łamAga Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='magdabroy']My dziś na przemian mieliśmy słońce i deszcz :roll:[/QUOTE] My większośc dnia słońce i wiatr a teraz leje jak z cebra :shake: Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Chwilkę mnie nie było i co widzę? Teodor jak nie ten.. jakieś wyrośnięte dziecię widzę.. :hmmmm: a gdzie ten mały niemowlaczek się podział :evil_lol: Dopiero na takich dzieciach widać jak czas szybko leci :roll: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='kalyna']Chwilkę mnie nie było i co widzę? Teodor jak nie ten.. jakieś wyrośnięte dziecię widzę.. :hmmmm: a gdzie ten mały niemowlaczek się podział :evil_lol: Dopiero na takich dzieciach widać jak czas szybko leci :roll:[/QUOTE] Małego niemowlaczka już nie ma :diabloti: Wczoraj jak pomyślałam ile miał cm jak się urodził, a ile cm ma teraz, to on jest większy od dnia porodu o głowę :crazyeye: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 hejka ;) no dzieci rosną jak na drożdżach :loveu: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Puszczę Wam oczko cioteczki :loveu: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 I 2 zdjęcia Lumpka, żeby nie było, że samego Theosia daję :eviltong: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Rośnie wam mały casanova :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9357_zpse8a2e692.jpg widzę ząbki :loveu::loveu::loveu::loveu: Lumpiasty :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Rośnie wam mały casanova :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9357_zpse8a2e692.jpg widzę ząbki :loveu::loveu::loveu::loveu: Lumpiasty :loveu::loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję ;) Ząbki kują jak u szczeniaczka :D Załapał się na 2 foty :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Mam nadzieję ;) Ząbki kują jak u szczeniaczka :D Załapał się na 2 foty :evil_lol:[/QUOTE] zanim sie obejrzysz będzie miał pełne uzębienie :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV']zanim sie obejrzysz będzie miał pełne uzębienie :diabloti:[/QUOTE] Dziś po raz kolejny zapomniała na zakupach kupić mu szczoteczkę do zębów :roll: Ja to mam sklerozę :splat: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Dziś po raz kolejny zapomniała na zakupach kupić mu szczoteczkę do zębów :roll: Ja to mam sklerozę :splat:[/QUOTE] musiała byś sobie w przypomnieniach pisać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV']musiała byś sobie w przypomnieniach pisać :evil_lol:[/QUOTE] Chyba będę musiała :oops: Teraz myję mu taką sylikonową, co służy głównie do masowania dziąsełek ;) Ale chcę go już przyzwyczajać do normalnej ;) Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba będę musiała :oops: Teraz myję mu taką sylikonową, co służy głównie do masowania dziąsełek ;) Ale chcę go już przyzwyczajać do normalnej ;)[/QUOTE] najlepiej od małego przyzwyczajac ze mycie ząbków to coś co się robi i już , jak dzieciak jest starszy to juz sie buntuje i nie wpaja sobie tej czynnosci jakos cos codziennego ;/ Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Theoś lubi mycie ząbków :) Otwiera buźkę, a ja szoruję ząbki :) Jak mu daję wit.D, to też otwiera buźkę i czeka, jak tylko zobaczy buteleczkę :D Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Theoś lubi mycie ząbków :) Otwiera buźkę, a ja szoruję ząbki :) Jak mu daję wit.D, to też otwiera buźkę i czeka, jak tylko zobaczy buteleczkę :D[/QUOTE] Bo Theoś grzecznym chłopcem jest :loveu: ale niedługo czeka was bunt dwulatka :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] ale niedługo czeka was bunt dwulatka :diabloti:[/QUOTE] No, za półtora roku :eviltong: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']No, za półtora roku :eviltong:[/QUOTE] szybko przeleci :diabloti: ja dopiero poszłam na L4 a w poniedziałek już do pracy idę , widzisz jak przeleciało :lol: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Wiem ;) I ciągle się zastanawiam czy iść we wrześniu do pracy czy pójść na bezrobotne i posiedzieć z nim w domu jeszcze rok :roll: Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Małego niemowlaczka już nie ma :diabloti: Wczoraj jak pomyślałam ile miał cm jak się urodził, a ile cm ma teraz, to on jest większy od dnia porodu o głowę :crazyeye: zawsze jest jakieś wyjście :diabloti: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9367_zps3cf599f0.jpg Pan na włościach :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem ;) I ciągle się zastanawiam czy iść we wrześniu do pracy czy pójść na bezrobotne i posiedzieć z nim w domu jeszcze rok :roll:[/QUOTE] Jeżeli nie musisz , to ja bym posiedziała na Twoim miejscu jeszcze z nim w domku ;) Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Jeżeli nie musisz , to ja bym posiedziała na Twoim miejscu jeszcze z nim w domku ;)[/QUOTE] Niby nie muszę, bo mam przepracowane ponad 8 lat i należy mi się zasiłek ;) Ale tę pracę co chcę "dostać", to tylko na po południe na 4h, więc i tak młody byłby ze mną prawie cały dzień ;) A ja wyszłabym do ludzi :) Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Niby nie muszę, bo mam przepracowane ponad 8 lat i należy mi się zasiłek ;) Ale tę pracę co chcę "dostać", to tylko na po południe na 4h, więc i tak młody byłby ze mną prawie cały dzień ;) A ja wyszłabym do ludzi :)[/QUOTE] w sumie fakt , siedzisz cały czas w domu z Theosiem i jedynie co wychodzisz na spacerki , ja siedze 2gi dzien w domu i do bani dostaję :shake: Quote
Recommended Posts