*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Ty$ka']Hejka :) U Was dalej odwilż?[/QUOTE] Tak :( [quote name='unikatowydiament']doberek poniedziałkowy:)[/QUOTE] Hej :) [quote name='dOgLoV']hejka :) dzisiaj u nas odwilż :lol:[/QUOTE] Dobrze Ci tak :diabloti: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy'] Dobrze Ci tak :diabloti:[/QUOTE] co dobrze , co dobrze :mad: wiesz jak sie ciężko idzie po takiej bebelusze ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 u mnie nie ma jakieś tam odwilży , sypało ostro :lol: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']u mnie nie ma jakieś tam odwilży , sypało ostro :lol:[/QUOTE] u nas o 5tej tez sypał śnieg ale z deszczem :eviltong: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']u nas bez :lol:[/QUOTE] bez-e to ja mam na torcie z wczoraj :eviltong: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :P[/QUOTE] Nie lubisz bezy ??:crazyeye: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']:shake::shake::shake::shake:[/QUOTE] Jak można nie lubić bezy :splat::eviltong: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']jak można nie mieć siana?:splat:[/QUOTE] buahhahahahahahahahaha :eviltong: mozna , królika nie mam to i siana nie mam :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']co dobrze , co dobrze :mad: wiesz jak sie ciężko idzie po takiej bebelusze ?? :eviltong:[/QUOTE] Jutro już będzie lepiej ;) Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']Jutro już będzie lepiej ;)[/QUOTE] Jak dożyje jutra to sie przekonam ;) Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak dożyje jutra to sie przekonam ;)[/QUOTE] Musisz dożyć ;) Bo z kim ja będę na dogo pisać :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']Musisz dożyć ;) Bo z kim ja będę na dogo pisać :evil_lol:[/QUOTE] ktoś się znajdzie :eviltong: a jak mam katar tak silny ze nie czuję smaku , słabości zawroty głowy kaszel ze płuca bolą i skaczącą temperaturę to mam grypę ?? moze to tylko przeziebienie i nie ma co latac do lekarza ?? Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 A jeśli to przeziębienie, to myślisz, że się sama wyleczysz?? Wiesz co się może rozwinąć z nieleczonego przeziębienia?? Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']A jeśli to przeziębienie, to myślisz, że się sama wyleczysz?? Wiesz co się może rozwinąć z nieleczonego przeziębienia??[/QUOTE] Nie mam pojęcia ale juz mnie brzuch zaczął boleć , kurde łykam cirrus a katar mam coraz wiekszy , pije febrisa i tez nic lepiej nie jest :roll: Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie mam pojęcia ale juz mnie brzuch zaczął boleć , kurde łykam cirrus a katar mam coraz wiekszy , pije febrisa i tez nic lepiej nie jest :roll:[/QUOTE] No to do lekarza, a pracę się nie martw ;) Najpierw się wylecz, a potem praca ;) Zapomniałam Ci jeszcze napisać, że Michasia (bratanica) od chrzcin Theosia miała katar. Inhalacje, syropki, kropelki itp. Nic nie pomogło :shake: Od zeszłego tygodnia jest na zastrzykach, bo rozwinęło się zapalenie oskrzeli :mdleje: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']No to do lekarza, a pracę się nie martw ;) Najpierw się wylecz, a potem praca ;) Zapomniałam Ci jeszcze napisać, że Michasia (bratanica) od chrzcin Theosia miała katar. Inhalacje, syropki, kropelki itp. Nic nie pomogło :shake: Od zeszłego tygodnia jest na zastrzykach, bo rozwinęło się zapalenie oskrzeli :mdleje:[/QUOTE] ojojoj to niedobrze :shake: chyba jednak nie ma co ryzykować tylko zapieprzać do lekarza :roll: wywale jutro Sebastiana o 8smej i pojedziemy :roll: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 u mnie zapalenie oskrzeli to norma :grins: w 2012 roku pobiłam wszystko, 3 razy je miałam xD Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']u mnie zapalenie oskrzeli to norma :grins: w 2012 roku pobiłam wszystko, 3 razy je miałam xD[/QUOTE] i co sie wtedy czuje ?? Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']Sebek ma popołudniówki??[/QUOTE] on ma popoludniówki a ja rano :roll: Quote
Recommended Posts