łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Dobranoc laseczki ;) dobranoc ;) Quote
Izabela124. Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Widziałam fajne podwórkowe fotki i też bardzo podobają mi się niufki :) Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Dzień doberek ;) jak było na basenie ?? :lol: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Izabela124. napisał(a):Widziałam fajne podwórkowe fotki i też bardzo podobają mi się niufki :) :) unikatowydiament napisał(a):dzień dobry Madziu:) marta.k9080 napisał(a):hej :) Doberek :) dOgLoV napisał(a):Dzień doberek ;) jak było na basenie ?? :lol: Cześć ;) Byliśmy i dlatego tak późno przeczytałam Twojego sms'ka ;) Było super :) Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a): Cześć ;) Byliśmy i dlatego tak późno przeczytałam Twojego sms'ka ;) Było super :) aż wam zazdrościłam jak sobie pomyślałam ze sie wygrzewacie w basenie a my tam tak marzniemy a teraz u nas takie piekne słoneczko wychodzi :loveu: Quote
kalyna Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):Ja na razie zostaję przy 3km ;) Siostra przyjedzie, to pobiega ze mną :diabloti: A po jej wyjeździe chyba zwiększę dystans ;) :mdleje: ja biegać też jeszcze nie zaczęłam :placz: buuu basen.. buuu Quote
Ty$ka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Cześć Kochani :) Ja też jeszcze biegać nie zaczęłam :PPP Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 dOgLoV napisał(a):aż wam zazdrościłam jak sobie pomyślałam ze sie wygrzewacie w basenie a my tam tak marzniemy a teraz u nas takie piekne słoneczko wychodzi :loveu: O tak, woda była cieplutka :loveu: U mnie dziś tylko 17 stopni, ale cały dzień słoneczko :) kalyna napisał(a)::mdleje: ja biegać też jeszcze nie zaczęłam :placz: Ty$ka napisał(a):Cześć Kochani :) Ja też jeszcze biegać nie zaczęłam :PPP Cześć dziewczyny :) Mięczaki, brać się za bieganie :mad: Rozmawiałam z siostrzyczką ;) Wyjeżdżają we wtorek o 6 rano, więc u nas będą późnym popołudniem :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ty$ka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Buuu... krzyczysz na nas :PPP O, to życzymy Twojej Siostrze spokojnej podróży :) Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Ty$ka napisał(a):Buuu... krzyczysz na nas :PPP O, to życzymy Twojej Siostrze spokojnej podróży :) Bo jesteście lenie :eviltong: Dziękuję ;) To oznacza, że będę rzadkim bywalcem na dogo do niedzieli :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a): To oznacza, że będę rzadkim bywalcem na dogo do niedzieli :evil_lol: nas nie wolno zaniedbywać:mad:;) Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):nas nie wolno zaniedbywać:mad:;) Moja siostra jest ważniejsza :mad::eviltong: Nie wiem kiedy się znowu z nią zobaczę :( Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):Moja siostra jest ważniejsza :mad::eviltong: Nie wiem kiedy się znowu z nią zobaczę :( :eviltong: ale jako ,że sama siostrę posiadam to Cię rozumiem,jak mieszkałam w DE to też tęskniłyśmy:roll: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 marta.k9080 napisał(a)::eviltong: ale jako ,że sama siostrę posiadam to Cię rozumiem,jak mieszkałam w DE to też tęskniłyśmy:roll: A pisałaś, że swojej siostry nie lubisz :evil_lol::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):A pisałaś, że swojej siostry nie lubisz :evil_lol::eviltong: nie znoszę jej,ale ją kocham:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie znoszę jej,ale ją kocham:evil_lol: To chyba taka przypadłość sióstr, bo ja mojej też nie znoszę :evil_lol: Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):Księża też mają dzieci :eviltong: Hej Marta :) Wiem, że mają. Proboszcz z mojej parafii ma syna, który jest organistą w kościele :evil_lol: Ale proboszcz Edmundo jest tak obleśny, ma chyba niecałe 160 cm (poważnie), wiec nie wiem kto go chciał, fuj :diabloti: Niufciak napisał(a):haha boskie :D Hej Magda ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: magdabroy napisał(a):To muszę w testamencie zaznaczyć, że dostaną spadek tylko jak nie zmieni nazwiska :) Hahahaha :evil_lol: magdabroy napisał(a):Zaszalałam i pomalowałam sobie paznokcie na bordowo :diabloti: Uwielbiam bordowe paznokcie i u stóp i u rąk :loveu: magdabroy napisał(a): No te 3km jest mi już mało, ale nie chcę teraz zwiększać, bo dla mojej siostry te 3km, to będzie morderstwo :evil_lol: Dla mnie 600m na wf w 3 gim było zabójcze :mdleje: Ja moją siostrę strasznie kocham, ona mnie też. Życie byśmy za siebie oddały nawzajem, z nikim nie potrafimy się tak świetnie dogadać jak ze sobą :) Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 vege* napisał(a):Wiem, że mają. Proboszcz z mojej parafii ma syna, który jest organistą w kościele :evil_lol: Ale proboszcz Edmundo jest tak obleśny, ma chyba niecałe 160 cm (poważnie), wiec nie wiem kto go chciał, fuj :diabloti: Dla mnie 600m na wf w 3 gim było zabójcze :mdleje: W mojej parafii też ksiądz ma dziecko z katechetką ;) Ja uważam, że księża powinni mieć normalne rodziny ;) I mnie to nie gorszy jak słyszę, że ksiądz ma dziecko, kochankę itp. :) A teraz ile jest dla Ciebie zabójcze? Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='magdabroy']To chyba taka przypadłość sióstr, bo ja mojej też nie znoszę :evil_lol: wiedziałam ,że zrozumiesz:p vege* Ty ofiaro sportowa:diabloti: Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 magdabroy napisał(a):W mojej parafii też ksiądz ma dziecko z katechetką ;) Ja uważam, że księża powinni mieć normalne rodziny ;) I mnie to nie gorszy jak słyszę, że ksiądz ma dziecko, kochankę itp. :) A teraz ile jest dla Ciebie zabójcze? Ja mam to gdzieś, to nie moje życie, ale ten proboszcz z mojej parafii na prawdę jest aż odrzucający :evil_lol: O boże teraz to ze 300m :evil_lol: wolę rower, jak idę pojeździć to spokojnie z 15 km sobie jeżdżę :) marta.k9080 napisał(a): vege* Ty ofiaro sportowa ej no! :mad: Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Hej Madziu :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0583_zpse9866474.jpg jej jak On rośnie :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0580_zps04997e09.jpg i Toreczka, dawno jej nie widziałam :loveu: Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Ptysiak']Hej Madziu :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0583_zpse9866474.jpg jej jak On rośnie :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0580_zps04997e09.jpg i Toreczka, dawno jej nie widziałam :loveu: Hej Iza :) Rośnie, rośnie :) Bo za rzadko wpadasz :mad::eviltong: Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):Hej Iza :) Rośnie, rośnie :) Bo za rzadko wpadasz :mad::eviltong: No wiem... za rzadko :( Ale właśnie staram się to powoli zmieniać ;) Miłego dnia Madziu :) Quote
Recommended Posts