marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a)::diabloti: I dobrze ;) Przynajmniej tego jesteś pewna :) To "Śmierć na 999 sposobów" :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Przynajmniej tego jesteś pewna :) To "Śmierć na 999 sposobów" :diabloti: Aż się boję zobaczyć te 999 sposobów na śmierć :look3: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Angi napisał(a):a nie na 1001 :diabloti::diabloti: Film jest "Śmierć na 1000 sposobów", a ja już jedną swoją śmierć znam :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Aż się boję zobaczyć te 999 sposobów na śmierć :look3: Był (jest?) taki program, chyba na pulsie. "Śmierć na 1000 sposobów". Takie absurdy tam pokazują, że aż nieprawdopodobne. Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Rzadko oglądam Puls :roll: Ale na Youtube są ;) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Rzadko oglądam Puls :roll: Ale na Youtube są ;) No niektóre te odcinki są bardzo absurdalne :roll: To w twoim przypadku zostało "tylko" 999 sposobów :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):No niektóre te odcinki są bardzo absurdalne :roll: To w twoim przypadku zostało "tylko" 999 sposobów :evil_lol: Zawsze to o 1 raz mniej :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Zawsze to o 1 raz mniej :evil_lol: Hmmm no tak. zawsze jakieś pocieszenie :lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):Hmmm no tak. zawsze jakieś pocieszenie :lol: Tylko trochę marne :( Patrząc z perspektywy, co mnie jeszcze czeka :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Mały niszczyciel pojechał do domu :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Mały niszczyciel pojechał do domu :evil_lol: To pewnie świętujesz? :) Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):To pewnie świętujesz? :) Jem mandarynki i idę spać :) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):Jem mandarynki i idę spać :) To smacznego i dobranoc :p Quote
Majkowska Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a): Bo Majkowska jest taka sama jak ja, tylko udaje świętą :evil_lol: Chciałabyś!! Ja skończyłam liceum katolickie nawet :eviltong: Jestem wzorową matką i wzorową właścicielką pointerka. Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Majkowska napisał(a):Chciałabyś!! Ja skończyłam liceum katolickie nawet :eviltong: Jestem wzorową matką i wzorową właścicielką pointerka. A ja chciałam iść do zakonu i nawet spędziłam w nim 2 tygodnie :eviltong: I mam idealnie wychowane dziecko, psa, kota i męża :diabloti: Quote
Majkowska Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 marta1624 napisał(a):No właśnie. Ty przynajmniej młodego uczysz. Jeszcze jakby podbiegła i chciała pogłaskać, to bym nic nie mówiła, bo wiem że Kaja nic nie zrobi. Ale ta mała od razu na grzbiet, a rodzice nawet nie zauważyli że dziecko leci do bądź co bądź dużego psa, którego nie znają. Byli że tak powiem zbyt zajęci sobą :shake: Waldek odsuwa od siebie dzieci na kilometr ujadaniem , a i u nas kilka takich sytuacji było że podleciało dziecko i zawisło mu na szyi...:crazyeye:Niestety to go też trochę złamało w ufności do dzieci... Na szczęście zazwyczaj wygrywa zaskoczenie i odsuwa się, ale wolałabym nigdy przenigdy nie widzieć psa który zareagował na naskok dziecka nienauczonego że z obcymi psami nie robi się wszystkiego... Quote
Majkowska Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):A ja chciałam iść do zakonu i nawet spędziłam w nim 2 tygodnie :eviltong: I mam idealnie wychowane dziecko, psa, kota i męża :diabloti: Toś mnie teraz zaskoczyła... Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Majkowska napisał(a):Toś mnie teraz zaskoczyła... Widzisz :diabloti: Quote
agaga21 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 magdabroy napisał(a):A ja chciałam iść do zakonu i nawet spędziłam w nim 2 tygodnie :eviltong: :crazyeye: ale jednak nie podobało ci się widać tam za bardzo ;) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a): I mam idealnie wychowane dziecko, psa, kota i męża :diabloti: Hejka w ponury dzień :) I co ważne- w tej kolejności :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 agaga21 napisał(a)::crazyeye: ale jednak nie podobało ci się widać tam za bardzo ;) Zaczęli mi się podobać chłopcy :diabloti: Yuki_ napisał(a):Dzień dobry śpiochy ;) Dzień dobry :) Theoś odsypiał wczorajsze szaleństwa z kolegą i spał do 8:15 :crazyeye::loveu: Więc owszem, dziś byliśmy śpiochami :evil_lol: marta1624 napisał(a):Hejka w ponury dzień :) I co ważne- w tej kolejności :diabloti: Kolejność odpowiednia :diabloti: agutka napisał(a):dzyn dybry ;) Dziń dybry :) Quote
Recommended Posts