Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AśkaK napisał(a):
Cześć Gosiaczek!:p

Wybierz, wybierz!:multi:

Ja zaraz też cosik wstawię bo się uzbierało ostatnio.

No 2 znosne znalazlam... jak bede nastepnym razem to postaram sie porobic jakies ladniejsze:loveu:

Widzialam dzisiaj piekna suknie... jak bede tam znowu to ja ufoce, cena tez nawet przystepna byla...

Posted

No, szkoda. Szkoda że cen kiecek też nie ma.:diabloti:Od razu bym przestała się podniecać!:evil_lol:

Bodziulko, a dlaczego ty nie chwalisz pływającego Rudaska?:mad::placz:;):evil_lol::lol:
Dzwoniłam do chłopaków, poszli na spacer na górkę i widzieli sarnę, a sarna ich nie widziała.:lol:Rudzio chodzi po domu cały czas za TZtem, a w nocy mu chrapie.

Jeziorko cd.

Tak Lusia się czai przed wejściem do samochodu.:evil_lol:

Posted

Dzięki, ślicznie!:loveu:

Chyba niestety londyńskie ceny by mnie powaliły, no i szycie byłoby tak "w ciemno", bo jak tu pojechać na przymiarkę?:evil_lol:A mi nie w każdej będzie dobrze więc muszę najpierw fason przymierzyć.:oops:
Kurcze, wszystkie najładniejsze sukienki są na takich stronach, że nie da się zdjęcia skopiować i wam nie pokażę.:roll::oops:

Jezioro w Międzybrodziu.

Brzegi ma tak strome że niestety nie da się zejść nad wodę.

Spacer na górce koło jeziora.

Posted

:evil_lol::lol!: Racja Bodziulka, racja!:lol:

Gosia, psiaki zostały w samochodzie bo bałam się że właśnie będą chciały złazić na dół, no i blisko była ulica...więc tylko stanęłam żeby fotki cyknąć.:p
Do Lądka marzy mi się przyjechać, naprawdę, ale przy naszym dołku finansowym na razie to niemożliwe.:oops:

Pamiętacie jak pisałam że widziałam gniazdo i jastrzębia. Poszłam tam jeszcze raz, gniazdo było, jastrząbka nie.:roll:

A pod gniazdem to:

...i to.:evil_lol:

Na leśnej ścieżce.

Posted

Niom drobinka jest, chociaż mięśnie ma całkiem-całkiem.:lol: A na boczkach to nawet tłuszczyk! Nie zgniotłabyś! To ja się zastanawiam jak Ciebie twoje sierściuchy nie gniotą!:evil_lol:

Z TZcikiem (nareszcie wrócił!:multi::diabloti:) na tamie nad Sołą.

Posted

O wow, ile fotek :multi:

http://img300.imageshack.us/img300/6146/dsc02470jb5.jpg :D Jak nowo narodzony źrebaczek ;)

http://img520.imageshack.us/img520/8176/kopiadsc02567xr5.jpg boziu :loveu: ona jest prześmieszna z tymi minkami :D

http://img206.imageshack.us/img206/6786/kopiadsc02578dx7.jpg cudny widok :loveu:

http://www.slubne.pl/obrazki/3831_big_myKK.jpg ta śliczna :lol: i kolorek też fajny :razz:

Hejka Aśka :multi: Zapomniałam pozdrowić Bodziulki :oops: Więc Bodziulko - pozdrawiam Cię od Aśki :evil_lol:

Posted

:evil_lol:Oj Pałka, nie dość że do pracy zaspałaś to jeszcze Bodziulki nie pozdrowiłaś...:shake::evil_lol:;)
Prawda że ciudna ta kiecunia!:loveu:Aaaach!:loveu:Chyba na kościelny sobie taką wezmę, skoro na cywilny nie zdążę kasy uzbierać.

[quote name='paula_z']boziu :loveu: ona jest prześmieszna z tymi minkami :-D
I pomyśl że ja mam tak non-stop.:evil_lol:Chyba że Lusia śpi.

A foteczków u nas jak mrufków!:evil_lol:
Bo ja nie lubię być sama w domu, to chociaż z wami sobie tu pogadam.:loveu:

Znowu nad tym jeziorkiem.

Rozjaśniłam to zdjęcie bo Rudy ma tu..taką minę.

Posted

[quote name='paula_z']:obrazic: Wciry chcesz :mad: :diabloti:

Już dobrze, już dobrze...:evil_lol::grins::glaszcze::lol: Jus niebende!:lol:
Ale Pałka to i tak lepsze niż Kozioł!:evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Ale Pałka to i tak lepsze niż Kozioł!:evil_lol:

No nie wiem, polemizowałabym :evil_lol: ;)
Haha :D to tak jak mój brat cioteczny, Koza na niego wołają :diabloti:

Posted

No właśnie...:diabloti:Jeszcze kozę bym zniosła, ale...kozioł!:pissed::snipersm::diabloti: :evil_lol:
Na szczęście czasy liceum już daaawno za mną!:lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
No właśnie...:diabloti:Jeszcze kozę bym zniosła, ale...kozioł!:pissed::snipersm::diabloti: :evil_lol:
Na szczęście czasy liceum już daaawno za mną!:lol:

E tam, kozioł już lepiej ;) Koza to z nosa :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']E tam, kozioł już lepiej ;-)
Ale kozioł...do dziewczyny wołać..?:shake:Strasznie się wściekałam!:diabloti::lol:
U mnie też od nazwiska się to wzięło oczywiście! (bo mam nadzieję że do kozła podobna nie jestem?:evil_lol:)

Posted

furciaczek napisał(a):
a jakie to masz nazwisko ze tak na Ciebie wolali:cool3:
bo ja to kozlowska jestem...i ciagle nie moge zrozumiec jak to ma sie do kozla:roll:

Ko...ko...kozłowska....???:crazyeye::crazyeye: :crazyeye: Jak to Kozłowska?! Furciaczku, szokujesz mnie dziś już po raz drugi! To niebezpieczne, na zawał padnę! Przecież...to ja jestem Kozłowska!:lol::lol::lol::-o