Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

Eee tam, z cywilnym zamieszania nie robimy :lol: , nie chcemy się stresować niczym. Wejdziemy, podpiszemy, potem gdzieś całe zebreane towarzystwo na flaszkę zaprosimy i sio do domu! :evil_lol: Za to z kościelnym będzie cyrk, chyba już powinniśmy zaklepywać salę bo podobno w niektórych lokalach nie ma miejsc na rok do przodu!:-o
Co do sukienki...to ceny mnie powaliły! :placz: Więc na cywilny będę kombinować z czymś skromnym raczej.

furciaczek napisał(a):
tak przyjdzie zeby mi zepsuc ten dzien:diabloti:

:evil_lol: Może do tego czasu się pogodzicie?:cool3:

Zdjęcia będą!:cool3: :lol: Ja to w ogóle maniaczka zdjęciowa jestem i marzy mi się taka profesjonalna sesja w plenerze...:cool3: Ale to znowu drogo.:oops: TZ za to cały zadowolony z siebie powiedział: "Zdjęcia? I tak potem nikt tego nie ogląda! Ktoś nam cyknie naszym aparatem kilka!".:roll: :diabloti: :evil_lol: Myślałam że go utłukę!:lol: TAKI dzień, jedyny w życiu, a on chce żeby moja mama nam fotki robiła...jak ona dobrze w kadr nie umie nawet złapać!:lol: Albo ojciec TZta, który niecierpliwi się po minucie (cokolwiek by robił :evil_lol: ) - strzeli dwa zdjęcia i na tym będzie koniec.:diabloti:
Faceci to są naprawdę...:shake: Mogę mieć tanią sukienkę, ale zdjęcia piękne muszą być!:eviltong: :lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow ale sie rozpisalas:evil_lol: ale nie dziwie sie wcale:loveu:
No co poradzisz, faceci juz tacy sa...musisz sie przyzwyczajac:evil_lol:
Moja kuzynka zamawiala sale na rok przed slubem pozniej to juz ciezko niestety...
w tych czasch na slub trzeba wydac majatek:shake: wszystko cholernie drogie...
juz widze jak bedziesz sie denerwowala za kilka tygodni:evil_lol: o koscielnym nawet nie wspomne:diabloti:

Posted

A rozpisałam się :evil_lol: , bo ja tu nie mam poza TZtem do kogo gęby otworzyć.:roll: (a jego i tak nie ma pół dnia w domu, a jak jest to coś czyta :diabloti: :evil_lol: ) To chociaż sobie popiszę!:lol: Aaa...no jeszcze z psiakami sobie gadam! Ale to mało rozwijające rozmowy!:evil_lol:
Zmykam spać, dobranoc Gosiu!:sleep2: :p

Posted

Czyli na cywilny nie planujesz sukni rodem z dworu królewskiego? :shake: a może wypożyczyć? Bo w sumie wydawać 2-3tyś na kieckę, którą w sumie zakłada się raz (no może dwa :evil_lol:) to lekka przesada ;)
A fotki fajne robi bulabez od bokserów - i na ślubach też już robiła, zawsze możesz ładnie poprosić to z nią pogadam :diabloti: ;)

Posted

Bodziulka, te twoje bokserowe znajomości!:lol: :cool3: Przedyskutuję z TZtem jak on to wszystko widzi, ale coś czuję że i tak wszystko będę musiała sama załatwiać... A można gdzieś zobaczyć próbkę fotek robionych przez bulabez?:cool3:

Pożyczonej kiecki nie chcem!:eviltong: Wolę mieć taką za 200 zł, prostą i skromną, ale własną, którą potem wnukom można pokazywać.:lol: Za to na kościelny może wypożyczę, a jakbym kupowała to potem oddam do komisu.

Rudy pcha mi się z nosem pod łokieć, głodomorek, nie może się już doczekać na kurczaka.:evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Bodziulka, te twoje bokserowe znajomości!:lol: :cool3: Przedyskutuję z TZtem jak on to wszystko widzi, ale coś czuję że i tak wszystko będę musiała sama załatwiać... A można gdzieś zobaczyć próbkę fotek robionych przez bulabez?:cool3:

na stronie www.bokserywpotrzebie.pl ale tam są psie foty ;) :evil_lol:

Posted

Wow, dzięki!:loveu: Rzeczywiście niezłe! Jakbyś mogła zagadać tak dyskretnie...:cool3: Albo i niedyskretnie!:lol: Czy 8-ego grudnia o 17.30 jest zajęta czy nie..?:cool3: Oczywiście honorarium wchodzi w grę, jak najbardziej! Z zaproszeniem na weselicho!:lol: (ale to po kościelnym dopiero :oops: )

Posted

AśkaK napisał(a):
Wow, dzięki!:loveu: Rzeczywiście niezłe! Jakbyś mogła zagadać tak dyskretnie...:cool3: Albo i niedyskretnie!:lol: Czy 8-ego grudnia o 17.30 jest zajęta czy nie..?:cool3: Oczywiście honorarium wchodzi w grę, jak najbardziej! Z zaproszeniem na weselicho!:lol: (ale to po kościelnym dopiero :oops: )

jutro u niej będę psiaki niańczyć, to pewnie zagadam ;)

Posted

Hej Gosiaczku, u mnie spoko.:p Pogoda zimna, więc tylko godzinę dziś z psiakami połaziłam. Schowałam im się za krzaki jak za daleko polazły, ale kochane są - jak zobaczyły że mnie nie ma, to Rudzio aż z wrażenia wypluł badyla i w te pędy szukać pańci! Myślałam że spadnie z górki tak pędził!:lol: A minkę miał prawdziwie przejętą, jakby największa tragedia się stała. Kochany mój pysio.:loveu:

Powinnam się uczyć a na dogo siedzę - normalka.:lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Mamy ustaloną datę cywila!:grins:
8-ego grudnia.:shiny:
:multi: Aaa, no to gratulejszyn. A o ślubie i sukniach możesz pogadać z Debe (dbsst). Ona też niedługo planuje :lol: O zdjęciach w plenerze zresztą też :razz: Raz robiła w kościele, ja uważam że wyszły świetne, ale ona oczywiście nie była zadowolona i stwierdziła, że więcej nie będzie :roll: A i takie cuda mi pokazywała: http://www.bellissima.lodz.pl/foto/atelier/4_1.jpg
http://www.bellissima.lodz.pl/foto/atelier/6_2.jpg
http://www.bellissima.lodz.pl/foto/atelier/7_2.jpg
http://www.bellissima.lodz.pl/foto/atelier/2_4.jpg
Ale o ceny nie pytałam :evil_lol:

i jeszcze tu http://www.allegro.pl/item228861576_bajkowe_suknie_slubne_wszystkie_rozmiary.html

Najważniejsze, żebyś Ty była zadowolona i szczęśliwa, bo to będzie Wasz dzień i dla Was, a nie dla gości i rodziny; czego Ci z całego serca życzę :loveu:

Posted

Dzięki Bodziulka!:loveu:

Cześć Paolka!:lol:
Bardzo dziękuję za ciepłe życzonka :loveu: , aż odetchnęłam i chyba przestanę się tak przejmować rodzinką.:p
A właśnie widziałam że ostatnio debeściara ma w awatarze swoją fotkę z pirścionkiem! :lol: Widziałam te kiecusie też już w jakimś internetowym katalogu, bowskie!:loveu: Cen na razie nie chcę znać żeby nie popaść w depresję!:evil_lol:

A dbsst wstawiła gdzieś na necie te fotki co na ślubie robiła?:cool3:

Posted

Gdzieś wstawiała, ale linka zagubiłam :oops: Poszukam jutro albo napisze do niej na gie, żeby przesłała. Ona wciąż zapracowana, mało się ostatnio odzywa, ale jak się w końcu spotkamy na piwku, to może byś wpadła :razz: To sobie pogadacie o ślubach :evil_lol:

Posted

Dzięki Gosiu, przeglądałam wczoraj stare fotki i znalazłam taką Rudaska.:loveu:

TZcik dziś miał doła i musiałam go do snu ululać :lol: i dopiero teraz jestem! Luśka właśnie niszczy całą moją pracę, bo wpadła z dworu przemoczona (strasznie tu dziś leje :roll: ) prosto na łóżko i na śpiącego TZta.:evil_lol: Głupawka ją dopadła, zawsze tak ma jak jest mokra.:lol: Najbardziej lubi wtedy wskoczyć właśnie na pościel i przekopać ją jak mały krecik.:lol:

Posted

Hej Furciaczku, jak zwykle spotykamy się o tej porze!:lol:

Czy może ktoś ode mnie zabrać to małe, mokre, czarne stworzenie które od 5-ciu minut siedzi przy moim krześle, wpatruje się we mnie i skubie łapką w nogę?!:evil_lol: :lol:
O, poszła sobie!:lol:

Humorek był dziś taki sobie (od rana wiercili :angryy: i leje deszcz :roll: )ale teraz mi się poprawiło.:p