Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja nie lubię plecaków, torebek itp. Ale żeby było śmiesznie, to na urodziny kupiłam sobie torebkę :evil_lol:

Kupiłaś sobie , fajnie to zabrzmiało :diabloti:

a ja dzisiaj kupiłam w biedronce "wieszak" na tv za 99 zł a normalnie takiej samej jakości są za 299 :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja nie lubię plecaków, torebek itp. Ale żeby było śmiesznie, to na urodziny kupiłam sobie torebkę :evil_lol:

To po co cie torebka jak nie lubisz :evil_lol: To w takim razie musisz wszystkie obowiązkowe sprzęty spacerowe nosić w rękach :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Kupiłaś sobie , fajnie to zabrzmiało :diabloti:

a ja dzisiaj kupiłam w biedronce "wieszak" na tv za 99 zł a normalnie takiej samej jakości są za 299 :evil_lol:

No bo sama sobie kupiłam ;) Ja szalałam po sklepach, a tatuś pilnował syneczka :evil_lol:

Żeby Ci TV nie spadło :diabloti:

Posted

marta1624 napisał(a):
To po co cie torebka jak nie lubisz :evil_lol: To w takim razie musisz wszystkie obowiązkowe sprzęty spacerowe nosić w rękach :diabloti:

Bo czasem potrzebuję :eviltong:
Na chwilę obecną, to moim sprzętem spacerowym są chusteczki dla Theosia itp. :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo czasem potrzebuję :eviltong:
Na chwilę obecną, to moim sprzętem spacerowym są chusteczki dla Theosia itp. :eviltong:

Ej no a aparat? Tu na dogo wszyscy czekają na fotki :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):
No bo sama sobie kupiłam ;) Ja szalałam po sklepach, a tatuś pilnował syneczka :evil_lol:

Żeby Ci TV nie spadło :diabloti:

A no chyba że tak :diabloti:

Spokojnie , ja tylko go kupiłam , teraz musi nabrac mocy urzędowej i myślę że za jakieś 5 lat moze tv zawiśnie na ścianie :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Spokojnie , ja tylko go kupiłam , teraz musi nabrac mocy urzędowej i myślę że za jakieś 5 lat moze tv zawiśnie na ścianie :evil_lol:

To bardzo szybko :eviltong:

Posted

Aktualnie na kompie mam tylko kilka zdjęć Theosia i nic poza tym :roll:
Jak jutro będzie pogoda (czyt. nie będzie padać), to zabieram młodego i psa, na plac zabaw, ten co dziś byliśmy ;) Wtedy się poświęcę i wezmę aparat :eviltong:
Ale póki co, nic nie obiecuję, bo nie wiem jaka będzie pogoda :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Aktualnie na kompie mam tylko kilka zdjęć Theosia i nic poza tym :roll:
Jak jutro będzie pogoda (czyt. nie będzie padać), to zabieram młodego i psa, na plac zabaw, ten co dziś byliśmy ;) Wtedy się poświęcę i wezmę aparat :eviltong:
Ale póki co, nic nie obiecuję, bo nie wiem jaka będzie pogoda :)

To mam nadzieję że nie będzie padać u ciebie (i u mnie, bo planuje dłuższy spacer z psami :p)

Posted

marta1624 napisał(a):
To mam nadzieję że nie będzie padać u ciebie (i u mnie, bo planuje dłuższy spacer z psami :p)

Według prognozy, ma nie padać ;)

dOgLoV napisał(a):
Ja mam nadzieje ze u mnie nie będzie padać bo jak bedzie to czeka mnie spacer z buta do pracy :roll:

A czemu nie na rowerze?

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
A czemu nie na rowerze?

bo to zbyt ekstremalne :diabloti: