Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niufciak napisał(a):
zależy kto co woli :) ale zapewniam Cię że w seicento mieszczą się spokojnie dwa duże niufy ;) sprawdzałam :D

A masz zdjęcie :) Jestem ciekawa takiego widoku :)

Ja ogólnie źle się czuję w małym samochodzie. Ja jazdach jeździłam Swiftem i było mi dziwnie i instruktorka mnie nastraszyła, że jak w taki samochód z takim bagażnikiem ktoś przywali z tyłu to wgniecie pół samochodu, dlatego ja jakoś wolę większe, a w kombi jeździ mi się fajnie, ale też przyjemna do jazdy jest honda civic VIII :)

Posted

niestety nie mam fotki..
Mnie marzy się land rover :D ale na razie nie mam kasy na porządne auto to jeżdżę takim żeby tylko jeździł :) kiedyś będę śmigać landkiem :D

Posted

Niufciak napisał(a):
niestety nie mam fotki..
Mnie marzy się land rover :D ale na razie nie mam kasy na porządne auto to jeżdżę takim żeby tylko jeździł :) kiedyś będę śmigać landkiem :D

Mi się marzy jakaś fajna Toyota, bardzo przyjemne auto :) Ale najbezpieczniejsze są Lexusy ale na to to bym w życiu nie uzbierała pieniędzy :-(

Posted

widzę, że dyskusja o podawaniu tabletek była. jak podaję psom tabletki, to maznę je zawsze masełkiem a te moje durne psiska cieszą się tak, jak dzieciaki, które dostają cukierki. jeden drugiego przepycha, każdy chce więcej:evil_lol: jak tylko jeden pies ma dostać tabletkę, to dwóm pozostałym muszę dać liznąć chociaż masełko z ręki.
a psy kąpię też pod prysznicem, mamy dość obszerny, więc wchodzę bez spodni razem z psem i zamykam drzwi od kabiny, by nie zwiał i nie nachlapał. tak jest chyba najwygodniej.

Posted

[quote name='agaga21']widzę, że dyskusja o podawaniu tabletek była. jak podaję psom tabletki, to maznę je zawsze masełkiem a te moje durne psiska cieszą się tak, jak dzieciaki, które dostają cukierki. jeden drugiego przepycha, każdy chce więcej:evil_lol: jak tylko jeden pies ma dostać tabletkę, to dwóm pozostałym muszę dać liznąć chociaż masełko z ręki.
a psy kąpię też pod prysznicem, mamy dość obszerny, więc wchodzę bez spodni razem z psem i zamykam drzwi od kabiny, by nie zwiał i nie nachlapał. tak jest chyba najwygodniej.
pod warunkiem że pies nie sięga do bioder :diabloti:

Posted

a ja Alpine wrzucam do pyska. Jedne leki to jeszcze pożre w smakołyku bo są małe, ale te drugie to tak mieli to w mordzie aż wypluje więc innego wyboru nie mam za bardzo :P

Posted

Niufciak napisał(a):
pod warunkiem że pies nie sięga do bioder :diabloti:

fakt, żaden mój do bioder nie sięga ale morris jest całkiem spory. prysznic mamy jednak na tyle duży, że i z niufkiem bym sobie dała radę :)

Posted

Mi się marzy Audi 6 kombi :eviltong:

Ale na razie to ja nawet roweru nie mam, więc plany o samochodzie mogę sobie włożyć....Ba nawet pracy nie mam :D :D

Posted

agaga21 napisał(a):
fakt, żaden mój do bioder nie sięga ale morris jest całkiem spory. prysznic mamy jednak na tyle duży, że i z niufkiem bym sobie dała radę :)

zazdroszczę :loveu: ja mojego misia kąpię z węża na dworze przez lato. Zauważyłam też że mniej się sypie po takiej kąpieli i jest zahartowany :) zimą się nie kąpie :D

Posted

vege* napisał(a):

To powiedz Bogdanowi, że w takim razie nici z drugiego dziecka :diabloti:

To by chyba nie była dla niego zbyt duża kara ;) Ma syna, nazwisko nie wyginie, więc... :eviltong:

Ja mam teraz takie duże auto, że 4 niufki bym zmieściła :evil_lol: A jak wyciągnęłabym siedzenia, to weszłyby kolejne 4 sztuki :)

Posted

[quote name='magdabroy']To by chyba nie była dla niego zbyt duża kara ;) Ma syna, nazwisko nie wyginie, więc... :eviltong:

Pewna jesteś? A jak Theoś zapragnie być ksiedzem :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

vege* napisał(a):

:diabloti:

hej Magda :)

Posted

vege* napisał(a):

Księża też mają dzieci :eviltong:

marta.k9080 napisał(a):