łamAga Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiem co by było :niewiem: Nawet nie pytałam ile to będzie kosztować, ale spodziewałam się, że 100 mi nie starczy :roll: Bogdan z jednej strony się wścieka jak widzi ile kasy idzie np. na leczenie, ale potem chodzi i się rozczula nad zwierzyńcem :D[/QUOTE] u nas by to kosztowało nie wiecej niz ze 150 zł ale 600 i to ponad :crazyeye: duza przesada :shake: wiadomo , szkoda zwierzaka :-( Quote
*Magda* Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas by to kosztowało nie wiecej niz ze 150 zł ale 600 i to ponad :crazyeye: duza przesada :shake: wiadomo , szkoda zwierzaka :-([/QUOTE] No i tego się trzymajmy ;) W PL 150zł, a tu 150euro :) czyli 1:1 ;) Dlatego co się da, to kupuję u polskiego weta, np. tabletki na odrobaczenie ;) Quote
łamAga Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']No i tego się trzymajmy ;) W PL 150zł, a tu 150euro :) czyli 1:1 ;) Dlatego co się da, to kupuję u polskiego weta, np. tabletki na odrobaczenie ;)[/QUOTE] My takie rzeczy jak np advantixa kupujemy na allegro bo wychodzi jeszcze taniej niż u weta .... Quote
*Magda* Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='dOgLoV']My takie rzeczy jak np advantixa kupujemy na allegro bo wychodzi jeszcze taniej niż u weta ....[/QUOTE] No ja na pchły/kleszcze też w inetrnecie ;) Ale typowe tabletki na odrobaczenie, to już tylko u weta :roll: No i szczepienie na choroby zakaźne u weta w PL, a na wściekliznę tutaj, bo jest ważne 3 lata :) Quote
łamAga Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']No ja na pchły/kleszcze też w inetrnecie ;) Ale typowe tabletki na odrobaczenie, to już tylko u weta :roll: No i szczepienie na choroby zakaźne u weta w PL, a na wściekliznę tutaj, bo jest ważne 3 lata :)[/QUOTE] No to my też , szczepienia i odrobaczanie to u weta , u was jest lepiej , ja slyszalam ze nie zdrowo jest szczepic psa co roku tylko najlepiej własnie co 3 lata , ale polska jest zacofana :shake: Quote
*Magda* Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='dOgLoV']No to my też , szczepienia i odrobaczanie to u weta , u was jest lepiej , ja slyszalam ze nie zdrowo jest szczepic psa co roku tylko najlepiej własnie co 3 lata , ale polska jest zacofana :shake:[/QUOTE] Co jest śmieszne, bo producenci szczepionek są pewnie ci sami co tu ;) Więc skoro tu dają "gwarancję" na 3 lata, to w PL też tak powinno być ;) Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 tak naprawdę taka szczepionka jest ważna o wiele więcej niż 3 lata. szkoda, że w Polsce trzeba szczepić co rok. a na wirusówki szepicie co rok? Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']Co jest śmieszne, bo producenci szczepionek są pewnie ci sami co tu ;) Więc skoro tu dają "gwarancję" na 3 lata, to w PL też tak powinno być ;)[/QUOTE] na corocznych kasę tylko zbijają...bezsens szczepić co rok skoro szczepionka ma być ważna 3lata ,a tego typu zastrzyk do najprzyjemniejszych nie należy Quote
*Magda* Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='justysiek']tak naprawdę taka szczepionka jest ważna o wiele więcej niż 3 lata. szkoda, że w Polsce trzeba szczepić co rok. a na wirusówki szepicie co rok?[/QUOTE] Tak, na zakaźne szczepię co rok ;) [quote name='Aleksandra95']Dzień dobry :)[/QUOTE] [quote name='phase']Witaj Madziu. :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] [quote name='understandme']Cześć! Miłego weekendu :)[/QUOTE] Dobry wieczór :) Quote
łamAga Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ej a propos Lumpka to wet stwierdził u niego plazmocytarne zapalenie pyszczka ?? i przednie zęby też mu usunął ?? bo zazwyczaj kotu usuwa się ząbki do kłów , przednich ta choroba nie atakuję :shake: Quote
*Magda* Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='dOgLoV']ej a propos Lumpka to wet stwierdził u niego plazmocytarne zapalenie pyszczka ?? i przednie zęby też mu usunął ?? bo zazwyczaj kotu usuwa się ząbki do kłów , przednich ta choroba nie atakuję :shake:[/QUOTE] Według weta, Lumpek miał tak zniszczone zęby przez wiek :roll: Dlatego właśnie powiedział, że ma min. 5 lat więcej niż myślimy ;) Przednie ząbki ma ;) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry,miłej soboty:)[/QUOTE] Dzień dobry :) Quote
łamAga Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='magdabroy']Według weta, Lumpek miał tak zniszczone zęby przez wiek :roll: Dlatego właśnie powiedział, że ma min. 5 lat więcej niż myślimy ;) Przednie ząbki ma ;) [/QUOTE] Aha :) myslalam ze to i do was dotarło :roll: a moze nastepnego kociaczka byscie sobie adoptowali :razz: Quote
*Magda* Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='dOgLoV'] a moze nastepnego kociaczka byscie sobie adoptowali :razz:[/QUOTE] Jak zabraknie na tym świecie Lumpka, to na pewno :) Mam w drzwiach łazienkowych, zrobione kocie drzwiczki ;) Szkoda, żeby się marnowały :D Quote
łamAga Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='magdabroy']Jak zabraknie na tym świecie Lumpka, to na pewno :) Mam w drzwiach łazienkowych, zrobione kocie drzwiczki ;) Szkoda, żeby się marnowały :D[/QUOTE] Nie no nie mogą się zmarnować :diabloti: nie ma mowy :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Mam kilka fotek :) To Lumposław dochodzący do siebie po narkozie ;) A tu już "zdrowy" ;) I Toreczka :) Quote
łamAga Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 biedny lumpeczek :roll: a Torka chyba go żałuję że ma taką minkę ;) Theoś :loveu: Quote
*Magda* Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Angi']fajne zdjęcia :-)[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='dOgLoV']biedny lumpeczek :roll: a Torka chyba go żałuję że ma taką minkę ;) Theoś :loveu:[/QUOTE] Torka chodziła za nim i piszczała ;) Quote
łamAga Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='magdabroy'] Torka chodziła za nim i piszczała ;)[/QUOTE] Na pewno czuła że go coś boli :placz: Quote
Recommended Posts