*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Ja nie lubię plecaków, torebek itp. Ale żeby było śmiesznie, to na urodziny kupiłam sobie torebkę :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Ja nie lubię plecaków, torebek itp. Ale żeby było śmiesznie, to na urodziny kupiłam sobie torebkę :evil_lol: Kupiłaś sobie , fajnie to zabrzmiało :diabloti: a ja dzisiaj kupiłam w biedronce "wieszak" na tv za 99 zł a normalnie takiej samej jakości są za 299 :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Ja nie lubię plecaków, torebek itp. Ale żeby było śmiesznie, to na urodziny kupiłam sobie torebkę :evil_lol: To po co cie torebka jak nie lubisz :evil_lol: To w takim razie musisz wszystkie obowiązkowe sprzęty spacerowe nosić w rękach :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Kupiłaś sobie , fajnie to zabrzmiało :diabloti: a ja dzisiaj kupiłam w biedronce "wieszak" na tv za 99 zł a normalnie takiej samej jakości są za 299 :evil_lol: No bo sama sobie kupiłam ;) Ja szalałam po sklepach, a tatuś pilnował syneczka :evil_lol: Żeby Ci TV nie spadło :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):To po co cie torebka jak nie lubisz :evil_lol: To w takim razie musisz wszystkie obowiązkowe sprzęty spacerowe nosić w rękach :diabloti: Bo czasem potrzebuję :eviltong: Na chwilę obecną, to moim sprzętem spacerowym są chusteczki dla Theosia itp. :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Bo czasem potrzebuję :eviltong: Na chwilę obecną, to moim sprzętem spacerowym są chusteczki dla Theosia itp. :eviltong: Ej no a aparat? Tu na dogo wszyscy czekają na fotki :mad: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Ej no a aparat? Tu na dogo wszyscy czekają na fotki :mad: No i dziś przecież były :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):No i dziś przecież były :eviltong: Eeee tam tylko tyle :eviltong: Ciągle mało :lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):No bo sama sobie kupiłam ;) Ja szalałam po sklepach, a tatuś pilnował syneczka :evil_lol: Żeby Ci TV nie spadło :diabloti: A no chyba że tak :diabloti: Spokojnie , ja tylko go kupiłam , teraz musi nabrac mocy urzędowej i myślę że za jakieś 5 lat moze tv zawiśnie na ścianie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Spokojnie , ja tylko go kupiłam , teraz musi nabrac mocy urzędowej i myślę że za jakieś 5 lat moze tv zawiśnie na ścianie :evil_lol: To bardzo szybko :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Theosia na fotkach nigdy nie za dużo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Eeee tam tylko tyle :eviltong: Ciągle mało :lol: Jutro (może) też będą :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Angi napisał(a):Theosia na fotkach nigdy nie za dużo :evil_lol: Jutro będzie sam Theoś :) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Angi napisał(a):Theosia na fotkach nigdy nie za dużo :evil_lol: Zgadzam się :p Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Jutro będzie sam Theoś :) Eeeee Torę też chcemy pooglądać :mad: Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Eeeee Torę też chcemy pooglądać :mad: nie! ahahahaha :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Angi napisał(a):nie! ahahahaha :evil_lol: No wiesz nie chcesz Tory na zdjęciach? Nieładnie :diabloti: (PS. Ale ja chcę! :lol:) Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Aktualnie na kompie mam tylko kilka zdjęć Theosia i nic poza tym :roll: Jak jutro będzie pogoda (czyt. nie będzie padać), to zabieram młodego i psa, na plac zabaw, ten co dziś byliśmy ;) Wtedy się poświęcę i wezmę aparat :eviltong: Ale póki co, nic nie obiecuję, bo nie wiem jaka będzie pogoda :) Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ahahah, wiedziałam że ktoś się oburzy jak tak napiszę :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Aktualnie na kompie mam tylko kilka zdjęć Theosia i nic poza tym :roll: Jak jutro będzie pogoda (czyt. nie będzie padać), to zabieram młodego i psa, na plac zabaw, ten co dziś byliśmy ;) Wtedy się poświęcę i wezmę aparat :eviltong: Ale póki co, nic nie obiecuję, bo nie wiem jaka będzie pogoda :) To mam nadzieję że nie będzie padać u ciebie (i u mnie, bo planuje dłuższy spacer z psami :p) Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ja mam nadzieje ze u mnie nie będzie padać bo jak bedzie to czeka mnie spacer z buta do pracy :roll: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja mam nadzieje ze u mnie nie będzie padać bo jak bedzie to czeka mnie spacer z buta do pracy :roll: To chyba wszyscy chcemy jutro pogodę bezdeszczową :lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):To mam nadzieję że nie będzie padać u ciebie (i u mnie, bo planuje dłuższy spacer z psami :p) Według prognozy, ma nie padać ;) dOgLoV napisał(a):Ja mam nadzieje ze u mnie nie będzie padać bo jak bedzie to czeka mnie spacer z buta do pracy :roll: A czemu nie na rowerze? Quote
Guest wolfheart Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):A czemu nie na rowerze? bo to zbyt ekstremalne :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):bo to zbyt ekstremalne :diabloti: Ale Aga ma wprawę w takich sportach ekstremalnych :lol: Jak dała radę wskakiwać przez okienko w piwnicy :evil_lol: Quote
Recommended Posts