*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 :evil_lol: Theoś pozdrawia cioteczki :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) Jak zwykle śliczne fotki T&T :) I również pozdrawiam Theosia :lol: I widzisz dzięki "małemu niszczycielowi" Theoś dał ci się wyspać, a tak wczoraj narzekałaś że ci dom rozwalają :evil_lol: Edited March 4, 2014 by marta1624 Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Kaaasia napisał(a):Foteczki na dobry początek dnia :smile: Jakoś trzeba go dobrze zacząć, więc czemu nie foteczkami :D marta1624 napisał(a):Jak zwykle śliczne fotki T&T :) I również pozdrawiam Theosia :lol: I widzisz dzięki "małemu niszczycielowi" Theoś dał ci się wyspać, a tak wczoraj narzekałaś że ci dom rozwalają :evil_lol: Dzięki :) Chyba wolałabym się nie wyspać, ale mieć cały dom :evil_lol: Quote
maxishine. Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Jest tam takie zdjęcie które podpisalabym "wio koniku! " :D Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a): Dzięki :) Chyba wolałabym się nie wyspać, ale mieć cały dom :evil_lol: Oj tam, możesz sobie drugi wybudować :lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Yuki_ napisał(a):Jest tam takie zdjęcie które podpisalabym "wio koniku! " :D Tak :D marta1624 napisał(a):Oj tam, możesz sobie drugi wybudować :lol: A w między czasie, będę spać pod mostem :evil_lol: Quote
agutka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 A w między czasie, będę spać pod mostem :evil_lol:[/QUOTE] ważne że w ogóle będziesz mogła gdzie spać :-D Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Szybko by mnie Polizei zgarnęło z pod tego mostu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Bodziaki z Torą już do nas wysłane :multi: Może dotrą do nas do końca tygodnia :p Quote
Baski_Kropka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Musisz zaraz pokazać jak się prezentują na Theosiu :D Quote
Oscar Patric Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ślemy cieplutkie pozdrowionka,miłego popołudnia:) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Szybko by mnie Polizei zgarnęło z pod tego mostu :evil_lol: Może Aga by was przygarnęła :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Bodziaki z Torą już do nas wysłane :multi: Może dotrą do nas do końca tygodnia :p Czekam z niecierpliwością na fotki :loveu: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Coraz większy słodziak z tego Theosia :loveu: marta1624 napisał(a):Może Aga by was przygarnęła :evil_lol: No ba ! pewnie że tak :diabloti: dostała by w przydziale mycie schodów :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Musisz zaraz pokazać jak się prezentują na Theosiu :D Oczywiście :) unikatowydiament napisał(a):ślemy cieplutkie pozdrowionka,miłego popołudnia:) Dziękuję i wzajemnie :) marta1624 napisał(a):Może Aga by was przygarnęła :evil_lol: Mam nadzieję :p marta1624 napisał(a):Czekam z niecierpliwością na fotki :loveu: A ja czekam z niecierpliwością na bodziaki :loveu: dOgLoV napisał(a):Coraz większy słodziak z tego Theosia :loveu: No ba ! pewnie że tak :diabloti: dostała by w przydziale mycie schodów :diabloti: Dzięki :) Wsadź se w 4 litery te swoje mycie schodów :mad: Wole mieszkać pod mostem :eviltong: Właśnie wróciliśmy z placu zabaw :) Aż żałuję, że nie miałam aparatu :shake: Theoś tak fajnie się bawił w piasku :multi: Chyba już trzeba się rozglądać za piaskownicą do podwórka :) Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a): A ja czekam z niecierpliwością na bodziaki :loveu: Dzięki :) Wsadź se w 4 litery te swoje mycie schodów :mad: Wole mieszkać pod mostem :eviltong: Właśnie wróciliśmy z placu zabaw :) Aż żałuję, że nie miałam aparatu :shake: Theoś tak fajnie się bawił w piasku :multi: Chyba już trzeba się rozglądać za piaskownicą do podwórka :) Ja sie doczekac nie mogę aż zobacze w nich Theosia :loveu: Aleś Ty delikatna :eviltong: Jeszcze sie nie nauczyłaś że aparat powinnaś mieć zawsze ze sobą ? :mad: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Dziecko, pies, aparat, dokumenty.... Kuźwa gdzie mam to wszystko nosić?! :mad: Aguś, mam sprawę, więc zaraz dostaniesz PW :p Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a): Właśnie wróciliśmy z placu zabaw :) Aż żałuję, że nie miałam aparatu :shake: Theoś tak fajnie się bawił w piasku :multi: Chyba już trzeba się rozglądać za piaskownicą do podwórka :) Niedługo nie będziesz miała miejsca w ogródku :) Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Niedługo nie będziesz miała miejsca w ogródku :) Mam duuuuuuuuuuuuuży ogród ;) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Dziecko, pies, aparat, dokumenty.... Kuźwa gdzie mam to wszystko nosić?! :mad: Aguś, mam sprawę, więc zaraz dostaniesz PW :p Zainwestuj w duży plecak :) Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Zainwestuj w duży plecak :) Nie lubię :eviltong: Quote
Recommended Posts