*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']a jak tam u was ze zdrówkiem ?? ja to mam taki katar ze jak by mi Sebastian zamiast ciepłej herbaty przyniósł ciepłe siki to bym i tak nie wyczuła i jeszcze bym sie oblizywała :evil_lol::roll:[/QUOTE] Odpukać, narazie jest ok ;) Choć dziś Theoś był starsznie marudny, miał rumieńce na buzi :roll: Ale stawiam, że to przez wczorajsze szczepienie, bo wczoraj nic mu nie było, a dziś... masakra :roll: Daj mi numer do Sebastiana ;) Napiszę mu, żeby Ci podał ciepłe siki do picia :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy']Odpukać, narazie jest ok ;) Choć dziś Theoś był starsznie marudny, miał rumieńce na buzi :roll: Ale stawiam, że to przez wczorajsze szczepienie, bo wczoraj nic mu nie było, a dziś... masakra :roll: Daj mi numer do Sebastiana ;) Napiszę mu, żeby Ci podał ciepłe siki do picia :diabloti::eviltong:[/QUOTE] Na pewni przez to ;) Marysia zawsze po szczepionkach na drugi dzień lekko gorączkowala i chodziła z czerwonymi wypiekami na policzkach ;) on nie ma telefonu :siara: Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Na pewni przez to ;) Marysia zawsze po szczepionkach na drugi dzień lekko gorączkowala i chodziła z czerwonymi wypiekami na policzkach ;) on nie ma telefonu :siara:[/QUOTE] No niby powinno być tego samego dnia, a on dopiero dzisiaj "odchorował". No i w dzień też marnie jadł, ale kolację już wypił prawie całą flaszkę :multi: Ta, akurat Ci uwierzę :eviltong: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy']No niby powinno być tego samego dnia, a on dopiero dzisiaj "odchorował". No i w dzień też marnie jadł, ale kolację już wypił prawie całą flaszkę :multi: Ta, akurat Ci uwierzę :eviltong:[/QUOTE] taki mały a juz flaszki obraca ?? no no :loveu::loveu::loveu::loveu: powaga :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']taki mały a juz flaszki obraca ?? no no :loveu::loveu::loveu::loveu: powaga :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Codziennie wypija litra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pisałaś mu sms'y, więc nie ściemniaj :mad: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy']Codziennie wypija litra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pisałaś mu sms'y, więc nie ściemniaj :mad:[/QUOTE] niezły zawodnik :evil_lol: wymiekła bym przy nim :evil_lol: ale nie miał na piwo i go sprzedał :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']niezły zawodnik :evil_lol: wymiekła bym przy nim :evil_lol: ale nie miał na piwo i go sprzedał :evil_lol:[/QUOTE] Nawet ja przy nim wymiękam :evil_lol: Biedny Sebek :( Nawet na piwo mu żona nie daje :shake: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy']Nawet ja przy nim wymiękam :evil_lol: Biedny Sebek :( Nawet na piwo mu żona nie daje :shake:[/QUOTE] raz na miesiąc dostanie :evil_lol: a tak powaznie to ja musze miec ochote zeby piwo kupic bo jak sie go pytam czy mu piwo kupic to zawsze słysze " sam pił nie będe " :shake: Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 A mi się po ciąży smaki zmieniły :roll: Wcześniej nie mogłam przełknąć piwa z sokiem, a teraz piję piwo z sokiem ;) Właśnie kilka minut temu nalałam sobie browarka i musiałam dolać soku malinowego, bo inaczej bym nie wypiła :shake: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy']A mi się po ciąży smaki zmieniły :roll: Wcześniej nie mogłam przełknąć piwa z sokiem, a teraz piję piwo z sokiem ;) Właśnie kilka minut temu nalałam sobie browarka i musiałam dolać soku malinowego, bo inaczej bym nie wypiła :shake:[/QUOTE] ja w sobote piłam żywca z sokiem malinowym i powiem Ci ze w ogóle mi nie wchodziło :shake: ogolnie cos ostatnio piwo pije na siłę nawet redsa zurawinowego :roll: a Ty wreszcie go próbowałaś ?? Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']ja w sobote piłam żywca z sokiem malinowym i powiem Ci ze w ogóle mi nie wchodziło :shake: ogolnie cos ostatnio piwo pije na siłę nawet redsa zurawinowego :roll: a Ty wreszcie go próbowałaś ??[/QUOTE] A ja dziś miałam ochotę i nawet mi wchodzi ;) Tak, jak jeszcze karmiłam Theosia piersią :oops: A jak przestałam go karmić, to wypiłam resztę :evil_lol: Dobry, ale mało piwny w smaku :roll: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy']A ja dziś miałam ochotę i nawet mi wchodzi ;) Tak, jak jeszcze karmiłam Theosia piersią :oops: A jak przestałam go karmić, to wypiłam resztę :evil_lol: Dobry, ale mało piwny w smaku :roll:[/QUOTE] taki soczek bardziej ;) ale mi smakuje :loveu: dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Jak wrócisz z pracy, to się wyśpij ;) Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy']Jak wrócisz z pracy, to się wyśpij ;)[/QUOTE] maż mi kupił krople ( otrivin , najlepsze :loveu::loveu::loveu::loveu: ) to chyba wreszcie sie wyspie ;) Quote
bira Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Odpadlam przy rozowym Trosiu :-) Wyglada jak dziewczynka :-) Quote
*Magda* Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='bira']Odpadlam przy rozowym Trosiu :-) Wyglada jak dziewczynka :-)[/QUOTE] No :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bira Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dzien dobry :-) Jaka macie pogode? u nas leje niemilisiernie.. Quote
*Magda* Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='bira']Dzien dobry :-) Jaka macie pogode? u nas leje niemilisiernie..[/QUOTE] Dzień dobry Kasiu :) Rano o 9 jak szłam na spacer, to jeszcze było słoneczko, więc super :lol: Ale już kilka godzin pada i jak patrzę na niebo, to nie widać, żeby miało dziś przestać :( Quote
justysiek Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Cześć Madzia:) u nas też leje:( byliśmy z Cezarem na 30min spacerze i tak zaczeło lać, że wróciliśmy mokrzy. niedługo pewnie pójdziemy jeszcze raz i na dłużej. Quote
*Magda* Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='justysiek']Cześć Madzia:) u nas też leje:( byliśmy z Cezarem na 30min spacerze i tak zaczeło lać, że wróciliśmy mokrzy. niedługo pewnie pójdziemy jeszcze raz i na dłużej.[/QUOTE] Cześć Justyna :) No ja już dzisiaj raczej Theosia na spacer nie zabiorę :( Więc Tora bedzie musiała poczekać, aż młody pójdzie spać ;) Wtedy wezmę rower i wymęczę mojego psa :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 dzień dobry:) mi bardzo smakuje piwo(tylko dobre)z sokiem u Nas cieplutko i słoneczko świeci pozdrawiamy:) Quote
*Magda* Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Dzień dobry :) Udało nam się pójść na drugi spacerek :multi: Quote
phase Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7802.jpg coś pięknego. :loveu: Theoś to chyba nigdy nie płacze, w ogóle nie wygląda na takiego. Jest rewelacyjny. :) Quote
Recommended Posts