*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']on ma popoludniówki a ja rano :roll:[/QUOTE] To niech Cię zawiezie do lekarza i już ;) Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']To niech Cię zawiezie do lekarza i już ;)[/QUOTE] zawiezie na pewno do pracy tez mnie zawozi , budze go o 6stej i jedzie a ja wracam z buta , dzisiaj myślałam ze nie dojde tak mi słabo było ale dałam rade :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']i co sie wtedy czuje ??[/QUOTE] przede wszystkim ból w klatce piersiowej/pleców, duszności... Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']przede wszystkim ból w klatce piersiowej/pleców, duszności...[/QUOTE] a to spoko , nie mam takowych :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']a to spoko , nie mam takowych :eviltong:[/QUOTE] Jeszcze :roll: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']Jeszcze :roll:[/QUOTE] juz sie z Sebastianem umówiłam sms-owo ze jutro o 8smej pobudka , sniadanko i do lekarza ;) Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']juz sie z Sebastianem umówiłam sms-owo ze jutro o 8smej pobudka , sniadanko i do lekarza ;)[/QUOTE] To daj potem znać ;) Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']To daj potem znać ;)[/QUOTE] Dam znać na pewno :) a teraz ide sie wykąpac i położyć , może uda mi się zasnąc , chociaż wątpie , jak mam problem z zatkanym nosem to za cholercie zasnac nie mogę :shake: Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Dam znać na pewno :) a teraz ide sie wykąpac i położyć , może uda mi się zasnąc , chociaż wątpie , jak mam problem z zatkanym nosem to za cholercie zasnac nie mogę :shake:[/QUOTE] Kolorowych :) Quote
panbazyl Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 dziewczyny - właśnie odkrylam cudowny lek na różne takie grypopodobne paskustwa. Starodawne bańki :) serio. Ale nie te podpalane a bezogniowe. Pierwszy arz w życiu dzieciakom postawiłam i stal się cud. W piątek bylam u lekarza z nimi, antybiotyki dostały i takie tam a w sobotę od sąsiadki pożyczylam bańki i postawilam na noc. I w nocy żadne nie kaszlało a wczesniej to non stop. Nie wiem na czym to polega, ale działa :) Więc zakupilam sobie banki (te bezogniowe) i już mam. Jak się nie boicie to postawcie sobie. Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Swego czasu, mama mnie leczyła bańkami ;) I kiedyś wróciłam do domu ze stłuczonym kolanem. I chciałam, żeby mi mama bańki na kolenie postawiła, żeby przestało boleć :D Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Swego czasu, mama mnie leczyła bańkami ;) I kiedyś wróciłam do domu ze stłuczonym kolanem. I chciałam, żeby mi mama bańki na kolenie postawiła, żeby przestało boleć :D[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: moja mama stawiala bratu ale te ogniowe , nigdy sie nie skusiłam :shake: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']miałam robione te bańki ;)[/QUOTE] ogniowe czy bez ogniowe ??;) Quote
angineuuka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 bez, ogniowym bym się nie poddała :lol: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']bez, ogniowym bym się nie poddała :lol:[/QUOTE] oj tam , dlaczego ? mi sie te koła po bankach nie podobaly ale poza nimi to nic mnie nie zniechęcało :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 może jakieś osobie która się na tym znała, w domu to nie :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']może jakieś osobie która się na tym znała, w domu to nie :evil_lol:[/QUOTE] to fakt bańki trzeba umieć stawiać ale moja mama akurat umie , brat nigdy nie narzekał :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: moja mama stawiala bratu ale te ogniowe , nigdy sie nie skusiłam :shake:[/QUOTE] Ja miałam właśnie te ogniowe, bo to było prawie 30 lat temu ;) [quote name='understandme']Miłego wieczoru :)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Cześć Magda :loveu:[/QUOTE] Siemka :) [quote name='dOgLoV']oj tam , dlaczego ? mi sie te koła po bankach nie podobaly ale poza nimi to nic mnie nie zniechęcało :eviltong:[/QUOTE] Z tego co pamiętam, to właśnie jak się robiły sine pręgi, to dobrze, bo wtedy "choroba wychodziła" ;) Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy'] Z tego co pamiętam, to właśnie jak się robiły sine pręgi, to dobrze, bo wtedy "choroba wychodziła" ;)[/QUOTE] dokładnie tak ;) Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Kurcze, w domu (w PL) leżą chyba jeszcze te bańki po mojej mamie :hmmmm: Muszę je następnym razem zabrać. Jak pokażę za 30 lat wnukom, że tym byłam leczona, to nie uwierzą :D Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Kurcze, w domu (w PL) leżą chyba jeszcze te bańki po mojej mamie :hmmmm: Muszę je następnym razem zabrać. Jak pokażę za 30 lat wnukom, że tym byłam leczona, to nie uwierzą :D[/QUOTE] powiedzą " filiżankami do herbaty ??:crazyeye::diabloti: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']powiedzą " filiżankami do herbaty ??:crazyeye::diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Jak bym znała kogoś kto umie je stawiać, to nadal bym się tak leczyła ;) A jakbym sama umiała je stawiać, to moje dzieci bym leczyła :) Quote
Recommended Posts