Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']bedzie radość :loveu:

a mamusia bedzie miała czas na dogo :diabloti:[/QUOTE]

Na prasowanie :eviltong:

[quote name='vege*']Ale Theoś jest podobny do Bogdana :crazyeye: :)[/QUOTE]

Nie wyprze się, że to nie jego :evil_lol:

[quote name='dagaa111']ale szybko Theoś rośnie :)[/QUOTE]

No ;)

Posted

Czesc Madzia :) :calus:
Jak to mozliwe ze mialam tu wiecej do nadrabiania niz u Ptysiakowej? To tak sie w ogole da? :evil_lol: Od tygodnia ogladam zalegle fotki :loveu: I troche poczytuje jak widze ze wiecej nabazgrane :eviltong:

Biedny Lumpczyslaw :calus: Ale... on ma 9 lat? Wyglada super jak na takiego starego kocura :cool3:
A ceny u wetow niemieckich niestety wlasnie takie sa... My na kontrole z Fizgulowa bralismy zawsze 5 dych i nie mniej :watpliwy: Ale zdrowie naszych skarbow najwazniejsze :)

Theodor rosnie jak na drozdzach :loveu: I piekny jest nieziemsko :loveu:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9275.jpg ahhhh znowu sie zakochalam :loveu:

I co ja widze, siedzimy!!! :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']prasowanie nie zając nie ucieknie :eviltong:

No i prasowanie czeka :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Czesc Madzia :) :calus:
Jak to mozliwe ze mialam tu wiecej do nadrabiania niz u Ptysiakowej? To tak sie w ogole da? :evil_lol: Od tygodnia ogladam zalegle fotki :loveu: I troche poczytuje jak widze ze wiecej nabazgrane :eviltong:

Biedny Lumpczyslaw :calus: Ale... on ma 9 lat? Wyglada super jak na takiego starego kocura :cool3:
A ceny u wetow niemieckich niestety wlasnie takie sa... My na kontrole z Fizgulowa bralismy zawsze 5 dych i nie mniej :watpliwy: Ale zdrowie naszych skarbow najwazniejsze :)

Theodor rosnie jak na drozdzach :loveu: I piekny jest nieziemsko :loveu:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9275.jpg ahhhh znowu sie zakochalam :loveu:

I co ja widze, siedzimy!!! :loveu:

Cześć Sylwia :multi: Już my[SIZE=1]ślał[SIZE=1]am, że do nas już nigdy nie zajrzysz :-([SIZE=1][SIZE=1]
[SIZE=2]Ofi[SIZE=2]cjalnie ma 9 lat, ale jak już pisa[SIZE=2]łam, wet nie wierzy, żeby [SIZE=2]9 letni kot, niewychodzący miał tak zniszczone zęby
:roll: Dlatego daje mu jakieś 5 lat więcej. I to by się zgadzało, bo kilka miesięcy temu pisałam, że zmienił mu się kolor sierści :roll: Zrobiła się bardziej brązowy niż czarny, tak jakby troszkę "osiwiał" ;)

Siedzi, ale kilka sekund i upada :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9317.jpg jaki elegant :p

Lubię go stroić :)

[quote name='Izabela124.']Bardzo Theodor podobny do tatusia :) Jak Lumpek się czuje?

Tak ;)
Lumpek już dobrze ;) Jutro ostatnia dawka antybiotyku :)

Posted

[quote name='dOgLoV']myslalam ze masz juz ładnie wszystko wyprasowane :diabloti:[/QUOTE]

Niestety nie, bo zajęłam się sprzątaniem podłogi i prasowanie czeka do jutra :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale dziś zrobiłam kolejne pranie (byłam wczoraj w sklepie z dziecięcymi ciuszkami :oops:), to do jutra wyschnie i wyprasuję wszystko razem ;)[/QUOTE]

i znowu nam je pokazesz za poł roku ?? :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']wiedziałam :placz:

noooo to bedzie miał teraz wygodę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Kupiłam mu jeden dresik w rozmiarze 74, więc... może na dniach mu ubiorę :eviltong:

A ja będę miała lepiej, żeby go karmić, bo w bujaku to jakaś masakra :crazyeye:

Posted

[quote name='magdabroy']Kupiłam mu jeden dresik w rozmiarze 74, więc... może na dniach mu ubiorę :eviltong:

A ja będę miała lepiej, żeby go karmić, bo w bujaku to jakaś masakra :crazyeye:[/QUOTE]

no ja mam nadzieję ze chociaż coś nam pokażesz :mad:

tylko ciekawe czy bedzie chciał w tym siedziec , siostra dostała taki sam fotelik od koleżanki i Marysia nie siedziała w nim ani razu :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']no ja mam nadzieję ze chociaż coś nam pokażesz :mad:

tylko ciekawe czy bedzie chciał w tym siedziec , siostra dostała taki sam fotelik od koleżanki i Marysia nie siedziała w nim ani razu :diabloti:[/QUOTE]

Pokażę ;)

Będzie chciał siedzieć, bo w PL siedział w takim foteliku u mojego brata i go karmiłam :)

Posted

[quote name='magdabroy']Pokażę ;)

Będzie chciał siedzieć, bo w PL siedział w takim foteliku u mojego brata i go karmiłam :)[/QUOTE]

czyli bedzie sesja zdjeciowa w foteliku :loveu: