Ptysiak Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Dzień dobry :) No co oj ? :D Były kosmate? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Ptysiak']No co oj ? :D Były kosmate? :evil_lol:[/QUOTE] Nie :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry :loveu:[/QUOTE] Dzień dobry Sylwia :) Quote
Izabela124. Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Foteczki jakies macie? :razz:[/QUOTE]O właśnie :cool3: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Dzien dobry ;) szkoda ze nie wymyslą innej metody podowania tych szczepionek , takich niebolesnych :roll: ale wielkolud z Theosia juz jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Magda mówi żę zaraz do nas przybiegnie :multi: Quote
Ptysiak Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Magda mówi żę zaraz do nas przybiegnie :multi:[/QUOTE] :multi: Mam nadzieję, że z nowymi fotkami :razz: :loveu: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Ptysiak']:multi: Mam nadzieję, że z nowymi fotkami :razz: :loveu:[/QUOTE] a ja mam nadzieje ze nie ma drodze do laptopa stromych schodów :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']a ja mam nadzieje ze nie ma drodze do laptopa stromych schodów :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tez mam taką nadzieję ;) Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Foteczki jakies macie? :razz:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']O właśnie :cool3:[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']popieram.:) foteczki.:)[/QUOTE] Macie, ale dziś nie dacie :eviltong: [quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;) szkoda ze nie wymyslą innej metody podowania tych szczepionek , takich niebolesnych :roll: ale wielkolud z Theosia juz jest :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dzień dobry :) A ja się zastanawiałam czemu mnie kręgosłup boli jak go noszę :evil_lol: [quote name='dOgLoV']hello , gdzie jesteście ??[/QUOTE] W domu :eviltong: [quote name='Ptysiak']Poszłaś fotki robić ? :evil_lol:[/QUOTE] Nie dziś, bo cały dzień pada :( [quote name='dOgLoV']Magda mówi żę zaraz do nas przybiegnie :multi:[/QUOTE] Już przybiegłam :loveu: [quote name='Ptysiak']:multi: Mam nadzieję, że z nowymi fotkami :razz: :loveu:[/QUOTE] Nadzieja matką głupich :evil_lol::eviltong: [quote name='dOgLoV']a ja mam nadzieje ze nie ma drodze do laptopa stromych schodów :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tez mam taką nadzieję ;)[/QUOTE] Laptop jest na dole, więc schodów brak ;) Quote
Ptysiak Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 No ja jestem głupia więc i nadzieję mam :evil_lol: że np. zrobisz fotki domowe jak pada :eviltong: a poza tym ja nawet jak pada to czasami foty robię więc... :diabloti: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy'] Laptop jest na dole, więc schodów brak ;)[/QUOTE] nigdy nie mow nigdy , ja na pewno nawet bym potrafila zlecieć z takich schodów których nie ma :evil_lol: wreszcie nas odwiedziłaś na dogo :lol: Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Ptysiak']No ja jestem głupia więc i nadzieję mam :evil_lol: że np. zrobisz fotki domowe jak pada :eviltong: a poza tym ja nawet jak pada to czasami foty robię więc... :diabloti:[/QUOTE] Jak Theosia nie było, to chodziłam z Torą w deszczu, ale teraz taki spacer odpada :roll: [quote name='dOgLoV']nigdy nie mow nigdy , ja na pewno nawet bym potrafila zlecieć z takich schodów których nie ma :evil_lol: wreszcie nas odwiedziłaś na dogo :lol:[/QUOTE] Znając Ciebie, to wierzę :evil_lol: Doszłam do wniosku, że zaszczycę Was swoją obecnością :evil_lol::eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Już niedługo spadnie śnieg to będziesz spacerowała z Teosiem więcej niz w taka deszczową pogodę :) O jaki zaszczyt :evil_lol::loveu: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy'] Znając Ciebie, to wierzę :evil_lol: Doszłam do wniosku, że zaszczycę Was swoją obecnością :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: spróbowała byś nie :mad: Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Już niedługo spadnie śnieg to będziesz spacerowała z Teosiem więcej niz w taka deszczową pogodę :) O jaki zaszczyt :evil_lol::loveu:[/QUOTE] Już dzisiaj jeden spacer w deszczu zaliczył, bo inaczej Tora by nawet na spacerku nie była :shake: Poznajcie moje dobre serce :evil_lol: [quote name='dOgLoV']spróbowała byś nie :mad:[/QUOTE] Grozisz mi :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Mnie jeszcze dziś spacer czeka za chwilę bo mi już Ptyś zaczyna biegać po kuchni a szczerze mówiąc to ledwo się dziś ruszam tak mnie wszystko boli :/ Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Mnie jeszcze dziś spacer czeka za chwilę bo mi już Ptyś zaczyna biegać po kuchni a szczerze mówiąc to ledwo się dziś ruszam tak mnie wszystko boli :/[/QUOTE] To Sebka wygoń na spacer ;) Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='magdabroy'] Grozisz mi :eviltong:[/QUOTE] Od razu przypomnial mi sie "job - ostatnia szra komórka " :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Od razu przypomnial mi sie "job - ostatnia szra komórka " :evil_lol:[/QUOTE] Rzeczywiście :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 a jak tam u was ze zdrówkiem ?? ja to mam taki katar ze jak by mi Sebastian zamiast ciepłej herbaty przyniósł ciepłe siki to bym i tak nie wyczuła i jeszcze bym sie oblizywała :evil_lol::roll: Quote
Recommended Posts