Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

Nie zejdę na to, nie każ mi proszę!:placz:

Nie, nie, nie.

Zeszłam.Postaram się stać na tym jak najmniejszą ilością łapek. Najmniejsza ilość to trzy.

Ale jak zrobię rozkrok tylnymi i podeprę się nosem, to może da radę na dwóch.:evil_lol:

A mi tam się podoba!

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mówię przecież że boi się barana na podłodze!:evil_lol: Lusiunia ma to do siebie, że każdą nowość traktuje ostrożnie i dopiero jak 10 razy się przekona, że inni po tym chodzą, to dopiero wtedy zaakceptuje "intruza". Nie daj Boże, jak w parku przy alejce postawią nowy śmietnik - raban jest na całego.:lol: Taka odważna dziewuszka!:evil_lol:
Za to nie boi się wcale innych psów. Im większy i im groźniej wygląda, tym bardziej trzeba go wkurzać.:diabloti: :evil_lol:
Filmiki jutro albo...nie wiem kiedy:oops: , bo na uczelni dręczą strasznie, pojutrze mam dwa zaliczenia.:placz: No i w piątek wyjeżdżamy na weekend do Bielska!:multi:

Paula, dzięki.:p Robaczki naprawdę kochane, aż czasem się zastanawiam czym sobie na takie szczęście zasłużyłam.:loveu:

Żeby nie było, że dręczę Lusię psychicznie, kilka fotek z oswajania.;) Jakoś ten dywan już obwąchała, obejrzała i nawet z Rudasem cyrki odstawiali,ale to na filmie będzie.
Tu mina jeszcze niezadowolona :lol: "Fu, coś ty do domu przyniosła".

"Ja sobie tu posiedzę i popatrzę z góry na to coś na dole..."

"Czekaj pańcia, ja ją zaraz przekonam"

"Patrz Lusia, to cię nie zje!"

"No chodź, fajnie jest!"

"Można nawet tańczyć!";)

No i dała się przekonać dziewczynka.:p

Jedna z "naturalnych" poz Lusi czyli szpagat przednimi łapkami.:lol:

Rudzio pokazuje Lusi jak należy po dywanie chodzić.:evil_lol:

I jak leżeć.:p

Dobranoc.:loveu:

Posted

Oj wieje, teraz trochę mniej niż kilka dni temu, ale za to pada deszcz.:diabloti: Deszcz w styczniu! Zamiast śniegu!:placz: Rano nie chce się wstawać, po południu chce się spać...:stormy-sad: I jutro te przeklęte zaliczenia, aaaa!:cry:

Ale dzisiaj jedna pozytywna wiadomość - mam fajny temat pracy inżynierskiej i faaajnego promotora!:multi: :cunao: :lol:

Posted

Uffff.... to nie musimy zabijać dziekana :evil_lol: a co to za temat? :cool3:

Mi zostało jeszcze jedno zaliczenie - najgorsze, ustne z prawa :placz: a potem sesja :placz: :placz: :placz: ehhhh... cieżkie jest życie studenta, nie? ;0 w styczniu i czerwcu chciałabym być psem :evil_lol:

Posted

Bodziulka, tylko jedno zaliczenie?!:crazyeye: Ale ci dobrze!:p To kiedy Ty masz zaliczenia jak nie przed samą sesją? Bo ja to mam tak: ostatni tydzień przed sesją kolosy ze wszystkiego plus zaliczenia wykładów, potem zaraz sesja i egzaminy i jak ktoś czegoś wcześniej nie zaliczyół (np.kolosa) to w sesji ma okazję.:diabloti: Jednym słowem trzeba wkuwać wszystko na raz.:placz:

Czy dziekan przeżyje, to się jeszcze okaże:evil_lol: , papiury poszły jak na razie do dziekanatu i on to musi jeszcze przyklepać swoim podpisem.:roll: A temat: "Metody ochrony roślin w gospodarstwie ekologicznym". :p A te metody polegają głównie na napuszczaniu jednych owadów (tych dobrych:p ) na drugie (te złe:diabloti: ) - czyli dużo o owadach będzie, czyli to co chciałam!:multi: :lol: Owady są super!!!:loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):
Bodziulka, tylko jedno zaliczenie?!:crazyeye: Ale ci dobrze!:p To kiedy Ty masz zaliczenia jak nie przed samą sesją? Bo ja to mam tak: ostatni tydzień przed sesją kolosy ze wszystkiego plus zaliczenia wykładów, potem zaraz sesja i egzaminy i jak ktoś czegoś wcześniej nie zaliczyół (np.kolosa) to w sesji ma okazję.:diabloti: Jednym słowem trzeba wkuwać wszystko na raz.:placz:

Asia, mam 7 zaliczeń ćwiczeń, 6 było w tym tygodniu :cool3: jedno w przyszłym (no i jeżeli komuś coś tam jeszcze brakuje to dopytki z tych pozostałych 6) - a u mnie wszystkie wykłady kończą się egzaminami w sesji - tyle, że wykładów miałam w tym semestrze 5... u nas jest dużo ćwiczeń, mniej wykładów (w sumie fajnie). Np na politechnice też miałam zaliczenia z części wykładów i ze wszystkich ćwiczeń + 4 egzaminy (na pw chyba zawsze są min 4 egzaminy)

Posted

Nie uczy się, nie uczy:evil_lol: , tylko wczoraj późno wróciliśmy.:p Faaajnie jest w Bielsku!:multi: Teraz niestety powracam do strasznej studenckiej rzeczywistości :placz: (Bodziulka, współczuję tylu zaliczeń na raz!:nerwy: ), siedzę sobie właśnie na uczelni, o 8 mieliśmy zaliczenie i teraz do 12 okienko. Zdążę nadrobić zaległości na dogo.;)

Posted

A tu do nas nikt nie zagląda, nikt nie ciekaw nowych fotek..?:placz: ;)

Pędraczki chyba polubiły "nasze" nowe mieszkanko, obwąchały wszystkie kąty i zaczęły szaleć. Tutaj patrzą na TZ rozpakowującego rzeczy w kuchni.:p

Tak wygląda duży pokój.

Tak kuchnia.

A tak kominek.:loveu:

Wariaty szaleją.:lol:

I śpią...my też poszliśmy spać bo było już późno. Nie ma tam łóżka, ale na materacach przy samym kominku było super!:p

Dobranoc.:p

Posted

oo siemnaeczko cioteczko:D
ale macie mieszkanko nowe fiu fiu:D:crazyeye::multi::multi::multi::multi:
no i kominek:D
noooo suuuperrr:D
widze pedraczki swietnie sie bawily:D
pozdrofffkiii

ps. wszedzie sie chwale to i tu MAMY SNIEEEG!!!:d:multi: kocham snieg:D

Posted

Alynkaaa napisał(a):
oo siemnaeczko cioteczko:D
ale macie mieszkanko nowe fiu fiu:D:crazyeye::multi::multi::multi::multi:
no i kominek:D
noooo suuuperrr:D
widze pedraczki swietnie sie bawily:D
pozdrofffkiii

ps. wszedzie sie chwale to i tu MAMY SNIEEEG!!!:d:multi: kocham snieg:D

Alynkaaaaaaaaaaa!!!! Nie denerwuj mnie nawet!:evil_lol: :mad: :lol: JA TEŻ CHCEM ŚNIEG!!!:placz: A tu taka pogoda że tylko spać się chce.:diabloti:
A mieszkanko fajowe, wygodne i z widokiem na górki, zaraz wam pokaże!:p No i ten kominek, moje marzenie!:loveu: Co prawda w nocy wygasa i robi się zimno, wstawałam żeby dorzucić, ale...jakie to było przyjemne wstawanie.:p Miałam też przy sobie cały czas nieodłącznego przyjaciela - piecyk elektryczny na kółkach :lol: , który jeździł ze mną rano kompać się do łazienki.:evil_lol: Takie uroki wiejskiej chałupki, chłodno dość, ale jak już się tam porządnie nagrzeje to jest jak w ulu.

Bodziulka, a Ty znowu niedokładnie zorientowana :mad: :evil_lol: , jechaliśmy z TZtem samochodem w obie strony, Lusia na kolanach a Rudas z tyłu.:p
Ale muszę opracować opcję jeżdżenia samej pociągiem z obydwoma potfforami, bo samochód tylko pożyczony na pare tyg.:oops: Wiecie że do jednego biletu normalnego można kupić tylko jeden bilet dla psa?! Skandal!:mad: Ale mam już chytry plan :diabloti: , zrobię z Lusi kota!

Posted

AśkaK napisał(a):
Wiecie że do jednego biletu normalnego można kupić tylko jeden bilet dla psa?! Skandal!:mad: Ale mam już chytry plan :diabloti: , zrobię z Lusi kota!

To rzeczywiście jakiś skandal! :crazyeye: :mad:
Asiu, ja muszę zobaczyć Lusię zrobioną na kota!!! :wolfie: :jumpie: :D

Rozumiem, że to są zdjęcia mieszkania w Bielsku, tak??? W W-wie nadal jesteśmy sąsiadami (z czego ciągle i tak nic nie wynika :placz: ;) )

Posted

czesc Asia :lol: Nadrobilam zaleglosi :oops: Fajna chawirka :multi:

Hihihi :D Cudne :loveu:

AśkaK napisał(a):
A mieszkanko fajowe, wygodne i z widokiem na górki, zaraz wam pokaże!:p

Dzisiaj jeszcze? ;) :evil_lol: