Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A co w nich jest dziwnego?:hmmmm:[/QUOTE]

takie duuuże :lol:
jakiś zły wilk z lasu przebrał się za Torę :lol:

żartuję... tzn. Sonia wywali tak łoczyska jak widzi wroga.. widać Tora ma takie jak widzi piłkę.. każda na coś innego się nakręca :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']takie duuuże :lol:
jakiś zły wilk z lasu przebrał się za Torę :lol:

żartuję... tzn. Sonia wywali tak łoczyska jak widzi wroga.. widać Tora ma takie jak widzi piłkę.. każda na coś innego się nakręca :evil_lol:[/QUOTE]

Bo piłka jest najważniejsza na świecie :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Bo piłka jest najważniejsza na świecie :evil_lol:[/QUOTE]

u nas są fazy: raz piłka,raz gumowy kurczak,raz sznur, a teraz absolutnym hitem jest frisbee:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9287.jpg
jaka jestem spiąca...:evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9252.jpg
Theo wygląda jak Ty na tym zdjęciu

Znudzona, bo fociłam kota ;)

Mało kto widzi w Theosiu podobieństwo do mnie ;)

[quote name='Ty$ka']O, Lumpek załapał się na fotki :P :loveu:

Theosiowi smakuje miś :lol:

Najwyższa pora była na Lumposława :D

I to bardzo :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']
Mało kto widzi w Theosiu podobieństwo do mnie ;)[/QUOTE]

a ja tak jakoś na pierwszy rzut oka pomyślałam:lol:

Posted

Dzień dobry ;)

zdjęcia nadrobione :loveu::loveu::loveu::loveu:

śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: ale Theoś najśliczniejszy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie wróciłam z Lumpkeim od weterynarza :roll: Ma usunięte wszystkie zęby oprócz kłów :(
Dziś rano zjadł śniadanie, a ja pojechałam do Lidla po pidżamkę dla Theosia. Wróciłam, rozebrałam go i patrzę a Lumpek chodzi z otwartym pyszczkiem i glut śliny mu wisi :crazyeye: Zapakowałam go do transportówki, młodego z powrotem ubrałam i do weta :roll: Zaraz dostał narkozę i okazało się, że ma złamane 2 zęby. Dlatego nie mógł zamknąć pyszczka :( Po oględzinach, wet doszedł do wniosku, że wszystkie zęby są w złym stanie i są do usunięcia :( Zostały mu tylko kły, które wyczyścił wet z kamienia ;)
Teraz biedak chodzi po domu jak pijany i dochodzi do siebie :(
No i oficjalnie Lumpek ma 9 lat ;) Po dokładnych oględzinach uzębienia, wet daje mu +/- 5 lat do tego co ma ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Właśnie wróciłam z Lumpkeim od weterynarza :roll: Ma usunięte wszystkie zęby oprócz kłów :(
Dziś rano zjadł śniadanie, a ja pojechałam do Lidla po pidżamkę dla Theosia. Wróciłam, rozebrałam go i patrzę a Lumpek chodzi z otwartym pyszczkiem i glut śliny mu wisi :crazyeye: Zapakowałam go do transportówki, młodego z powrotem ubrałam i do weta :roll: Zaraz dostał narkozę i okazało się, że ma złamane 2 zęby. Dlatego nie mógł zamknąć pyszczka :( Po oględzinach, wet doszedł do wniosku, że wszystkie zęby są w złym stanie i są do usunięcia :( Zostały mu tylko kły, które wyczyścił wet z kamienia ;)
Teraz biedak chodzi po domu jak pijany i dochodzi do siebie :(
No i oficjalnie Lumpek ma 9 lat ;) Po dokładnych oględzinach uzębienia, wet daje mu +/- 5 lat do tego co ma ;)[/QUOTE]

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( biedactwo :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='dOgLoV']:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( biedactwo :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

No :(
Sama się zastanawiam, jak to się stało, że on nie miauczał przy jedzeniu, że coś go boli :shake: Wtedy bym wcześniej wyczaiła, że coś się dzieje :roll:
[SIZE=1]A[SIZE=1]ga, twoje leczenie zębów było tanie w porównaniu z tym co dziś kosztował Lumpek :evil_lol::eviltong:

Posted

Oj :( Biedak :(

Dobrze, że mu kły zostawił....

A teraz z innej beczki... przyzwyczajałaś go jakoś do drapaka? bo moje nie chcą siedzieć w drapaku tylko nadal wolą moje krzesło :obrazic:

Posted

boroczek:-(
muszę się przyznać i tu i tak sama przed sobą,że zakochałam się Magduś w Twoim Lumpku,takie coś pierwszy raz mi się zdarzyło,myślałam że psiara zawsze pozostanie psiara,a ty taki numer:lol:,raczej nie dzisiaj,ale w przyszłości nie wykluczam że chciałabym koteczka:loveu:

Guest wolfheart
Posted

Ojejku Lumpek biedaku:(:glaszcze: jak mi się przykro zrobiło...:-(

Posted

[quote name='Kaaasia']Biedny Lumpek :-(. Ale twarde z niego kocisko skoro nie dawał wcześniej znać że coś nie tak.
A zdjęcia piękne jak zawsze :loveu:[/QUOTE]

No twarde ;)
Nawet teraz leki już chyba nie działają i pyszczek pewnie go boli, a on poszedł zjeść :multi:
Dziękuję :)

[quote name='unikatowydiament']boroczek:-(
muszę się przyznać i tu i tak sama przed sobą,że zakochałam się Magduś w Twoim Lumpku,takie coś pierwszy raz mi się zdarzyło,myślałam że psiara zawsze pozostanie psiara,a ty taki numer:lol:,raczej nie dzisiaj,ale w przyszłości nie wykluczam że chciałabym koteczka:loveu:[/QUOTE]

Ja też jestem psiarą, ale takiego kota jak Lumpek, to chyba już nigdy nie będę mieć :shake::( Żaden nigdy mu nie dorówna :shake:

[quote name='marta.k9080']Ojejku Lumpek biedaku:(:glaszcze: jak mi się przykro zrobiło...:-([/QUOTE]

Z całej tej sytuacji, to dobrze, że mu się dziś ząb złamał i zobaczyłam go z tym otwartym pyszczkiem ;) Tak bym pewnie nadal nie zwróciła uwagi, że coś nie tak z jego zębami :roll:

[quote name='Aleksandra95']biedny Lumpek :([/QUOTE]

Ale teraz już go nic nie będzie boleć ;)

Posted

O raaany, Lumposław się nacierpiał. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. W związku z brakiem zębów macie zmieniać dietę Lumpa czy pozostać przy tej samej?

Posted

[quote name='Ty$ka']O raaany, Lumposław się nacierpiał. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. W związku z brakiem zębów macie zmieniać dietę Lumpa czy pozostać przy tej samej?[/QUOTE]

Ma antybiotyk na 8 dni, więc mam nadzieję, że na tym leczenie się zakończy ;)
Nie musimy diety zmieniać, bo Lumpek suche kulki połyka, a nie gryzie ;) A z puszkami mięsnymi kiełki sobie poradzą ;)
Jedyne teraz co myślę, to surowe mięso/podroby będę musiała mu mielić albo bardzo drobno kroić, bo raczej z tym sobie nie poradzi :roll: