Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']U nas dużo nie napadało, ale troszkę więcej jednak jest :p
Chciałam zabrać dziś aparat na spacer, ale strasznie wiało i zrezygnowałam :roll: I muszę się pochwalić, że Tora (chyba) ma nowego kolegę do zabawy :multi: Tydzień temu w niedzielę, spotkaliśmy pana z podrostkiem mix'a ONka z husky'm ;) Trochę pobiegały, ale młody podskakiwał do Tory i zabawa szybko się skończyła :roll: Dziś ich znowu spotkaliśmy i było dużo lepiej :multi: Torka pokazała mu gdzie jego miejsce :evil_lol: Pan był nawet z tego powodu bardzo zadowolony, bo mówił, że większość psów, przez tę jego próbę dominacji, nie chcą się z nim w ogóle bawić :shake:
Szkoda tylko, że widujemy go tylko w niedzielę :([/QUOTE]

oo no proszę ;)
Gandziu też miał pomysły, ale Sonia z Ciapkiem ustawili go do pionu. Do tego stopnia, że i ja lepiej się z nim dogaduję ;)

A jak tam Ci Twoi znajomi co mają tego DONka?

Człowiek robi sobie przerwę w nauce (o ile zaczął się człek uczyć) a tu tyyyyle nagadane.. i zero zdjęć :shake:
wpadnę wieczorem pooglądać.. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Witamy się i czekamy na fotki :)[/QUOTE]

Za moment będą ;)

[quote name='szalej']Trzymam za słowo bo jak tak można takiego pięknego psa mieć i się nim nie chwalić co chwila :diabloti:[/QUOTE]

Są dni, że chwalę się codziennie :) A potem jest kilka dni przerwy :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']czekamy na fotki:):):):)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']My także:)[/QUOTE]

Już się zgrywają :)

[quote name='kalyna']
A jak tam Ci Twoi znajomi co mają tego DONka?

Człowiek robi sobie przerwę w nauce (o ile zaczął się człek uczyć) a tu tyyyyle nagadane.. i zero zdjęć :shake:
wpadnę wieczorem pooglądać.. :evil_lol:[/QUOTE]

Mieliśmy do nich jechać w ten weekend co minął, ale pojechali w piątek do Polski ;) W ten weekend my mamy gości, więc może za 2 tygodnie uda się spotkać ;)

Już jest wieczór i zaraz będzie co pooglądać :)

Posted

Kocham, kocham, kocham :loveu:
Tora jest boska, świetnie prezentuje się na zamarzniętej trawce :P
A Theoś... cóż, w przyszłości będzie łamał serca dziewczynom :loveu: Już w tym jest mistrzem :P

Posted

[quote name='Ty$ka']Kocham, kocham, kocham :loveu:
A Theoś... cóż, w przyszłości będzie łamał serca dziewczynom :loveu: Już w tym jest mistrzem :P[/QUOTE]
bierz się za niego! :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Kocham, kocham, kocham :loveu:
A Theoś... cóż, w przyszłości będzie łamał serca dziewczynom :loveu: Już w tym jest mistrzem :P[/QUOTE]

Ja kocham mocniej :eviltong:
Dziękuję :)
A mamusia będzie wybierać synową :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']na pewno nie wybierałabym synowi dziewczyny :lol:[/QUOTE]

Ja mu wybierać nie będę :shake: Będę tylko eliminować te, które mi nie będą pasować :diabloti:

[quote name='Ty$ka']Twardą, nieustępliwą i wredną :P[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']oj dzieci będą narzekały na ciebie wśród znajomych :lol:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Trudno, to one będą mieć problem, nie ja :P[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']już miałam pytać gdzie śnieg ukryłaś...ale doczytałam ;)
rośnie ci dziecinka, rośnie! lada chwila zacznie pełzać pewnie.[/QUOTE]

Póki co, opanował do perfekcji obracanie się z brzucha na plecy ;) Dziś cały dzień ćwiczył :D plecy, brzuch, plecy, brzuch... :evil_lol: