Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakie leniwie :mad: Kurcze, normalnie nie wyrabiam się ostatnio w domu :roll: Więc o robieniu zdjęć tylko marzę :) Chociaż wczoraj zrobiłam fotę pięknego zachodu, więc morze wrzucę na dniach ;)
Dziękuję :loveu:

ja i tak Cię podziwiam, że masz czas.. znam osoby, które wcale nie mają czasu na siedzenie przed kompem...
Baaa nawet nie wiem czy mają jakikolwiek czas dla siebie :roll:

ale jak Bogdan będzie mieć wolne to wybierz się sama z Torą na dłuższy spacer, porób zdjęć i potem na miesiąc Ci starczy :D

Posted

kalyna napisał(a):
ja i tak Cię podziwiam, że masz czas.. znam osoby, które wcale nie mają czasu na siedzenie przed kompem...
Baaa nawet nie wiem czy mają jakikolwiek czas dla siebie :roll:

ale jak Bogdan będzie mieć wolne to wybierz się sama z Torą na dłuższy spacer, porób zdjęć i potem na miesiąc Ci starczy :D

Tak naprawdę mam czas po 8 wieczorem ;) Mały już śpi, jesteśmy po kolacji itp. Tylko, że jak siadam na dogo, to nagle mam 30 wątków do nadrobienia :crazyeye: A gdzie tu jeszcze coś napisać :roll: Przyznaje się bez bicia, że czasem tylko czytam i nic nie piszę, bo inaczej, to musiałabym do północy siedzieć :D A że mam 2 pobudki w nocy, to o 10 wieczorem chcę iść spać ;)

Wolne :crazyeye: Nie tak prędko :shake: Każdą wolną chwilę spędza na robieniu czegoś w domu ;) A to auta do zimy przygotować, a to garaż wysprzątać, a teraz drzwi wymieniał wejściowe :roll: Ciągle ma coś do roboty :mdleje: Dobrze, że chociaż w łóżku go widuję :evil_lol:
Może w tym tygodniu się zmobilizuję i zabiorę aparat na spacer, to fotnę też Theodorka w zadużym kombinezonie :D:loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Miłego dnia życzę :-)

A dziękuję :) Co prawda pada deszcz (:() ale nie jest tak źle ;)

[quote name='Izabela124.']Witam się :)
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7878.jpg?t=1350323910 mhmmm jaki pyszne rączki :lol:

Cześć Iza :)
Rączki są najlepsze :D

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7953.jpg?t=1350323919 kochana Toreczka :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7941.jpg?t=1350323905 :loveu::loveu::loveu:

Cześć Izunia :)

:loveu:

Postaraj się, to za 9 miesięcy też będziesz takiego miała :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry :)
Pierwsze zdjecie Theodora.... cud miod orzeszki :loveu: To anioleczek a nie dziecko :loveu:

Glaski dla Torki i Lumpeczka :)

Hej :)

A dziękuję ;) To fakt, Theodorek to aniołek :loveu: Mam nadzieję, że drugie dziecko też takie będzie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Macie obiecane zdjęcia ;)

cukiereczek do schrupania:loveu:
zakochana jestem po samiuteńkie uszy,normalnie oczu od Theo oderwać nie mogę
u Mnie Ostatnio Oscar też tak leniwe życie prowadzi,jeszcze nadal jestem chora,a na dworze zimno i pada,no i u mnie też pełno roboty

pozdrawiamy cieplutko:)

Posted

magdabroy napisał(a):
To pewnie reklama mbank'u Ci się podoba ;)
Dzięki :loveu:

A no podoba, mogłabym mieć taką świnkę miniaturkę. :):loveu:
Ależ nie ma za co. :)

Posted

[quote name='biscuit']miłego wtorku :loveu:

Dziękuję ;) Miłego wieczoru :)

[quote name='Angi']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7878.jpg?t=1350323910 :loveu: !

:loveu:

[quote name='unikatowydiament']cukiereczek do schrupania:loveu:
zakochana jestem po samiuteńkie uszy,normalnie oczu od Theo oderwać nie mogę
u Mnie Ostatnio Oscar też tak leniwe życie prowadzi,jeszcze nadal jestem chora,a na dworze zimno i pada,no i u mnie też pełno roboty

pozdrawiamy cieplutko:)

Dobrze, że Theodorek jest od Ciebie daleko, bo byś mi go ukradła :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Postaram się postaram ale jeszcze nie w tej chwili ;)
Na razie to mam już dzidziusia tylko dużo mniejszego i na czterech łapkach :evil_lol::loveu:

Mam nadzieję, że w galerii są zdjęcia ;)

[quote name='phase']A no podoba, mogłabym mieć taką świnkę miniaturkę. :):loveu:
Ależ nie ma za co. :)

Ja w kwietniu nad morzem widziałam ludzi na spacerze z psem i świnką wietnamską :loveu:

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

jakie ja tu piekności widzę :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7941.jpg?t=1350323905 :loveu::loveu::loveu::loveu:

Hej ;)

Moje piękności :loveu:

Posted

dłuższą chwilę mnie tu nie było - i się chyba cieszę, bo - o jejeku!!!!! jejku!!!! ale urósł chłopak!!!!! Jaki śliczny (tfu tfu tfu!!!!!) Tak jakbym co dzień go podglądała to by nie było tego efektu wielkiego chłopa! No fajny facecik :) :) :)

Posted

Theodorek przytula misia tylko w dzień ;) W nocy jakoś narazie nie pragnie innego towarzystwa niż moje :loveu: Smoczek narazie też tylko w dzień ;) Miał kilka dni, że chciał go mieć w buzi non stop, ale ten tydzień wróciło wszystko do normy i ssa go kilka minut w ciągu dnia :) A w nocy wogóle :)