Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Theosia nie dostaniesz :eviltong:[/QUOTE]

ueeeeeeeee ale jesteś :roll:

[quote name='Angi']Aga, ja chcę psa, pamiętaj :grins:[/QUOTE]

Ja tam nic nie spisuję :eviltong: , mozesz dostac Qwende , bo mnie wqurwia dzisiaj , własnie przez bite 2h darła papę :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie chcę takiego "bezpieczeństwa" dla mojego dziecka :eviltong:[/QUOTE]

bede mu przez folie pokazywała jak sie inne dzieci bawią na placu zabaw :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jeszcze :diabloti:[/QUOTE]

dokładnie :diabloti:

ide sie chyba wykąpać i połozyć bo juz mi oczy same lecą , tylko jak pomysle ze mam sie w łazience rozebrać i wejśc pod wode a pozniej z niej wyjśc to brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie :diabloti:

ide sie chyba wykąpać i połozyć bo juz mi oczy same lecą , tylko jak pomysle ze mam sie w łazience rozebrać i wejśc pod wode a pozniej z niej wyjśc to brrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

Dobranoc :)

Guest wolfheart
Posted

hej,toniemy w roztapiającym się śniegu:placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']u nas od rana lało niemiłosiernie :shake:[/QUOTE]

u nas siąpi cały czas. śnieg stopniał w większości a spod niego zaczęły wyłazić przysypane psie kupy...masakra! czekam aż mąż wróci i biorę się za wiadro i kupozbieraczkę. bleeeeeeeee:shake:

Posted

[quote name='agaga21']u nas siąpi cały czas. śnieg stopniał w większości a spod niego zaczęły wyłazić przysypane psie kupy...masakra! czekam aż mąż wróci i biorę się za wiadro i kupozbieraczkę. bleeeeeeeee:shake:[/QUOTE]

Sebastian dzisiaj też biegał z łopatą :/ straszny widok zafajdanego podwórka :roll: