Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: A pewnie że bym przyjechała!:loveu:
Tylko na egz kogoś muszę za siebie podesłać.:evil_lol:

Archiwalne foteczki...hmm...coś tam chyba znajdę:p , chociaż nie wiem czy nie wstawiałam ich już.:oops:

Posted

A wiesz, że pewnie chętni waliliby drzwiami i oknami, jeśli tylko im odpowiednią...sumę...zaproponować.:evil_lol: Tylko o efekty bym się obawiała trochę!:lol:

Zaraz coś wyskrobię!:p

Posted

Haj Paolinka!:lol: Dzięki za wklejkę fotek i za zagadanie do dbsst, ja talent debeściary znam nie od dziś!:cool3: :lol: Tylko czy ona zgodzi się na ślubie pocykać, skoro marudziła...Ciśnij ją, ciśnij mocno!:evil_lol: Chyba muszę się przejść do was na to pifko!;)

Furciaczku, charytatywnie to profesor może mi dwóję w indeksie wstawić.:evil_lol: Niestety dobra studencka solidarność dawno się skończyła :shake: , teraz każdy tylko na siebie patrzy i nikt biednej, strapionej duszyczce z dobrego serca nie pomoże.:placz: :evil_lol:

Pamiętacie Pumkę? Tą kluchę co u nas była na tymczasie?:loveu:

TZ tak prorokował, że ładny pies z niej wyrośnie i proszę - najświerzsza fotka!:loveu:

Posted

Tak, tak, wpadnij na piwko :multi: Sama ją pociśniesz :razz: Może w końcu ruszy dupsko :diabloti: Mieszkamy z Debe jakieś :hmmmm: 5 km od siebie, a łatwiej nam się spotkać na Śląsku :evil_lol: Nie no, żartuję, dziewczyna zarobiona jest ostatnio strasznie :roll:

Ło matyldo, z takiego maleństwa, taka Pumcia wyrosła :loveu: Imię jej pasuje :lol:

Posted

Hihi, imię to w sumie na odwrót jej dali - jak była u nas, to była Pumą, a u nowych państwa dostała imię Tola.:lol: Na odwrót bardziej by pasowało.:evil_lol:

Kurde, pół godziny ładowałam filmik i d..pa!:placz:
Gdzie się szybko i za darmo ładuje filmy..?:oops:

Paula, tylko ja uprzedzam żem zdziczała i teraz taki dzik jestem...nie pogadasz normalnie!:evil_lol: Więc jeszcze się zastanów nad tym piwkiem, póki masz szansę!:cool3: :lol:

Posted

Nie płakaj Bodziulka, Rudasek ma się całkiem dobrze :lol: a te wybryki Lusi to tylko chwilowa próba pognębienia silniejszego, większego i samolubnego Rudzia.:evil_lol: Z czego on zresztą w ogóle nic sobie nie robi i tylko zdawkowo się odgryza małej wiercipięcie.

Już jutro będę mieć kabelek!:cool3:

Ale zanosi się, że to moja ostatnia noc w tym mieszkanku :placz: i ostatni raz patrzę przez okno na te góry.:-(

Posted

[quote name='AśkaK']Nie płakaj Bodziulka, Rudasek ma się całkiem dobrze :lol: a te wybryki Lusi to tylko chwilowa próba pognębienia silniejszego, większego i samolubnego Rudzia.:evil_lol: Z czego on zresztą w ogóle nic sobie nie robi i tylko zdawkowo się odgryza małej wiercipięcie.

nie tłumacz jej ;)

Ale zanosi się, że to moja ostatnia noc w tym mieszkanku :placz: i ostatni raz patrzę przez okno na te góry.:-(

i to pewnie wszystko przez Irlandię ;)

Posted

[quote name='Bodziulka']nie tłumacz jej ;-)
:lol:

Nie przez Irlandię, do Irlandii TZ się już nie wybiera.:p Za to niedługo znowu wyjeżdża na 2,5 mies. do Niemiec i wraca tylko na weekendy, do W-wy - więc zupełnie nam się nie opłaca trzymać tego mieszkania w Bielsku.:oops:

Chcę wystawić aukcję tego psa ale nie wiem jak się kopiuje zdjęcia z kompa do tekstu na allegro, umiem tylko z dogo skopiować, więc wklejam tutaj. Fajne psicho co? Bodziulka, on ma swój watek?

Posted

[quote name='AśkaK']:lol:

Nie przez Irlandię, do Irlandii TZ się już nie wybiera.:p Za to niedługo znowu wyjeżdża na 2,5 mies. do Niemiec i wraca tylko na weekendy, do W-wy - więc zupełnie nam się nie opłaca trzymać tego mieszkania w Bielsku.:oops:

światowy chłop się robi ;)

Chcę wystawić aukcję tego psa ale nie wiem jak się kopiuje zdjęcia z kompa do tekstu na allegro, umiem tylko z dogo skopiować, więc wklejam tutaj. Fajne psicho co? Bodziulka, on ma swój watek?

nie ma wątku :shake:

Posted

[quote name='AśkaK']Paula, tylko ja uprzedzam żem zdziczała i teraz taki dzik jestem...nie pogadasz normalnie!:evil_lol: Więc jeszcze się zastanów nad tym piwkiem, póki masz szansę!:cool3: :lol:
:D Nie przejmuj się, całe życie z wariatami :evil_lol: ;)

[quote name='AśkaK']http://pl.youtube.com/watch?v=k2wxGWiJuxo
Haha :grin: Świetne :multi: Luśka obskakuje Rudaska, jak Axa Maksia, tylko proporcje troszkę inne :evil_lol: