bira Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Moja Amba lezala mi na brzuchu przy kazdej mozliwej okazji. A Birra jak to Birra... inny swiat ;-) Chociaz pod koniec obu ciaz jakis instynkt obronny sie pajacowi wlaczyl i wieczorami chodzila jak napompowana i warczala na kazdego kto nas mijal, dlatego w ciazy z Bianka przestalam wieczorami ja wyprowadzac. Quote
Pestkaa Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Cześć :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7885.jpg?t=1349981596 Genialna mina! Quote
*Magda* Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 [quote name='Pestkaa']Cześć :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7885.jpg?t=1349981596 Genialna mina! Cześć :) Dziękuję ;) Dziś już nie dam rady, ale jutro postaram się Was odwiedzić ;) [quote name='Aleksandra95']Hej :) miłego dnia :) [quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;) [quote name='biscuit']witamy się :) Siemka ;) Cały dzień mnie na dogo nie było i tylko tyle macie do powiedzenia :mad::eviltong: Quote
xyzxyz Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Angi napisał(a):a ja czekam na zdjęcia jakieś :D na przykład pana Theosia :cool3: Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hejka ;) nio dawno tu nie było Theosia :loveu: Quote
angineuuka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):na przykład pana Theosia no właśnie :cool3: Quote
Oscar Patric Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 dzień dobry:) My też chcemy nowe foteczki ślicznego Theosia Quote
Ada_Mirra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 nie możliwe że u Was tak mało do nadrobienia :o Gratki dla Theosia :loveu: A Lumpka nie zabijaj ;) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ada_Mirra napisał(a):nie możliwe że u Was tak mało do nadrobienia :o O tym samym pomyślałam :evil_lol: Cześć Madziu :) Ciekawy temat poruszyłyście bo tez zastanawiałam się nad reakcja Ptysia jak już w końcu się zdecyduję na 100 % :roll: Ale myślę, że nie będzie źle. Tak jak pisała Madzia, owczarki to mądre psy :) Buziaki dla Theosia :loveu: i mizianki dla Torki i Lumpka :loveu: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Kaaasia napisał(a):Kolorowych snów Dziękuję ;) Angi napisał(a):a ja czekam na zdjęcia jakieś biscuit napisał(a):na przykład pana Theosia :cool3: dOgLoV napisał(a):Hejka nio dawno tu nie było Theosia :loveu: Hejka :) Dziś zdjęć nie wrzucę, bo mam do nadrabienia wszystkie galerie z 2 dni :roll: Nie wiem czy dziś zdążę :hmmmm: justysiek napisał(a):cześć Madzia:loveu: Cześć Mamusiu :loveu: unikatowydiament napisał(a):dzień dobry My też chcemy nowe foteczki ślicznego Theosia Dobry wieczór ;) Jutro coś wrzucę, obiecuję ;) Ada_Mirra napisał(a):nie możliwe że u Was tak mało do nadrobienia Gratki dla Theosia :loveu: A Lumpka nie zabijaj A czasem tak bywa jak mam ciężki dzień. Theodorek już śpi :) A Lumpek narazie będzie żył :evil_lol: Ptysiak napisał(a):O tym samym pomyślałam :evil_lol: Cześć Madziu :) Ciekawy temat poruszyłyście bo tez zastanawiałam się nad reakcja Ptysia jak już w końcu się zdecyduję na 100 % :roll: Ale myślę, że nie będzie źle. Tak jak pisała Madzia, owczarki to mądre psy :) Buziaki dla Theosia :loveu: i mizianki dla Torki i Lumpka :loveu: Cześć Iza :) Ty już jesteś zdecydowana na 100% :grins: Ciężki weekend miałam, psychicznie :mdleje: Wczoraj zadzwonił kolega, że w piątek ktoś podpalił mu auto :crazyeye: No masakra!!! No i że mamy 2 auta, a ja na codzień auta nie używam, to zaproponowaliśmy mu, że mu pożyczymy cabrioleta na tydzień ;) Najgorsze jest to, że policja wzieła auto do ekspartyzy i jeśli potwierdzą, że auto zostało podpalone (a nie samozapłon), to ubezpieczalnia nie zwróci mu nawet centa, bo za wandalizm nie zwracają :roll: A auto jest w kredycie, więc musiałby spłacać coś czego nie ma :shake: Dostanie zwrot za auto, tylko jeśli to był samozapłon :roll: Byliśmy dziś z Theodorkiem na basenie ;) Pół czasu przepłakał, a potem już było lepiej :) A najlepiej była na leżaczku u mamusi na rękach :D Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Jeszcze nie na 100 na 99 :razz: Z tym autem to nie zaciekawie:shake: Teoś wie gdzie najlepiej :loveu: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Ptysiak napisał(a):Jeszcze nie na 100 na 99 :razz: Z tym autem to nie zaciekawie:shake: Teoś wie gdzie najlepiej :loveu: No 100% :eviltong: Miesiąc temu to auto mu się zepsuło jak był w PL. Żaden serwis nie był wstane stwierdzić co się stało, więc wrócił tym autem tu, wioząc go na lawecie ;) W drodze z PL laweta miała wypadek i troszkę mu zarysowali te auto, ale to pikuś. A teraz to podpalenie :roll: No ma pecha strasznego :( Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 99,99 % :evil_lol: Pechowe jakieś te auto :/ Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 magdabroy napisał(a): Ciężki weekend miałam, psychicznie :mdleje: Wczoraj zadzwonił kolega, że w piątek ktoś podpalił mu auto :crazyeye: No masakra!!! No i że mamy 2 auta, a ja na codzień auta nie używam, to zaproponowaliśmy mu, że mu pożyczymy cabrioleta na tydzień ;) Najgorsze jest to, że policja wzieła auto do ekspartyzy i jeśli potwierdzą, że auto zostało podpalone (a nie samozapłon), to ubezpieczalnia nie zwróci mu nawet centa, bo za wandalizm nie zwracają :roll: A auto jest w kredycie, więc musiałby spłacać coś czego nie ma :shake: Dostanie zwrot za auto, tylko jeśli to był samozapłon :roll: Byliśmy dziś z Theodorkiem na basenie ;) Pół czasu przepłakał, a potem już było lepiej :) A najlepiej była na leżaczku u mamusi na rękach :D Nie fajna sytuacja :shake: moim zdaniem predzej powinien dostać kase za wandalizm niz za samozaplon ale widocznie sie nie znam :roll: jeszcze pare razy pojedziecie na basen i Theos bedzie się czuła tam jak "ryba w wodzie ":loveu: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Ptysiak napisał(a):Pechowe jakieś te auto :/ Przez 3 lata było ok ;) dOgLoV napisał(a):Nie fajna sytuacja :shake: moim zdaniem predzej powinien dostać kase za wandalizm niz za samozaplon ale widocznie sie nie znam :roll: jeszcze pare razy pojedziecie na basen i Theos bedzie się czuła tam jak "ryba w wodzie ":loveu: Wszystko zależy od umowy z ubezpieczalnią ;) Nie pojedziemy jednak za 2 tygodnie :shake: Pojedziemy za miesiąc, to może lepiej zareaguje ;) Dziś to był dla niego za duży stres :roll: Quote
agaga21 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 magdabroy napisał(a): Byliśmy dziś z Theodorkiem na basenie ;) Pół czasu przepłakał, a potem już było lepiej :) A najlepiej była na leżaczku u mamusi na rękach :Doj, bidulek. może musi się przyzwyczaić i następnym razem już będzie lepiej :) Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 agaga21 napisał(a):oj, bidulek. może musi się przyzwyczaić i następnym razem już będzie lepiej :) Pojechaliśmy rano, żeby było mało ludzi ;) Ale i tak było głośno, dużo osób w koło (dla niego), nowe nie znane miejsce... Ale myślę, że z czasem będzie miał z tego samą radość, bo wodę lubi :) Quote
xyzxyz Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Początki są najtrudniejsze - a nóż widelec rośnie Wam zawodowy pływak :cool3: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 biscuit napisał(a):Początki są najtrudniejsze - a nóż widelec rośnie Wam zawodowy pływak :cool3: Bokser, pływak.... Mama będzie miała bogatego synka :evil_lol: Quote
Recommended Posts