furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 To przyjedz do mnie, cieplutko i sloneczko swieci...i nie wierca:loveu: ja z przyjemnoscia wzielabym to mokre stworzonko:loveu: znajdziesz moze jakies archiwalne foteczki ktorych nie wstawialas:cool3: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 :lol: A pewnie że bym przyjechała!:loveu: Tylko na egz kogoś muszę za siebie podesłać.:evil_lol: Archiwalne foteczki...hmm...coś tam chyba znajdę:p , chociaż nie wiem czy nie wstawiałam ich już.:oops: Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 to tawaj ogloszenie do gazety ze szukasz kogos kto na egzamin pojdzie... na pewno bedzie masa chetnych:lol: nawet jesli te foty juz byly to chyba nikt sie nie obrazi:loveu: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 A wiesz, że pewnie chętni waliliby drzwiami i oknami, jeśli tylko im odpowiednią...sumę...zaproponować.:evil_lol: Tylko o efekty bym się obawiała trochę!:lol: Zaraz coś wyskrobię!:p Quote
Paula Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hej Aśka :multi: Napisałam do Debe na gg, jeszcze nie odpisała, a jej fotki, ( ale nie te z kościoła ;)) możesz sobie poogladać w blożku Szpilki :razz: o takie np: lub takie: :cool3: Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja myslalam zeby ktos charytatywnie poszedl na ten egzamin:evil_lol: czekam z niecierpliwoscia:loveu: swiete te fotki... a ta z boksiem BOSKA.... Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Haj Paolinka!:lol: Dzięki za wklejkę fotek i za zagadanie do dbsst, ja talent debeściary znam nie od dziś!:cool3: :lol: Tylko czy ona zgodzi się na ślubie pocykać, skoro marudziła...Ciśnij ją, ciśnij mocno!:evil_lol: Chyba muszę się przejść do was na to pifko!;) Furciaczku, charytatywnie to profesor może mi dwóję w indeksie wstawić.:evil_lol: Niestety dobra studencka solidarność dawno się skończyła :shake: , teraz każdy tylko na siebie patrzy i nikt biednej, strapionej duszyczce z dobrego serca nie pomoże.:placz: :evil_lol: Pamiętacie Pumkę? Tą kluchę co u nas była na tymczasie?:loveu: TZ tak prorokował, że ładny pies z niej wyrośnie i proszę - najświerzsza fotka!:loveu: Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 O matko swieta:crazyeye: jakie cudo z niej wyroslo:crazyeye: :loveu: Przepiekny pies :loveu: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Tak, tak, wpadnij na piwko :multi: Sama ją pociśniesz :razz: Może w końcu ruszy dupsko :diabloti: Mieszkamy z Debe jakieś :hmmmm: 5 km od siebie, a łatwiej nam się spotkać na Śląsku :evil_lol: Nie no, żartuję, dziewczyna zarobiona jest ostatnio strasznie :roll: Ło matyldo, z takiego maleństwa, taka Pumcia wyrosła :loveu: Imię jej pasuje :lol: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Hihi, imię to w sumie na odwrót jej dali - jak była u nas, to była Pumą, a u nowych państwa dostała imię Tola.:lol: Na odwrót bardziej by pasowało.:evil_lol: Kurde, pół godziny ładowałam filmik i d..pa!:placz: Gdzie się szybko i za darmo ładuje filmy..?:oops: Paula, tylko ja uprzedzam żem zdziczała i teraz taki dzik jestem...nie pogadasz normalnie!:evil_lol: Więc jeszcze się zastanów nad tym piwkiem, póki masz szansę!:cool3: :lol: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 O, właśnie, zapomniałam o youtubie!:multi: Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 To czekam na filmiki:cool3: :loveu: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Wgrywa się, wgrywa, chyba wszystko idzie dobrze!:multi: Minutkę tylko, zaraz będzie! Quote
AśkaK Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=k2wxGWiJuxo Chyba się udało! Quote
furciaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :placz: nie chce mi otworzyc bo niemam zainstalowanego jakiegos programu:placz: :placz: :placz: zaraz zainstaluje chocby TZ mial mnie zabic:diabloti: Quote
AśkaK Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 A to pech, jak mi się wreszcie udało... Filmik jest jak Rudy z Luśką gryzą się na trawie.:lol: Quote
furciaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 no cholera zainstalowalam tego flasha i dalej mi pisze ze go niemam:angryy: Quote
Bodziulka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Luśka molestuje mojego Rudaska :mad: Quote
AśkaK Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Nie płakaj Bodziulka, Rudasek ma się całkiem dobrze :lol: a te wybryki Lusi to tylko chwilowa próba pognębienia silniejszego, większego i samolubnego Rudzia.:evil_lol: Z czego on zresztą w ogóle nic sobie nie robi i tylko zdawkowo się odgryza małej wiercipięcie. Już jutro będę mieć kabelek!:cool3: Ale zanosi się, że to moja ostatnia noc w tym mieszkanku :placz: i ostatni raz patrzę przez okno na te góry.:-( Quote
Bodziulka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='AśkaK']Nie płakaj Bodziulka, Rudasek ma się całkiem dobrze :lol: a te wybryki Lusi to tylko chwilowa próba pognębienia silniejszego, większego i samolubnego Rudzia.:evil_lol: Z czego on zresztą w ogóle nic sobie nie robi i tylko zdawkowo się odgryza małej wiercipięcie. nie tłumacz jej ;) Ale zanosi się, że to moja ostatnia noc w tym mieszkanku :placz: i ostatni raz patrzę przez okno na te góry.:-( i to pewnie wszystko przez Irlandię ;) Quote
AśkaK Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Bodziulka']nie tłumacz jej ;-) :lol: Nie przez Irlandię, do Irlandii TZ się już nie wybiera.:p Za to niedługo znowu wyjeżdża na 2,5 mies. do Niemiec i wraca tylko na weekendy, do W-wy - więc zupełnie nam się nie opłaca trzymać tego mieszkania w Bielsku.:oops: Chcę wystawić aukcję tego psa ale nie wiem jak się kopiuje zdjęcia z kompa do tekstu na allegro, umiem tylko z dogo skopiować, więc wklejam tutaj. Fajne psicho co? Bodziulka, on ma swój watek? Quote
Bodziulka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='AśkaK']:lol: Nie przez Irlandię, do Irlandii TZ się już nie wybiera.:p Za to niedługo znowu wyjeżdża na 2,5 mies. do Niemiec i wraca tylko na weekendy, do W-wy - więc zupełnie nam się nie opłaca trzymać tego mieszkania w Bielsku.:oops: światowy chłop się robi ;) Chcę wystawić aukcję tego psa ale nie wiem jak się kopiuje zdjęcia z kompa do tekstu na allegro, umiem tylko z dogo skopiować, więc wklejam tutaj. Fajne psicho co? Bodziulka, on ma swój watek? nie ma wątku :shake: Quote
furciaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 czesc asiaczku:loveu: ja dalej nie moge filmiku obejzec:placz: Piechol sliczny:loveu: ja tez niestety nie wiem jak foty na allegro wstawic:-( Quote
Paula Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='AśkaK']Paula, tylko ja uprzedzam żem zdziczała i teraz taki dzik jestem...nie pogadasz normalnie!:evil_lol: Więc jeszcze się zastanów nad tym piwkiem, póki masz szansę!:cool3: :lol: :D Nie przejmuj się, całe życie z wariatami :evil_lol: ;) [quote name='AśkaK']http://pl.youtube.com/watch?v=k2wxGWiJuxo Haha :grin: Świetne :multi: Luśka obskakuje Rudaska, jak Axa Maksia, tylko proporcje troszkę inne :evil_lol: Quote
Recommended Posts