Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ooooooooooooo :evil_lol: ale by była jazda :evil_lol:[/QUOTE]

ha ha ha :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Kurcze, chcę drugą córeczkę :loveu:[/QUOTE]
Oby się udało :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Oby się udało :loveu:[/QUOTE]

Też mam nadzieję ;)

Jedna z Was musi mieć córkę, a druga syna ;) I jak ja będę miałą syna i córkę, to po kłopocie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']A mi tam wszystko jedno , byle w było zdrowe i byle w ogóle mieć :loveu:[/QUOTE]

Oczywiście, że najważniejsze zdrowe :) Ale fajnie jakby Theoś bronił młodszej siostrzyczki :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']No to czekam na wieści czy działa na Ibri :)[/QUOTE]

Na razie postawił nie włączając że koty przyzwyczaiły się do tego , a jutro włączy i zobaczymy , dzisiaj dwa razy schody były już zalane :angryy: postawiliśmy większą kuwete , taka ogromną , ibri od razu do niej poleciała ale oczywiście zrobiła kupke a na schody zaraz i tak poszła się odlać :angryy:

Posted

[quote name='kalyna']aaaa mała Torka to taka piękna dziewczynka :loveu: :loveu: :loveu:
ale bardziej podoba mi się w wersji dorosłej :)
A Theoś jak szybko rośnie :mdleje:[/QUOTE]

Dziękuję :)

Mi też się bardziej podoba w dorosłej wersji, ale troszkę mi tęskono do tych jej szczenięcych chwil :loveu:

Jak na drożdżach :D

Theodor wkońcu zainteresował się matą edukacyjną :multi::multi::multi: Wieczorem wrzucę zdjęcia :)

Posted

[quote name='justysiek']jakie tu plany ciążowe:evil_lol: ja też bym chciała córcie, a Sebek pewnie syna:) choć córcie też by kochał:)

hej:)

Płeć nie ważna ;) Ważne, żeby było zdrowe, chciane i kochane :loveu:

Hejka :)

Obiecane zdjęcia ;)

Posted

Hejka ;)

Ile zdjęć :multi::multi::multi::multi:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7920.jpg jaki On jest Kochany :loveu::loveu::loveu::loveu:

Marysia w ogóle nie chciała się bawić na macie , a Theoś widać mądry chłopczyk i wie co fajne :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7902.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

chyba wszystkie koty kochaja niszczyć kwiatki :evil_lol: mi pepsiak obgryza zawsze dracene :shake:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7945.jpg Toreczka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Hej :)

Zdjęć mam więcej, ale muszę mieć coś na inne dni ;)

Dziś jak go położyłam na macie, to 20 min. jakby dziecka nie było :D Był tak zajęty zabawką, że wogóle nie zwracał na nic uwagi :)

Dziś mało brakowało, a Lumpek zrzuciłby mi storczyka z parapetu w kuchni :mad: On tam na parapecie siedzi i obserwuje świat. No a że dziś strasznie wiało, to liście latały, a Lumpek na nie polował :D I nie patrzył, że stoją doniczki :mad: Na szczęście złapałam kwiatka w porę, bo stałam obok i myłam naczynia ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Hej :)

Zdjęć mam więcej, ale muszę mieć coś na inne dni ;)

Dziś jak go położyłam na macie, to 20 min. jakby dziecka nie było :D Był tak zajęty zabawką, że wogóle nie zwracał na nic uwagi :)

Dziś mało brakowało, a Lumpek zrzuciłby mi storczyka z parapetu w kuchni :mad: On tam na parapecie siedzi i obserwuje świat. No a że dziś strasznie wiało, to liście latały, a Lumpek na nie polował :D I nie patrzył, że stoją doniczki :mad: Na szczęście złapałam kwiatka w porę, bo stałam obok i myłam naczynia ;)[/QUOTE]

Ja zawsze daje wszystkie od razu a pozniej miesiac cisza :evil_lol:

dobrze ze sie tak interesuje , rozwija sobie zmysły :loveu::loveu::loveu::loveu:

mogłaś nagrać filmik Lumposława polującego na liście :evil_lol: tylko wtedy pewnie nie uratowała bys storczyka :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja zawsze daje wszystkie od razu a pozniej miesiac cisza :evil_lol:

dobrze ze sie tak interesuje , rozwija sobie zmysły :loveu::loveu::loveu::loveu:

mogłaś nagrać filmik Lumposława polującego na liście :evil_lol: tylko wtedy pewnie nie uratowała bys storczyka :eviltong:[/QUOTE]

Ja teraz nie mam tyle czasu, żeby co chwilę biegać z aparatem :roll: Więc jak coś robię, to muszę sobie podzielić, a nie dawać wszystko na raz ;)

Mały cwaniak kombimuje z siadaniem :mad:

Nie mam czym nagrać filmu :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja teraz nie mam tyle czasu, żeby co chwilę biegać z aparatem :roll: Więc jak coś robię, to muszę sobie podzielić, a nie dawać wszystko na raz ;)

Mały cwaniak kombimuje z siadaniem :mad:

Nie mam czym nagrać filmu :eviltong:[/QUOTE]

Jeju to silny musi być ze juz chce siadać :loveu:

telefonem ??:eviltong: