Aleksa. Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):To muszę w testamencie zaznaczyć, że dostaną spadek tylko jak nie zmieni nazwiska :) :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):dobry :) Bry, bry ;) Quote
kalyna Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):To muszę w testamencie zaznaczyć, że dostaną spadek tylko jak nie zmieni nazwiska :) Ale rygor :shake::shake: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 kalyna napisał(a):Ale rygor :shake::shake: :roflt::roflt::roflt::roflt: A jak :evil_lol: dOgLoV napisał(a):hejka ;) Dobry wieczór :) Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Angi napisał(a):cześć, jak tam? :> Cześć, tak samo jak tu :evil_lol: A tak poważnie, to nic nowego ;) Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Cześć, tak samo jak tu :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Zaszalałam i pomalowałam sobie paznokcie na bordowo :diabloti: Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Zaszalałam i pomalowałam sobie paznokcie na bordowo :diabloti: ooooo wow :diabloti: poka :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):ooooo wow :diabloti: poka :eviltong: Szaleństwo, bo nie malowałam paznokci odkąd zaszłam w ciążę :evil_lol: Ty jesteś jakaś walnięta :loveu::eviltong: Nie będę sobie fotografować palców u stóp :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Zaszalałam i pomalowałam sobie paznokcie na bordowo :diabloti: aleś Ty nieobliczalna:diabloti: ja mam pomalowane na koralowo(u rąk) bo stopy na razie schowane w adidasach:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):aleś Ty nieobliczalna:diabloti: ja mam pomalowane na koralowo(u rąk) bo stopy na razie schowane w adidasach:evil_lol: Ja sobie dziś kupiłam nowe adidasy do biegania :) Teraz mam wszystko nowiutkie na moje bieganie :multi: A jutro jedziemy na basen i trzeba pokazać ładne stopy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Ja sobie dziś kupiłam nowe adidasy do biegania :) Teraz mam wszystko nowiutkie na moje bieganie :multi: A jutro jedziemy na basen i trzeba pokazać ładne stopy :evil_lol: my biegamy 5km ostatnio ,ale już mi trochę mało:evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):my biegamy 5km ostatnio ,ale już mi trochę mało:evil_lol: Ja na razie zostaję przy 3km ;) Siostra przyjedzie, to pobiega ze mną :diabloti: A po jej wyjeździe chyba zwiększę dystans ;) Quote
Aleksa. Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Ja na razie zostaję przy 3km ;) Siostra przyjedzie, to pobiega ze mną :diabloti: A po jej wyjeździe chyba zwiększę dystans ;) A ja jeszcze nie zaczęłam :roll::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):Ja na razie zostaję przy 3km ;) Siostra przyjedzie, to pobiega ze mną :diabloti: A po jej wyjeździe chyba zwiększę dystans ;) zwiększ,świetne uczucie jest jak pokonuje się coraz dalsze trasy:p Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Aleksandra95 napisał(a):A ja jeszcze nie zaczęłam :roll::diabloti: To czas to zmienić :mad: marta.k9080 napisał(a):zwiększ,świetne uczucie jest jak pokonuje się coraz dalsze trasy:p No te 3km jest mi już mało, ale nie chcę teraz zwiększać, bo dla mojej siostry te 3km, to będzie morderstwo :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):No te 3km jest mi już mało, ale nie chcę teraz zwiększać, bo dla mojej siostry te 3km, to będzie morderstwo :evil_lol: da radę:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 marta.k9080 napisał(a):da radę:diabloti: Nie da :shake: Już to widzę jak stęka, że daleko, że musi odpocząć itp. :diabloti: Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 quwa ej nie pisałaś że u nóg :diabloti::eviltong: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 dOgLoV napisał(a):quwa ej nie pisałaś że u nóg :diabloti::eviltong: To trzeba było najpierw zapytać :eviltong::evil_lol: Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 magdabroy napisał(a):To trzeba było najpierw zapytać :eviltong::evil_lol: nawet nie pomyślałam ze moze chodzić o nogi :eviltong: Quote
Recommended Posts