Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chwilkę mnie nie było i co widzę?
Teodor jak nie ten.. jakieś wyrośnięte dziecię widzę.. :hmmmm: a gdzie ten mały niemowlaczek się podział :evil_lol:
Dopiero na takich dzieciach widać jak czas szybko leci :roll:

Posted

[quote name='kalyna']Chwilkę mnie nie było i co widzę?
Teodor jak nie ten.. jakieś wyrośnięte dziecię widzę.. :hmmmm: a gdzie ten mały niemowlaczek się podział :evil_lol:
Dopiero na takich dzieciach widać jak czas szybko leci :roll:[/QUOTE]

Małego niemowlaczka już nie ma :diabloti: Wczoraj jak pomyślałam ile miał cm jak się urodził, a ile cm ma teraz, to on jest większy od dnia porodu o głowę :crazyeye:

Posted

[quote name='magdabroy']Mam nadzieję ;)

Ząbki kują jak u szczeniaczka :D

Załapał się na 2 foty :evil_lol:[/QUOTE]

zanim sie obejrzysz będzie miał pełne uzębienie :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']zanim sie obejrzysz będzie miał pełne uzębienie :diabloti:[/QUOTE]

Dziś po raz kolejny zapomniała na zakupach kupić mu szczoteczkę do zębów :roll: Ja to mam sklerozę :splat:

Posted

[quote name='magdabroy']Dziś po raz kolejny zapomniała na zakupach kupić mu szczoteczkę do zębów :roll: Ja to mam sklerozę :splat:[/QUOTE]

musiała byś sobie w przypomnieniach pisać :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']musiała byś sobie w przypomnieniach pisać :evil_lol:[/QUOTE]

Chyba będę musiała :oops:
Teraz myję mu taką sylikonową, co służy głównie do masowania dziąsełek ;) Ale chcę go już przyzwyczajać do normalnej ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Chyba będę musiała :oops:
Teraz myję mu taką sylikonową, co służy głównie do masowania dziąsełek ;) Ale chcę go już przyzwyczajać do normalnej ;)[/QUOTE]

najlepiej od małego przyzwyczajac ze mycie ząbków to coś co się robi i już , jak dzieciak jest starszy to juz sie buntuje i nie wpaja sobie tej czynnosci jakos cos codziennego ;/

Posted

[quote name='magdabroy']Theoś lubi mycie ząbków :) Otwiera buźkę, a ja szoruję ząbki :) Jak mu daję wit.D, to też otwiera buźkę i czeka, jak tylko zobaczy buteleczkę :D[/QUOTE]

Bo Theoś grzecznym chłopcem jest :loveu:

ale niedługo czeka was bunt dwulatka :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']No, za półtora roku :eviltong:[/QUOTE]

szybko przeleci :diabloti:

ja dopiero poszłam na L4 a w poniedziałek już do pracy idę , widzisz jak przeleciało :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiem ;) I ciągle się zastanawiam czy iść we wrześniu do pracy czy pójść na bezrobotne i posiedzieć z nim w domu jeszcze rok :roll:[/QUOTE]

Jeżeli nie musisz , to ja bym posiedziała na Twoim miejscu jeszcze z nim w domku ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Jeżeli nie musisz , to ja bym posiedziała na Twoim miejscu jeszcze z nim w domku ;)[/QUOTE]

Niby nie muszę, bo mam przepracowane ponad 8 lat i należy mi się zasiłek ;) Ale tę pracę co chcę "dostać", to tylko na po południe na 4h, więc i tak młody byłby ze mną prawie cały dzień ;) A ja wyszłabym do ludzi :)

Posted

[quote name='magdabroy']Niby nie muszę, bo mam przepracowane ponad 8 lat i należy mi się zasiłek ;) Ale tę pracę co chcę "dostać", to tylko na po południe na 4h, więc i tak młody byłby ze mną prawie cały dzień ;) A ja wyszłabym do ludzi :)[/QUOTE]

w sumie fakt , siedzisz cały czas w domu z Theosiem i jedynie co wychodzisz na spacerki , ja siedze 2gi dzien w domu i do bani dostaję :shake: