Oscar Patric Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 magdabroy napisał(a): teraz to już nie,ale kiedyś też uwielbiałąm tak łazić po kałużach,a byłam starsza niż Theo:eviltong: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 To kup Theosiowi takie kółko jak ają chomiki do biegania :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 unikatowydiament napisał(a):teraz to już nie,ale kiedyś też uwielbiałąm tak łazić po kałużach,a byłam starsza niż Theo:eviltong: A ja nadal bym pobiegała ;) Ale nie mam kaloszków :shake: Muszę sobie kupić :p dOgLoV napisał(a):To kup Theosiowi takie kółko jak ają chomiki do biegania :diabloti: Tobie takie coś kupię :eviltong: A ja sobie nalałam, orzechówki :loveu: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 O takie kółko jak dla chomika to niezły pomysł :evil_lol: Kup od razu 2, to Theoś będzie sobie z Torą biegać :p Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 magdabroy napisał(a): Tobie takie coś kupię :eviltong: A ja sobie nalałam, orzechówki :loveu: Ja nie lubię biegać :eviltong: fuj , ja wczoraj myslałam że zwróce tą orzechówkę :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 marta1624 napisał(a):O takie kółko jak dla chomika to niezły pomysł :evil_lol: Kup od razu 2, to Theoś będzie sobie z Torą biegać :p Tylko gdzie ja takie wielkie kołowrotki znajdę? :hmmmm: dOgLoV napisał(a):Ja nie lubię biegać :eviltong: fuj , ja wczoraj myslałam że zwróce tą orzechówkę :eviltong: To polubisz :eviltong: A ja mam ochotę się nią dziś uchlać :diabloti: Jak wracaliśmy do domu na rowerach, to podjechaliśmy pod oborę i Theoś oglądał z bliska krowy ;) Jedna chciała go polizać :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja nie lubię biegać :eviltong: Ja też biegać nie bardzo lubię:) wolę rower i spacer:) Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 magdabroy napisał(a):Jak wracaliśmy do domu na rowerach, to podjechaliśmy pod oborę i Theoś oglądał z bliska krowy ;) Jedna chciała go polizać :evil_lol: Przypomniało mi się, że jak byłam mała (no dobra trochę mniejsza :eviltong:), to tata też mi chciał krowy pokazać, na pastwisku. Po 5 minutach uciekaliśmy gdzie pieprz rośnie (ja na barana :)), bo się okazało że to byk był :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 marta1624 napisał(a):Ja też biegać nie bardzo lubię:) wolę rower i spacer:) A ja mogę biegać, spacerować i rowerować :D marta1624 napisał(a):Przypomniało mi się, że jak byłam mała (no dobra trochę mniejsza :eviltong:), to tata też mi chciał krowy pokazać, na pastwisku. Po 5 minutach uciekaliśmy gdzie pieprz rośnie (ja na barana :)), bo się okazało że to byk był :evil_lol: My kiedyś mieszkaliśmy w mieście, ale na zadupiu ;) Wpadł do nas kolega z bratem i trochę popiliśmy. Wyszliśmy w nocy na spacer i szliśmy koło pastwiska, gdzie były 2 krowy. One zawsze podchodziły do nas, bo lubiły być głaskane :loveu: Wtedy w nocy też do nas podeszły :) Brat kolegi, nie wiele myśląc, dał jednej "z baśki" :roll: Później już krowy nie chciały być głaskane :shake: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 magdabroy napisał(a): My kiedyś mieszkaliśmy w mieście, ale na zadupiu ;) Wpadł do nas kolega z bratem i trochę popiliśmy. Wyszliśmy w nocy na spacer i szliśmy koło pastwiska, gdzie były 2 krowy. One zawsze podchodziły do nas, bo lubiły być głaskane :loveu: Wtedy w nocy też do nas podeszły :) Brat kolegi, nie wiele myśląc, dał jednej "z baśki" :roll: Później już krowy nie chciały być głaskane :shake: Obraziły się na was. Nieładnie tak:mad: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ja mialam wczoraj ochote sie uchlać a dzisiaj spijam hahahahaha Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 marta1624 napisał(a):Obraziły się na was. Nieładnie tak:mad: Ale ja jej tego nie zrobiłam :shake: dOgLoV napisał(a):ja mialam wczoraj ochote sie uchlać a dzisiaj spijam hahahahaha Ze mną się możesz uchlać, w kwietniu :evil_lol: Załatw sobie lepiej poniedziałek wolny :diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 magdabroy napisał(a):Ale ja jej tego nie zrobiłam :shake: Ze mną się możesz uchlać, w kwietniu :evil_lol: Załatw sobie lepiej poniedziałek wolny :diabloti: hahahahahahaha postaram sie ale w kwietniu mozemy mieć nawał pracy :roll: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 dOgLoV napisał(a):hahahahahahaha postaram sie ale w kwietniu mozemy mieć nawał pracy :roll: Według moich obliczeń, to w pon. po wystawie ma drugą zmianę, więc zdążysz wytrzeźwić :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 magdabroy napisał(a):Według moich obliczeń, to w pon. po wystawie ma drugą zmianę, więc zdążysz wytrzeźwić :evil_lol: Zależy ile wypije :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 marta1624 napisał(a):Zależy ile wypije :evil_lol: Mało :evil_lol: Aga to cieńki zawodnik :D Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 magdabroy napisał(a):Według moich obliczeń, to w pon. po wystawie ma drugą zmianę, więc zdążysz wytrzeźwić :evil_lol: oo jezu to nawet ja tego jeszcze nie obliczyłam :P Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 dOgLoV napisał(a):oo jezu to nawet ja tego jeszcze nie obliczyłam :P To policz, bo może się pomyliłam :oops: Quote
Majkowska Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 marta1624 napisał(a):O takie kółko jak dla chomika to niezły pomysł :evil_lol: Kup od razu 2, to Theoś będzie sobie z Torą biegać :p Albo taką wielką piłkę/kulę dmuchaną. Widziałyście to? Super! Włazi się do środka i gonisz, można wywalać się do woli i nie boli ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 magdabroy napisał(a):To policz, bo może się pomyliłam :oops: Dobrze obliczyłaś , dobrze :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 http://img18.tablica.pl/images_tablicapl/66342647_2_644x461_zamki-dmuchane-zjezdzalnie-byk-rodeo-animatorzy-imprezy-dodaj-zdjecia_rev001.jpg takie coś?:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 marta1624 napisał(a):Magda lubi wszystko ustalić wcześniej :) Tak :p Majkowska napisał(a):Albo taką wielką piłkę/kulę dmuchaną. Widziałyście to? Super! Włazi się do środka i gonisz, można wywalać się do woli i nie boli ;) marta.k9080 napisał(a):http://img18.tablica.pl/images_tablicapl/66342647_2_644x461_zamki-dmuchane-zjezdzalnie-byk-rodeo-animatorzy-imprezy-dodaj-zdjecia_rev001.jpg takie coś?:evil_lol: Mam takie coś na basenie :eviltong: dOgLoV napisał(a):Dobrze obliczyłaś , dobrze :lol: :multi: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Majkowska napisał(a):Albo taką wielką piłkę/kulę dmuchaną. Widziałyście to? Super! Włazi się do środka i gonisz, można wywalać się do woli i nie boli ;) Widziałam taką piłkę. Super wygląda, zabawa też pewnie przednia :) Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Miałam plan iść spać o godz. 20 :oops::eviltong: Jest prawie 21, a mi się odechciało spać :mdleje: Walnę se jeszcze orzechówki, to może mi się znowu zachce :evil_lol: Quote
Recommended Posts