*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']Aga, ja chcę psa, pamiętaj :grins:[/QUOTE] A ja Ci coś córeczko obiecałam :hmmmm::eviltong: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Theosia nie dostaniesz :eviltong:[/QUOTE] ueeeeeeeee ale jesteś :roll: [quote name='Angi']Aga, ja chcę psa, pamiętaj :grins:[/QUOTE] Ja tam nic nie spisuję :eviltong: , mozesz dostac Qwende , bo mnie wqurwia dzisiaj , własnie przez bite 2h darła papę :roll: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeeeeeeee ale jesteś :roll: [/QUOTE] Jak ma Ci go już teraz oddać? Zamkniesz go w foli bąbelkowej :diabloti: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Jak ma Ci go już teraz oddać? Zamkniesz go w foli bąbelkowej :diabloti:[/QUOTE] przynajmniej bedziesz miała pewnosc ze jest bezpieczny :eviltong: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Angi']Tak, tak, tak Qwendi :D[/QUOTE] mówisz i masz , jak znowu zacznie sie drzeć to ją tak w dupsko kopne ze od razu do Ciebie zaleci :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']przynajmniej bedziesz miała pewnosc ze jest bezpieczny :eviltong:[/QUOTE] Nie chcę takiego "bezpieczeństwa" dla mojego dziecka :eviltong: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Nie chcę takiego "bezpieczeństwa" dla mojego dziecka :eviltong:[/QUOTE] bede mu przez folie pokazywała jak sie inne dzieci bawią na placu zabaw :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']bede mu przez folie pokazywała jak sie inne dzieci bawią na placu zabaw :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] wiem okrutna jestem :diabloti: ale na szczescie aż tak zle ze mna jeszcze nie jest :shake: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']wiem okrutna jestem :diabloti: ale na szczescie aż tak zle ze mna jeszcze nie jest :shake:[/QUOTE] Jeszcze :diabloti: Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Jeszcze :diabloti:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: ide sie chyba wykąpać i połozyć bo juz mi oczy same lecą , tylko jak pomysle ze mam sie w łazience rozebrać i wejśc pod wode a pozniej z niej wyjśc to brrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie :diabloti: ide sie chyba wykąpać i połozyć bo juz mi oczy same lecą , tylko jak pomysle ze mam sie w łazience rozebrać i wejśc pod wode a pozniej z niej wyjśc to brrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE] Dobranoc :) Quote
łamAga Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Dobranoc :)[/QUOTE] Dobranoc ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 hej,toniemy w roztapiającym się śniegu:placz: Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='marta.k9080']hej,toniemy w roztapiającym się śniegu:placz:[/QUOTE] My też, nienawidzę takiej pogody :shake: Quote
łamAga Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 u nas od rana lało niemiłosiernie :shake: Quote
agaga21 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas od rana lało niemiłosiernie :shake:[/QUOTE] u nas siąpi cały czas. śnieg stopniał w większości a spod niego zaczęły wyłazić przysypane psie kupy...masakra! czekam aż mąż wróci i biorę się za wiadro i kupozbieraczkę. bleeeeeeeee:shake: Quote
łamAga Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='agaga21']u nas siąpi cały czas. śnieg stopniał w większości a spod niego zaczęły wyłazić przysypane psie kupy...masakra! czekam aż mąż wróci i biorę się za wiadro i kupozbieraczkę. bleeeeeeeee:shake:[/QUOTE] Sebastian dzisiaj też biegał z łopatą :/ straszny widok zafajdanego podwórka :roll: Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 A ja nie ma zafajdanego podwórka, bo Tora załatwia się w jednym miejscu :eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9305.jpg kawał chłopa już z Teosia, sam flaszkę trzyma :lol: Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='agaciaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9305.jpg kawał chłopa już z Teosia, sam flaszkę trzyma :lol: Flaszkę, jak to brzmi :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Witamy się baardzo mokro... ;) Witam się równie mokro ;) Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Ale jestem suuuuuuuuuuperaśny :loveu: Quote
Recommended Posts