AśkaK Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 :lol: No sierota jestem, że tego kabelka zapomniałam. Ale za to będzie potem dużo fotkufff na raz!:cool3: :lol: Rudy w koszuli TZta i żebrające psiotfory przy grillu. Quote
furciaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Asiu to moze wrocisz ztych gor wczesniej:cool3: wstawisz fotki, wezmiesz kabelek i znowu pojedziesz:loveu: Quote
AśkaK Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 :lol: :lol: :lol: W planach miałam powrót do W-wy w ten weekend, ale TZ zostaje w pracy tu w Bielsku na kolejny tydzień więc i ja zostanę. Ale jutro spróbuję przypasować kabelek od innego sprzętu. :cool3: A Ty Gosia dawaj lepiej swoje fotki!:loveu: Quote
furciaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 aha czyli to wina TZta...albo jego pracodawcy:diabloti: niedoczekam sie chyba tych fotek no!!! kombinuj z tym sprzetem moja droga kombinuj :) Quote
AśkaK Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Na razie znalazłam filmik o dwóch mądralach::lol: http://www.smog.pl/wideo/11939/kot_uczy_psa/ Jutro zajrzę do samochodu po kabelek, może będzie pasować.:lol: Tylko TZ zabiera kompa i sobie wyjeżdża do piątku...:roll: No ale może w piątek się uda! Zmykam spać, pa Gosiu!:p Kolorowych! Quote
AśkaK Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 O, jeszcze znalazłam taki wzruszający film... o suni bez tylnych łap, która świetnie sobie radzi. Wklejam linka tak dla pamięci, jak ktoś znowu wpadnie na pomysł by uśpić kalekiego psiaka to mu to pokażę. http://www.smog.pl/wideo/11865/pies_ktory_chodzi_na_dwoch_lapach/ Oho, właśnie idiota sąsiad z góry się wydziera na żonę...całą radość z pobytu tutaj nam ten patafian psuje.:angryy: Quote
furciaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a mi sie linki nie otwieraja:placz: ehhh niektorzy ludzie sa naprawde:shake: brak slow... Quote
Paula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cześć Asia :multi: [quote name='AśkaK']O, jeszcze znalazłam taki wzruszający film... o suni bez tylnych łap, która świetnie sobie radzi. Wklejam linka tak dla pamięci, jak ktoś znowu wpadnie na pomysł by uśpić kalekiego psiaka to mu to pokażę. http://www.smog.pl/wideo/11865/pies_ktory_chodzi_na_dwoch_lapach/ Oho, właśnie idiota sąsiad z góry się wydziera na żonę...całą radość z pobytu tutaj nam ten patafian psuje.:angryy: Niesamowita ta sunia :loveu: Sąsiada współczuwam :wallbash: Quote
AśkaK Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Hej!:p Mam znowu kompa, mój narkotyk!:lol: Niestety kabelek do aparatu nie pasuje.:diabloti: Ale w akcie desperacji chyba kupię w auchanie nowy. Wiecie że jest na dogo identyczna sunia jak Lusia i szuka domu..?:oops: Identyko co? Quote
furciaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 oj naprawde bardzo podobna:loveu: szkoda ze kabelek nie pasuje:-( Quote
AśkaK Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 W sklepie nie mają dla mnie kabelka!:placz: A nie mam już miejsca w aparacie na nowe fotki...dla mnie to koniec świata!:placz: :evil_lol: Dziś byliśmy w Szczyrku i w Wiśle, ale najfajniejszy był spacer po górskiej polanie. Lusia łapała motylki, Rudego dziabnęła w łapkę mrówka i tarzał się jak wariat, widzieliśmy łowiecki...a potem zrobiło się zimno więc wróciliśmy.:p Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 e to do d*** z takim sklepem:diabloti: Ale ty fajnie tam masz:loveu: gory, polany, motylki, owieczki...mrowki:loveu: zaczynam zazdroscic:loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Jeszcze mam taką trójkę niesfornych gagatków - jeden na dwóch nogach, dwoje na czterech.:lol: Ach...gdyby nie wrześniowe egz.poprawkowe...:diabloti: możnaby powiedzieć że mam jak w niebie!:lol: Ale niestety, za piękne by to było. Biochemia, biotechnologia, szczegółowa uprawa roślin oraz łąkarstwo - takie pasjonujące przedmioty muszę teraz wkuwać.:placz: :diabloti::wallbash: Chyba mnie coś zmogło, że na te studia poszłam...:shake: :placz: Ale tłumaczę sobie że jeszcze trochę, jeszcze ciutkę tylko... Może wytrzymam.:oops: Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Lakarstwo hmmm:roll: Silna kobieta jestes wiec dasz rade...ja bede trzymac kciuki:loveu: Quote
AśkaK Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 furciaczek napisał(a):Lakarstwo hmmm:roll: :roll: no właśnie...już sama nazwa mówi za siebie.:diabloti: :evil_lol: Wkuwaliśmy łacińskie nazwy traw i musieliśmy rozpoznawać różne gatunki. Jest nawet gatunek "Psia trawka"!:lol: Czasami Luśkę tak nazywam - jest cienka i buja się na wietrze, taka psia trawka właśnie.:evil_lol: Dzięks za kciuki i zmykam spać, bo od rana odwożę TZta do roboty.:roll: Też se chłopa rozpuściłam i zamiast się wyspać, to będę szoferować.:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 hehe psia trawka:evil_lol: a na jakim kierunku jestes ze sie tak z ciekawosci zapytam:cool3: a twoj Tz to ma dobrze:loveu: Tylko pozazdroscic:loveu: Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Asia, a na jakie karty pamięci masz aparat? SD? MMC? Bo do tego nie potrzebny jest kabelek, wystarczy zbiorczy czytnik pamięci :cool3: ja mam taki: dużo szybciej zgrywa fotki, niż przez kabel (podłącza się to do USB i wkłada do środka kartę) - i czyta 4 rodzaje kart pamięci http://www.allegro.pl/item228246114_hub_usb_2_0_480_mbps_czytnik_kart_allinone_w_wa.html Quote
AśkaK Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Hej Bodziulka!:lol: Gosiu, ja jestem na...rolnictwie...:oops: :evil_lol: O którym jako urodzony mieszczuch mam takie pojęcie jak o koziej trąbie.:roll: Ludzie ze wsi którzy przyjechali studiować łapią wszystko w mig, dla nich wiele rzeczy jest znanych, a ja się męczę niemiłosiernie...:placz: TZ ma rzeczywiście za dobrze, dziś pogardził moim własnoręcznie zrobionym obiadkiem!:diabloti: Jego strata!:eviltong: Śnił mi się nasz ślub cywilny...to jakiś horror był!:nerwy: Teraz myślę czy nie odwołać!:evil_lol: Aaaa...bo wy nie wiecie...Mamy ustaloną datę cywila!:grins: 8-ego grudnia.:shiny: Bodziulka, ja w wawie mam kabelek więc takiego cuda nie potrzebuję kupować, jak przyjadę do domu to zgram fotki.:p Tylko tak teraz myślałam że przy okazji jakby był w sklepie tanio taki kabel to kupię. Bo ten zbiorczy czytnik to pewnie trochę kosztuje..?(trochę, czyli więcej niż 10zł które jestem w stanie na kabelek przeznaczyć :lol: ) Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='AśkaK']Aaaa...bo wy nie wiecie...Mamy ustaloną datę cywila!:grins: 8-ego grudnia.:shiny: a rodzinka wie :cool3: (trochę, czyli więcej niż 10zł które jestem w stanie na kabelek przeznaczyć :lol: ) niom, to kosztuje koło 30-40zł ;) Quote
AśkaK Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Wie, wie...:roll: Oni są tacy że by nam nie darowali, jakbyśmy cichaczem, po kryjomu... A mogło być tak romantycznie!:placz: Tylko ja, On i mendelson!:placz: :evil_lol: :lol: No ale niestety...mój rozważny TZ doszedł do wniosku że cywilny weźmiemy bez rodziców i rodziny w ogóle, ale wcześniej trzeba im o tym powiedzieć. No i masz ci babo placek...:roll: Powiedzieliśmy mojej muter, muter w płacz, że jak to tak, no i zaraz za drzwiami zmieniliśmy zdanie, czyli że zaprosić starszych jednak trzeba. Eh, nic w tym życiu nie może być tak jak w filmie!:placz: ;) :lol: Quote
Bodziulka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 biedactwa - no to jeszcze Wam każą całą rodzinkę sprosić itp.. i będzie bardzo miła, kameralna atmosfera :diabloti: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 O nie, nawet niech nie próbują!:diabloti: :lol: Już twardo powiedzieliśmy, że tylko rodzice, świadkowie i paru znajomych. Postękali, ale jakoś to przeboleli, pocieszają się na kościelnym będzie rodzina.:lol: Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Oj to gratuluje serdecznie kochana:multi: :loveu: U mnie z tym jest odwrotnie bo matka TZta mnie nienawidzi i na slub nie przyjdzie:diabloti: :multi: Mja to by mnie zabila jakbym jej nie zaprosila:shake: Tylko przypomnij mi na poczatku grudnia zebym mogla zyczonka wam zlozyc:loveu: Quote
AśkaK Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Przypomnę na pewno, pewnie tylko o tym będę trąbić!:lol: To niezbyt miło ze strony twojej przyszłej teściówki... :diabloti: Ale wiesz Gosiu, znając życie to pewnie przyjdzie mimo wszystko. Jakieś 2 tyg.temu wpadłam w szał przeglądania ślubnych kiecek i... nadal nic nie wiem, jaką na ślub cywilny wybrać. Z kasą u nas ostatnio krucho, ciągle na debecie, więc chyba coś prostego kupię albo u jakiejś krawcowej uszyję. Znacie dobrą i tanią krawcową w W-wie?:cool3: Quote
furciaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 tak przyjdzie zeby mi zepsuc ten dzien:diabloti: Wyobrazam sobie jakie zamieszanie Cie czeka, a sukienke napewno znajdziesz;) Teraz taki wybor ze jest w czym przebierac:loveu: mam nadzieje ze zobacze jakies zdiecie pary mlodej:cool3: Quote
Recommended Posts