kalyna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Jakby ktoś teraz chciał się z Tobą zamienić: Alpina za DONka, to byś się zamieniła?[/QUOTE] po co się zamieniać :diabloti: Angi przygarnęłaby także i DONkę.. jeden owczarek w tą czy w tą :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='kalyna']po co się zamieniać :diabloti: Angi przygarnęłaby także i DONkę.. jeden owczarek w tą czy w tą :eviltong:[/QUOTE] W sumie jak ma 3 psy, to czwarty nie robi różnicy :D Quote
kalyna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']W sumie jak ma 3 psy, to czwarty nie robi różnicy :D[/QUOTE] lubię taki tok myślenia :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='kalyna']lubię taki tok myślenia :diabloti:[/QUOTE] Tak? to kiedy czwarty pies?? :razz: Quote
kalyna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Tak? to kiedy czwarty pies?? :razz:[/QUOTE] psssssst, nie tak szybko :eviltong: za jakieś 5-8-10 lat ;) ale z drugiej strony to nigdy nie wiem, czy życie nie sprawi mi jakiegoś psikusa :lol: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='kalyna']psssssst, nie tak szybko :eviltong: za jakieś 5-8-10 lat ;) ale z drugiej strony to nigdy nie wiem, czy życie nie sprawi mi jakiegoś psikusa :lol:[/QUOTE] Dobrze, że nie napisałaś 5-10-15 :eviltong: Może ktoś Ci podrzuci jakąś bidę na podwórko :cool3: Quote
kalyna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Dobrze, że nie napisałaś 5-10-15 :eviltong: Może ktoś Ci podrzuci jakąś bidę na podwórko :cool3:[/QUOTE] buahahah :D to wszystko zależy jak w stadzie będzie.. bo jak mi się stado szybko zestarzeje, to na emeryturkę kolejnego dzikusa im sprawię... ale jak będą cieszyć się dobrym zdrowiem to przecież kolejnego brać nie będę :) bo kolejny pies potrzebuje miejsca, czasu i tez pieniędzy. Lepiej, aby nikt mi niczego nie podrzucał.. jak juz to chcę sama wybrać psa, pasującego do nas. A też podle czułabym się, gdybym musiała podrzutka zanieść do schronu.... buuuu :shake: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Może Ci podrzucą DONka albo użytka :cool3: Mam 5 zdjęć Theosia z zeszłego tygodnia :) Tora utraciła swoje legowisko :evil_lol: Chyba muszę wziąć aparat na spacer :hmmmm: Quote
kalyna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Może Ci podrzucą DONka albo użytka :cool3: Chyba muszę wziąć aparat na spacer :hmmmm:[/QUOTE] buahahaha w takie cuda to ja nie wierzę :eviltong: :eviltong: poza tym, wtedy to byłoby 5 bezdomnych :lol: weź, weź.. taka ładna pogoda ;) To teraz dawaj zdjęcia Tory w łóżeczku :eviltong: aaa właśnie.. teraz mi się przypomniało :diabloti: kiedy planujesz drugiego psiaka? bo ciągle była bariera, że za mały samochód, a teraz nie ma wymówek :loveu: i coś te rozmowy, o kolejnym psie :hmmmm: Quote
agaga21 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='kalyna'] To teraz dawaj zdjęcia Tory w łóżeczku :eviltong: [/QUOTE]albo w wózeczku :) Quote
agaga21 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']W sumie jak ma 3 psy, to czwarty nie robi różnicy :D[/QUOTE] oj, robi! przekonałam się o tym jak miałam ostatniego tymczasowicza. jak szłam to nie miałam gdzie nogi postawić nieraz, by nie nadepnąć jakiegoś psa, kota czy dziecka ;) miałam serdecznie dość tego tłoku. Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Kotu nie pozwalam wchodzić do jego łóżeczka, to tym bardziej psa tam nie zobaczycie :eviltong: A wózek, to by się chyba połamał pod tymi jej 30 kilogramami :D Zaraz idę z Theosiam na spacer, to wezmę aparat ;) Na dworze mam cieplej niż w domu, więc pomimo choroby nie będę go kisić w domu ;) Kurcze, naprawdę ciężko mi się zdecydować na drugiego psa :oops: Nie chcę brać psa już podrośniętego/dorosłego, a wiem ile to jest obowiązku ze szczeniakiem :roll: Są momenty (jak teraz), że mogę wejść na dogo czy coś tam sobie innego porobić ;) Ale są momenty, że Theoś nie schodzi mi z rąk :mdleje: I jak w takiej sytuacji wychować dobrze szczeniaka :niewiem: I już to widzę: pełzający Theoś i ząbkujący szczylek razem na podłodze :mdleje: Tak więc na razie się nie zdecyduję na drugiego psa :shake: Quote
angineuuka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']W sumie jak ma 3 psy, to czwarty nie robi różnicy :D piąty także nie robi :diabloti: *nie pogniewałabym się gdybym znalazła jakiegoś podrzutka :grins: * Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 bardzo ciepłe dzień dobry :p aparat na spacerze to jest to!mam nadzieję,że wzięłaś ze sobą:razz: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Angi, to bierz jakiegoś ze schronu, a rodzicom powiedz, że znalazłaś :) Aparat wzięłam, kilka zdjęć zrobiłam :) Quote
angineuuka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Angi, to bierz jakiegoś ze schronu, a rodzicom powiedz, że znalazłaś :) Aparat wzięłam, kilka zdjęć zrobiłam :)[/QUOTE] to pokaż foty :P Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Angi']to pokaż foty :P[/QUOTE] Wieczorem :eviltong: Quote
phase Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Dzień dobry Madziu w ten cudowny, ciepły dzień. :) Theoś i zieleń to najlepsze połączenie. :loveu: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Angi']nie wiem czy dożyję . :P Dożyłaś? [quote name='phase']Dzień dobry Madziu w ten cudowny, ciepły dzień. :) Theoś i zieleń to najlepsze połączenie. :loveu: Dzień dobry Aga :) Dziękuję :) No to lecę z dzisiejszymi fotkami ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 ojej jak zielono,u Was to już chyba lato,nie wiosna:cool1: Quote
Recommended Posts