Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):
Haha :grin: Świetne :multi: Luśka obskakuje Rudaska, jak Axa Maksia, tylko proporcje troszkę inne :evil_lol:

Bywa, że jest na odwrót - Rudy skacze wokół Luśki.:lol: Mam też gdzieś filmik, poszukam. Luśka się wtedy zajebiście wścieka :evil_lol: , bo Rudy-klocek skacze na nią klatą i łapami i nie patrzy, że ona malutka. Sam się przy tym świetnie bawi.:diabloti: Ale Lusia sobie dobrze radzi, pokazuje komplet ząbków, fuka i odskakuje i próbuje Rudasowi oddać :lol: , ale on zwykle kręci takie bączki że nie może go szczypnąć nigdzie.

Cześć Furciaczku!:loveu: Jak wrócisz do PL to sobie lookniesz na filmiki!;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pańcia mnie męczy...

...a ja jej wcale nie koffam!:evil_lol: (poza tym po oczach widać, że jest pijana!:evil_lol: ;) )

Za to kofffam moją eukanubkę!

A skąd wiem, że to moja? Tylko do mnie przychodzą przecież takie duuuże paczki!:eviltong:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ty go chyba nie karmisz skoro tak uparcie sie do tej karmy dobiera:evil_lol:

W mniemaniu Rudego to co dostaje do jedzenia to co najmniej 10 razy za mało.:evil_lol: Jest wiecznie nienasycony, wiecznie głodny, ciągle mający nadzieję...:lol: TZ mówi o nim "chodzący żołądek". Nagram kiedyś jak pochłania michę, zobaczycie!:lol:

Posted

W ogóle ich nie wychowuję! Same się wychowują, co widać na załączonych obrazkach.:evil_lol: ;) Luśka to potrafi czasem tak Rudemu przylać w dupkę z plaskacza.. :-o :lol: Więc ja już nie potrzebuję!;)

A'propos wychowania: Rudy skacze po stole żeby wyjrzeć przez okno, a TZtowi wypija mleko ze szklanki jak tylko TZ postawi ją koło łóżka.:evil_lol:

Posted

A wpraszaj się, wpraszaj!:multi: Wariaty są jak najbardziej miziaste! :lol:
Ty też masz fajnie Gosia, TZ i dwa psiule i jeszcze kociaki do tego! I w Lądku siedzisz, a mi się Londyn strasznie spodobał.:loveu:

Posted

Dzięki za zaproszenie!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jak się kasowo podreperujemy i TZ będzie miał mniej wyjazdów służbowych to kto wie, kto wie...:cool3: Bardzo kusząca propozycja!:loveu:

Zmykam spać, jutro długa droga przed nami, ach żal wyjeżdżać...:-(

Posted

Bodziulka napisał(a):
Aśka, to Ty nie wiesz, co masz z Rudym zrobić jak mleko pije? Fotę mu rób! :evil_lol:

:lol:

Bodziulko, kocyk zawsze się przyda ale na razie oszczędzam na szelki.:oops:

Dojechaliśmy, ale podróż trwała 7 godzin i zajechaliśmy o 24 padnięci.:roll: Na szczęście im bardziej na północ tym mniej deszczu.

Zdjęcia po filmie!:lol: Teraz oglądam "Tożsamość Bourna".:eviltong: