Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada_Mirra']to będzie dwa miliony :p[/QUOTE]

:evil_lol:

Tak nie wiele brakowało, a Tora miałaby koleżankę do zabawy :( Nie daleko nas mieszkają polacy, nawet nie wiedziałam, że mają psa ;) No i dziś my wracaliśmy ze spaceru, a oni szli z akitą :loveu: No i tu jest właśnie problem, bo jak to akita nie toleruje innych psów :(:(:( Może i można by spróbować je ze sobą zaprzyjaźnić, ale owa akita już pogryzła 2 psy i nie będę ryzykować :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Tak nie wiele brakowało, a Tora miałaby koleżankę do zabawy :( Nie daleko nas mieszkają polacy, nawet nie wiedziałam, że mają psa ;) No i dziś my wracaliśmy ze spaceru, a oni szli z akitą :loveu: No i tu jest właśnie problem, bo jak to akita nie toleruje innych psów :(:(:( Może i można by spróbować je ze sobą zaprzyjaźnić, ale owa akita już pogryzła 2 psy i nie będę ryzykować :shake:[/QUOTE]

no szkoda szkoda.. :( ale ja też Ci powiem że nie mam spacerowiczów ;) zewsze sama.. no chyba że jak Sara przyjedzie ze spanielami ale teraz nauka i nie mam czasu na dłuższe wypady i tak w kółko łazimy same..

Posted

Mi tak szkoda, że Tora nie ma psich przyjaciół :( Ona tak kocha psy :)
Jakiś czas temu spotkalismy też pana z młodą labradorką :loveu: Ale ona jak to szczeniak bawi się skacząc, a Tora już takich zabaw nie toleruje :shake: Irytuje ją taki skaczący szczyl :evil_lol: No i nie miałabym o czym gadać ze starszym panem, gdyby były wspólne spacery :roll:

Posted

Dzień dobry Madziu :)

[quote name='magdabroy']Tak nie wiele brakowało, a Tora miałaby koleżankę do zabawy :( Nie daleko nas mieszkają polacy, nawet nie wiedziałam, że mają psa ;) No i dziś my wracaliśmy ze spaceru, a oni szli z akitą :loveu: No i tu jest właśnie problem, bo jak to akita nie toleruje innych psów :(:(:( Może i można by spróbować je ze sobą zaprzyjaźnić, ale owa akita już pogryzła 2 psy i nie będę ryzykować :shake:[/QUOTE]
Szkoda :(

Ptysiowi ostatnio właśnie odpadły dwie koleżanki ONki do zabawy :-( Jak był mniejszy od nich to bardzo ładnie się bawiły z nim. One mają po 3-4 lata. Wczoraj wieczorem jedna strasznie ujadała na niego a druga rzuciła się z zębami. Ptyś stał i patrzył potem za nimi tak smutno :( aż mi go żal było...

Widzę, że Teoś chyba nie ma szans spać sam bo mamusia tęskni w nocy :evil_lol:

Posted

[quote name='biscuit']Ja też nie mam żadnych kompanów do spacerów :roll:[/QUOTE]
U mnie na szczęście poz tymi suczkami jest jeszcze Zoya, Vega, Ozy, Lessa, Kolka, Apo... itd... więc nie narzekamy :)

Posted

[quote name='Kaaasia']My mamy trzy koleżanki do spacerów ale niestety nie wychodzą one ostatnio za często :shake:
Dlatego dobrym rozwiązaniem są dwa psy które mogą się razem bawic ;)
I właśnie to kolejny argument dla mojego Sebka by go przekonać do wilczka :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']oj tam , na pewno jakis temat by sie znalazl :evil_lol:

jestem u mamy i skorzystalam na chwile z lapka szwagra , u siebie bede pewnie wieczorem dopiero ;)[/QUOTE]

Ze starym dziadkiem to chyba tylko o prostacie :evil_lol:

Ty się tu nie tłumacz :eviltong:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

Szkoda :(

Ptysiowi ostatnio właśnie odpadły dwie koleżanki ONki do zabawy :-( Jak był mniejszy od nich to bardzo ładnie się bawiły z nim. One mają po 3-4 lata. Wczoraj wieczorem jedna strasznie ujadała na niego a druga rzuciła się z zębami. Ptyś stał i patrzył potem za nimi tak smutno :( aż mi go żal było...

Widzę, że Teoś chyba nie ma szans spać sam bo mamusia tęskni w nocy :evil_lol:[/QUOTE]

Dzień dobry :)

Najbardziej w tym wszystkim szkoda mi Tory :(

Poszłam go karmić o 2 w nocy i stwierdziłam, że do męża już nie muszę wracać, bo dostał co chciał :evil_lol: A tak poważnie, to Theoś już 3 raz miał lodowate ręce :roll: Więc do łóżeczka z mamusią i było grzanie :) W pokoju jest 20 stopni, a on miał rączki jakby je w lodówce trzymał :(
Jutro jak będę u lekarza i nie zapomnę, to zapytam o to ;)

[quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE]

Hej ;)

[quote name='biscuit']Ja też nie mam żadnych kompanów do spacerów :roll:[/QUOTE]

Atos ma chociaż kompanów do zabawy na podwórku ;)

[quote name='dagaa111']ja też nie mam z kim spacerować, a nawet jakbym miała to Maks zabaw z innymi psami nie lubi, więc czy mi się to podoba czy nie chodzimy sami[/QUOTE]

Ale fajnie jest nawet tylko spacerować z drugą osobą i psem, nawet jak psiaki nie chcą się ze sobą bawić ;)

[quote name='Kaaasia']My mamy trzy koleżanki do spacerów ale niestety nie wychodzą one ostatnio za często :shake:
Dlatego dobrym rozwiązaniem są dwa psy które mogą się razem bawic ;)[/QUOTE]

Tak, już to widzę jak Bogdan słucha takiego argumentu :roll:

Posted

No to zapytaj i nie zapomnij lepiej co do Teosia :)

Bardzo żal Torki :( Szkoda, że nie mieszkacie gdzieś blisko bo razem byśmy spacerowali...

Szczerze mówiąc to ja i tak jak się uprę to przekonam Sebka a jak nie to i tak będzie 2-gi pies. A Sebek wie, że jestem uparta :evil_lol: Po fakcie machnie ręką a potem będzie kochał jak Ptysia ;)