Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Nie wiem dlaczego ale przypomniała mi sie sytuacja jak kolega z pracy miał kamień na nerce , poszedł do szpitala i musiał go "urodzić " :evil_lol: mówił że ból niesamowity , czuł jak fifol mu pęka , płakał z bólu , ale mówił że później jak mu spuchło wszystko to miał takiego pytona tygrysiego w spodniach że szok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To to chcesz mieć chyba wykończyć...razem z Magdą...
wybuchłam śmiechem i przez pół godziny się chichrałam jak debil...

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Skąd Wam się biorą takie teksty :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='dOgLoV']zwierzaczki kochane :loveu:

a Theodorek z dnia na dzień coraz większy i coraz fajniejszy :loveu:

Dzięki :loveu:

[quote name='unikatowydiament']wiadomo,że najlepiej przy mamusi:loveu:
Ja chociaż taka stara jestem,to nie raz przytulam się do mamuni,i tak sobie leżę,i muszę przyznać że w tedy czuję się jak w niebie
a fotki Synusia z misiem,cudowne:loveu:
buziaczki dla Theo,Lumpka i Torci,miłego wieczorku:)

Buziaki i dla Was :)

[quote name='Pestkaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7990.jpg?t=1350495337
No wiem że piękny jestem ale skończ już z tymi zdjęciami :diabloti:

Nie skończę :eviltong:

[quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7975.jpg?t=1350495328 jaka przyczajka :lol:

:evil_lol:

[quote name='Angi']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7990.jpg?t=1350495337
czasem chciałabym mieć rodzeństwo.. :loveu:

Tylko czasem?

[quote name='Kaaasia']Przez was i ruską viagrę mało się nie zakrztusiłam :evil_lol:

Piękne foteczki :multi:

:evil_lol:

Dzięki :)

[quote name='kalyna']To to chcesz mieć chyba wykończyć...razem z Magdą...
wybuchłam śmiechem i przez pół godziny się chichrałam jak debil..
Skąd Wam się biorą takie teksty

Przynajmniej wiesz, że jak wchodzisz na dogo, to się pośmiejesz ;)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

Teosia minki boskie :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7978.jpg?t=1350495328 słodziutka Toreczka :loveu:

Cześć Iza :)

Dzięki :)

Ale u mnie cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna pogoda :) Słoneczko i 25 stopni :multi:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Jak dojade to juz bedzie zimno :(

Zawsze znajdujesz jakiś powód, żeby nie przyjechać :mad::eviltong: A może jutro też tak będzie :cool3:

A tak wogóle to wczorajszej nocy śniło mi się, że byłaś niedaleko i nas nie odwiedziłaś :mad: Wygadałaś się potem na dogo i się na Ciebie obraziłam :evil_lol: Więc jak będzie tak w rzeczywistości, to...:angryy:

Posted

Angi napisał(a):
no czasem, czasem :evil_lol:

Ja się cieszę, że mam liczne rodzeństwo ;)

Kaaasia napisał(a):
U nas też piękna pogoda. Niedawno wróciliśmy z 1,5h spacerku i aż mnie oczy bolą od tego słońca :smile:

My dziś byliśmy 3 razy na spacerku, bo aż szkoda było siedzieć w domu :)

biscuit napisał(a):
u nas dla odmiany też słonecznie :eviltong:

unikatowydiament napisał(a):
witamy się:)

U Nas też cieplutko,i nawet weekend ma taki być

U mnie też ma być taki weekend :multi:

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

u nas dzisiaj też rewelacyjna pogoda :multi:

ale za to ja czuję sie jak by mnie walec przejechał :roll:

Hej Aga :)

Alergia??

Posted

No to jesteś sobie sama winna :eviltong::glaszcze:

Ale się zdenerwowałam :angryy: Dziś w Aldi'ku miały być fajne spodnie i sukienki wełniane zimowe :) A że cabrioleta pożyczyliśmy temu koledze co mu auto spłonęło, to musiałam czekać aż Bogdan wróci z pracy, żeby pojechać, bo to w mieście obok, więc z buta nie pójdę :roll: No i pojechałam... Tylko, że jak ja tam dojechałam, to spodnie były już tylko jedne (na szczęście mój rozmiar), ale sukienek nie było wogóle :placz::placz::placz: Nigdy więcej nie pożyczę nikomu auta :watpliwy:

Posted

[quote name='magdabroy']No to jesteś sobie sama winna :eviltong::glaszcze:

Ale się zdenerwowałam :angryy: Dziś w Aldi'ku miały być fajne spodnie i sukienki wełniane zimowe :) A że cabrioleta pożyczyliśmy temu koledze co mu auto spłonęło, to musiałam czekać aż Bogdan wróci z pracy, żeby pojechać, bo to w mieście obok, więc z buta nie pójdę :roll: No i pojechałam... Tylko, że jak ja tam dojechałam, to spodnie były już tylko jedne (na szczęście mój rozmiar), ale sukienek nie było wogóle :placz::placz::placz: Nigdy więcej nie pożyczę nikomu auta :watpliwy:

no sama , sama :eviltong::p

hehe skad ja to znam :roll: jak u nas w sklepach ma cos być to jest ale 15 min po otwariu sklepu bo później już jest wykupione ! :angryy:

poka spodnie :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hehe skad ja to znam :roll: jak u nas w sklepach ma cos być to jest ale 15 min po otwariu sklepu bo później już jest wykupione ! :angryy:

poka spodnie :evil_lol:

Jakbym miała auto i pojechałabym koło 10 to pewnie by były :roll:

Nie chce mi się ich rozpakowywać :eviltong:
Szare, proste nogawki, podchodzą troszkę pod takie eleganckie ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakbym miała auto i pojechałabym koło 10 to pewnie by były :roll:

Nie chce mi się ich rozpakowywać :eviltong:
Szare, proste nogawki, podchodzą troszkę pod takie eleganckie ;)

Musisz tego kolegę teraz opieprzyć że przez niego nie mogłaś jechać do sklepu :evil_lol:

to jak kiedyś je ubierzesz to sie obfoć :evil_lol: