Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Amba lezala mi na brzuchu przy kazdej mozliwej okazji. A Birra jak to Birra... inny swiat ;-) Chociaz pod koniec obu ciaz jakis instynkt obronny sie pajacowi wlaczyl i wieczorami chodzila jak napompowana i warczala na kazdego kto nas mijal, dlatego w ciazy z Bianka przestalam wieczorami ja wyprowadzac.

Posted

[quote name='Pestkaa']Cześć :)
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7885.jpg?t=1349981596
Genialna mina!

Cześć :)
Dziękuję ;)
Dziś już nie dam rady, ale jutro postaram się Was odwiedzić ;)

[quote name='Aleksandra95']Hej :) miłego dnia :)

[quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;)

[quote name='biscuit']witamy się :)

Siemka ;)

Cały dzień mnie na dogo nie było i tylko tyle macie do powiedzenia :mad::eviltong:

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
nie możliwe że u Was tak mało do nadrobienia :o

O tym samym pomyślałam :evil_lol:

Cześć Madziu :)

Ciekawy temat poruszyłyście bo tez zastanawiałam się nad reakcja Ptysia jak już w końcu się zdecyduję na 100 % :roll: Ale myślę, że nie będzie źle. Tak jak pisała Madzia, owczarki to mądre psy :)

Buziaki dla Theosia :loveu: i mizianki dla Torki i Lumpka :loveu:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Kolorowych snów

Dziękuję ;)

Angi napisał(a):
a ja czekam na zdjęcia jakieś

biscuit napisał(a):
na przykład pana Theosia :cool3:

dOgLoV napisał(a):
Hejka

nio dawno tu nie było Theosia :loveu:

Hejka :)

Dziś zdjęć nie wrzucę, bo mam do nadrabienia wszystkie galerie z 2 dni :roll: Nie wiem czy dziś zdążę :hmmmm:

justysiek napisał(a):
cześć Madzia:loveu:

Cześć Mamusiu :loveu:

unikatowydiament napisał(a):
dzień dobry

My też chcemy nowe foteczki ślicznego Theosia

Dobry wieczór ;)

Jutro coś wrzucę, obiecuję ;)

Ada_Mirra napisał(a):
nie możliwe że u Was tak mało do nadrobienia

Gratki dla Theosia :loveu:

A Lumpka nie zabijaj

A czasem tak bywa jak mam ciężki dzień.

Theodorek już śpi :)

A Lumpek narazie będzie żył :evil_lol:

Ptysiak napisał(a):
O tym samym pomyślałam :evil_lol:

Cześć Madziu :)

Ciekawy temat poruszyłyście bo tez zastanawiałam się nad reakcja Ptysia jak już w końcu się zdecyduję na 100 % :roll: Ale myślę, że nie będzie źle. Tak jak pisała Madzia, owczarki to mądre psy :)

Buziaki dla Theosia :loveu: i mizianki dla Torki i Lumpka :loveu:

Cześć Iza :)

Ty już jesteś zdecydowana na 100% :grins:

Ciężki weekend miałam, psychicznie :mdleje: Wczoraj zadzwonił kolega, że w piątek ktoś podpalił mu auto :crazyeye: No masakra!!! No i że mamy 2 auta, a ja na codzień auta nie używam, to zaproponowaliśmy mu, że mu pożyczymy cabrioleta na tydzień ;) Najgorsze jest to, że policja wzieła auto do ekspartyzy i jeśli potwierdzą, że auto zostało podpalone (a nie samozapłon), to ubezpieczalnia nie zwróci mu nawet centa, bo za wandalizm nie zwracają :roll: A auto jest w kredycie, więc musiałby spłacać coś czego nie ma :shake: Dostanie zwrot za auto, tylko jeśli to był samozapłon :roll:

Byliśmy dziś z Theodorkiem na basenie ;) Pół czasu przepłakał, a potem już było lepiej :) A najlepiej była na leżaczku u mamusi na rękach :D

Posted

Ptysiak napisał(a):
Jeszcze nie na 100 na 99 :razz:

Z tym autem to nie zaciekawie:shake:

Teoś wie gdzie najlepiej :loveu:

No 100% :eviltong:

Miesiąc temu to auto mu się zepsuło jak był w PL. Żaden serwis nie był wstane stwierdzić co się stało, więc wrócił tym autem tu, wioząc go na lawecie ;) W drodze z PL laweta miała wypadek i troszkę mu zarysowali te auto, ale to pikuś. A teraz to podpalenie :roll: No ma pecha strasznego :(

Posted

magdabroy napisał(a):

Ciężki weekend miałam, psychicznie :mdleje: Wczoraj zadzwonił kolega, że w piątek ktoś podpalił mu auto :crazyeye: No masakra!!! No i że mamy 2 auta, a ja na codzień auta nie używam, to zaproponowaliśmy mu, że mu pożyczymy cabrioleta na tydzień ;) Najgorsze jest to, że policja wzieła auto do ekspartyzy i jeśli potwierdzą, że auto zostało podpalone (a nie samozapłon), to ubezpieczalnia nie zwróci mu nawet centa, bo za wandalizm nie zwracają :roll: A auto jest w kredycie, więc musiałby spłacać coś czego nie ma :shake: Dostanie zwrot za auto, tylko jeśli to był samozapłon :roll:

Byliśmy dziś z Theodorkiem na basenie ;) Pół czasu przepłakał, a potem już było lepiej :) A najlepiej była na leżaczku u mamusi na rękach :D

Nie fajna sytuacja :shake:

moim zdaniem predzej powinien dostać kase za wandalizm niz za samozaplon ale widocznie sie nie znam :roll:

jeszcze pare razy pojedziecie na basen i Theos bedzie się czuła tam jak "ryba w wodzie ":loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Pechowe jakieś te auto :/

Przez 3 lata było ok ;)

dOgLoV napisał(a):
Nie fajna sytuacja :shake:

moim zdaniem predzej powinien dostać kase za wandalizm niz za samozaplon ale widocznie sie nie znam :roll:

jeszcze pare razy pojedziecie na basen i Theos bedzie się czuła tam jak "ryba w wodzie ":loveu:

Wszystko zależy od umowy z ubezpieczalnią ;)

Nie pojedziemy jednak za 2 tygodnie :shake: Pojedziemy za miesiąc, to może lepiej zareaguje ;) Dziś to był dla niego za duży stres :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):

oj, bidulek. może musi się przyzwyczaić i następnym razem już będzie lepiej :)

Posted

agaga21 napisał(a):
oj, bidulek. może musi się przyzwyczaić i następnym razem już będzie lepiej :)

Pojechaliśmy rano, żeby było mało ludzi ;) Ale i tak było głośno, dużo osób w koło (dla niego), nowe nie znane miejsce... Ale myślę, że z czasem będzie miał z tego samą radość, bo wodę lubi :)

Posted

biscuit napisał(a):
Początki są najtrudniejsze - a nóż widelec rośnie Wam zawodowy pływak :cool3:

Bokser, pływak.... Mama będzie miała bogatego synka :evil_lol: