vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 dOgLoV napisał(a): ale tu wstydziochów i leniów ( vege) :diabloti: :mad: :diabloti: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 vege* napisał(a)::mad: :diabloti: nie jestes sama , ja tez mega len jestem :diabloti: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 dOgLoV napisał(a):nie jestes sama , ja tez mega len jestem :diabloti: Zależy do czego ze mnie taki leń:diabloti: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 vege* napisał(a):Zależy do czego ze mnie taki leń:diabloti: i się wydało :eviltong: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 dOgLoV napisał(a):i się wydało :eviltong: Ups:oops::oops::oops: Quote
kalyna Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 A ja oglądałam bez dźwięku :splat: Magda, powiedz mi jakie piłki na sznurku dla Tory kupujesz? i czy się przeciągasz z nią? Gandi popsuł ostatnią swoją piłkę na sznurku :mdleje: i szukam czegoś, co wytrwa dłużej niż parę rzutów... :angryy: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Same lenie i wstydziochy w mojej galerii ;) Ja tu nie pasuję :eviltong: kalyna napisał(a):A ja oglądałam bez dźwięku :splat: Magda, powiedz mi jakie piłki na sznurku dla Tory kupujesz? i czy się przeciągasz z nią? Gandi popsuł ostatnią swoją piłkę na sznurku :mdleje: i szukam czegoś, co wytrwa dłużej niż parę rzutów... :angryy: A napisałam, że chodzi o dźwięk, a nie o obraz :mad: Ja jej kupuję jakieś bez firmowe, ale pełne piłki ;) Tzn. że piłka jest bardzo twarda i jest tylko mała dziurka na sznurek ;) Przeciągam się z torą taką piłką, ale sznurki długo nie wytrzymują :shake: Dlatego w obi kupujemy kilka metrów sznura i jak przy piłce się przetrze/urwie, to wtedy wymieniam na nowy i piłka znowu jest zdatna do zabawy :) Quote
ania90 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0563_zps078c2f20.jpg Lumpek Theosia "wyglaszcze", zamiast odwrotnie :D Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 magdabroy napisał(a):A napisałam, że chodzi o dźwięk, a nie o obraz :mad: Ja jej kupuję jakieś bez firmowe, ale pełne piłki ;) Tzn. że piłka jest bardzo twarda i jest tylko mała dziurka na sznurek ;) Przeciągam się z torą taką piłką, ale sznurki długo nie wytrzymują :shake: Dlatego w obi kupujemy kilka metrów sznura i jak przy piłce się przetrze/urwie, to wtedy wymieniam na nowy i piłka znowu jest zdatna do zabawy :) Ale ja najpierw oglądam, a potem czytam :evil_lol: zrobisz z bliska zdjęcie tej piłki? ja będę reanimować te piłki... bo dzisiaj ją oglądałam i nie pękła... tylko jak ten sznurek przelazł przez tą dziurę :hmmmm: ale i tak jest ponagryzana i długo nie podoła... mam nadzieję, że wytrzyma zanim kupię nową... :D Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='ania90']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0563_zps078c2f20.jpg Lumpek Theosia "wyglaszcze", zamiast odwrotnie :D Wygłaszczą się wzajemnie :D Kupiłam sobie dziś nowe ciuchy do biegania :Cool!: Co prawda nie bardzo moje kolory (z różowymi dodatkami :roll:), ale innych nie było ;) W sobotę jak się uda wyrobić z czasem, to jeszcze kupię nowe adidasy :) Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Kalyna, to jest pełna piłka Jak się przyjrzysz, to widzisz, że w dziurze jest od razu widoczny sznurek i nie ma wolnej przestrzeni między sznurkiem i piłką :) I nie jesteś jej w stanie w rękach zgnieść :shake: A to jest miękka piłka Widać, że w dziurze jest jeszcze dużo miejsca oprócz sznurka. I tę piłką w rękach idzie trochę ugnieść, więc w zębach psa zachowuje się podobnie jak piłka tenisowa-kilka zabaw i po piłce :roll: Inaczej Ci tego pokazać nie potrafię :niewiem: Mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś :p Co do wymiany sznurka, to my go przeciągamy, potem robimy supełek, a potem już w dwójkę pracujemy nad wciśnięciem go do środka piłki ;) Czyli jedno z nas trzyma piłkę, a drugie ciągnie sznurek, żeby supeł wszedł do środka :) Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 oooo dziękuję :loveu: :loveu: teraz już wsio wiem :multi: Quote
Kaaasia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Też mamy taką pełną piłkę. Wszystko dobrze do momentu przeciągania w niej sznurka ale co raz lepiej mi idzie :evil_lol: Ostatnio znalazłam SUPER piłkę która jest niezniszczalna, a nikt nie wie co to jest :placz: a chętnie bym kupiła :roll: Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Kaaasia napisał(a):Ostatnio znalazłam SUPER piłkę która jest niezniszczalna, a nikt nie wie co to jest :placz: a chętnie bym kupiła :roll: oo to opisz jak wygląda, bo jak się domyślam, zdjęcia nie masz :eviltong: ostatnio ogarniam wsie piłki jakie są na rynku, bo zdecydować się nie mogę :lol: Quote
Kaaasia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 kalyna napisał(a):oo to opisz jak wygląda, bo jak się domyślam, zdjęcia nie masz :eviltong: ostatnio ogarniam wsie piłki jakie są na rynku, bo zdecydować się nie mogę :lol: Troszkę mniejsza od tenisowej, pływa, bardzo dobrze się odbija, aby ją zgnieść trzeba mocniej ścisnąć. Oli ją memli w paszczy a nie ma ani jednego śladu :smile: Zdjęcia mam (jakieś :evil_lol:) Piłek mamy sporo ale żeby przy którejś był szał nie zauwazyłam. A tą jak tylko zobaczy to mózg zmienia się w piłunię i opędzić się od niego nie mogę ;) Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Kaaasia napisał(a):Troszkę mniejsza od tenisowej, pływa, bardzo dobrze się odbija, aby ją zgnieść trzeba mocniej ścisnąć. Oli ją memli w paszczy a nie ma ani jednego śladu :smile: Zdjęcia mam (jakieś :evil_lol:) Piłek mamy sporo ale żeby przy którejś był szał nie zauwazyłam. A tą jak tylko zobaczy to mózg zmienia się w piłunię i opędzić się od niego nie mogę ;) a to czasem nie są piłki funny? Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Dzień dobry :) Doberek :) Kasia, pokaż zdjęcie tej piłki ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 dobry :) (co do lenistwa,to chce mi się siku ,ale nie chce mi się wstać:evil_lol: ) Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) marta.k9080 napisał(a):dobry :) (co do lenistwa,to chce mi się siku ,ale nie chce mi się wstać:evil_lol: ) Dobry wieczór :) Marta, won do łazienki :mad: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Marta, won do łazienki :mad: właśnie poszłam,bo chcę wlać w siebie kolejną szklankę coli ,to miejsce musiałam zrobić:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):właśnie poszłam,bo chcę wlać w siebie kolejną szklankę coli ,to miejsce musiałam zrobić:evil_lol: Ja się opijam wodą mineralną :eviltong: Nie wiem ile dziś szklanek wypiłam :roll: Quote
Recommended Posts