marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Tylko fajnie jakby to był ciepły deszcz, a nie taki lodowaty :roll: No u mnie pada, ale jeszcze nie byłam na dworze to nie wiem jaki. Ale z moim szczęściem to będzie bardzo lodowaty :lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):No u mnie pada, ale jeszcze nie byłam na dworze to nie wiem jaki. Ale z moim szczęściem to będzie bardzo lodowaty :lol: W marcu, nie liczyłabym na ciepły deszczyk :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):W marcu, nie liczyłabym na ciepły deszczyk :eviltong: Wiesz ja dawniej nie liczyłam na wiosnę w lutym :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Wiesz ja dawniej nie liczyłam na wiosnę w lutym :eviltong: Wiosna przychodzi po zimie ;) A skoro zimy nie było, to dla mnie wiosny też nie ma :diabloti: A tak poważnie, to wiosna idzie pełną parą...A u mnie nawet płatka śniegu nie było :placz: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Wiosna przychodzi po zimie ;) A skoro zimy nie było, to dla mnie wiosny też nie ma :diabloti: A tak poważnie, to wiosna idzie pełną parą...A u mnie nawet płatka śniegu nie było :placz: U mnie był śnieg z tydzień w sumie :) a teraz zaczynają się pyłki (które uwielbiam jako alergik :evil_lol:) Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Wiosna przychodzi po zimie ;) A skoro zimy nie było, to dla mnie wiosny też nie ma :diabloti: A tak w ogóle takim tokiem rozumowania to lata też nie będzie, bo nie ma wiosny :diabloti: To jaka jest pora roku? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):U mnie był śnieg z tydzień w sumie :) a teraz zaczynają się pyłki (które uwielbiam jako alergik :evil_lol:) Jak ja się cieszę, że nie mam na nic alergii :multi: marta1624 napisał(a):A tak w ogóle takim tokiem rozumowania to lata też nie będzie, bo nie ma wiosny :diabloti: To jaka jest pora roku? :evil_lol: Mamy wieczną jesień :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Jak ja się cieszę, że nie mam na nic alergii :multi: Mamy wieczną jesień :evil_lol: Poczekaj, mój tata też nie miał, teraz ma 50 lat i od 3 zmaga się z alergią :diabloti: A ja jesień średnio lubię, to już wolę wiosnę i śpiew ptaków, kichanie jakoś wytrzymam :lol: Quote
kalyna Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):A tak w ogóle takim tokiem rozumowania to lata też nie będzie, bo nie ma wiosny :diabloti: To jaka jest pora roku? :evil_lol: jesień :eviltong: bo taka była ostatnia normalna pora roku :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Poczekaj, mój tata też nie miał, teraz ma 50 lat i od 3 zmaga się z alergią :diabloti: A ja jesień średnio lubię, to już wolę wiosnę i śpiew ptaków, kichanie jakoś wytrzymam :lol: Ale mi życzysz :mad: kalyna napisał(a):jesień :eviltong: bo taka była ostatnia normalna pora roku :diabloti: Dokładnie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ale mi życzysz :mad: Z całego serca nie życzę :p Ale przygotowuję cię w razie czego :lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Z całego serca nie życzę :p Ale przygotowuję cię w razie czego :lol: Jakoś jestem pewna, że mnie to nie czeka :eviltong: marta1624 napisał(a):Ale ślicznotek :loveu: Dzięki :) Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Lumpek jak patrzy :lol: Ej a Tora? A Tora siedzi na dworze :eviltong: Popołudniu ją obfocę, więc coś tam z nią wrzucę jutro ;) Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):A Tora siedzi na dworze :eviltong: Popołudniu ją obfocę, więc coś tam z nią wrzucę jutro ;) No ładnie psa z domu wyrzuciła :mad: Przygotowujesz ją do spania pod chmurką, jakby wam miejsca pod mostem brakło? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):No ładnie psa z domu wyrzuciła :mad: Przygotowujesz ją do spania pod chmurką, jakby wam miejsca pod mostem brakło? :evil_lol: Sama się wyrzuciła ;) Bogdan jest na dworze z kolegą, bo grzebią coś przy aucie i ona ich pilnuje :D A z tym mostem, to będzie problem, bo ja tu nie mam nigdzie rzeki, więc i mostów brak :roll: I gdzie ja pójdę spać?! Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Sama się wyrzuciła ;) Bogdan jest na dworze z kolegą, bo grzebią coś przy aucie i ona ich pilnuje :D A z tym mostem, to będzie problem, bo ja tu nie mam nigdzie rzeki, więc i mostów brak :roll: I gdzie ja pójdę spać?! To chyba musisz jednak iść do Agi, przeżyjesz te schody :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Poczekaj, mój tata też nie miał, teraz ma 50 lat i od 3 zmaga się z alergią :diabloti: A ja jesień średnio lubię, to już wolę wiosnę i śpiew ptaków, kichanie jakoś wytrzymam :lol: noo to Magda, jeszcze jakieś 15 lat +/- masz bez alergii, a potem będziesz się martwić :evil_lol: co on tak żłopie w tej butelce, że takie dobre? Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 kalyna napisał(a):noo to Magda, jeszcze jakieś 15 lat +/- masz bez alergii, a potem będziesz się martwić :evil_lol: co on tak żłopie w tej butelce, że takie dobre? Nie no co ty, Magda mówi że nie będzie miała :) Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):To chyba musisz jednak iść do Agi, przeżyjesz te schody :evil_lol: Poszukam jakiegoś mostu :evil_lol: W ostateczności, pójdę pod wiadukt na autostradzie ;) kalyna napisał(a):noo to Magda, jeszcze jakieś 15 lat +/- masz bez alergii, a potem będziesz się martwić :evil_lol: co on tak żłopie w tej butelce, że takie dobre? Dzięki, że przypomniałaś mi ile mam lat :diabloti: Mleczko :loveu: Ono jest dobre wszędzie i o każdej porze :) marta1624 napisał(a):Nie no co ty, Magda mówi że nie będzie miała :) Czuję to w moczu :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Poszukam jakiegoś mostu :evil_lol: W ostateczności, pójdę pod wiadukt na autostradzie ;) Dzięki, że przypomniałaś mi ile mam lat :diabloti: Mleczko :loveu: Ono jest dobre wszędzie i o każdej porze :) Czuję to w moczu :diabloti: Fajnie wolisz poszukać mostu niż iść do Agi :) Mleczko... ja od małego nienawidzę mleka :diabloti: A i fajne masz wyczucie :evil_lol: Jaką masz taktykę na wyczuwanie alergii w moczu? :evil_lol: Quote
Recommended Posts