Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Hejka :)
U Was dalej odwilż?[/QUOTE]

Tak :(

[quote name='unikatowydiament']doberek poniedziałkowy:)[/QUOTE]

Hej :)

[quote name='dOgLoV']hejka :)

dzisiaj u nas odwilż :lol:[/QUOTE]

Dobrze Ci tak :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Musisz dożyć ;) Bo z kim ja będę na dogo pisać :evil_lol:[/QUOTE]

ktoś się znajdzie :eviltong:

a jak mam katar tak silny ze nie czuję smaku ,

słabości

zawroty głowy

kaszel ze płuca bolą i skaczącą temperaturę to mam grypę ?? moze to tylko przeziebienie i nie ma co latac do lekarza ??

Posted

[quote name='magdabroy']A jeśli to przeziębienie, to myślisz, że się sama wyleczysz?? Wiesz co się może rozwinąć z nieleczonego przeziębienia??[/QUOTE]

Nie mam pojęcia ale juz mnie brzuch zaczął boleć , kurde łykam cirrus a katar mam coraz wiekszy , pije febrisa i tez nic lepiej nie jest :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie mam pojęcia ale juz mnie brzuch zaczął boleć , kurde łykam cirrus a katar mam coraz wiekszy , pije febrisa i tez nic lepiej nie jest :roll:[/QUOTE]

No to do lekarza, a pracę się nie martw ;) Najpierw się wylecz, a potem praca ;)
Zapomniałam Ci jeszcze napisać, że Michasia (bratanica) od chrzcin Theosia miała katar. Inhalacje, syropki, kropelki itp. Nic nie pomogło :shake: Od zeszłego tygodnia jest na zastrzykach, bo rozwinęło się zapalenie oskrzeli :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']No to do lekarza, a pracę się nie martw ;) Najpierw się wylecz, a potem praca ;)
Zapomniałam Ci jeszcze napisać, że Michasia (bratanica) od chrzcin Theosia miała katar. Inhalacje, syropki, kropelki itp. Nic nie pomogło :shake: Od zeszłego tygodnia jest na zastrzykach, bo rozwinęło się zapalenie oskrzeli :mdleje:[/QUOTE]

ojojoj to niedobrze :shake:

chyba jednak nie ma co ryzykować tylko zapieprzać do lekarza :roll:

wywale jutro Sebastiana o 8smej i pojedziemy :roll: