*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']ja je umiem stawiać :grins:[/QUOTE] Ta, jasne ;) Od Ciebie, to bałabym się nawet aspirynę wziąć :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt: Jak bym znała kogoś kto umie je stawiać, to nadal bym się tak leczyła ;) A jakbym sama umiała je stawiać, to moje dzieci bym leczyła :)[/QUOTE] Ja sie ich bałam :eviltong: wdziałam te kółka na plechach i mi sie wszystkiego odechciewało :shake: Quote
angineuuka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 aaa, ty o tych z ogniem. To to nie xD Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']aaa, ty o tych z ogniem. To to nie xD[/QUOTE] My z Magdą to ogniowe pokolenie jesteśmy :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja sie ich bałam :eviltong: wdziałam te kółka na plechach i mi sie wszystkiego odechciewało :shake:[/QUOTE] Da się przeżyć ;) [quote name='Angi']aaa, ty o tych z ogniem. To to nie xD[/QUOTE] Szybko zmieniłaś zdanie :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']My z Magdą to ogniowe pokolenie jesteśmy :diabloti:[/QUOTE] Pokolenie pirotechników :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Myślałam, że chodzi o to bez łognia :evil_lol: to to akurat ogarniam, robiłam mamie i tacie i żyją :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']Myślałam, że chodzi o to bez łognia :evil_lol: to to akurat ogarniam, robiłam mamie i tacie i żyją :evil_lol:[/QUOTE] Żyją, ale czy ich wyleczyłaś :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']My z Magdą to ogniowe pokolenie jesteśmy :diabloti:[/QUOTE] Ja może nie to pokolenie (:diabloti:), ale też w domu mam tylko te ogniowe. Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Ty$ka']Ja może nie to pokolenie (:diabloti:), ale też w domu mam tylko te ogniowe. :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Nawiązałam do postu Agi: [quote name='dOgLoV']My z Magdą to ogniowe pokolenie jesteśmy :diabloti:[/QUOTE] Ale ok, wiem że się tłumaczy tylko głupi :P Quote
Oscar Patric Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 cześć Magduś,ucałuj Theonia,Lumpka i Torindę od Nas:) Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Ty$ka'] Ale ok, wiem że się tłumaczy tylko głupi :P[/QUOTE] Winny się tłumaczy :eviltong: My z Agą jesteśmy prawie w jednym wieku (rok różnicy), dlatego to "nasze" pokolenie ;) Quote
angineuuka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Bańki było trzeba oddać, bo były pożyczone :P Jednak coś tam działały :D Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='unikatowydiament']cześć Magduś,ucałuj Theonia,Lumpka i Torindę od Nas:)[/QUOTE] Ucałuję :) A o Bogdanie zapomniałaś :diabloti: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Winny się tłumaczy :eviltong: My z Agą jesteśmy prawie w jednym wieku (rok różnicy), dlatego to "nasze" pokolenie ;)[/QUOTE] dokładnie :diabloti: bo tu wyszło że podchodzimy już co najmniej pod 90siątkę :lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie :diabloti: bo tu wyszło że podchodzimy już co najmniej pod 90siątkę :lol:[/QUOTE] My już prawie jak dinozaury :eviltong: Nie długo wyginiemy :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Winny się tłumaczy :eviltong: My z Agą jesteśmy prawie w jednym wieku (rok różnicy), dlatego to "nasze" pokolenie ;)[/QUOTE] Winny czy głupi : jeden kij :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']My już prawie jak dinozaury :eviltong: Nie długo wyginiemy :evil_lol:[/QUOTE] ja chyba szybciej niż Ty , cala sie sypie , nerki mnie bola pecherz płuca , juz powoli zaczynam chrumkać :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']ja chyba szybciej niż Ty , cala sie sypie , nerki mnie bola pecherz płuca , juz powoli zaczynam chrumkać :diabloti:[/QUOTE] I taka powinna być kolejność ;) W końcu jesteś starsza :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']I taka powinna być kolejność ;) W końcu jesteś starsza :diabloti::eviltong:[/QUOTE] ale tylko o rok :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']ale tylko o rok :eviltong:[/QUOTE] To Ty umrzesz w tym roku, a ja w przyszłym ;) Musze testament spisać :hmmmm: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']To Ty umrzesz w tym roku, a ja w przyszłym ;) Musze testament spisać :hmmmm:[/QUOTE] to spisz juz teraz i daj mi to co dla mnie zapiszesz żebym sie troche tym nacieszyła :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']to spisz juz teraz i daj mi to co dla mnie zapiszesz żebym sie troche tym nacieszyła :diabloti:[/QUOTE] Theosia nie dostaniesz :eviltong: Quote
Recommended Posts