Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

:lol: No sierota jestem, że tego kabelka zapomniałam. Ale za to będzie potem dużo fotkufff na raz!:cool3: :lol: Rudy w koszuli TZta i żebrające psiotfory przy grillu.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: :lol: :lol:

W planach miałam powrót do W-wy w ten weekend, ale TZ zostaje w pracy tu w Bielsku na kolejny tydzień więc i ja zostanę. Ale jutro spróbuję przypasować kabelek od innego sprzętu. :cool3:
A Ty Gosia dawaj lepiej swoje fotki!:loveu:

Posted

Cześć Asia :multi:

[quote name='AśkaK']O, jeszcze znalazłam taki wzruszający film... o suni bez tylnych łap, która świetnie sobie radzi. Wklejam linka tak dla pamięci, jak ktoś znowu wpadnie na pomysł by uśpić kalekiego psiaka to mu to pokażę.
http://www.smog.pl/wideo/11865/pies_ktory_chodzi_na_dwoch_lapach/

Oho, właśnie idiota sąsiad z góry się wydziera na żonę...całą radość z pobytu tutaj nam ten patafian psuje.:angryy:
Niesamowita ta sunia :loveu:

Sąsiada współczuwam :wallbash:

Posted

Hej!:p
Mam znowu kompa, mój narkotyk!:lol:
Niestety kabelek do aparatu nie pasuje.:diabloti: Ale w akcie desperacji chyba kupię w auchanie nowy.
Wiecie że jest na dogo identyczna sunia jak Lusia i szuka domu..?:oops:

Identyko co?

Posted

W sklepie nie mają dla mnie kabelka!:placz: A nie mam już miejsca w aparacie na nowe fotki...dla mnie to koniec świata!:placz: :evil_lol:
Dziś byliśmy w Szczyrku i w Wiśle, ale najfajniejszy był spacer po górskiej polanie. Lusia łapała motylki, Rudego dziabnęła w łapkę mrówka i tarzał się jak wariat, widzieliśmy łowiecki...a potem zrobiło się zimno więc wróciliśmy.:p

Posted

Jeszcze mam taką trójkę niesfornych gagatków - jeden na dwóch nogach, dwoje na czterech.:lol: Ach...gdyby nie wrześniowe egz.poprawkowe...:diabloti: możnaby powiedzieć że mam jak w niebie!:lol: Ale niestety, za piękne by to było. Biochemia, biotechnologia, szczegółowa uprawa roślin oraz łąkarstwo - takie pasjonujące przedmioty muszę teraz wkuwać.:placz: :diabloti::wallbash: Chyba mnie coś zmogło, że na te studia poszłam...:shake: :placz:
Ale tłumaczę sobie że jeszcze trochę, jeszcze ciutkę tylko... Może wytrzymam.:oops:

Posted

furciaczek napisał(a):
Lakarstwo hmmm:roll:

:roll: no właśnie...już sama nazwa mówi za siebie.:diabloti: :evil_lol: Wkuwaliśmy łacińskie nazwy traw i musieliśmy rozpoznawać różne gatunki. Jest nawet gatunek "Psia trawka"!:lol: Czasami Luśkę tak nazywam - jest cienka i buja się na wietrze, taka psia trawka właśnie.:evil_lol:

Dzięks za kciuki i zmykam spać, bo od rana odwożę TZta do roboty.:roll:
Też se chłopa rozpuściłam i zamiast się wyspać, to będę szoferować.:evil_lol:

Posted

Hej Bodziulka!:lol:

Gosiu, ja jestem na...rolnictwie...:oops: :evil_lol: O którym jako urodzony mieszczuch mam takie pojęcie jak o koziej trąbie.:roll: Ludzie ze wsi którzy przyjechali studiować łapią wszystko w mig, dla nich wiele rzeczy jest znanych, a ja się męczę niemiłosiernie...:placz:
TZ ma rzeczywiście za dobrze, dziś pogardził moim własnoręcznie zrobionym obiadkiem!:diabloti: Jego strata!:eviltong:
Śnił mi się nasz ślub cywilny...to jakiś horror był!:nerwy: Teraz myślę czy nie odwołać!:evil_lol: Aaaa...bo wy nie wiecie...Mamy ustaloną datę cywila!:grins:
8-ego grudnia.:shiny:

Bodziulka, ja w wawie mam kabelek więc takiego cuda nie potrzebuję kupować, jak przyjadę do domu to zgram fotki.:p Tylko tak teraz myślałam że przy okazji jakby był w sklepie tanio taki kabel to kupię. Bo ten zbiorczy czytnik to pewnie trochę kosztuje..?(trochę, czyli więcej niż 10zł które jestem w stanie na kabelek przeznaczyć :lol: )

Posted

[quote name='AśkaK']Aaaa...bo wy nie wiecie...Mamy ustaloną datę cywila!:grins:
8-ego grudnia.:shiny:

a rodzinka wie :cool3:

(trochę, czyli więcej niż 10zł które jestem w stanie na kabelek przeznaczyć :lol: )

niom, to kosztuje koło 30-40zł ;)

Posted

Wie, wie...:roll: Oni są tacy że by nam nie darowali, jakbyśmy cichaczem, po kryjomu... A mogło być tak romantycznie!:placz: Tylko ja, On i mendelson!:placz: :evil_lol: :lol:
No ale niestety...mój rozważny TZ doszedł do wniosku że cywilny weźmiemy bez rodziców i rodziny w ogóle, ale wcześniej trzeba im o tym powiedzieć. No i masz ci babo placek...:roll: Powiedzieliśmy mojej muter, muter w płacz, że jak to tak, no i zaraz za drzwiami zmieniliśmy zdanie, czyli że zaprosić starszych jednak trzeba.
Eh, nic w tym życiu nie może być tak jak w filmie!:placz: ;) :lol:

Posted

O nie, nawet niech nie próbują!:diabloti: :lol: Już twardo powiedzieliśmy, że tylko rodzice, świadkowie i paru znajomych. Postękali, ale jakoś to przeboleli, pocieszają się na kościelnym będzie rodzina.:lol:

Posted

Oj to gratuluje serdecznie kochana:multi: :loveu:
U mnie z tym jest odwrotnie bo matka TZta mnie nienawidzi i na slub nie przyjdzie:diabloti: :multi: Mja to by mnie zabila jakbym jej nie zaprosila:shake:
Tylko przypomnij mi na poczatku grudnia zebym mogla zyczonka wam zlozyc:loveu:

Posted

Przypomnę na pewno, pewnie tylko o tym będę trąbić!:lol:
To niezbyt miło ze strony twojej przyszłej teściówki... :diabloti: Ale wiesz Gosiu, znając życie to pewnie przyjdzie mimo wszystko.

Jakieś 2 tyg.temu wpadłam w szał przeglądania ślubnych kiecek i... nadal nic nie wiem, jaką na ślub cywilny wybrać. Z kasą u nas ostatnio krucho, ciągle na debecie, więc chyba coś prostego kupię albo u jakiejś krawcowej uszyję. Znacie dobrą i tanią krawcową w W-wie?:cool3:

Posted

tak przyjdzie zeby mi zepsuc ten dzien:diabloti:

Wyobrazam sobie jakie zamieszanie Cie czeka, a sukienke napewno znajdziesz;) Teraz taki wybor ze jest w czym przebierac:loveu:
mam nadzieje ze zobacze jakies zdiecie pary mlodej:cool3: