Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaaasia napisał(a):
Cześć Madziu wieczornie :smile:

Cześć Kasiu :)

Aleks89 napisał(a):
23lata różnicy to nie tak dużo ;)

:roflt::roflt::roflt:

bira napisał(a):
Ale Theos jest slodziak :-) :-) I te oczki zabojxze :-) Cudenko :-)

Dziękuję :loveu:

Posted

no się przywitam :)
Wczoraj siedziałam na necie i miałam ubaw po pachy z powodu meczu którego nie było i zdjęć jakie ludzie od razu powymyślali. I teraz na słowo "dach" od razu śmiać mi sie chce.

Posted

panbazyl napisał(a):
no się przywitam :)
Wczoraj siedziałam na necie i miałam ubaw po pachy z powodu meczu którego nie było i zdjęć jakie ludzie od razu powymyślali. I teraz na słowo "dach" od razu śmiać mi sie chce.

No tak, mamy dach, któego zamknąć nie można :roll:

Posted

Dzień dobry :lol:

Aleks89 napisał(a):
23lata różnicy to nie tak dużo ;)

Aleks spójrz prawdzie w oczy !!!!!!!!! zanim Theoś zacznie myśleć o "tych" sprawach to niestety ale zamienicie się miejscami :eviltong: wtedy Ty będziesz prawie łysy , bez zębów i będziesz nosił pieluszkę :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Aleks spójrz prawdzie w oczy !!!!!!!!! zanim Theoś zacznie myśleć o "tych" sprawach to niestety ale zamienicie się miejscami :eviltong: wtedy Ty będziesz prawie łysy , bez zębów i będziesz nosił pieluszkę :eviltong:

buahahahaha :lol:
padłam :lol:

Posted

Dzień dobry :)

dOgLoV napisał(a):

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: mało się jabłkiem nie udławiłam :D

Posted

kalyna napisał(a):
buahahahaha :lol:
padłam :lol:

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry :)

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: mało się jabłkiem nie udławiłam :D

Troche może poleciałam po bandzie :evil_lol: ale pierwszej młodości to Aleks wtedy już nie będzie :shake: a o działającym "sprzęcie" będzie mógł tylko powspominać :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Troche może poleciałam po bandzie :evil_lol: ale pierwszej młodości to Aleks wtedy już nie będzie :shake: a o działającym "sprzęcie" będzie mógł tylko powspominać :evil_lol:

Jeszcze można zastosować ruską viagrę: pręt w ch*ja i magnes na czoło :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jeszcze można zastosować ruską viagrę: pręt w ch*ja i magnes na czoło :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

będzie bolało :evil_lol:

Posted

Nie wiem dlaczego ale przypomniała mi sie sytuacja jak kolega z pracy miał kamień na nerce , poszedł do szpitala i musiał go "urodzić " :evil_lol: mówił że ból niesamowity , czuł jak fifol mu pęka , płakał z bólu , ale mówił że później jak mu spuchło wszystko to miał takiego pytona tygrysiego w spodniach że szok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wiadomo,że najlepiej przy mamusi:loveu:
Ja chociaż taka stara jestem,to nie raz przytulam się do mamuni,i tak sobie leżę,i muszę przyznać że w tedy czuję się jak w niebie
a fotki Synusia z misiem,cudowne:loveu:
buziaczki dla Theo,Lumpka i Torci,miłego wieczorku:)