*Magda* Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 agaga21 napisał(a):hej :) a ja mam znów zaległości i pomalutku nadrabiam. pozdrawiam :) Teraz będzie mało pisane, więc powinnaś nadrobić zaległości ;) Ty$ka napisał(a):Hej :) Miłej balangi z siostrą :D Hej i dzięki :) Aleksandra95 napisał(a):Fajnie, że siostra odwiedza Was :) No fajnie, fajnie :) Dostałam od siostry storczyka :multi: Teraz mam 26 sztuk :grins: Quote
phase Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Dzień doberek. :):) [quote name='magdabroy']http://www.kawusia.pl/2846,kotusie :loveu::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Nie mogę zobaczyć, bo brat siedzi na lapku i w ogóle nawet film się nie włącza. :mad: [quote name='magdabroy'] Dostałam od siostry storczyka :multi: Teraz mam 26 sztuk :grins: Wooow, sporo, pochwal się! :) Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Dzień doberek :lol: niedługo będziesz mogła otworzyc ogród storczykowy :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 phase napisał(a):Dzień doberek. :):) Wooow, sporo, pochwal się! :) Dobry :) Nie ma czym , bo siostra go kupiła tydzień temu i już zgubił kwiatki :-( U niej nawet kaktusy umierają :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Dzień doberek :lol: niedługo będziesz mogła otworzyc ogród storczykowy :diabloti: Hej Aga :) Szwagier się przeraził, że w każdym pokoju są storczyki :D Quote
vege* Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='magdabroy']http://www.kawusia.pl/2846,kotusie :loveu::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Aaaaaaaaaaahhahahahahahhahahah, genialne! najbardziej śmieszyło mnie to jak dzieciak chciał wrzucić kota, a sam się wpierniczył do basenu :diabloti: Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 magdabroy napisał(a): Hej Aga :) Szwagier się przeraził, że w każdym pokoju są storczyki :D pewnie sobie pomyslał " Quwa my jej storczyka kupili a ta już ma tyle trzeba było co innego kupić " :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 vege* napisał(a):Aaaaaaaaaaahhahahahahahhahahah, genialne! najbardziej śmieszyło mnie to jak dzieciak chciał wrzucić kota, a sam się wpierniczył do basenu :diabloti: A mnie rozczulił ten leżący w wodzie z taką błogą minką :loveu: dOgLoV napisał(a):pewnie sobie pomyslał " Quwa my jej storczyka kupili a ta już ma tyle trzeba było co innego kupić " :diabloti: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='magdabroy']A to Bogdan jest Twoim ojcem? Ja myślałam, że masz tatusia NN :diabloti: no, nie wiedziałaś? :evil_lol: ( mój tata też ma na imię Bogdan :lol: ) Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 wchodzę i znikam, bo gospodyni galerii nie ma:diabloti: Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):wchodzę i znikam, bo gospodyni galerii nie ma:diabloti: gospodyni ma ciekawsze rzeczy do roboty :krolik: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Angi']no, nie wiedziałaś? :evil_lol: ( mój tata też ma na imię Bogdan :lol: ) Teraz już wiem ;) [quote name='marta.k9080']wchodzę i znikam, bo gospodyni galerii nie ma:diabloti: No wiesz co :mad: [quote name='dOgLoV']gospodyni ma ciekawsze rzeczy do roboty :krolik: Jeszcze troszkę i do Was wracam :) [quote name='Ty$ka']Doberek :) Wooow, kolejny storczyk :D Nieźle :P Doberek :) Piłam redds'a i mi smakuje :loveu: Quote
kalyna Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Nie ma czym , bo siostra go kupiła tydzień temu i już zgubił kwiatki :-( U niej nawet kaktusy umierają :evil_lol: to tak jak u mnie :evil_lol: noo to masz kolejne "dziecko" do kolekcji :D Quote
phase Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a): Piłam redds'a i mi smakuje :loveu: A jaki smaczek? Podobno jest jakiś nowy Lech . :hmmmm: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 phase napisał(a):A jaki smaczek? Podobno jest jakiś nowy Lech . :hmmmm: ano, jest nowy Lech ;) Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 phase napisał(a):A jaki smaczek? Grejfrutowo-ananasowy :loveu: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 phase napisał(a):A jaki smaczek? Podobno jest jakiś nowy Lech . :hmmmm: ananasowo - grejfrutowy :lol: a nowy Lech jest pomarańczowy i niezbyt dobry :shake: magdabroy napisał(a): Piłam redds'a i mi smakuje :loveu: a fe :shake: jak to może komuś smakować :roll: ja dzisiaj postawiłam na Warkę Radler :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Grejfrutowo-ananasowy :loveu: jak jest zimny to się da wypić :D Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Aga, nie znasz się :eviltong: znam się :eviltong: żurawinka i sun najlepsze :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 dOgLoV napisał(a):znam się :eviltong: żurawinka i sun najlepsze :diabloti: sun jest fe ;P Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):sun jest fe ;P dobry jest :diabloti: Ty to sie dopiero nie znasz :eviltong: Quote
phase Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='dOgLoV']znam się :eviltong: żurawinka i sun najlepsze :diabloti: Żurawina dobra, dobra. :fadein: Quote
Recommended Posts