kalyna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy']A co w nich jest dziwnego?:hmmmm:[/QUOTE] takie duuuże :lol: jakiś zły wilk z lasu przebrał się za Torę :lol: żartuję... tzn. Sonia wywali tak łoczyska jak widzi wroga.. widać Tora ma takie jak widzi piłkę.. każda na coś innego się nakręca :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='kalyna']takie duuuże :lol: jakiś zły wilk z lasu przebrał się za Torę :lol: żartuję... tzn. Sonia wywali tak łoczyska jak widzi wroga.. widać Tora ma takie jak widzi piłkę.. każda na coś innego się nakręca :evil_lol:[/QUOTE] Bo piłka jest najważniejsza na świecie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy']Bo piłka jest najważniejsza na świecie :evil_lol:[/QUOTE] u nas są fazy: raz piłka,raz gumowy kurczak,raz sznur, a teraz absolutnym hitem jest frisbee:evil_lol: Quote
phase Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ale cudne foteczki. :loveu: Ale zrobiła tutaj uszy. :) Quote
Guest wolfheart Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9287.jpg jaka jestem spiąca...:evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9252.jpg Theo wygląda jak Ty na tym zdjęciu Quote
Ty$ka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 O, Lumpek załapał się na fotki :P :loveu: Theosiowi smakuje miś :lol: Quote
*Magda* Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9287.jpg jaka jestem spiąca...:evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9252.jpg Theo wygląda jak Ty na tym zdjęciu Znudzona, bo fociłam kota ;) Mało kto widzi w Theosiu podobieństwo do mnie ;) [quote name='Ty$ka']O, Lumpek załapał się na fotki :P :loveu: Theosiowi smakuje miś :lol: Najwyższa pora była na Lumposława :D I to bardzo :D Quote
Guest wolfheart Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='magdabroy'] Mało kto widzi w Theosiu podobieństwo do mnie ;)[/QUOTE] a ja tak jakoś na pierwszy rzut oka pomyślałam:lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Dzień dobry ;) zdjęcia nadrobione :loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: ale Theoś najśliczniejszy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Właśnie wróciłam z Lumpkeim od weterynarza :roll: Ma usunięte wszystkie zęby oprócz kłów :( Dziś rano zjadł śniadanie, a ja pojechałam do Lidla po pidżamkę dla Theosia. Wróciłam, rozebrałam go i patrzę a Lumpek chodzi z otwartym pyszczkiem i glut śliny mu wisi :crazyeye: Zapakowałam go do transportówki, młodego z powrotem ubrałam i do weta :roll: Zaraz dostał narkozę i okazało się, że ma złamane 2 zęby. Dlatego nie mógł zamknąć pyszczka :( Po oględzinach, wet doszedł do wniosku, że wszystkie zęby są w złym stanie i są do usunięcia :( Zostały mu tylko kły, które wyczyścił wet z kamienia ;) Teraz biedak chodzi po domu jak pijany i dochodzi do siebie :( No i oficjalnie Lumpek ma 9 lat ;) Po dokładnych oględzinach uzębienia, wet daje mu +/- 5 lat do tego co ma ;) Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='magdabroy']Właśnie wróciłam z Lumpkeim od weterynarza :roll: Ma usunięte wszystkie zęby oprócz kłów :( Dziś rano zjadł śniadanie, a ja pojechałam do Lidla po pidżamkę dla Theosia. Wróciłam, rozebrałam go i patrzę a Lumpek chodzi z otwartym pyszczkiem i glut śliny mu wisi :crazyeye: Zapakowałam go do transportówki, młodego z powrotem ubrałam i do weta :roll: Zaraz dostał narkozę i okazało się, że ma złamane 2 zęby. Dlatego nie mógł zamknąć pyszczka :( Po oględzinach, wet doszedł do wniosku, że wszystkie zęby są w złym stanie i są do usunięcia :( Zostały mu tylko kły, które wyczyścił wet z kamienia ;) Teraz biedak chodzi po domu jak pijany i dochodzi do siebie :( No i oficjalnie Lumpek ma 9 lat ;) Po dokładnych oględzinach uzębienia, wet daje mu +/- 5 lat do tego co ma ;)[/QUOTE] :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( biedactwo :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
*Magda* Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='dOgLoV']:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( biedactwo :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( No :( Sama się zastanawiam, jak to się stało, że on nie miauczał przy jedzeniu, że coś go boli :shake: Wtedy bym wcześniej wyczaiła, że coś się dzieje :roll: [SIZE=1]A[SIZE=1]ga, twoje leczenie zębów było tanie w porównaniu z tym co dziś kosztował Lumpek :evil_lol::eviltong: Quote
kalyna Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Oj :( Biedak :( Dobrze, że mu kły zostawił.... A teraz z innej beczki... przyzwyczajałaś go jakoś do drapaka? bo moje nie chcą siedzieć w drapaku tylko nadal wolą moje krzesło :obrazic: Quote
*Magda* Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Kły są w dobrym stanie, więc zostały ;) Nie. Po prostu go postawiłam i już widział do czego to służy :D Quote
Kaaasia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Biedny Lumpek :-(. Ale twarde z niego kocisko skoro nie dawał wcześniej znać że coś nie tak. A zdjęcia piękne jak zawsze :loveu: Quote
Oscar Patric Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 boroczek:-( muszę się przyznać i tu i tak sama przed sobą,że zakochałam się Magduś w Twoim Lumpku,takie coś pierwszy raz mi się zdarzyło,myślałam że psiara zawsze pozostanie psiara,a ty taki numer:lol:,raczej nie dzisiaj,ale w przyszłości nie wykluczam że chciałabym koteczka:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ojejku Lumpek biedaku:(:glaszcze: jak mi się przykro zrobiło...:-( Quote
*Magda* Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Kaaasia']Biedny Lumpek :-(. Ale twarde z niego kocisko skoro nie dawał wcześniej znać że coś nie tak. A zdjęcia piękne jak zawsze :loveu:[/QUOTE] No twarde ;) Nawet teraz leki już chyba nie działają i pyszczek pewnie go boli, a on poszedł zjeść :multi: Dziękuję :) [quote name='unikatowydiament']boroczek:-( muszę się przyznać i tu i tak sama przed sobą,że zakochałam się Magduś w Twoim Lumpku,takie coś pierwszy raz mi się zdarzyło,myślałam że psiara zawsze pozostanie psiara,a ty taki numer:lol:,raczej nie dzisiaj,ale w przyszłości nie wykluczam że chciałabym koteczka:loveu:[/QUOTE] Ja też jestem psiarą, ale takiego kota jak Lumpek, to chyba już nigdy nie będę mieć :shake::( Żaden nigdy mu nie dorówna :shake: [quote name='marta.k9080']Ojejku Lumpek biedaku:(:glaszcze: jak mi się przykro zrobiło...:-([/QUOTE] Z całej tej sytuacji, to dobrze, że mu się dziś ząb złamał i zobaczyłam go z tym otwartym pyszczkiem ;) Tak bym pewnie nadal nie zwróciła uwagi, że coś nie tak z jego zębami :roll: [quote name='Aleksandra95']biedny Lumpek :([/QUOTE] Ale teraz już go nic nie będzie boleć ;) Quote
Ty$ka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 O raaany, Lumposław się nacierpiał. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. W związku z brakiem zębów macie zmieniać dietę Lumpa czy pozostać przy tej samej? Quote
*Magda* Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Ty$ka']O raaany, Lumposław się nacierpiał. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. W związku z brakiem zębów macie zmieniać dietę Lumpa czy pozostać przy tej samej?[/QUOTE] Ma antybiotyk na 8 dni, więc mam nadzieję, że na tym leczenie się zakończy ;) Nie musimy diety zmieniać, bo Lumpek suche kulki połyka, a nie gryzie ;) A z puszkami mięsnymi kiełki sobie poradzą ;) Jedyne teraz co myślę, to surowe mięso/podroby będę musiała mu mielić albo bardzo drobno kroić, bo raczej z tym sobie nie poradzi :roll: Quote
Recommended Posts