KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 zależy kto co woli :) ale zapewniam Cię że w seicento mieszczą się spokojnie dwa duże niufy ;) sprawdzałam :D Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Niufciak napisał(a):zależy kto co woli :) ale zapewniam Cię że w seicento mieszczą się spokojnie dwa duże niufy ;) sprawdzałam :D A masz zdjęcie :) Jestem ciekawa takiego widoku :) Ja ogólnie źle się czuję w małym samochodzie. Ja jazdach jeździłam Swiftem i było mi dziwnie i instruktorka mnie nastraszyła, że jak w taki samochód z takim bagażnikiem ktoś przywali z tyłu to wgniecie pół samochodu, dlatego ja jakoś wolę większe, a w kombi jeździ mi się fajnie, ale też przyjemna do jazdy jest honda civic VIII :) Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 niestety nie mam fotki.. Mnie marzy się land rover :D ale na razie nie mam kasy na porządne auto to jeżdżę takim żeby tylko jeździł :) kiedyś będę śmigać landkiem :D Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Niufciak napisał(a):niestety nie mam fotki.. Mnie marzy się land rover :D ale na razie nie mam kasy na porządne auto to jeżdżę takim żeby tylko jeździł :) kiedyś będę śmigać landkiem :D Mi się marzy jakaś fajna Toyota, bardzo przyjemne auto :) Ale najbezpieczniejsze są Lexusy ale na to to bym w życiu nie uzbierała pieniędzy :-( Quote
agaga21 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 widzę, że dyskusja o podawaniu tabletek była. jak podaję psom tabletki, to maznę je zawsze masełkiem a te moje durne psiska cieszą się tak, jak dzieciaki, które dostają cukierki. jeden drugiego przepycha, każdy chce więcej:evil_lol: jak tylko jeden pies ma dostać tabletkę, to dwóm pozostałym muszę dać liznąć chociaż masełko z ręki. a psy kąpię też pod prysznicem, mamy dość obszerny, więc wchodzę bez spodni razem z psem i zamykam drzwi od kabiny, by nie zwiał i nie nachlapał. tak jest chyba najwygodniej. Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='agaga21']widzę, że dyskusja o podawaniu tabletek była. jak podaję psom tabletki, to maznę je zawsze masełkiem a te moje durne psiska cieszą się tak, jak dzieciaki, które dostają cukierki. jeden drugiego przepycha, każdy chce więcej:evil_lol: jak tylko jeden pies ma dostać tabletkę, to dwóm pozostałym muszę dać liznąć chociaż masełko z ręki. a psy kąpię też pod prysznicem, mamy dość obszerny, więc wchodzę bez spodni razem z psem i zamykam drzwi od kabiny, by nie zwiał i nie nachlapał. tak jest chyba najwygodniej. pod warunkiem że pies nie sięga do bioder :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 a ja Alpine wrzucam do pyska. Jedne leki to jeszcze pożre w smakołyku bo są małe, ale te drugie to tak mieli to w mordzie aż wypluje więc innego wyboru nie mam za bardzo :P Quote
agaga21 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Niufciak napisał(a):pod warunkiem że pies nie sięga do bioder :diabloti: fakt, żaden mój do bioder nie sięga ale morris jest całkiem spory. prysznic mamy jednak na tyle duży, że i z niufkiem bym sobie dała radę :) Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Mi się marzy Audi 6 kombi :eviltong: Ale na razie to ja nawet roweru nie mam, więc plany o samochodzie mogę sobie włożyć....Ba nawet pracy nie mam :D :D Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 agaga21 napisał(a):fakt, żaden mój do bioder nie sięga ale morris jest całkiem spory. prysznic mamy jednak na tyle duży, że i z niufkiem bym sobie dała radę :) zazdroszczę :loveu: ja mojego misia kąpię z węża na dworze przez lato. Zauważyłam też że mniej się sypie po takiej kąpieli i jest zahartowany :) zimą się nie kąpie :D Quote
*Magda* Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 vege* napisał(a): To powiedz Bogdanowi, że w takim razie nici z drugiego dziecka :diabloti: To by chyba nie była dla niego zbyt duża kara ;) Ma syna, nazwisko nie wyginie, więc... :eviltong: Ja mam teraz takie duże auto, że 4 niufki bym zmieściła :evil_lol: A jak wyciągnęłabym siedzenia, to weszłyby kolejne 4 sztuki :) Quote
*Magda* Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 unikatowydiament napisał(a):doberek w piękny piątek:) Ty$ka napisał(a):Dzień dobry :) phase napisał(a):Hejo. :hand: Cześć dziewczyny :) Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 hejka ;) moje futra dzisiaj wężem były kąpane :diabloti: takie brudne były że aż mi sie Neron jakiś taki wyblakły :eviltong: Quote
vege* Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='magdabroy']To by chyba nie była dla niego zbyt duża kara ;) Ma syna, nazwisko nie wyginie, więc... :eviltong: Pewna jesteś? A jak Theoś zapragnie być ksiedzem :diabloti: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 vege* napisał(a):Pewna jesteś? A jak Theoś zapragnie być ksiedzem :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 vege* napisał(a):Pewna jesteś? A jak Theoś zapragnie być ksiedzem :diabloti: :diabloti: hej Magda :) Quote
*Magda* Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 vege* napisał(a):Pewna jesteś? A jak Theoś zapragnie być ksiedzem :diabloti: Księża też mają dzieci :eviltong: marta.k9080 napisał(a): hej Magda :) Hej Marta :) Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 vege* napisał(a):Pewna jesteś? A jak Theoś zapragnie być ksiedzem :diabloti: haha boskie :D Hej Magda ;) Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 unikatowydiament napisał(a):dzien dobry:) Hej :) Niufciak napisał(a):haha boskie :D Hej Magda ;) Będzie księdzem z dzieckiem :diabloti: Cześć :) Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Niufciak napisał(a):a jak mu się dziewczynka urodzi ? :D To muszę w testamencie zaznaczyć, że dostaną spadek tylko jak nie zmieni nazwiska :) Quote
Recommended Posts