Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament napisał(a):
teraz to już nie,ale kiedyś też uwielbiałąm tak łazić po kałużach,a byłam starsza niż Theo:eviltong:

A ja nadal bym pobiegała ;) Ale nie mam kaloszków :shake: Muszę sobie kupić :p

dOgLoV napisał(a):
To kup Theosiowi takie kółko jak ają chomiki do biegania :diabloti:

Tobie takie coś kupię :eviltong:

A ja sobie nalałam, orzechówki :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):

Tobie takie coś kupię :eviltong:

A ja sobie nalałam, orzechówki :loveu:

Ja nie lubię biegać :eviltong:

fuj , ja wczoraj myslałam że zwróce tą orzechówkę :eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
O takie kółko jak dla chomika to niezły pomysł :evil_lol: Kup od razu 2, to Theoś będzie sobie z Torą biegać :p

Tylko gdzie ja takie wielkie kołowrotki znajdę? :hmmmm:

dOgLoV napisał(a):
Ja nie lubię biegać :eviltong:

fuj , ja wczoraj myslałam że zwróce tą orzechówkę :eviltong:

To polubisz :eviltong:

A ja mam ochotę się nią dziś uchlać :diabloti:

Jak wracaliśmy do domu na rowerach, to podjechaliśmy pod oborę i Theoś oglądał z bliska krowy ;) Jedna chciała go polizać :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak wracaliśmy do domu na rowerach, to podjechaliśmy pod oborę i Theoś oglądał z bliska krowy ;) Jedna chciała go polizać :evil_lol:

Przypomniało mi się, że jak byłam mała (no dobra trochę mniejsza :eviltong:), to tata też mi chciał krowy pokazać, na pastwisku. Po 5 minutach uciekaliśmy gdzie pieprz rośnie (ja na barana :)), bo się okazało że to byk był :evil_lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Ja też biegać nie bardzo lubię:) wolę rower i spacer:)

A ja mogę biegać, spacerować i rowerować :D

marta1624 napisał(a):
Przypomniało mi się, że jak byłam mała (no dobra trochę mniejsza :eviltong:), to tata też mi chciał krowy pokazać, na pastwisku. Po 5 minutach uciekaliśmy gdzie pieprz rośnie (ja na barana :)), bo się okazało że to byk był :evil_lol:

My kiedyś mieszkaliśmy w mieście, ale na zadupiu ;) Wpadł do nas kolega z bratem i trochę popiliśmy. Wyszliśmy w nocy na spacer i szliśmy koło pastwiska, gdzie były 2 krowy. One zawsze podchodziły do nas, bo lubiły być głaskane :loveu: Wtedy w nocy też do nas podeszły :) Brat kolegi, nie wiele myśląc, dał jednej "z baśki" :roll: Później już krowy nie chciały być głaskane :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):

My kiedyś mieszkaliśmy w mieście, ale na zadupiu ;) Wpadł do nas kolega z bratem i trochę popiliśmy. Wyszliśmy w nocy na spacer i szliśmy koło pastwiska, gdzie były 2 krowy. One zawsze podchodziły do nas, bo lubiły być głaskane :loveu: Wtedy w nocy też do nas podeszły :) Brat kolegi, nie wiele myśląc, dał jednej "z baśki" :roll: Później już krowy nie chciały być głaskane :shake:

Obraziły się na was. Nieładnie tak:mad:

Posted

marta1624 napisał(a):
Obraziły się na was. Nieładnie tak:mad:

Ale ja jej tego nie zrobiłam :shake:

dOgLoV napisał(a):
ja mialam wczoraj ochote sie uchlać a dzisiaj spijam hahahahaha

Ze mną się możesz uchlać, w kwietniu :evil_lol: Załatw sobie lepiej poniedziałek wolny :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale ja jej tego nie zrobiłam :shake:

Ze mną się możesz uchlać, w kwietniu :evil_lol: Załatw sobie lepiej poniedziałek wolny :diabloti:

hahahahahahaha postaram sie ale w kwietniu mozemy mieć nawał pracy :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hahahahahahaha postaram sie ale w kwietniu mozemy mieć nawał pracy :roll:

Według moich obliczeń, to w pon. po wystawie ma drugą zmianę, więc zdążysz wytrzeźwić :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Według moich obliczeń, to w pon. po wystawie ma drugą zmianę, więc zdążysz wytrzeźwić :evil_lol:

oo jezu to nawet ja tego jeszcze nie obliczyłam :P

Posted

marta1624 napisał(a):
O takie kółko jak dla chomika to niezły pomysł :evil_lol: Kup od razu 2, to Theoś będzie sobie z Torą biegać :p

Albo taką wielką piłkę/kulę dmuchaną. Widziałyście to? Super! Włazi się do środka i gonisz, można wywalać się do woli i nie boli ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
Magda lubi wszystko ustalić wcześniej :)

Tak :p

Majkowska napisał(a):
Albo taką wielką piłkę/kulę dmuchaną. Widziałyście to? Super! Włazi się do środka i gonisz, można wywalać się do woli i nie boli ;)

marta.k9080 napisał(a):

Mam takie coś na basenie :eviltong:

dOgLoV napisał(a):
Dobrze obliczyłaś , dobrze :lol:

:multi:

Posted

Majkowska napisał(a):

Widziałam taką piłkę. Super wygląda, zabawa też pewnie przednia :)

Posted

Miałam plan iść spać o godz. 20 :oops::eviltong: Jest prawie 21, a mi się odechciało spać :mdleje: Walnę se jeszcze orzechówki, to może mi się znowu zachce :evil_lol: