justysiek Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 no wiem, pójdę i zobacze co mi powie, jak nie ma tragedii to pójdę do pracy, żeby mi się należało L4 i macierzynski. Quote
:: FiGa :: Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Dzien dobry, przylazlam na foteczki :evilbat: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7825.jpg :loveu: Kiedy to male takie duze sie zrobilo? :loveu: A Toreczka za mlodu... nosz kurcze psakuda jakich malo :D A teraz piekna :loveu: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry, przylazlam na foteczki :evilbat: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7825.jpg :loveu: Kiedy to male takie duze sie zrobilo? :loveu: A Toreczka za mlodu... nosz kurcze psakuda jakich malo :D A teraz piekna :loveu: Dzień dobry :) To małe tak już 3 miechy rośnie i nie chce przestać :evil_lol: Ja Ci dam paskudę :mad: Zawsze była piękna :loveu: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;)[/QUOTE] Dzień dobry :) Quote
justysiek Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 hejka, jaka u Was pogoda? ja wróciłam ze spaceru, Cezar mnie wkurzył na maksa:mad: Quote
:: FiGa :: Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 U nas bylo w porzasiu... do teraz. Leje :placz: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='justysiek']hejka, jaka u Was pogoda? ja wróciłam ze spaceru, Cezar mnie wkurzył na maksa:mad:[/QUOTE] Hej ;) U mnie lało pierwszą połowę dnia :( Nawet nie byłam z Torą rano na spacerze, bo przecież nie wezmę Theosia na dwór w taką pogodę :roll: Popołudniu jednak wyszło słoneczko i byliśmy na spacerku 1,5h :multi: A co Cezarro zrobił? [quote name=':: FiGa ::']U nas bylo w porzasiu... do teraz. Leje :placz:[/QUOTE] U mnie narazie nie pada, ale według prognozy, jutro znowu deszcz :placz: Byłam dziś z Theodorkiem odwiedzić moją była firmę (i szefuńcia :evil_lol:). Theodorek był w miarę grzeczny, choć trochę popłakiwał jak za dużo ludzi było koło niego ;) No i wystraszył się czarnego człowieka :diabloti: Oczywiście żart ;) Wystraszył się koleżanki z pracy, ale nie dlatego, że jest murzynką, tylko ma bardzo specyficzny głos :D Quote
łamAga Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='magdabroy'] Byłam dziś z Theodorkiem odwiedzić moją była firmę (i szefuńcia :evil_lol:). Theodorek był w miarę grzeczny, choć trochę popłakiwał jak za dużo ludzi było koło niego ;) No i wystraszył się czarnego człowieka :diabloti: Oczywiście żart ;) Wystraszył się koleżanki z pracy, ale nie dlatego, że jest murzynką, tylko ma bardzo specyficzny głos :D[/QUOTE] Biedny Theoś :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaa wiecej zdjec poprosze :loveu::loveu::loveu::loveu: Proszę Aga :) Quote
Ptysiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7848.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 dziekuje :multi::multi::multi::multi: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7848.jpg Kocham go :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7848.jpg :loveu::loveu::loveu: To są jego ulubione zabawki :) Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='dOgLoV']dziekuje :multi::multi::multi::multi: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7848.jpg Kocham go :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Proszę ;) Ja go koffffffffffffam bardziej :loveu: Quote
Ptysiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Teoś ma powodzenie :evil_lol: bo tez Go kocham :loveu: Quote
łamAga Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='magdabroy']Proszę ;) Ja go koffffffffffffam bardziej :loveu:[/QUOTE] ale ja tez bardzo bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ptysiak']Teoś ma powodzenie :evil_lol: bo tez Go kocham :loveu:[/QUOTE] Ty się bież za robotę, to może będziesz jego teściową :razz::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='dOgLoV']ale ja tez bardzo bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ale nigdy nie będzie tak bardzo jak ja go kocham :loveu: Quote
Ptysiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='magdabroy']Ty się bież za robotę, to może będziesz jego teściową :razz::evil_lol:[/QUOTE] To by było fajne :razz::loveu: Sebek się załamie bo Syna chce :evil_lol: A ja bym tam wolała córcie :) Ale teraz jestem smarkata i pociągająca, łeb mi pęka i wszystko mnie boli więc chyba nici z "roboty" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ptysiak']To by było fajne :razz::loveu: Sebek się załamie bo Syna chce :evil_lol: A ja bym tam wolała córcie :) Ale teraz jestem smarkata i pociągająca, łeb mi pęka i wszystko mnie boli więc chyba nici z "roboty" :evil_lol:[/QUOTE] Gorzej jak i Ty i Aga będziecie mieć córki :roll: Będę miała problem z wyborem synowej :evil_lol: Ty się tu nie wykręcaj :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ptysiak']To by było fajne :razz::loveu: Sebek się załamie bo Syna chce :evil_lol: A ja bym tam wolała córcie :) Ale teraz jestem smarkata i pociągająca, łeb mi pęka i wszystko mnie boli więc chyba nici z "roboty" :evil_lol:[/QUOTE] Nio narazie se odpuście , ale ja wiem jakie jest najlepsze wyjście :lol: parka bliźniąt :loveu::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='magdabroy']Gorzej jak i Ty i Aga będziecie mieć córki :roll: Będę miała problem z wyborem synowej :evil_lol: Ty się tu nie wykręcaj :mad::eviltong:[/QUOTE] To będziesz musiała mieć jeszcze Jednego synka :evil_lol: Nie wykręcam sie, cicho :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Nio narazie se odpuście , ale ja wiem jakie jest najlepsze wyjście :lol: parka bliźniąt :loveu::evil_lol:[/QUOTE] A może od razu czworaczki?? :evil_lol::mad: Quote
łamAga Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Ptysiak']To będziesz musiała mieć jeszcze Jednego synka :evil_lol: Nie wykręcam sie, cicho :evil_lol: A może od razu czworaczki?? :evil_lol::mad:[/QUOTE] ooooooooooooo :evil_lol: ale by była jazda :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Ptysiak']To będziesz musiała mieć jeszcze Jednego synka :evil_lol: [/QUOTE] Kurcze, chcę drugą córeczkę :loveu: Quote
Recommended Posts