łamAga Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 u nas od jutra ma być juz temperatura dodatnia więc na pewno odwilż będzie pełną para :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Dobry wieczór a u nas ma lekko popadać śnieg,a we wtorek śnieg z deszczem a pózniej będzie mega-chlapa Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas od jutra ma być juz temperatura dodatnia więc na pewno odwilż będzie pełną para :roll:[/QUOTE] Czemu macie mieć lepiej niż ja :diabloti: Quote
łamAga Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='magdabroy']Czemu macie mieć lepiej niż ja :diabloti:[/QUOTE] bo Ty mozesz w domu siedziec a ja musze do pracy napitalać :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 a potem jak jebnie minusową temperaturą to będzie jedno wielkie lodowisko. chociaż i tak jest :grins: Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']bo Ty mozesz w domu siedziec a ja musze do pracy napitalać :eviltong:[/QUOTE] A ja na spacery napitalam :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Angi']a potem jak jebnie minusową temperaturą to będzie jedno wielkie lodowisko. chociaż i tak jest :grins: Co to za słownictwo gówniaro :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='magdabroy']A ja na spacery napitalam :eviltong:[/QUOTE] Ale jak na spacer nie pojdziesz to ani Tora ani Theoś ani też Bogdan Ci nic nie zrobią :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale jak na spacer nie pojdziesz to ani Tora ani Theoś ani też Bogdan Ci nic nie zrobią :eviltong:[/QUOTE] Pies mi zwariuje :D Quote
angineuuka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='magdabroy']Co to za słownictwo gówniaro :mad::eviltong:[/QUOTE] Łacina, nie znasz? :o Quote
łamAga Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='magdabroy']Pies mi zwariuje :D[/QUOTE] Oj tam od razu nic jej nie będzie :eviltong: [quote name='Angi']Łacina, nie znasz? :o[/QUOTE] tzw łacina podwórkowa :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Angi']Łacina, nie znasz? :o[/QUOTE] Znam, ale Ty nie powinnaś znać :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='magdabroy']Znam, ale Ty nie powinnaś znać :diabloti:[/QUOTE] no pewnie :lol: Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Zaraz idę dzwonić do bratowej :p Znając mnie, to się pewnie tak zagadamy, że już dziś na dogo nie wejdę :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='magdabroy']Spadaj na drzewo :eviltong:[/QUOTE] A jak nie umiem przeciwstawić się prawom fizyki to co mam zrobić? :shake::diabloti: Może na nie pofrunąć? :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']A jak nie umiem przeciwstawić się prawom fizyki to co mam zrobić? :shake::diabloti: Może na nie pofrunąć? :eviltong:[/QUOTE] Jak umie, to proszę bardzo ;) Quote
łamAga Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='magdabroy']Zaraz idę dzwonić do bratowej :p Znając mnie, to się pewnie tak zagadamy, że już dziś na dogo nie wejdę :evil_lol:[/QUOTE] to jestes odwrotnościa mnie :diabloti: miłej gadki i pewnie miłej nocki bo ja zaraz spać ide :lol: Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']to jestes odwrotnościa mnie :diabloti: miłej gadki i pewnie miłej nocki bo ja zaraz spać ide :lol:[/QUOTE] Dzwonię do niej za darmo, więc trzeba korzystać ;) Kolorowych :) Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Dobry wieczór!:)[/QUOTE] [quote name='panbazyl']się wieczorowo witam :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']a my witamy się z rana:p[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Miłego dnia :)[/QUOTE] Doberek :) Quote
Recommended Posts