kalyna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 A jesienna chandra to wielu łapie... ale nie poddajemy się :lol: Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Witamy się wieczorowo :)[/QUOTE] Witaj ;) A ja zaraz idę spać :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='magdabroy']Witaj ;) A ja zaraz idę spać :eviltong:[/QUOTE] Szkoda nocy na spanie w dzień można :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Szkoda nocy na spanie w dzień można :evil_lol:[/QUOTE] Przyjedź, zajmij się Theosiem, to będę spać w dzień :eviltong: Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Szkoda nocy na spanie w dzień można :evil_lol:[/QUOTE] a Ty jak zwykle o jednym:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='magdabroy']Przyjedź, zajmij się Theosiem, to będę spać w dzień :eviltong:[/QUOTE] Mogę przyjechać, rozpieszczę Wam Go na maksa :loveu: [quote name='justysiek']a Ty jak zwykle o jednym:evil_lol:[/QUOTE] Cicho... :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ja tam bym mogła spac i w dzien i w nocy , wczoraj po nocce spałam do 15stej a juz o 22 byłam mega spiaca i spałam do dzisiaj do 9tej chyba :evil_lol: na szczescie nie mielismy ostatniej nocki bo bym chyba jej nie przezyła :lol: Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Mogę przyjechać, rozpieszczę Wam Go na maksa :loveu: [/QUOTE] Trzymam Cię za słowo ;) To jutro robię obiad dla Ciebie też ;) Bądź koło 13-14 :) Dobranoc ;) Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Mogę przyjechać, rozpieszczę Wam Go na maksa :loveu: Cicho... :evil_lol:[/QUOTE] co cicho, co cicho:evil_lol::diabloti: dobranoc Madzia:) Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='magdabroy']Trzymam Cię za słowo ;) To jutro robię obiad dla Ciebie też ;) Bądź koło 13-14 :) Dobranoc ;)[/QUOTE] Oj jak bym chciałą :( Ptysia zabieram ze sobą ;) Dobranoc Madziu i kosmatych :) Quote
kalyna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja tam bym mogła spac i w dzien i w nocy , wczoraj po nocce spałam do 15stej a juz o 22 byłam mega spiaca i spałam do dzisiaj do 9tej chyba :evil_lol: na szczescie nie mielismy ostatniej nocki bo bym chyba jej nie przezyła :lol:[/QUOTE] mam tak samo z tym spaniem... :roll: o której bym nie szła spać to i tak mogę spać do oporu..to jest irytujące :( [quote name='magdabroy']Trzymam Cię za słowo ;) To jutro robię obiad dla Ciebie też ;) Bądź koło 13-14 :) [/QUOTE] no to Iza pewnie już spakowana i zaraz wyruszają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Dzien dobry ;) u nas pogoda taka ze najchetniej bym wróciła sie do lózka i cały dzień przespała :roll: ale chyba nie tylko ja tak mam , organista w kosciele tez se drzemke zapodał w czasie mszy :evil_lol: Quote
bira Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 A ja z kolei witam slonecznie :-) Ten deszcz to chyba od nas poszedl do Was ;-) Quote
Vilena Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Witamy się po południowo :) W Bielsku intensywnie pada od rana, nieodzowne są gumowce i parasol ;) Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Dziękuję, noc była całkiem całkiem ;) I dobry wieczór wszystkim :) bira napisał(a):A ja z kolei witam slonecznie :-) Ten deszcz to chyba od nas poszedl do Was ;-) Chyba tak, bo u mnie też od rana słoneczko :multi: Nawet poranny spacer z Theosiem był ponad godzinę :) Ada_Mirra napisał(a):Coś dzisiaj mało nagadane ;) A bo mnie nie było ;) Ale już jestem :) Iza, poraz kolejny dałaś plamę :mad: Quote
*Magda* Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 biscuit napisał(a):miłego wieczoru, a raczej nocy :evil_lol: Dzięki :) dOgLoV napisał(a):Dzien dobry ;) Dzień dobry :) Theodorek ma dziś 3 miesiące :multi::loveu: I zrobił mamie niespodziankę z tej okazji ;) Budzę się nad ranem, a Theodorek nie spi na plecach tylko na boku ;) Mój maluszek umie się sam przekręcić na bok :multi: Quote
Recommended Posts