Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']a jak tam u was ze zdrówkiem ??

ja to mam taki katar ze jak by mi Sebastian zamiast ciepłej herbaty przyniósł ciepłe siki to bym i tak nie wyczuła i jeszcze bym sie oblizywała :evil_lol::roll:[/QUOTE]

Odpukać, narazie jest ok ;)
Choć dziś Theoś był starsznie marudny, miał rumieńce na buzi :roll: Ale stawiam, że to przez wczorajsze szczepienie, bo wczoraj nic mu nie było, a dziś... masakra :roll:

Daj mi numer do Sebastiana ;) Napiszę mu, żeby Ci podał ciepłe siki do picia :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Odpukać, narazie jest ok ;)
Choć dziś Theoś był starsznie marudny, miał rumieńce na buzi :roll: Ale stawiam, że to przez wczorajsze szczepienie, bo wczoraj nic mu nie było, a dziś... masakra :roll:

Daj mi numer do Sebastiana ;) Napiszę mu, żeby Ci podał ciepłe siki do picia :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Na pewni przez to ;) Marysia zawsze po szczepionkach na drugi dzień lekko gorączkowala i chodziła z czerwonymi wypiekami na policzkach ;)

on nie ma telefonu :siara:

Posted

[quote name='dOgLoV']Na pewni przez to ;) Marysia zawsze po szczepionkach na drugi dzień lekko gorączkowala i chodziła z czerwonymi wypiekami na policzkach ;)

on nie ma telefonu :siara:[/QUOTE]

No niby powinno być tego samego dnia, a on dopiero dzisiaj "odchorował". No i w dzień też marnie jadł, ale kolację już wypił prawie całą flaszkę :multi:

Ta, akurat Ci uwierzę :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']No niby powinno być tego samego dnia, a on dopiero dzisiaj "odchorował". No i w dzień też marnie jadł, ale kolację już wypił prawie całą flaszkę :multi:

Ta, akurat Ci uwierzę :eviltong:[/QUOTE]

taki mały a juz flaszki obraca ?? no no :loveu::loveu::loveu::loveu:

powaga :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']taki mały a juz flaszki obraca ?? no no :loveu::loveu::loveu::loveu:

powaga :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Codziennie wypija litra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pisałaś mu sms'y, więc nie ściemniaj :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Codziennie wypija litra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pisałaś mu sms'y, więc nie ściemniaj :mad:[/QUOTE]

niezły zawodnik :evil_lol: wymiekła bym przy nim :evil_lol:

ale nie miał na piwo i go sprzedał :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']niezły zawodnik :evil_lol: wymiekła bym przy nim :evil_lol:

ale nie miał na piwo i go sprzedał :evil_lol:[/QUOTE]

Nawet ja przy nim wymiękam :evil_lol:

Biedny Sebek :( Nawet na piwo mu żona nie daje :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Nawet ja przy nim wymiękam :evil_lol:

Biedny Sebek :( Nawet na piwo mu żona nie daje :shake:[/QUOTE]

raz na miesiąc dostanie :evil_lol: a tak powaznie to ja musze miec ochote zeby piwo kupic bo jak sie go pytam czy mu piwo kupic to zawsze słysze " sam pił nie będe " :shake:

Posted

A mi się po ciąży smaki zmieniły :roll: Wcześniej nie mogłam przełknąć piwa z sokiem, a teraz piję piwo z sokiem ;) Właśnie kilka minut temu nalałam sobie browarka i musiałam dolać soku malinowego, bo inaczej bym nie wypiła :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']A mi się po ciąży smaki zmieniły :roll: Wcześniej nie mogłam przełknąć piwa z sokiem, a teraz piję piwo z sokiem ;) Właśnie kilka minut temu nalałam sobie browarka i musiałam dolać soku malinowego, bo inaczej bym nie wypiła :shake:[/QUOTE]

ja w sobote piłam żywca z sokiem malinowym i powiem Ci ze w ogóle mi nie wchodziło :shake: ogolnie cos ostatnio piwo pije na siłę nawet redsa zurawinowego :roll:

a Ty wreszcie go próbowałaś ??

Posted

[quote name='dOgLoV']ja w sobote piłam żywca z sokiem malinowym i powiem Ci ze w ogóle mi nie wchodziło :shake: ogolnie cos ostatnio piwo pije na siłę nawet redsa zurawinowego :roll:

a Ty wreszcie go próbowałaś ??[/QUOTE]

A ja dziś miałam ochotę i nawet mi wchodzi ;)

Tak, jak jeszcze karmiłam Theosia piersią :oops: A jak przestałam go karmić, to wypiłam resztę :evil_lol: Dobry, ale mało piwny w smaku :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja dziś miałam ochotę i nawet mi wchodzi ;)

Tak, jak jeszcze karmiłam Theosia piersią :oops: A jak przestałam go karmić, to wypiłam resztę :evil_lol: Dobry, ale mało piwny w smaku :roll:[/QUOTE]

taki soczek bardziej ;)

ale mi smakuje :loveu:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Jak wrócisz z pracy, to się wyśpij ;)[/QUOTE]

maż mi kupił krople ( otrivin , najlepsze :loveu::loveu::loveu::loveu: ) to chyba wreszcie sie wyspie ;)

Posted

[quote name='bira']Dzien dobry :-) Jaka macie pogode? u nas leje niemilisiernie..[/QUOTE]

Dzień dobry Kasiu :)

Rano o 9 jak szłam na spacer, to jeszcze było słoneczko, więc super :lol: Ale już kilka godzin pada i jak patrzę na niebo, to nie widać, żeby miało dziś przestać :(

Posted

[quote name='justysiek']Cześć Madzia:)

u nas też leje:(
byliśmy z Cezarem na 30min spacerze i tak zaczeło lać, że wróciliśmy mokrzy.
niedługo pewnie pójdziemy jeszcze raz i na dłużej.[/QUOTE]

Cześć Justyna :)

No ja już dzisiaj raczej Theosia na spacer nie zabiorę :( Więc Tora bedzie musiała poczekać, aż młody pójdzie spać ;) Wtedy wezmę rower i wymęczę mojego psa :evil_lol: