Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

Hej Iza, Gosia, Bodziulka, Ania, Paula, Alinkaaa !!!:p
Nie mam chwilki napisać, malutka chora na parwowirozę, walczymy.:-(

TZ wrócił niespodziewanie wcześniej, ten mój chorowitek!:loveu: Znowu miał coś z nogą, wrócił na leczenie. Mam więc już aparat, jak coś napstrykam to wstawię!:p

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jeeeeeeeeeeeeeeeeeej:(:(:(:(:( ale pech.....wlasnei pislam posta zeby malutka sie 3mala i zeby wszystko sie ulozylo a tu ..........:(
przykro mi strasznie......czemu tak musi byc ze takie malenstwa odchodza...:(

Posted

Furciaczek a Ty co nie śpisz o tej porze?:p
Trzymam się, choć przez łzy... TZ i psiaki mnie ratują, bez nich pewnie zagrzbałabym się pod koc na 10 dni i nie wychodziła.:-( Strasznie to niesprawiedliwe.:-(

Posted

ano nie spie... tesknie za swoimi psiakimi... siedzialam teraz na PWP i poryczalam sie jak bobr... slow juz niemam co ci ludzie wyprawiaja... i wkurzam sie na siebie ze jestem bezsilna...nic niemoge k*** zrobic:placz:

wiem jak sie czujesz kochana...

Posted

Bodziulka, a ty znowu się w tej dziczy zaszyłaś?!:lol: Ale ci dooobrze!:placz: Też bym chciała! A tu musimy z TZtem w śmierdzącej Wawie siedzieć, bo miał operację nosa i teraz się kuruje. Jak nie noga, to nos...ja z nim nie mogę!:evil_lol: Leków w szafce mamy tyle, że niejeden emeryt by się nie powstydził :lol: , po całym mieszkaniu walają się chusteczki, gaziki, plastry, aaa!!!

Trochę fotek będzie teraz.:grins:

Rudzio zaspany i smutny po odejściu Malinki

• .:-(

• Posted

OJ ! Asiu :shake: tak mi przykro :-( biedactwo malutkie .
    Trzymajcie sie .
    Ach Rudas taki śliczny ,panna Luśka oczywiście też .

[img]http://img214.imageshack.us/img214/4418/kopiadsc01723mw2.jpg

Posted

Oj namieszało się, namieszało.:shake: :-(
    Ale smutki psiaki rozpędzają. Dzisiaj uśmiałam się z Rudaska jak taplał się w stawie i szukał patyków pod wodą, nurkując i przebierając łapami po dnie.:lol:
    Drapanko.

Słoneczko moje.:loveu:

Czarnulka.:lol:

Posted

Zabawa w podgryzanie rudaskowej szynki.:lol:

"Kilka słów do mikrofonu":evil_lol:

Chwila namysłu przed atakiem...

...a gdy taktyka opracowana, można ruszać do boju!:lol:

Rudy wącha rosołek dla zaczerpnięcia sił.;) :lol:

Ulubiona figura Lusi.:evil_lol:

Śnupeczka zamyślona.:loveu:

Posted

Rudzio to co przytył zaraz zgubi, bo znowu jesteśmy w Bielsku!:multi: Od jutra spacerki po górach.:loveu:
    Piesiuchy dodatkowo są szczęśliwe jeszcze z jednego powodu - zapomniałam zabrać z W-wy ich suchą karmę, więc dziś dostały świeżego indyka z ryżem i puszką psiego:lol: . Rudy na sekundę nawet nie wyjął dzioba z miski, a jedzenia nawet nie gryzł tylko rozdziawił paszczę i dopychał to co już nabrał kolejnymi porcjami jedzonka.:evil_lol: Lusia zwykle wybrzydza przy jedzeniu i zastanawia się 5 minut nad każdym chrupiem, za to indyczka wcinała dziś aż jej się uszy trzęsły i skończyła razem z Rudym. :lol: Teraz już śpią, Lunia obok TZta w łóżku a Rudzio na śpiworze, to jego ulubione posłanko. Ja też zmykam bo jutro rano pobudka, tylko jeszcze wkleję wam coś śmiesznego:

http://www.smog.pl/wideo/12291/pies_walczy_ze_snem/

http://www.smog.pl/wideo/11917/od_ucha_do_ucha/

Posted

Nio, górki są fajne.:loveu:
    A filmy są jeszcze świetne z kociakami, jak np.podskakują na widok czegoś niespodziewanego. :lol:

Ja to jestem...Mam aparat i nowe fotki, ale kurde zapomniałam kabelka :roll: więc zgram dopiero za 2 tygodnie.