AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A teraz...uwaga uwaga, proszę się uważnie skoncentrować, oto wyjątkowa, jedyna okazja by zobaczyć pannę Lusillę po kostki (po kostki?!:-o:evil_lol:) w jeziorze! Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 nie to ja jestem Kozlowska... hehe to ci dopiero zbieg okolicznosci:lol: masz moze jakas daleka rodzine w ciechocinku:cool3: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hehe Luska w jeziorku fajnie wyglada:evil_lol: :loveu:i jaki szpagacik zrobila:evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Nieee, to przecież JA jestem Kozłowska.:p :evil_lol: O rodzinie w Ciechocinku nic mi nie wiadomo.:lol: Ale, kurcze, nie mogę uwierzyć!:lol::crazyeye::lol: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 furciaczek napisał(a):hehe Luska w jeziorku fajnie wyglada:evil_lol: :loveu:i jaki szpagacik zrobila:evil_lol: Szpagacik asekuracyjny, żeby przypadkiem za bardzo się nie zmoczyć.:evil_lol:Bo jak wiadomo woda kłuje i szczypie i jest ble i fuj!:evil_lol::lol: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 AśkaK napisał(a):Nieee, to przecież JA jestem Kozłowska.:p :evil_lol: O rodzinie w Ciechocinku nic mi nie wiadomo.:lol: Ale, kurcze, nie mogę uwierzyć!:lol::crazyeye::lol: jeszcze raz Ci mowie ze ktos Cie oklamal bo to ja jestem kozlowska:evil_lol: hmmm bedzie trzeba pogrzebac troszke w drzewku genealogicznym rodzinki:cool3: AśkaK napisał(a):Szpagacik asekuracyjny, żeby przypadkiem za bardzo się nie zmoczyć.:evil_lol:Bo jak wiadomo woda kłuje i szczypie i jest ble i fuj!:evil_lol::lol: Musisz mi ja pozyczyc na jakis czas:loveu: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A nie chcesz Rudasa?:cool3::evil_lol: Bo właśnie się okazało że wszystkie moje męczarnie są przez Rudzielca :diabloti::lol: - to Rudzio pryka, to Rudzio chrapie, to Rudzio chce czasem bić innego pieska, to Rudzio sprawia że Lusia się nie słucha i gania po całym parku (bo czuje się chroniona przez bodygarda :evil_lol:). Jak Rudego teraz nie ma, to Lunia jest i-d-e-a-l-n-a !:-o Na spacerkach blisko nogi i zagląda mi ciągle w oczy, czeka tylko na to co pańcia każe.:-o Co za zmiana!:loveu: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Hmm, gdzieś u babci mam herbarz, poszperam tam przy okazji.:cool3: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Moze byc i Rudy:loveu: bede miala 3 psy policyjne:evil_lol: a Rudas jak sie zachowuje bez Luski? Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 TZ mówi że też bardzo wygrzeczniał.:pWniosek z tego, że jak są razem to wariują bo wspierają się w byciu niegrzecznymi.:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 AśkaK napisał(a):TZ mówi że też bardzo wygrzeczniał.:pWniosek z tego, że jak są razem to wariują bo wspierają się w byciu niegrzecznymi.:diabloti: wniosek prosty.... nie mozesz ich rozdzielac bo nudno sie robi:diabloti::evil_lol: a tak to troche urozmaicenia, ten puszcza baczki, ta lata jak gopia, on wymija mleczko ona cos tam niszczy:loveu: no raj normalnie:loveu::lol: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 :lol: Idę coś zjeść i Lusię jeszcze odcedzić. I chyba potem się pouczę trochę.:roll: Dobrej nocki Kozłowska!:lol::loveu: Do jutra!:bye: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 AśkaK napisał(a)::lol: Idę coś zjeść i Lusię jeszcze odcedzić. I chyba potem się pouczę trochę.:roll: Dobrej nocki Kozłowska!:lol::loveu: Do jutra!:bye: Idz sie uczyc idz:loveu: dobranoc...kuzynko daleka:lol: Quote
furciaczek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Asiu Ty to mialas sie chyba uczyc co?? a ja Cie widze na dogo:evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Hej Gosiu!:lol: Zajrzałam przed pójściem spać na chwilę bo i tak musiałam coś na kompie zrobić.:p Teraz naprawdę idę się pouczyć, wpadnę wieczorem jeszcze!:cool3: Quote
Paula Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nie ucz się tyle, bo Ci mózg wyparuje :evil_lol: ;) Quote
Bodziulka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 popieram przedmówcztnię - nie ucz się! zrób jakieś bazarki albo coś ;) Quote
AśkaK Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='paula_z']Nie ucz się tyle, bo Ci mózg wyparuje :evil_lol: ;) :evil_lol:Chyba już wyparował, inaczej w życiu bym na te studia się nie porywała!:placz::evil_lol: Widzisz Paula, nawet do debe nie mam czasu zagaić.:placz: [quote name='Bodziulka']popieram przedmówcztnię - nie ucz się! zrób jakieś bazarki albo coś ;-) Bodziulka, a co to jest przedmówtcznię?:hmmmm::evil_lol:;) Chciałam na bazarek wystawić luśki ubranko to niebieskie, zimowe, co nie chce chodzić... No i wyprałam, a plamy nie zeszły!:roll:Jutro albo w czwartek poszperam w rupieciach, coś tam na bazarki na pewno się znajdzie. [quote name='furciaczek']dziendoberek:loveu: dobrywieczorek:lol: Quote
Paula Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 AśkaK napisał(a)::evil_lol:Chyba już wyparował, inaczej w życiu bym na te studia się nie porywała!:placz::evil_lol: Widzisz Paula, nawet do debe nie mam czasu zagaić.:placz: Dasz radę :kciuki: Trza być twardym, nie miętkim :razz: ;) Nie przejmuj się, Debe też nie ma czasu :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Debe to już pewnie ostro do weselicha się szykuje.:lol: Dzisiejszy egzamin chyba zaliczę!:multi:Do jutrzejszego nic nie umiem.:roll:Ale generalnie jest pare osób w gorszej ode mnie sytuacji (a myślałam, że to niemożliwe!:evil_lol:) więc luuuzik!:evil_lol::lol: Zawsze jeszcze drugi termin poprawki przysługuje.:lol:;) Lusia grzeczniusia, pilnuje mieszkania - naszczekała na mnie dziś zza drzwi jak otwierałam.:lol: Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Kilka scen z naszego babskiego życia.:lol: Babka mniejsza wyleguje się.:lol: Babka mniejsza gryzie.:lol: Babka większa zrobiła kasztanowego ludka.:oops::grins::shiny: Quote
Bodziulka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 czyli uczyłas się budowy kasztanów na egzamin? :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Tak.:diabloti::lol:;) Swoją drogą taki kasztan w kieszeni czasem by się przydał...tak niepostrzeżenie pacnąć psora w czoło, psor na pół godzinki straci przytomność, egzamin napisany!:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ale to by musiał być wyjątkowo celny i mocny strzał w to czółko :evil_lol: Ale fajny ludek kasztanowy!!! :loveu: I co babeczki, naprawdę nie jest Wam smutno, nie tęsknicie? :cool3:;) Quote
Recommended Posts