panbazyl Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 znikam z neta, bo jutro nie wstanę do biura i nie wgram zdjęć obiecanych juz dawno. kizianki dla Teosia!!!! i dla zwierzów też :) Quote
Aleks89 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 magdabroy napisał(a):Za stary jesteś dla niego :eviltong: 23lata różnicy to nie tak dużo ;) Quote
bira Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ale Theos jest slodziak :-) :-) I te oczki zabojxze :-) Cudenko :-) Quote
*Magda* Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Kaaasia napisał(a):Cześć Madziu wieczornie :smile: Cześć Kasiu :) Aleks89 napisał(a):23lata różnicy to nie tak dużo ;) :roflt::roflt::roflt: bira napisał(a):Ale Theos jest slodziak :-) :-) I te oczki zabojxze :-) Cudenko :-) Dziękuję :loveu: Quote
panbazyl Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 no się przywitam :) Wczoraj siedziałam na necie i miałam ubaw po pachy z powodu meczu którego nie było i zdjęć jakie ludzie od razu powymyślali. I teraz na słowo "dach" od razu śmiać mi sie chce. Quote
*Magda* Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 panbazyl napisał(a):no się przywitam :) Wczoraj siedziałam na necie i miałam ubaw po pachy z powodu meczu którego nie było i zdjęć jakie ludzie od razu powymyślali. I teraz na słowo "dach" od razu śmiać mi sie chce. No tak, mamy dach, któego zamknąć nie można :roll: Quote
łamAga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Dzień dobry :lol: Aleks89 napisał(a):23lata różnicy to nie tak dużo ;) Aleks spójrz prawdzie w oczy !!!!!!!!! zanim Theoś zacznie myśleć o "tych" sprawach to niestety ale zamienicie się miejscami :eviltong: wtedy Ty będziesz prawie łysy , bez zębów i będziesz nosił pieluszkę :eviltong: Quote
kalyna Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 dOgLoV napisał(a): Aleks spójrz prawdzie w oczy !!!!!!!!! zanim Theoś zacznie myśleć o "tych" sprawach to niestety ale zamienicie się miejscami :eviltong: wtedy Ty będziesz prawie łysy , bez zębów i będziesz nosił pieluszkę :eviltong: buahahahaha :lol: padłam :lol: Quote
*Magda* Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Dzień dobry :) dOgLoV napisał(a): Aleks spójrz prawdzie w oczy !!!!!!!!! zanim Theoś zacznie myśleć o "tych" sprawach to niestety ale zamienicie się miejscami :eviltong: wtedy Ty będziesz prawie łysy , bez zębów i będziesz nosił pieluszkę :eviltong: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: mało się jabłkiem nie udławiłam :D Quote
łamAga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 kalyna napisał(a):buahahahaha :lol: padłam :lol: magdabroy napisał(a):Dzień dobry :) :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: mało się jabłkiem nie udławiłam :D Troche może poleciałam po bandzie :evil_lol: ale pierwszej młodości to Aleks wtedy już nie będzie :shake: a o działającym "sprzęcie" będzie mógł tylko powspominać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 dOgLoV napisał(a):Troche może poleciałam po bandzie :evil_lol: ale pierwszej młodości to Aleks wtedy już nie będzie :shake: a o działającym "sprzęcie" będzie mógł tylko powspominać :evil_lol: Jeszcze można zastosować ruską viagrę: pręt w ch*ja i magnes na czoło :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 magdabroy napisał(a):Jeszcze można zastosować ruską viagrę: pręt w ch*ja i magnes na czoło :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: będzie bolało :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 dOgLoV napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: będzie bolało :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Nie wiem dlaczego ale przypomniała mi sie sytuacja jak kolega z pracy miał kamień na nerce , poszedł do szpitala i musiał go "urodzić " :evil_lol: mówił że ból niesamowity , czuł jak fifol mu pęka , płakał z bólu , ale mówił że później jak mu spuchło wszystko to miał takiego pytona tygrysiego w spodniach że szok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Pewnie chciałby go mieć takiego na dłużej :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 magdabroy napisał(a):Pewnie chciałby go mieć takiego na dłużej :evil_lol: pewnie tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Macie foty :eviltong: I Theodorek, bo jego fot mam więcej niż zwierzęcych :oops: Quote
łamAga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 zwierzaczki kochane :loveu::loveu::loveu::loveu: a Theodorek z dnia na dzień coraz większy i coraz fajniejszy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 wiadomo,że najlepiej przy mamusi:loveu: Ja chociaż taka stara jestem,to nie raz przytulam się do mamuni,i tak sobie leżę,i muszę przyznać że w tedy czuję się jak w niebie a fotki Synusia z misiem,cudowne:loveu: buziaczki dla Theo,Lumpka i Torci,miłego wieczorku:) Quote
Pestkaa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7990.jpg?t=1350495337 No wiem że piękny jestem ale skończ już z tymi zdjęciami :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7975.jpg?t=1350495328 jaka przyczajka :lol: Quote
angineuuka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7990.jpg?t=1350495337 czasem chciałabym mieć rodzeństwo.. :loveu: Quote
Recommended Posts