Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

hehe swietna historyjka Luskowa i Rudaskowa:loveu:
Jejjciu jaki to maly wariat:loveu: skrab w domu trzymasz, malusienki bo malusienki ale bezcenny:loveu::loveu:

i nie slyszalam tam zadnego piszczenia:roll:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
hehe swietna historyjka Luskowa i Rudaskowa:loveu:
Jejjciu jaki to maly wariat:loveu: skrab w domu trzymasz, malusienki bo malusienki ale bezcenny:loveu::loveu:

i nie slyszalam tam zadnego piszczenia:roll:

No jak to, a to moje palanie do Luśki, normalnie mam głos jak dziecko a jak gadam do psiaków to już w ogóle!:roll::evil_lol:

Skarb właśnie przysiadł koło mnie i wypatruje spacerku, muszę ją zabrać zaraz. Ale jeszcze wrócę.:cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
niedobra z Ciebie pancia:shake: Najpierw znecasz sie na Luska piorac ja w psim szamponie a potem z Rudasa glupka robisz:lol:

Piekne jeziorko:loveu:

Nio cio, oszukałam go żeby najpierw grunt zbadał.:evil_lol: Bo Rudas jak leci za patykiem to na nic nie patrzy i na głębokiej wodzie mógłby się podtopić, a tak to tylko kawałek poleciał i zaczął badylka wypatrywać.:lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
No jak to, a to moje palanie do Luśki, normalnie mam głos jak dziecko a jak gadam do psiaków to już w ogóle!:roll::evil_lol:

Skarb właśnie przysiadł koło mnie i wypatruje spacerku, muszę ją zabrać zaraz. Ale jeszcze wrócę.:cool3:

glos masz wporzadku... ja gorzej piszcze:evil_lol: no wracaj na dogo... trzeba kozystac poki facetow niema w domu:cool3:

AśkaK napisał(a):
Nio cio, oszukałam go żeby najpierw grunt zbadał.:evil_lol: Bo Rudas jak leci za patykiem to na nic nie patrzy i na głębokiej wodzie mógłby się podtopić, a tak to tylko kawałek poleciał i zaczął badylka wypatrywać.:lol:

winny sie tlumaczy:diabloti::evil_lol:

Posted

Właśnie, trzeba korzystać!
Chociaż tak naprawdę to nie lubię kłaść się spać jak TZta w domu nie ma, brakuje mi jego chrapania :evil_lol:i nie mogę się do łóżka zebrać. Ani do nauki.:diabloti:

Umiecie robić bąbelki ze śliny? Rudy umie!:evil_lol:

Pies policyjny ;) płynie.

Posted

furciaczek napisał(a):
eeee to zaden pies policyjny:shake: to pies ratownik:loveu::loveu:

Myślisz?!:cool3::lol:
Ale on czasami ma taką minę jakby to jego trzeba było ratować!:evil_lol:Zwłaszcza jak mu się woda do uszka wleje... :roll::lol:

furciaczek napisał(a):
Ile rudy bierze za nauke robienia babelkow:cool3:

Buahaha :D:D:D, nie wiem Gosiu, tu mnie zagięłąś, zupełnie się nie przygotowałam na takie pytanie!:evil_lol: Za to wiem ile bierze za naukę robienia pierdzioszków!:evil_lol:;)

Posted

AśkaK napisał(a):
Myślisz?!:cool3::lol:
Ale on czasami ma taką minę jakby to jego trzeba było ratować!:evil_lol:Zwłaszcza jak mu się woda do uszka wleje... :roll::lol:

hehe nio czasami te minki to przeslodkie lapie:loveu:

AśkaK napisał(a):

Buahaha :D:D:D, nie wiem Gosiu, tu mnie zagięłąś, zupełnie się nie przygotowałam na takie pytanie!:evil_lol: Za to wiem ile bierze za naukę robienia pierdzioszków!:evil_lol:;)

Pierdzioszkowych profesorow to ja troche juz w domu mam:evil_lol: ale te babelki mnie zafascynowaly poprostu:loveu:

Posted

Obawiam się, że do bąbelków trzeba mieć odpowiednio sflaczałą dolną wargusię.:evil_lol:

Mina przed rzuceniem patyczka...

Mina jak patyczek leci...

Sarna..? Rusałka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Lusia nie raczyła nawet pazurka zamoczyć, wygrzewała się tylko na słońcu.

Posted

Furciaczku przypomniałaś mi nasz wyjzad zaręczynowy u siebie na wątku :loveu::loveu::loveu: i nie mogę, nie mogę się powstrzymać...:lol:

O, taka kiecuchna mi się na cywilny marzy!:loveu:

W dodatku gdybym była taka piękna jak ta rudowłosa...

Na marzeniach się skończy oczywiście...:oops:

Posted

AśkaK napisał(a):
Obawiam się, że do bąbelków trzeba mieć odpowiednio sflaczałą dolną wargusię.:evil_lol:

Mina przed rzuceniem patyczka...

a to zglosze sie za pare lat jak mi juz ta warga sflaczeje:lol:

a minka slodka:loveu: taka troszke glupkowata ale slodka:loveu::evil_lol:

sliczna ta suknia:loveu: ale ta to bardziej na koscielny chyba...

Posted

Na kościelny to taka!:eviltong:

Lub taka.:p

A na cywilny to chyba coś w tym stylu sobie uszyję..

...tylko nie wiem jaki kolor.:roll:Moja mama np szła do cywilnego w sukni bordo z bordowym szalem... Ale ja chyba tradycyjną biel wolę.:loveu:
I taką etolkę bym chciała...:lol:
http://www.elizabeth.com.pl/

I taki diademik mi się marzy.:loveu::lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Chyba tak!:loveu:W takiej rażącej bieli mi nie do twarzy.:shake:

idz spac bo gadasz od rzeczy juz:shake:
Pamietaj!!!
PANNIE MLODEJ WE WSZYTKIM JEST DOBRZE!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bodziulka napisał(a):

marzenie każdej małej dziewczynki, zeby być królewną :cool3:

Tak, właśnie tak!:lol:

Mam doła. Muszę zakuwać a tak mi się nie chceee!!!:placz:Ściąg nie mogę znaleźć. W domu pierdzielnik jak po tornado. Nie ma TZta i Rudaska. Łeee!!!:placz:

Posted

[quote name='AśkaK']Tak, właśnie tak!:lol:

ehhh... no własnie, a mi ten diadem też się podoba ;)

Mam doła. Muszę zakuwać a tak mi się nie chceee!!!:placz:Ściąg nie mogę znaleźć. W domu pierdzielnik jak po tornado. Nie ma TZta i Rudaska. Łeee!!!:placz:

czyli wszysto ch*j :evil_lol:

Posted

Posprzątałam, zrobiłam obiad, zrobiłam małe przemeblowanie, pogadałam z TZtem, poszłam do lecznicy odwiedzić małego kotka (ale mnie nie wpuścili :diabloti:). Humor mi wrócił.:lol:Zgadnijmy czego NIE zrobiłam... hmm...nie pouczyłam się?:hmmmm::diabloti::evil_lol:

Bodziulka, diademik możesz sobie zawsze kupić!:cool3: I nosić jak nikt nie widzi!:lol:Ja tak po ślubie będę robić!:lol: