Kaaasia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Przez was i ruską viagrę mało się nie zakrztusiłam :evil_lol: Piękne foteczki :multi: Quote
kalyna Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 dOgLoV napisał(a):Nie wiem dlaczego ale przypomniała mi sie sytuacja jak kolega z pracy miał kamień na nerce , poszedł do szpitala i musiał go "urodzić " :evil_lol: mówił że ból niesamowity , czuł jak fifol mu pęka , płakał z bólu , ale mówił że później jak mu spuchło wszystko to miał takiego pytona tygrysiego w spodniach że szok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To to chcesz mieć chyba wykończyć...razem z Magdą... wybuchłam śmiechem i przez pół godziny się chichrałam jak debil... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Skąd Wam się biorą takie teksty :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Ptysiak Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Dzień dobry Madziu :) Teosia minki boskie :loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7978.jpg?t=1350495328 słodziutka Toreczka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Theodor :loveu: Lamacz kobiecych serc :loveu: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='dOgLoV']zwierzaczki kochane :loveu: a Theodorek z dnia na dzień coraz większy i coraz fajniejszy :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='unikatowydiament']wiadomo,że najlepiej przy mamusi:loveu: Ja chociaż taka stara jestem,to nie raz przytulam się do mamuni,i tak sobie leżę,i muszę przyznać że w tedy czuję się jak w niebie a fotki Synusia z misiem,cudowne:loveu: buziaczki dla Theo,Lumpka i Torci,miłego wieczorku:) Buziaki i dla Was :) [quote name='Pestkaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7990.jpg?t=1350495337 No wiem że piękny jestem ale skończ już z tymi zdjęciami :diabloti: Nie skończę :eviltong: [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7975.jpg?t=1350495328 jaka przyczajka :lol: :evil_lol: [quote name='Angi']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7990.jpg?t=1350495337 czasem chciałabym mieć rodzeństwo.. :loveu: Tylko czasem? [quote name='Kaaasia']Przez was i ruską viagrę mało się nie zakrztusiłam :evil_lol: Piękne foteczki :multi: :evil_lol: Dzięki :) [quote name='kalyna']To to chcesz mieć chyba wykończyć...razem z Magdą... wybuchłam śmiechem i przez pół godziny się chichrałam jak debil.. Skąd Wam się biorą takie teksty Przynajmniej wiesz, że jak wchodzisz na dogo, to się pośmiejesz ;) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :) Teosia minki boskie :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7978.jpg?t=1350495328 słodziutka Toreczka :loveu: Cześć Iza :) Dzięki :) Ale u mnie cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna pogoda :) Słoneczko i 25 stopni :multi: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Theodor :loveu: Lamacz kobiecych serc :loveu: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):25 stopni? Tez chcemy :( To przyjeżdżaj :cool3: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Jak dojade to juz bedzie zimno :( Zawsze znajdujesz jakiś powód, żeby nie przyjechać :mad::eviltong: A może jutro też tak będzie :cool3: A tak wogóle to wczorajszej nocy śniło mi się, że byłaś niedaleko i nas nie odwiedziłaś :mad: Wygadałaś się potem na dogo i się na Ciebie obraziłam :evil_lol: Więc jak będzie tak w rzeczywistości, to...:angryy: Quote
:: FiGa :: Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Jak bede niedaleko do zajrze, przeciez to oczywiste :grins: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Jak bede niedaleko do zajrze, przeciez to oczywiste :grins: Mam nadzieję ;) Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 U nas też piękna pogoda. Niedawno wróciliśmy z 1,5h spacerku i aż mnie oczy bolą od tego słońca :smile: Quote
xyzxyz Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 u nas dla odmiany też słonecznie :eviltong: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Hejka ;) u nas dzisiaj też rewelacyjna pogoda :multi: ale za to ja czuję sie jak by mnie walec przejechał :roll: Quote
Oscar Patric Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 witamy się:) U Nas też cieplutko,i nawet weekend ma taki być Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Angi napisał(a):no czasem, czasem :evil_lol: Ja się cieszę, że mam liczne rodzeństwo ;) Kaaasia napisał(a):U nas też piękna pogoda. Niedawno wróciliśmy z 1,5h spacerku i aż mnie oczy bolą od tego słońca :smile: My dziś byliśmy 3 razy na spacerku, bo aż szkoda było siedzieć w domu :) biscuit napisał(a):u nas dla odmiany też słonecznie :eviltong: unikatowydiament napisał(a):witamy się:) U Nas też cieplutko,i nawet weekend ma taki być U mnie też ma być taki weekend :multi: dOgLoV napisał(a):Hejka ;) u nas dzisiaj też rewelacyjna pogoda :multi: ale za to ja czuję sie jak by mnie walec przejechał :roll: Hej Aga :) Alergia?? Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 magdabroy napisał(a):J Hej Aga :) Alergia?? :shake: skleroza :roll: zapomniałam 2 dni o tabletkach:angryy: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 No to jesteś sobie sama winna :eviltong::glaszcze: Ale się zdenerwowałam :angryy: Dziś w Aldi'ku miały być fajne spodnie i sukienki wełniane zimowe :) A że cabrioleta pożyczyliśmy temu koledze co mu auto spłonęło, to musiałam czekać aż Bogdan wróci z pracy, żeby pojechać, bo to w mieście obok, więc z buta nie pójdę :roll: No i pojechałam... Tylko, że jak ja tam dojechałam, to spodnie były już tylko jedne (na szczęście mój rozmiar), ale sukienek nie było wogóle :placz::placz::placz: Nigdy więcej nie pożyczę nikomu auta :watpliwy: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='magdabroy']No to jesteś sobie sama winna :eviltong::glaszcze: Ale się zdenerwowałam :angryy: Dziś w Aldi'ku miały być fajne spodnie i sukienki wełniane zimowe :) A że cabrioleta pożyczyliśmy temu koledze co mu auto spłonęło, to musiałam czekać aż Bogdan wróci z pracy, żeby pojechać, bo to w mieście obok, więc z buta nie pójdę :roll: No i pojechałam... Tylko, że jak ja tam dojechałam, to spodnie były już tylko jedne (na szczęście mój rozmiar), ale sukienek nie było wogóle :placz::placz::placz: Nigdy więcej nie pożyczę nikomu auta :watpliwy: no sama , sama :eviltong::p hehe skad ja to znam :roll: jak u nas w sklepach ma cos być to jest ale 15 min po otwariu sklepu bo później już jest wykupione ! :angryy: poka spodnie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 dOgLoV napisał(a):hehe skad ja to znam :roll: jak u nas w sklepach ma cos być to jest ale 15 min po otwariu sklepu bo później już jest wykupione ! :angryy: poka spodnie :evil_lol: Jakbym miała auto i pojechałabym koło 10 to pewnie by były :roll: Nie chce mi się ich rozpakowywać :eviltong: Szare, proste nogawki, podchodzą troszkę pod takie eleganckie ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 magdabroy napisał(a):Jakbym miała auto i pojechałabym koło 10 to pewnie by były :roll: Nie chce mi się ich rozpakowywać :eviltong: Szare, proste nogawki, podchodzą troszkę pod takie eleganckie ;) Musisz tego kolegę teraz opieprzyć że przez niego nie mogłaś jechać do sklepu :evil_lol: to jak kiedyś je ubierzesz to sie obfoć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 dOgLoV napisał(a):to jak kiedyś je ubierzesz to sie obfoć :evil_lol: A co, chcesz mój tyłek pooglądać? :diabloti: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 magdabroy napisał(a):A co, chcesz mój tyłek pooglądać? :diabloti: no wiesz nie smiałam o to poprosić :oops: ale jak już nalegasz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 dOgLoV napisał(a):no wiesz nie smiałam o to poprosić :oops: ale jak już nalegasz :evil_lol: Wyczytałam to między wierszami z Twojej wypowiedzi :eviltong: Quote
Recommended Posts