łamAga Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Pewnie Theoś się obudził i Magda zniknęła :cool3: co do odstraszacza , myśle że niestety nie poskutkuje on na Ibri , wczoraj Sebastian postawił go na schodach nie włączając to Ibri nawet tam nie weszła tylko wysikała się na pół piętrze , mysle że ona po prostu juz tak ma i będzie sikała zawsze , jak nie na schodach to znajdzie sobie inne miejsce :shake: Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Multicytat znowu mi nie działa :angryy: Dzięki Milena :) Aga, mój telefon ma tak marną kamerę, że nic tam nie zobaczysz :D Co za podła Ibri :mad: Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='biscuit']Często masz takie problemy z cytatami?[/QUOTE] Czasem ;) Przeważnie wtedy też mi dogo muli :angryy: Ale już jest ok ;) Quote
xyzxyz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='magdabroy']Czasem ;) Przeważnie wtedy też mi dogo muli :angryy: Ale już jest ok ;)[/QUOTE] zastanawiam się, dlaczego ja nigdy takich nie mam... może dlatego, że złego diabli nie biorą :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='biscuit']zastanawiam się, dlaczego ja nigdy takich nie mam... może dlatego, że złego diabli nie biorą :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie tak :evil_lol: Quote
justysiek Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 ja też mam często problem z cytatami:) więc to oznacza że nie jestem zła:multi::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='justysiek']ja też mam często problem z cytatami:) więc to oznacza że nie jestem zła:multi::evil_lol:[/QUOTE] Czyli obie jesteśmy dobre :multi: Quote
xyzxyz Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 może i jestem zła, ale przynajmniej szczęśliwa ze swobody korzystania z Dogo :diabloti::eviltong: Quote
justysiek Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='magdabroy']Czyli obie jesteśmy dobre :multi:[/QUOTE] jupiiiiiiiii:multi::evil_lol: Quote
kalyna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7954.jpg :loveu: o wiele bardziej wole Torę w takim wydaniu :lol: bo szczeniaki już nie są fajne.. toż to bestie wcielone :roll: no i supcio.. ja też nie mam takich problemów z dogo jak wy :mad: Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;) Doberek :) [quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7954.jpg :loveu: o wiele bardziej wole Torę w takim wydaniu :lol: bo szczeniaki już nie są fajne.. toż to bestie wcielone :roll: no i supcio.. ja też nie mam takich problemów z dogo jak wy :mad: A to zdjęcie akurta bardzo mi się podoba :loveu: Zawsze chciałam ją fotnąć w takiej pozycji, ale ta małpa jak widziała aparat, to się podnosiała :mad: a wczoraj jakoś jej się nie chciało du*ska ruszyć :D:D:D Jeszcze zatęsknisz za tym diabłem wcielonym :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']Miłej soboty.:)[/QUOTE] Dziękuję i wzajemnie ;) Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Dzień dobry Madziu :) Teoś w łóżeczku z zabawkami jest przesłodki :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7954.jpg zakochałam się w jej mince :loveu: Quote
kalyna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='magdabroy'] A to zdjęcie akurta bardzo mi się podoba :loveu: Zawsze chciałam ją fotnąć w takiej pozycji, ale ta małpa jak widziała aparat, to się podnosiała :mad: a wczoraj jakoś jej się nie chciało du*ska ruszyć :D:D:D Jeszcze zatęsknisz za tym diabłem wcielonym :eviltong:[/QUOTE] to ja mam problem, aby Sonii normalne zrobić zdjęcie.. a już cud jakby pozowała.. bo jak chcę zrobić zdjęcie to muszę ukucnąć.. a ta wariatka wtedy leci do mnie... co innego na podwórku... bo jak uczyłam przywołania to kucałam i teraz mam za swoje :mad: się okaże... ale jeszcze z 2 lata, zanim zmądrzeje.. :roll: o ile to w ogóle nastąpi :D Quote
Karro Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Hej jaki macie piękny bannerek :) Kow Wam robił? ;) Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :) Teoś w łóżeczku z zabawkami jest przesłodki :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7954.jpg zakochałam się w jej mince :loveu: Cześć Iza :) Dziękuję :loveu: [quote name='kalyna']to ja mam problem, aby Sonii normalne zrobić zdjęcie.. a już cud jakby pozowała.. bo jak chcę zrobić zdjęcie to muszę ukucnąć.. a ta wariatka wtedy leci do mnie... co innego na podwórku... bo jak uczyłam przywołania to kucałam i teraz mam za swoje :mad: się okaże... ale jeszcze z 2 lata, zanim zmądrzeje.. :roll: o ile to w ogóle nastąpi :D No właśnie jak ja kucam i to jeszcze z aparatem, to ani Tora ani Lumpek nie potrafią stać nieruchomo :D:D:D [quote name='understandme']Hej jaki macie piękny bannerek :) Kow Wam robił? ;) Dziękuję :) Milena (od Atosa i bliźniaków) mi go zrobiła ;) Quote
agaga21 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='magdabroy']Multicytat znowu mi nie działa :angryy: [/QUOTE]hejka gaduły:) ostatnio odkryłam, że multicytat nie działa gdy się strona do samego końca nie zdąży załadować. jak się już załaduje, to cytaty zaczynają się zaznaczać. Quote
Ada_Mirra Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Hej szybko się melduję i zaraz nadrabiam ;D Pozdrawiamy :loveu: Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='agaga21']hejka gaduły:) [/QUOTE] Jakie gaduły :mad::eviltong: [quote name='Ada_Mirra']Hej szybko się melduję i zaraz nadrabiam ;D Pozdrawiamy :loveu:[/QUOTE] Cześć Ada :) [quote name='justysiek']cześć Magda:)[/QUOTE] Cześć Justynko :) Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Theoś już śpi pewnie, ja dziś mam jakiś cięzki dzień, jakoś mi tak smutno, w sumie sama nie wiem czemu. Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='justysiek']Theoś już śpi pewnie, ja dziś mam jakiś cięzki dzień, jakoś mi tak smutno, w sumie sama nie wiem czemu.[/QUOTE] Theoś śpi od 18:30 ;) Może dopadła Cię jesienna chandra :roll: Quote
Recommended Posts