łamAga Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 dzien doberek ;) zdjecia :multi: :loveu: Quote
xyzxyz Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7895.jpg?t=1349981593 ładnie, ładnie, pozwalasz kotu jakieś zielska zażywać :diabloti::evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 magdabroy napisał(a):Mój nigdy nie ważył 3kg :shake::eviltong: 3 czy 4 nie ważne jak teraz trzeba 10 nosić ;) Quote
Oscar Patric Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='magdabroy'] I uciekam spać ;) extrrrrrrrrrrrrrrrrrra:loveu: Quote
Ptysiak Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Dobry wieczór :) [quote name='magdabroy']Zabiję Lumpka albo powieszę go za ten jego uszczerbiony język :angryy: Mam w pojemniczku przegotowaną wodę na mleko dla Theosia. Jak jest pora karmienia, to tylko podgrzewam i Theoś ma szybko mleczko :) Dziś wchodzę do kuchni, a Lumpek siedzi na blacie kuchennym i pije wodę właśnie z tego pojemnika :mad: A miska z wodą stoi na przeciwko blatu :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7887.jpg?t=1349981591 :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7896.jpg?t=1349981596 ufff jednak żyje, nie zabiłaś go :multi::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Dobry wieczor Kochani :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7897.jpg?t=1349981597 Ten wzrok mowi wszystko.... nie bawia sie ze mna :placz: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='biscuit']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7895.jpg?t=1349981593 ładnie, ładnie, pozwalasz kotu jakieś zielska zażywać :diabloti::evil_lol: Ciiiiiiiiiii :evil_lol: [quote name='agaga21']3 czy 4 nie ważne jak teraz trzeba 10 nosić ;) No fakt ;) Były 4, a teraz prawie 7 :roll: [quote name='unikatowydiament']extrrrrrrrrrrrrrrrrrra:loveu: Dzięki :) [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7887.jpg?t=1349981591 :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7896.jpg?t=1349981596 ufff jednak żyje, nie zabiłaś go :multi::evil_lol: Dobry wieczór Iza :) Te zdjęcia były robione kilka dni temu, więc nie masz pewności czy jeszcze żyje :evil_lol::eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Dobry wieczor Kochani :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7897.jpg?t=1349981597 Ten wzrok mowi wszystko.... nie bawia sie ze mna :placz: :evil_lol: Dobry wieczór Sylwia :) Nie daję rady bawić się równocześnie z Torą, Lumpkiem, Theodorkiem i jeszcze robić zdjęcia, żebyście mieli co oglądać :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 justysiek napisał(a):cześć Madzia:) Cześć Mamusiu :grins: Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 magdabroy napisał(a):Cześć Mamusiu :grins: :evil_lol: weź, dalej uwierzyć nie mogę:loveu: chyba po usg dopiero uwierzę! Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 justysiek napisał(a)::evil_lol: weź, dalej uwierzyć nie mogę:loveu: chyba po usg dopiero uwierzę! Nawet po usg będziesz miała momenty zwątpienia czy to prawda ;) Ale jak już się zacznie ruszać i będziesz to czuła... :loveu: Wtedy nie zwątpisz nawet na chwilę, że to prawda :) Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 magdabroy napisał(a):Nawet po usg będziesz miała momenty zwątpienia czy to prawda ;) Ale jak już się zacznie ruszać i będziesz to czuła... :loveu: Wtedy nie zwątpisz nawet na chwilę, że to prawda :) jej, ale dziwne uczucie, szok:loveu: no na pewno tak bedzie. Cezar chyba coś czuje bo nie odstepuje mnie na krok i spi z mojej strony przy lozku. Quote
aganela Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Przedszkole się tu robi...:lol: Przyszłam się przywitać,bo nie wyrabiam na zakrętach przez to szkolnictwo wyższe i nie mogę teraz już wcale nadrobić wątków...:oops: Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 justysiek napisał(a):jej, ale dziwne uczucie, szok:loveu: no na pewno tak bedzie. Cezar chyba coś czuje bo nie odstepuje mnie na krok i spi z mojej strony przy lozku. Coś jest w tych zwierzakach ;) U mnie jeszcze nie było nic widać (nie rósł jeszcze brzuch), a Tora każdego dnia kładła się na moich stopach i wpatrywała się w mnie :loveu: Jakby z pytaniem: "a będziesz mnie jeszcze kochać?" Wcześniej nigdy mi się na stopach nie kładła :roll: To chyba za sprawą hormonów ;) Ja innego wyjaśnienia nie widzę :) aganela napisał(a):Przedszkole się tu robi...:lol: Przyszłam się przywitać,bo nie wyrabiam na zakrętach przez to szkolnictwo wyższe i nie mogę teraz już wcale nadrobić wątków...:oops: Już Kalyna się smiała, że będziemy zakładać wirtualny żłobek, a potem przedszkole :D Fajnie, że wpadłaś choć przelotem ;) Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 magdabroy napisał(a):Coś jest w tych zwierzakach ;) U mnie jeszcze nie było nic widać (nie rósł jeszcze brzuch), a Tora każdego dnia kładła się na moich stopach i wpatrywała się w mnie :loveu: Jakby z pytaniem: "a będziesz mnie jeszcze kochać?" Wcześniej nigdy mi się na stopach nie kładła :roll: To chyba za sprawą hormonów ;) Ja innego wyjaśnienia nie widzę :) Już Kalyna się smiała, że będziemy zakładać wirtualny żłobek, a potem przedszkole :D Fajnie, że wpadłaś choć przelotem ;) powiem Ci, że to możliwe, bo on nigdy się tak nie zachowywał, chyba czują te zwierzaki!:) Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 justysiek napisał(a):powiem Ci, że to możliwe, bo on nigdy się tak nie zachowywał, chyba czują te zwierzaki!:) Psie nosy są niesamowite :) Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 magdabroy napisał(a):Psie nosy są niesamowite :) tak:):loveu: ciekawe jak Cezar zareaguje na dzidzi. Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 justysiek napisał(a):tak:):loveu: ciekawe jak Cezar zareaguje na dzidzi. Owczarek, mądry pies to i mądrze zareaguje :) Napewno Sebek będzie musiał przynieść ze szpitala ubranko małego do powąchania, zanim wrócicie do domu ;) My dostaliśmy na pamiątkę śpioszki z sygnaturką szpitala, w którym rodziłam ;) Theodorek był w nie ubrany zaraz po porodzie :) Następnego dnia jak go pielgniarka przebrała i dała mi te śpiochy, to Bogdan odrazu zabrał je do domu ;) Tora była bardzo zainteresowana co to za nowy zapach :) Quote
bira Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 A moje kompletnie olewaly, kiedy Seban przynosil do wachania ciuszki za szpitala. Nie mialy ovhoty nawet spojzec ;-) A z Bianka wachac nie bylo co, bo po kilku godzinach w domu byla ;-) Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 magdabroy napisał(a):Owczarek, mądry pies to i mądrze zareaguje :) Napewno Sebek będzie musiał przynieść ze szpitala ubranko małego do powąchania, zanim wrócicie do domu ;) My dostaliśmy na pamiątkę śpioszki z sygnaturką szpitala, w którym rodziłam ;) Theodorek był w nie ubrany zaraz po porodzie :) Następnego dnia jak go pielgniarka przebrała i dała mi te śpiochy, to Bogdan odrazu zabrał je do domu ;) Tora była bardzo zainteresowana co to za nowy zapach :) no na pewno tak bedzie, mam nadzieje, ze bedzie grzeczny, bo Torka to jest starsza i madrzejsza a on glupol bo mlody jeszcze:) ale mam nadzieje ze bedzie dobrze! Quote
*Magda* Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 bira napisał(a):A moje kompletnie olewaly, kiedy Seban przynosil do wachania ciuszki za szpitala. Nie mialy ovhoty nawet spojzec ;-) A z Bianka wachac nie bylo co, bo po kilku godzinach w domu byla ;-) Ty nie zdążyłaś jeszcze ochłonąć, a już byłaś w domu :) Angi napisał(a):hejka... :D Hejka :) justysiek napisał(a):no na pewno tak bedzie, mam nadzieje, ze bedzie grzeczny, bo Torka to jest starsza i madrzejsza a on glupol bo mlody jeszcze:) ale mam nadzieje ze bedzie dobrze! Starsza i troszkę mądrzejsza, ale uwierz, że też ma jeszcze pstro w tej swojej głowie :D Zanim urodzisz, to Cessaro będzie miał półtora roku, więc będzie "mądrzejszy" ;) Quote
justysiek Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 magdabroy napisał(a):Ty nie zdążyłaś jeszcze ochłonąć, a już byłaś w domu :) Hejka :) Starsza i troszkę mądrzejsza, ale uwierz, że też ma jeszcze pstro w tej swojej głowie :D Zanim urodzisz, to Cessaro będzie miał półtora roku, więc będzie "mądrzejszy" ;) no mam nadzieje:):):) Quote
bira Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 chlonelam cztery godziny, ale to nudne bylo ;-) Jednak w domu jest najlepiej, wzgledny spokoj, cisza ;-) i komputer ;-) Quote
agaga21 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 my nie dawaliśmy do wąchania ciuszków i też nie było problemu :) myślę, że większość psów nie ma jakichś wielkich problemów z zaakceptowaniem dzidziusia, jeśli się psa nie odrzuca wtedy, nie zmienia się nastawienia do niego itp. faktycznie psy chyba czują że ktoś jest w 2-paku, bo moje pod koniec ciąży dały mi "chrzest bojowy" bym się mogła do siuśków przyzwyczaić...cała trójca zaczęła lać w domu! dobry miesiąc lały praktycznie dzień w dzień. poszłam do szpitala i...lanie się skończyło! Quote
Recommended Posts