Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To niech Cię zawiezie do lekarza i już ;)[/QUOTE]

zawiezie na pewno do pracy tez mnie zawozi , budze go o 6stej i jedzie a ja wracam z buta , dzisiaj myślałam ze nie dojde tak mi słabo było ale dałam rade :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']To daj potem znać ;)[/QUOTE]

Dam znać na pewno :) a teraz ide sie wykąpac i położyć , może uda mi się zasnąc , chociaż wątpie , jak mam problem z zatkanym nosem to za cholercie zasnac nie mogę :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dam znać na pewno :) a teraz ide sie wykąpac i położyć , może uda mi się zasnąc , chociaż wątpie , jak mam problem z zatkanym nosem to za cholercie zasnac nie mogę :shake:[/QUOTE]

Kolorowych :)

Posted

dziewczyny - właśnie odkrylam cudowny lek na różne takie grypopodobne paskustwa. Starodawne bańki :) serio. Ale nie te podpalane a bezogniowe. Pierwszy arz w życiu dzieciakom postawiłam i stal się cud. W piątek bylam u lekarza z nimi, antybiotyki dostały i takie tam a w sobotę od sąsiadki pożyczylam bańki i postawilam na noc. I w nocy żadne nie kaszlało a wczesniej to non stop. Nie wiem na czym to polega, ale działa :)
Więc zakupilam sobie banki (te bezogniowe) i już mam. Jak się nie boicie to postawcie sobie.

Posted

Swego czasu, mama mnie leczyła bańkami ;) I kiedyś wróciłam do domu ze stłuczonym kolanem. I chciałam, żeby mi mama bańki na kolenie postawiła, żeby przestało boleć :D

Posted

[quote name='magdabroy']Swego czasu, mama mnie leczyła bańkami ;) I kiedyś wróciłam do domu ze stłuczonym kolanem. I chciałam, żeby mi mama bańki na kolenie postawiła, żeby przestało boleć :D[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

moja mama stawiala bratu ale te ogniowe , nigdy sie nie skusiłam :shake:

Posted

[quote name='Angi']bez, ogniowym bym się nie poddała :lol:[/QUOTE]

oj tam , dlaczego ?

mi sie te koła po bankach nie podobaly ale poza nimi to nic mnie nie zniechęcało :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']może jakieś osobie która się na tym znała, w domu to nie :evil_lol:[/QUOTE]

to fakt bańki trzeba umieć stawiać ale moja mama akurat umie , brat nigdy nie narzekał :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

moja mama stawiala bratu ale te ogniowe , nigdy sie nie skusiłam :shake:[/QUOTE]

Ja miałam właśnie te ogniowe, bo to było prawie 30 lat temu ;)

[quote name='understandme']Miłego wieczoru :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Cześć Magda :loveu:[/QUOTE]

Siemka :)

[quote name='dOgLoV']oj tam , dlaczego ?

mi sie te koła po bankach nie podobaly ale poza nimi to nic mnie nie zniechęcało :eviltong:[/QUOTE]

Z tego co pamiętam, to właśnie jak się robiły sine pręgi, to dobrze, bo wtedy "choroba wychodziła" ;)

Posted

Kurcze, w domu (w PL) leżą chyba jeszcze te bańki po mojej mamie :hmmmm: Muszę je następnym razem zabrać. Jak pokażę za 30 lat wnukom, że tym byłam leczona, to nie uwierzą :D

Posted

[quote name='magdabroy']Kurcze, w domu (w PL) leżą chyba jeszcze te bańki po mojej mamie :hmmmm: Muszę je następnym razem zabrać. Jak pokażę za 30 lat wnukom, że tym byłam leczona, to nie uwierzą :D[/QUOTE]

powiedzą " filiżankami do herbaty ??:crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']powiedzą " filiżankami do herbaty ??:crazyeye::diabloti:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Jak bym znała kogoś kto umie je stawiać, to nadal bym się tak leczyła ;) A jakbym sama umiała je stawiać, to moje dzieci bym leczyła :)