy: :lying: :smhair2: :question: :???: :icon_roc: Quote
Angel_ Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Gratulacjeet!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Mówiłam, ze nie taka biochemia zła :diabloti: Nie ma to jak udupienie semestru przez fizjologie zwierząt z fanatyczką :shake: Wypij coś dobrego sobie :loveu: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Cześć Aniu, Bodziulko, Aniu!:laugh2_2: Skaczę sobie tak i dziś nie przestanę!:lol::multi: Piję Aniloecek, a jakże!:drinking::lol: Naleweczkę od mamuni!:loveu: Bosze, wygląda na to że skończę te studia!:jumpie::evil_lol: Aniolecek, ja z koleji fizjo miałam spoko, bardzo lubię przedmioty związane ze zwierzolkami i łatwo mi wchodzi.:loveu:Widzisz, co uczelnia to inni psorzy i gdzie indziej trudności.:roll: Ania-Sonia napisał(a): :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Właśnie ostatnio podczas spacerku z Bodziulką w Azorku wyznałam jej, że pralka to jest to magiczne urządzenie bez którego nie mogłabym się obejść :evil_lol: Moje życie, można powiedzieć, ległoby w gruzach :evil_lol: Aneczko, nie dobijaj mnie proszę!!!!!!:scream_3::placz::evil_lol: Ja też bez pralki nie mogłabym się obejść:lol:...niestety właśnie muszę!Od ponad miesiąca!:diabloti: U nas w małym mieszkanku nie ma gdzie upychać brudów, wożę się tak w tę i we w tę do mamy,dziś też zrobiłam kursik.:roll: I wertuję teraz prawa konsumenta.:diabloti:Bo dziady mi mówią, że jak folia porwana to nie przyjmą zwrotu. A kopa w tyłek przyjmiecie? - mialam ochotę zapytać.:diabloti::evil_lol: Bodziulka, matko, co się stało?Doigrałaś się i ktoś na ciebie w końcu nasłał?!:evil_lol:;) Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AśkaK napisał(a)::-( Mam doła, nic mie nie wychodzi...:placz: Przyszłam się wyżalić i już sobie idę.:evil_lol: co ty gadasz:shake: AśkaK napisał(a)::laugh2_2:ZDAŁAM, ZDAAAAŁAM!!! Biochemię zdałam!!!:sweetCyb::cunao::lol: Dziewczyny, ale jestem szczęśliwa, nie macie pojęcia!!!:sweetCyb: Gratuluje :multi: wiedzialam ze to sie tak skonczy:loveu: Quote
Paula Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AśkaK napisał(a)::laugh2_2:ZDAŁAM, ZDAAAAŁAM!!! Biochemię zdałam!!!:sweetCyb::cunao::lol: Dziewczyny, ale jestem szczęśliwa, nie macie pojęcia!!!:sweetCyb: Gratulacje :sweetCyb: :drink1: :cunao: Bodziulka napisał(a):A ja miałam przed chwilą mały nalot policji w domu :-? :watpliwy: :lying: :smhair2: :question: :???: :icon_roc: :-o Bodziulka, jak to? :-o Podejrzewają Cię o nielegalny handel kocami? :evil_lol: ;) AśkaK napisał(a):I wertuję teraz prawa konsumenta.:diabloti:Bo dziady mi mówią, że jak folia porwana to nie przyjmą zwrotu. A kopa w tyłek przyjmiecie? - mialam ochotę zapytać.:diabloti::evil_lol: Farmazon jakiś :-o a niby jak miałaś sprawdzić, co Ci wcisnęli :shake: Szkoda, że nie zapytałaś :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 furciaczek napisał(a):co ty gadasz:shake: Hej Gosiu!:loveu: No już mi przeszło.:lol:Wczoraj miałam jakieś załamanie po tej pralko-suszarce.:diabloti::roll::lol: Dzięki dziewuszki za gratulacje:loveu:, nie ma się czym chwalić bo zdawałam to chyba 10 raz...:evil_lol: Więc cieszkam się jak cholera, bo 11 bym nie przeżyła.:shake::evil_lol: paula_z napisał(a)::-o Bodziulka, jak to? :-o Podejrzewają Cię o nielegalny handel kocami? :evil_lol: ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: paula_z napisał(a):Farmazon jakiś :-o a niby jak miałaś sprawdzić, co Ci wcisnęli :shake: Szkoda, że nie zapytałaś :evil_lol: Też mnie się wydaje, że jak klient dostaje do domu produkt, i nawet wie doskonale że to jest SUSZARKA (a nie spodziewa się pralko-suszarki:diabloti:) to ma prawo chyba rozpakować i zobaczyć, jak to wygląda.:roll: Eh, zobaczę co mi jutro odpowiedzą i będę się wtedy martwić. A może któraś chce suszareczkę???:cool3::evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 suszarki nie chce... ale jakies zdiecia by sie przydaly:cool3: Quote
AśkaK Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Zdjęcia suszarki?:evil_lol::diabloti::lol: Quote
Recommended Posts