furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 hehe swietna historyjka Luskowa i Rudaskowa:loveu: Jejjciu jaki to maly wariat:loveu: skrab w domu trzymasz, malusienki bo malusienki ale bezcenny:loveu::loveu: i nie slyszalam tam zadnego piszczenia:roll: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Rudy szuka patyczka i nie może znaleźć.:lol:(bo pańcia niedobra oszukała i wcale kijka nie rzuciła:diabloti::evil_lol:) Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 niedobra z Ciebie pancia:shake: Najpierw znecasz sie na Luska piorac ja w psim szamponie a potem z Rudasa glupka robisz:lol: Piekne jeziorko:loveu: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):hehe swietna historyjka Luskowa i Rudaskowa:loveu: Jejjciu jaki to maly wariat:loveu: skrab w domu trzymasz, malusienki bo malusienki ale bezcenny:loveu::loveu: i nie slyszalam tam zadnego piszczenia:roll: No jak to, a to moje palanie do Luśki, normalnie mam głos jak dziecko a jak gadam do psiaków to już w ogóle!:roll::evil_lol: Skarb właśnie przysiadł koło mnie i wypatruje spacerku, muszę ją zabrać zaraz. Ale jeszcze wrócę.:cool3: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):niedobra z Ciebie pancia:shake: Najpierw znecasz sie na Luska piorac ja w psim szamponie a potem z Rudasa glupka robisz:lol: Piekne jeziorko:loveu: Nio cio, oszukałam go żeby najpierw grunt zbadał.:evil_lol: Bo Rudas jak leci za patykiem to na nic nie patrzy i na głębokiej wodzie mógłby się podtopić, a tak to tylko kawałek poleciał i zaczął badylka wypatrywać.:lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 AśkaK napisał(a):No jak to, a to moje palanie do Luśki, normalnie mam głos jak dziecko a jak gadam do psiaków to już w ogóle!:roll::evil_lol: Skarb właśnie przysiadł koło mnie i wypatruje spacerku, muszę ją zabrać zaraz. Ale jeszcze wrócę.:cool3: glos masz wporzadku... ja gorzej piszcze:evil_lol: no wracaj na dogo... trzeba kozystac poki facetow niema w domu:cool3: AśkaK napisał(a):Nio cio, oszukałam go żeby najpierw grunt zbadał.:evil_lol: Bo Rudas jak leci za patykiem to na nic nie patrzy i na głębokiej wodzie mógłby się podtopić, a tak to tylko kawałek poleciał i zaczął badylka wypatrywać.:lol: winny sie tlumaczy:diabloti::evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Właśnie, trzeba korzystać! Chociaż tak naprawdę to nie lubię kłaść się spać jak TZta w domu nie ma, brakuje mi jego chrapania :evil_lol:i nie mogę się do łóżka zebrać. Ani do nauki.:diabloti: Umiecie robić bąbelki ze śliny? Rudy umie!:evil_lol: Pies policyjny ;) płynie. Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 eeee to zaden pies policyjny:shake: to pies ratownik:loveu::loveu: Ile rudy bierze za nauke robienia babelkow:cool3: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 furciaczek napisał(a):eeee to zaden pies policyjny:shake: to pies ratownik:loveu::loveu: Myślisz?!:cool3::lol: Ale on czasami ma taką minę jakby to jego trzeba było ratować!:evil_lol:Zwłaszcza jak mu się woda do uszka wleje... :roll::lol: furciaczek napisał(a):Ile rudy bierze za nauke robienia babelkow:cool3: Buahaha :D:D:D, nie wiem Gosiu, tu mnie zagięłąś, zupełnie się nie przygotowałam na takie pytanie!:evil_lol: Za to wiem ile bierze za naukę robienia pierdzioszków!:evil_lol:;) Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 AśkaK napisał(a):Myślisz?!:cool3::lol: Ale on czasami ma taką minę jakby to jego trzeba było ratować!:evil_lol:Zwłaszcza jak mu się woda do uszka wleje... :roll::lol: hehe nio czasami te minki to przeslodkie lapie:loveu: AśkaK napisał(a): Buahaha :D:D:D, nie wiem Gosiu, tu mnie zagięłąś, zupełnie się nie przygotowałam na takie pytanie!:evil_lol: Za to wiem ile bierze za naukę robienia pierdzioszków!:evil_lol:;) Pierdzioszkowych profesorow to ja troche juz w domu mam:evil_lol: ale te babelki mnie zafascynowaly poprostu:loveu: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Obawiam się, że do bąbelków trzeba mieć odpowiednio sflaczałą dolną wargusię.:evil_lol: Mina przed rzuceniem patyczka... Mina jak patyczek leci... Sarna..? Rusałka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lusia nie raczyła nawet pazurka zamoczyć, wygrzewała się tylko na słońcu. Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Furciaczku przypomniałaś mi nasz wyjzad zaręczynowy u siebie na wątku :loveu::loveu::loveu: i nie mogę, nie mogę się powstrzymać...:lol: O, taka kiecuchna mi się na cywilny marzy!:loveu: W dodatku gdybym była taka piękna jak ta rudowłosa... Na marzeniach się skończy oczywiście...:oops: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 AśkaK napisał(a):Obawiam się, że do bąbelków trzeba mieć odpowiednio sflaczałą dolną wargusię.:evil_lol: Mina przed rzuceniem patyczka... a to zglosze sie za pare lat jak mi juz ta warga sflaczeje:lol: a minka slodka:loveu: taka troszke glupkowata ale slodka:loveu::evil_lol: sliczna ta suknia:loveu: ale ta to bardziej na koscielny chyba... Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Na kościelny to taka!:eviltong: Lub taka.:p A na cywilny to chyba coś w tym stylu sobie uszyję.. ...tylko nie wiem jaki kolor.:roll:Moja mama np szła do cywilnego w sukni bordo z bordowym szalem... Ale ja chyba tradycyjną biel wolę.:loveu: I taką etolkę bym chciała...:lol: http://www.elizabeth.com.pl/ I taki diademik mi się marzy.:loveu::lol: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Z koscielnych to zdecydowanie nr2:loveu: Cio do cywilnej to styl mi sie tez podoba, skromna, sliczna i podkresla to i owo;) hmmm a jesli chodzi o kolor to moze ecru? Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Chyba tak!:loveu:W takiej rażącej bieli mi nie do twarzy.:shake: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 AśkaK napisał(a):Chyba tak!:loveu:W takiej rażącej bieli mi nie do twarzy.:shake: idz spac bo gadasz od rzeczy juz:shake: Pamietaj!!! PANNIE MLODEJ WE WSZYTKIM JEST DOBRZE!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ale panna młoda nie ma nóg jak modelka mierzących 2 metry długości, a do tego w białym wygląda na twarzy różowo.:lol: Patrzcie jaka ta strojna! Quote
Bodziulka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='AśkaK']Na kościelny to taka!:eviltong: bardzo ładna :loveu: I taki diademik mi się marzy.:loveu::lol: marzenie każdej małej dziewczynki, zeby być królewną :cool3: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Bodziulka napisał(a): marzenie każdej małej dziewczynki, zeby być królewną :cool3: Tak, właśnie tak!:lol: Mam doła. Muszę zakuwać a tak mi się nie chceee!!!:placz:Ściąg nie mogę znaleźć. W domu pierdzielnik jak po tornado. Nie ma TZta i Rudaska. Łeee!!!:placz: Quote
Bodziulka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='AśkaK']Tak, właśnie tak!:lol: ehhh... no własnie, a mi ten diadem też się podoba ;) Mam doła. Muszę zakuwać a tak mi się nie chceee!!!:placz:Ściąg nie mogę znaleźć. W domu pierdzielnik jak po tornado. Nie ma TZta i Rudaska. Łeee!!!:placz: czyli wszysto ch*j :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Posprzątałam, zrobiłam obiad, zrobiłam małe przemeblowanie, pogadałam z TZtem, poszłam do lecznicy odwiedzić małego kotka (ale mnie nie wpuścili :diabloti:). Humor mi wrócił.:lol:Zgadnijmy czego NIE zrobiłam... hmm...nie pouczyłam się?:hmmmm::diabloti::evil_lol: Bodziulka, diademik możesz sobie zawsze kupić!:cool3: I nosić jak nikt nie widzi!:lol:Ja tak po ślubie będę robić!:lol: Quote
Bodziulka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a daj mi namiary na ten, co fotke pokazałaś :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Tiary są na tej stronie, trzeci sklep od góry MadamEl.:loveu: http://www.naszslub.pl/mod_stroje.html Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dziendoberek:loveu: widze ze sie dzisiaj nie nudzilas:loveu: znalazlam te fotki z Regentsa:cool3: Niestety kiepskie sa... pogoda chyba wtedy nie dopisala:roll: ale cos wybiore:loveu: Quote
Recommended Posts