kalyna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy']U nas dużo nie napadało, ale troszkę więcej jednak jest :p Chciałam zabrać dziś aparat na spacer, ale strasznie wiało i zrezygnowałam :roll: I muszę się pochwalić, że Tora (chyba) ma nowego kolegę do zabawy :multi: Tydzień temu w niedzielę, spotkaliśmy pana z podrostkiem mix'a ONka z husky'm ;) Trochę pobiegały, ale młody podskakiwał do Tory i zabawa szybko się skończyła :roll: Dziś ich znowu spotkaliśmy i było dużo lepiej :multi: Torka pokazała mu gdzie jego miejsce :evil_lol: Pan był nawet z tego powodu bardzo zadowolony, bo mówił, że większość psów, przez tę jego próbę dominacji, nie chcą się z nim w ogóle bawić :shake: Szkoda tylko, że widujemy go tylko w niedzielę :([/QUOTE] oo no proszę ;) Gandziu też miał pomysły, ale Sonia z Ciapkiem ustawili go do pionu. Do tego stopnia, że i ja lepiej się z nim dogaduję ;) A jak tam Ci Twoi znajomi co mają tego DONka? Człowiek robi sobie przerwę w nauce (o ile zaczął się człek uczyć) a tu tyyyyle nagadane.. i zero zdjęć :shake: wpadnę wieczorem pooglądać.. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Ty$ka']Witamy się i czekamy na fotki :)[/QUOTE] Za moment będą ;) [quote name='szalej']Trzymam za słowo bo jak tak można takiego pięknego psa mieć i się nim nie chwalić co chwila :diabloti:[/QUOTE] Są dni, że chwalę się codziennie :) A potem jest kilka dni przerwy :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']czekamy na fotki:):):):)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']My także:)[/QUOTE] Już się zgrywają :) [quote name='kalyna'] A jak tam Ci Twoi znajomi co mają tego DONka? Człowiek robi sobie przerwę w nauce (o ile zaczął się człek uczyć) a tu tyyyyle nagadane.. i zero zdjęć :shake: wpadnę wieczorem pooglądać.. :evil_lol:[/QUOTE] Mieliśmy do nich jechać w ten weekend co minął, ale pojechali w piątek do Polski ;) W ten weekend my mamy gości, więc może za 2 tygodnie uda się spotkać ;) Już jest wieczór i zaraz będzie co pooglądać :) Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Wrzucam jeszcze te, które zrobiłam zanim spadł śnieg ;) Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 I tradycyjnie Theodorek :evil_lol: Jutro będą świeże (ale domowe) fotki ;) Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Kocham, kocham, kocham :loveu: Tora jest boska, świetnie prezentuje się na zamarzniętej trawce :P A Theoś... cóż, w przyszłości będzie łamał serca dziewczynom :loveu: Już w tym jest mistrzem :P Quote
angineuuka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Ty$ka']Kocham, kocham, kocham :loveu: Tora jest boska, świetnie prezentuje się na zamarzniętej trawce :P A Theoś... cóż, w przyszłości będzie łamał serca dziewczynom :loveu: Już w tym jest mistrzem :P[/QUOTE] bierz się za niego! :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Ty$ka']Kocham, kocham, kocham :loveu: Tora jest boska, świetnie prezentuje się na zamarzniętej trawce :P A Theoś... cóż, w przyszłości będzie łamał serca dziewczynom :loveu: Już w tym jest mistrzem :P[/QUOTE] Ja kocham mocniej :eviltong: Dziękuję :) A mamusia będzie wybierać synową :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Angi']bierz się za niego! :evil_lol:[/QUOTE] Za stara jest :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9142.jpg Torcia i ukochana piłeczka.Urocze:loveu: Theoś jak zawsze nadaje galerii dodatkowej słodyczy:p Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy']Za stara jest :eviltong:[/QUOTE] Dzięęęękii :roll: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9142.jpg Torcia i ukochana piłeczka.Urocze:loveu: Theoś jak zawsze nadaje galerii dodatkowej słodyczy:p Dziękuję :) No mam nadzieję ;) [quote name='Ty$ka']Dzięęęękii :roll: :evil_lol: Muszę dbać o mojego syna :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy']Muszę dbać o mojego syna :eviltong:[/QUOTE] Przewrażliwiona mamusia :P :D Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Ty$ka']Przewrażliwiona mamusia :P :D[/QUOTE] Zobaczymy jaka Ty będziesz jak zostaniesz sama matką :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 na pewno nie wybierałabym synowi dziewczyny :lol: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy']Zobaczymy jaka Ty będziesz jak zostaniesz sama matką :eviltong:[/QUOTE] Twardą, nieustępliwą i wredną :P Quote
Aleksa. Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Ty$ka']Twardą, nieustępliwą i wredną :P[/QUOTE] oj dzieci będą narzekały na ciebie wśród znajomych :lol: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Aleksandra95']oj dzieci będą narzekały na ciebie wśród znajomych :lol:[/QUOTE] Trudno, to one będą mieć problem, nie ja :P Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Angi']na pewno nie wybierałabym synowi dziewczyny :lol:[/QUOTE] Ja mu wybierać nie będę :shake: Będę tylko eliminować te, które mi nie będą pasować :diabloti: [quote name='Ty$ka']Twardą, nieustępliwą i wredną :P[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']oj dzieci będą narzekały na ciebie wśród znajomych :lol:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Trudno, to one będą mieć problem, nie ja :P[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='magdabroy'] Będę tylko eliminować te, które mi nie będą pasować :diabloti:[/QUOTE] Zapamiętam Ci to :mad::diabloti: Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Ty$ka']Zapamiętam Ci to :mad::diabloti:[/QUOTE] Idź się zamrozić na jakieś 20 lat, to wtedy będzie ok ;) Quote
kalyna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9125.jpgn ohhh co za elegancja :loveu: ta łapka niczym poważna dama z manierami :D Ale bez piłeczki nie ma udanego spaceru :lol: Te zdjęcia to prędzej wiosenne są niż to co mamy za oknem :eviltong: Ona ma dziwne te oczka.. albo to moje są dziwne :evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 już miałam pytać gdzie śnieg ukryłaś...ale doczytałam ;) rośnie ci dziecinka, rośnie! lada chwila zacznie pełzać pewnie. Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='kalyna'] Ona ma dziwne te oczka.. albo to moje są dziwne :evil_lol:[/QUOTE] A co w nich jest dziwnego?:hmmmm: Quote
*Magda* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='agaga21']już miałam pytać gdzie śnieg ukryłaś...ale doczytałam ;) rośnie ci dziecinka, rośnie! lada chwila zacznie pełzać pewnie.[/QUOTE] Póki co, opanował do perfekcji obracanie się z brzucha na plecy ;) Dziś cały dzień ćwiczył :D plecy, brzuch, plecy, brzuch... :evil_lol: Quote
Recommended Posts