Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 A ja nie mam siostry, więc nie wiem czy bym ją kochała :P Ale mam braci i ich wprost ubóstwiam :D Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Ptysiak napisał(a):No wiem... za rzadko :( Ale właśnie staram się to powoli zmieniać ;) Miłego dnia Madziu :) Dziękuję i wzajemnie Iza :) Ty$ka napisał(a):A ja nie mam siostry, więc nie wiem czy bym ją kochała :P Ale mam braci i ich wprost ubóstwiam :D Poproś rodziców, to może będziesz jeszcze miała siostrzyczkę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):hej :) Hej Marta :) Jutro przyjeżdża moja siostra :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a): Jutro przyjeżdża moja siostra :Cool!::Cool!::Cool!: super :multi: tylko zaglądaj tutaj chociaż raz dziennie :cool3: Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 dOgLoV napisał(a):super :multi: tylko zaglądaj tutaj chociaż raz dziennie :cool3: Wiem, że super :grins: Będę miała z kim wino pić :evil_lol: Raz dziennie mi się uda, ale nie obiecuję, że więcej :eviltong: Quote
Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):Poproś rodziców, to może będziesz jeszcze miała siostrzyczkę :evil_lol: A idź, będzie mi ciuchy podkradać 8) A tak serio to fajnie by było :lol:. Podkradać ciuchów też by nie podkradała, bo nie ma co :PPP Bardzo się cieszę, że już tuż-tuż do przyjazdu Twojej siostry :) Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem, że super :grins: Będę miała z kim wino pić :evil_lol: Raz dziennie mi się uda, ale nie obiecuję, że więcej :eviltong: na pewno dasz radę?:diabloti: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):Wiem, że super :grins: Będę miała z kim wino pić :evil_lol: Raz dziennie mi się uda, ale nie obiecuję, że więcej :eviltong: Ty tylko o piciu myślisz :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Ty$ka napisał(a):A idź, będzie mi ciuchy podkradać 8) A tak serio to fajnie by było :lol:. Podkradać ciuchów też by nie podkradała, bo nie ma co :PPP Bardzo się cieszę, że już tuż-tuż do przyjazdu Twojej siostry :) Kradzież ciuchów to pikuś ;) Już odliczamy godziny :grins: marta.k9080 napisał(a):na pewno dasz radę?:diabloti: Moja siostra to słaby zawodnik w piciu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 dOgLoV napisał(a):Ty tylko o piciu myślisz :eviltong: O innych rzeczach na "P" też :diabloti: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):O innych rzeczach na "P" też :diabloti: w to nie wątpie :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 dOgLoV napisał(a):w to nie wątpie :diabloti: :diabloti: Proszę jutro trzymać kciuki, bo jadę sobie załatwiać bezrobotne ;) I mam nadzieję, że nie będą robić mi problemów :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):O innych rzeczach na "P" też :diabloti: a to znaczy....?:razz: Kciuki trzymam:p Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a)::diabloti: Proszę jutro trzymać kciuki, bo jadę sobie załatwiać bezrobotne ;) I mam nadzieję, że nie będą robić mi problemów :roll: a dlaczego mieli by robić problemy ?? Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):a to znaczy....?:razz: Kciuki trzymam:p Pieprzenie... pomidora na kanapce :diabloti: Oby skutecznie ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):Pieprzenie... pomidora na kanapce :diabloti: Oby skutecznie ;) też lubię pieprzyc pomidora na kanapce:diabloti::p bez tego jest mdły... Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 dOgLoV napisał(a):a dlaczego mieli by robić problemy ?? Niby mi się zasiłek należy, bo mam przepracowane 8 lat, ale... Mam małe dziecko i jak dadzą mi ofertę pracy, to powinnam mieć zarezerwowaną niańkę dla Theosia. Niby nie mogą mnie zmusić do podjęcia pracy, dopóki Theoś nie osiągnie wieku przedszkolnego. Ale nie ma tego nigdzie na piśmie :shake: No i ja bym chciała pracować (jeśli już) to na pół etatu i w godzinach odwrotnych niż Bogdan, a taką pracę mi znaleźć będzie naprawdę ciężko :roll: Mogą się też czepić, że nie gadam po niemiecku i że będę przychodziła z tłumaczem (czyt. z Bogdanem :evil_lol:) Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):też lubię pieprzyc pomidora na kanapce:diabloti::p bez tego jest mdły... To widzę, że mamy podobny gust ;) Ty$ka napisał(a):Również kciukuję :) Tylko nie puszczaj :D Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):Niby mi się zasiłek należy, bo mam przepracowane 8 lat, ale... Mam małe dziecko i jak dadzą mi ofertę pracy, to powinnam mieć zarezerwowaną niańkę dla Theosia. Niby nie mogą mnie zmusić do podjęcia pracy, dopóki Theoś nie osiągnie wieku przedszkolnego. Ale nie ma tego nigdzie na piśmie :shake: No i ja bym chciała pracować (jeśli już) to na pół etatu i w godzinach odwrotnych niż Bogdan, a taką pracę mi znaleźć będzie naprawdę ciężko :roll: Mogą się też czepić, że nie gadam po niemiecku i że będę przychodziła z tłumaczem (czyt. z Bogdanem :evil_lol:) trochę skomplikowane :evil_lol: ale trzymam kciuki ;) Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 dOgLoV napisał(a):trochę skomplikowane :evil_lol: ale trzymam kciuki ;) Trochę tak, bo niby mi się należy, ale będą się próbować czepić wszystkiego, byle tylko mi nie płacić :roll: Ciekawe jak będziesz dziś pracować :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 magdabroy napisał(a):Trochę tak, bo niby mi się należy, ale będą się próbować czepić wszystkiego, byle tylko mi nie płacić :roll: Ciekawe jak będziesz dziś pracować :evil_lol: to tak jak wszedzie się czepiaja tylko zeby gorsza człowiekowi nie dać do tego takiego grosza który sie należy :mad: będe nogami wkręcać śrubki :evil_lol: a tak w ogóle to ide sie szykować do pracy ;) miłego wieczorka i kolorowych snów ;) Quote
Recommended Posts