Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Nie wiem co by było :niewiem: Nawet nie pytałam ile to będzie kosztować, ale spodziewałam się, że 100 mi nie starczy :roll:

Bogdan z jednej strony się wścieka jak widzi ile kasy idzie np. na leczenie, ale potem chodzi i się rozczula nad zwierzyńcem :D[/QUOTE]

u nas by to kosztowało nie wiecej niz ze 150 zł ale 600 i to ponad :crazyeye: duza przesada :shake:

wiadomo , szkoda zwierzaka :-(

Posted

[quote name='dOgLoV']u nas by to kosztowało nie wiecej niz ze 150 zł ale 600 i to ponad :crazyeye: duza przesada :shake:

wiadomo , szkoda zwierzaka :-([/QUOTE]

No i tego się trzymajmy ;) W PL 150zł, a tu 150euro :) czyli 1:1 ;)

Dlatego co się da, to kupuję u polskiego weta, np. tabletki na odrobaczenie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']No i tego się trzymajmy ;) W PL 150zł, a tu 150euro :) czyli 1:1 ;)

Dlatego co się da, to kupuję u polskiego weta, np. tabletki na odrobaczenie ;)[/QUOTE]

My takie rzeczy jak np advantixa kupujemy na allegro bo wychodzi jeszcze taniej niż u weta ....

Posted

[quote name='dOgLoV']My takie rzeczy jak np advantixa kupujemy na allegro bo wychodzi jeszcze taniej niż u weta ....[/QUOTE]

No ja na pchły/kleszcze też w inetrnecie ;) Ale typowe tabletki na odrobaczenie, to już tylko u weta :roll: No i szczepienie na choroby zakaźne u weta w PL, a na wściekliznę tutaj, bo jest ważne 3 lata :)

Posted

[quote name='magdabroy']No ja na pchły/kleszcze też w inetrnecie ;) Ale typowe tabletki na odrobaczenie, to już tylko u weta :roll: No i szczepienie na choroby zakaźne u weta w PL, a na wściekliznę tutaj, bo jest ważne 3 lata :)[/QUOTE]

No to my też , szczepienia i odrobaczanie to u weta , u was jest lepiej , ja slyszalam ze nie zdrowo jest szczepic psa co roku tylko najlepiej własnie co 3 lata , ale polska jest zacofana :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']No to my też , szczepienia i odrobaczanie to u weta , u was jest lepiej , ja slyszalam ze nie zdrowo jest szczepic psa co roku tylko najlepiej własnie co 3 lata , ale polska jest zacofana :shake:[/QUOTE]

Co jest śmieszne, bo producenci szczepionek są pewnie ci sami co tu ;) Więc skoro tu dają "gwarancję" na 3 lata, to w PL też tak powinno być ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Co jest śmieszne, bo producenci szczepionek są pewnie ci sami co tu ;) Więc skoro tu dają "gwarancję" na 3 lata, to w PL też tak powinno być ;)[/QUOTE]

na corocznych kasę tylko zbijają...bezsens szczepić co rok skoro szczepionka ma być ważna 3lata ,a tego typu zastrzyk do najprzyjemniejszych nie należy

Posted

[quote name='justysiek']tak naprawdę taka szczepionka jest ważna o wiele więcej niż 3 lata.
szkoda, że w Polsce trzeba szczepić co rok.
a na wirusówki szepicie co rok?[/QUOTE]

Tak, na zakaźne szczepię co rok ;)

[quote name='Aleksandra95']Dzień dobry :)[/QUOTE]

[quote name='phase']Witaj Madziu. :)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

[quote name='understandme']Cześć! Miłego weekendu :)[/QUOTE]

Dobry wieczór :)

Posted

ej a propos Lumpka to wet stwierdził u niego plazmocytarne zapalenie pyszczka ?? i przednie zęby też mu usunął ?? bo zazwyczaj kotu usuwa się ząbki do kłów , przednich ta choroba nie atakuję :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']ej a propos Lumpka to wet stwierdził u niego plazmocytarne zapalenie pyszczka ?? i przednie zęby też mu usunął ?? bo zazwyczaj kotu usuwa się ząbki do kłów , przednich ta choroba nie atakuję :shake:[/QUOTE]

Według weta, Lumpek miał tak zniszczone zęby przez wiek :roll: Dlatego właśnie powiedział, że ma min. 5 lat więcej niż myślimy ;) Przednie ząbki ma ;)

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry,miłej soboty:)[/QUOTE]

Dzień dobry :)

Posted

[quote name='magdabroy']Według weta, Lumpek miał tak zniszczone zęby przez wiek :roll: Dlatego właśnie powiedział, że ma min. 5 lat więcej niż myślimy ;) Przednie ząbki ma ;)
[/QUOTE]

Aha :) myslalam ze to i do was dotarło :roll:

a moze nastepnego kociaczka byscie sobie adoptowali :razz:

Posted

[quote name='dOgLoV']

a moze nastepnego kociaczka byscie sobie adoptowali :razz:[/QUOTE]

Jak zabraknie na tym świecie Lumpka, to na pewno :)
Mam w drzwiach łazienkowych, zrobione kocie drzwiczki ;) Szkoda, żeby się marnowały :D

Posted

[quote name='magdabroy']Jak zabraknie na tym świecie Lumpka, to na pewno :)
Mam w drzwiach łazienkowych, zrobione kocie drzwiczki ;) Szkoda, żeby się marnowały :D[/QUOTE]

Nie no nie mogą się zmarnować :diabloti: nie ma mowy :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']fajne zdjęcia :-)[/QUOTE]

Dziękuję :)

[quote name='dOgLoV']biedny lumpeczek :roll:

a Torka chyba go żałuję że ma taką minkę ;)

Theoś :loveu:[/QUOTE]

Torka chodziła za nim i piszczała ;)