Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt:

Jak bym znała kogoś kto umie je stawiać, to nadal bym się tak leczyła ;) A jakbym sama umiała je stawiać, to moje dzieci bym leczyła :)[/QUOTE]

Ja sie ich bałam :eviltong: wdziałam te kółka na plechach i mi sie wszystkiego odechciewało :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja sie ich bałam :eviltong: wdziałam te kółka na plechach i mi sie wszystkiego odechciewało :shake:[/QUOTE]

Da się przeżyć ;)

[quote name='Angi']aaa, ty o tych z ogniem. To to nie xD[/QUOTE]

Szybko zmieniłaś zdanie :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Myślałam, że chodzi o to bez łognia :evil_lol: to to akurat ogarniam, robiłam mamie i tacie i żyją :evil_lol:[/QUOTE]

Żyją, ale czy ich wyleczyłaś :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']My z Magdą to ogniowe pokolenie jesteśmy :diabloti:[/QUOTE]
Ja może nie to pokolenie (:diabloti:), ale też w domu mam tylko te ogniowe.

Posted

[quote name='magdabroy']:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
Nawiązałam do postu Agi:
[quote name='dOgLoV']My z Magdą to ogniowe pokolenie jesteśmy :diabloti:[/QUOTE]
Ale ok, wiem że się tłumaczy tylko głupi :P

Posted

[quote name='Ty$ka']

Ale ok, wiem że się tłumaczy tylko głupi :P[/QUOTE]

Winny się tłumaczy :eviltong: My z Agą jesteśmy prawie w jednym wieku (rok różnicy), dlatego to "nasze" pokolenie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Winny się tłumaczy :eviltong: My z Agą jesteśmy prawie w jednym wieku (rok różnicy), dlatego to "nasze" pokolenie ;)[/QUOTE]

dokładnie :diabloti:
bo tu wyszło że podchodzimy już co najmniej pod 90siątkę :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie :diabloti:
bo tu wyszło że podchodzimy już co najmniej pod 90siątkę :lol:[/QUOTE]

My już prawie jak dinozaury :eviltong: Nie długo wyginiemy :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Winny się tłumaczy :eviltong: My z Agą jesteśmy prawie w jednym wieku (rok różnicy), dlatego to "nasze" pokolenie ;)[/QUOTE]
Winny czy głupi : jeden kij :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']My już prawie jak dinozaury :eviltong: Nie długo wyginiemy :evil_lol:[/QUOTE]

ja chyba szybciej niż Ty , cala sie sypie , nerki mnie bola pecherz płuca , juz powoli zaczynam chrumkać :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja chyba szybciej niż Ty , cala sie sypie , nerki mnie bola pecherz płuca , juz powoli zaczynam chrumkać :diabloti:[/QUOTE]

I taka powinna być kolejność ;) W końcu jesteś starsza :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']To Ty umrzesz w tym roku, a ja w przyszłym ;) Musze testament spisać :hmmmm:[/QUOTE]

to spisz juz teraz i daj mi to co dla mnie zapiszesz żebym sie troche tym nacieszyła :diabloti: