Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie Theoś się obudził i Magda zniknęła :cool3:

co do odstraszacza , myśle że niestety nie poskutkuje on na Ibri , wczoraj Sebastian postawił go na schodach nie włączając to Ibri nawet tam nie weszła tylko wysikała się na pół piętrze , mysle że ona po prostu juz tak ma i będzie sikała zawsze , jak nie na schodach to znajdzie sobie inne miejsce :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Czasem ;) Przeważnie wtedy też mi dogo muli :angryy: Ale już jest ok ;)[/QUOTE]

zastanawiam się, dlaczego ja nigdy takich nie mam... może dlatego, że złego diabli nie biorą :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;)

Doberek :)

[quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7954.jpg :loveu:
o wiele bardziej wole Torę w takim wydaniu :lol:

bo szczeniaki już nie są fajne.. toż to bestie wcielone :roll:

no i supcio.. ja też nie mam takich problemów z dogo jak wy :mad:

A to zdjęcie akurta bardzo mi się podoba :loveu: Zawsze chciałam ją fotnąć w takiej pozycji, ale ta małpa jak widziała aparat, to się podnosiała :mad: a wczoraj jakoś jej się nie chciało du*ska ruszyć :D:D:D

Jeszcze zatęsknisz za tym diabłem wcielonym :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']
A to zdjęcie akurta bardzo mi się podoba :loveu: Zawsze chciałam ją fotnąć w takiej pozycji, ale ta małpa jak widziała aparat, to się podnosiała :mad: a wczoraj jakoś jej się nie chciało du*ska ruszyć :D:D:D

Jeszcze zatęsknisz za tym diabłem wcielonym :eviltong:[/QUOTE]

to ja mam problem, aby Sonii normalne zrobić zdjęcie.. a już cud jakby pozowała.. bo jak chcę zrobić zdjęcie to muszę ukucnąć.. a ta wariatka wtedy leci do mnie... co innego na podwórku...
bo jak uczyłam przywołania to kucałam i teraz mam za swoje :mad:

się okaże... ale jeszcze z 2 lata, zanim zmądrzeje.. :roll: o ile to w ogóle nastąpi :D

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

Teoś w łóżeczku z zabawkami jest przesłodki :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7954.jpg zakochałam się w jej mince :loveu:

Cześć Iza :)

Dziękuję :loveu:

[quote name='kalyna']to ja mam problem, aby Sonii normalne zrobić zdjęcie.. a już cud jakby pozowała.. bo jak chcę zrobić zdjęcie to muszę ukucnąć.. a ta wariatka wtedy leci do mnie... co innego na podwórku...
bo jak uczyłam przywołania to kucałam i teraz mam za swoje :mad:

się okaże... ale jeszcze z 2 lata, zanim zmądrzeje.. :roll: o ile to w ogóle nastąpi :D

No właśnie jak ja kucam i to jeszcze z aparatem, to ani Tora ani Lumpek nie potrafią stać nieruchomo :D:D:D

[quote name='understandme']Hej jaki macie piękny bannerek :) Kow Wam robił? ;)

Dziękuję :) Milena (od Atosa i bliźniaków) mi go zrobiła ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Multicytat znowu mi nie działa :angryy:

[/QUOTE]hejka gaduły:)

ostatnio odkryłam, że multicytat nie działa gdy się strona do samego końca nie zdąży załadować. jak się już załaduje, to cytaty zaczynają się zaznaczać.

Posted

[quote name='agaga21']hejka gaduły:)
[/QUOTE]

Jakie gaduły :mad::eviltong:

[quote name='Ada_Mirra']Hej szybko się melduję i zaraz nadrabiam ;D

Pozdrawiamy :loveu:[/QUOTE]

Cześć Ada :)

[quote name='justysiek']cześć Magda:)[/QUOTE]

Cześć Justynko :)

Posted

[quote name='justysiek']Theoś już śpi pewnie, ja dziś mam jakiś cięzki dzień, jakoś mi tak smutno, w sumie sama nie wiem czemu.[/QUOTE]

Theoś śpi od 18:30 ;)
Może dopadła Cię jesienna chandra :roll: