Ada_Mirra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='magdabroy']Miało być milion pięćset sto dziewięćset :eviltong:[/QUOTE] to będzie dwa miliony :p Quote
*Magda* Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Ada_Mirra']to będzie dwa miliony :p[/QUOTE] :evil_lol: Tak nie wiele brakowało, a Tora miałaby koleżankę do zabawy :( Nie daleko nas mieszkają polacy, nawet nie wiedziałam, że mają psa ;) No i dziś my wracaliśmy ze spaceru, a oni szli z akitą :loveu: No i tu jest właśnie problem, bo jak to akita nie toleruje innych psów :(:(:( Może i można by spróbować je ze sobą zaprzyjaźnić, ale owa akita już pogryzła 2 psy i nie będę ryzykować :shake: Quote
Ada_Mirra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='magdabroy']Tak nie wiele brakowało, a Tora miałaby koleżankę do zabawy :( Nie daleko nas mieszkają polacy, nawet nie wiedziałam, że mają psa ;) No i dziś my wracaliśmy ze spaceru, a oni szli z akitą :loveu: No i tu jest właśnie problem, bo jak to akita nie toleruje innych psów :(:(:( Może i można by spróbować je ze sobą zaprzyjaźnić, ale owa akita już pogryzła 2 psy i nie będę ryzykować :shake:[/QUOTE] no szkoda szkoda.. :( ale ja też Ci powiem że nie mam spacerowiczów ;) zewsze sama.. no chyba że jak Sara przyjedzie ze spanielami ale teraz nauka i nie mam czasu na dłuższe wypady i tak w kółko łazimy same.. Quote
*Magda* Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Mi tak szkoda, że Tora nie ma psich przyjaciół :( Ona tak kocha psy :) Jakiś czas temu spotkalismy też pana z młodą labradorką :loveu: Ale ona jak to szczeniak bawi się skacząc, a Tora już takich zabaw nie toleruje :shake: Irytuje ją taki skaczący szczyl :evil_lol: No i nie miałabym o czym gadać ze starszym panem, gdyby były wspólne spacery :roll: Quote
łamAga Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 oj tam , na pewno jakis temat by sie znalazl :evil_lol: jestem u mamy i skorzystalam na chwile z lapka szwagra , u siebie bede pewnie wieczorem dopiero ;) Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Dzień dobry Madziu :) [quote name='magdabroy']Tak nie wiele brakowało, a Tora miałaby koleżankę do zabawy :( Nie daleko nas mieszkają polacy, nawet nie wiedziałam, że mają psa ;) No i dziś my wracaliśmy ze spaceru, a oni szli z akitą :loveu: No i tu jest właśnie problem, bo jak to akita nie toleruje innych psów :(:(:( Może i można by spróbować je ze sobą zaprzyjaźnić, ale owa akita już pogryzła 2 psy i nie będę ryzykować :shake:[/QUOTE] Szkoda :( Ptysiowi ostatnio właśnie odpadły dwie koleżanki ONki do zabawy :-( Jak był mniejszy od nich to bardzo ładnie się bawiły z nim. One mają po 3-4 lata. Wczoraj wieczorem jedna strasznie ujadała na niego a druga rzuciła się z zębami. Ptyś stał i patrzył potem za nimi tak smutno :( aż mi go żal było... Widzę, że Teoś chyba nie ma szans spać sam bo mamusia tęskni w nocy :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ja też nie mam żadnych kompanów do spacerów :roll: Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='biscuit']Ja też nie mam żadnych kompanów do spacerów :roll:[/QUOTE] U mnie na szczęście poz tymi suczkami jest jeszcze Zoya, Vega, Ozy, Lessa, Kolka, Apo... itd... więc nie narzekamy :) Quote
Daga&Maks Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 ja też nie mam z kim spacerować, a nawet jakbym miała to Maks zabaw z innymi psami nie lubi, więc czy mi się to podoba czy nie chodzimy sami Quote
Kaaasia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 My mamy trzy koleżanki do spacerów ale niestety nie wychodzą one ostatnio za często :shake: Dlatego dobrym rozwiązaniem są dwa psy które mogą się razem bawic ;) Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Kaaasia']My mamy trzy koleżanki do spacerów ale niestety nie wychodzą one ostatnio za często :shake: Dlatego dobrym rozwiązaniem są dwa psy które mogą się razem bawic ;) I właśnie to kolejny argument dla mojego Sebka by go przekonać do wilczka :diabloti: Quote
Kaaasia Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Ptysiak']I właśnie to kolejny argument dla mojego Sebka by go przekonać do wilczka :diabloti:[/QUOTE] U mnie ten argument nie przechodzi :roll: Quote
*Magda* Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='dOgLoV']oj tam , na pewno jakis temat by sie znalazl :evil_lol: jestem u mamy i skorzystalam na chwile z lapka szwagra , u siebie bede pewnie wieczorem dopiero ;)[/QUOTE] Ze starym dziadkiem to chyba tylko o prostacie :evil_lol: Ty się tu nie tłumacz :eviltong: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :) Szkoda :( Ptysiowi ostatnio właśnie odpadły dwie koleżanki ONki do zabawy :-( Jak był mniejszy od nich to bardzo ładnie się bawiły z nim. One mają po 3-4 lata. Wczoraj wieczorem jedna strasznie ujadała na niego a druga rzuciła się z zębami. Ptyś stał i patrzył potem za nimi tak smutno :( aż mi go żal było... Widzę, że Teoś chyba nie ma szans spać sam bo mamusia tęskni w nocy :evil_lol:[/QUOTE] Dzień dobry :) Najbardziej w tym wszystkim szkoda mi Tory :( Poszłam go karmić o 2 w nocy i stwierdziłam, że do męża już nie muszę wracać, bo dostał co chciał :evil_lol: A tak poważnie, to Theoś już 3 raz miał lodowate ręce :roll: Więc do łóżeczka z mamusią i było grzanie :) W pokoju jest 20 stopni, a on miał rączki jakby je w lodówce trzymał :( Jutro jak będę u lekarza i nie zapomnę, to zapytam o to ;) [quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE] Hej ;) [quote name='biscuit']Ja też nie mam żadnych kompanów do spacerów :roll:[/QUOTE] Atos ma chociaż kompanów do zabawy na podwórku ;) [quote name='dagaa111']ja też nie mam z kim spacerować, a nawet jakbym miała to Maks zabaw z innymi psami nie lubi, więc czy mi się to podoba czy nie chodzimy sami[/QUOTE] Ale fajnie jest nawet tylko spacerować z drugą osobą i psem, nawet jak psiaki nie chcą się ze sobą bawić ;) [quote name='Kaaasia']My mamy trzy koleżanki do spacerów ale niestety nie wychodzą one ostatnio za często :shake: Dlatego dobrym rozwiązaniem są dwa psy które mogą się razem bawic ;)[/QUOTE] Tak, już to widzę jak Bogdan słucha takiego argumentu :roll: Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 No to zapytaj i nie zapomnij lepiej co do Teosia :) Bardzo żal Torki :( Szkoda, że nie mieszkacie gdzieś blisko bo razem byśmy spacerowali... Szczerze mówiąc to ja i tak jak się uprę to przekonam Sebka a jak nie to i tak będzie 2-gi pies. A Sebek wie, że jestem uparta :evil_lol: Po fakcie machnie ręką a potem będzie kochał jak Ptysia ;) Quote
Milena9 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ja też wole spacerować z koleżanką i z psem, ale ona rzadko wychodzi :( Quote
*Magda* Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Macie kilka fot ;) Z cyklu: Gdzie jest Tora :) Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7735.jpg jak ona słodko wygląda z tymi uszkami :loveu: Quote
Aleksa. Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Tora po trawach się chowa.:D:loveu: Quote
łamAga Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 słodkie ma te uszka < Ibri i Pepsi tak swoje robia jak widza Nerona :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7735.jpg jak ona słodko wygląda z tymi uszkami :loveu: :loveu: [quote name='Aleksandra95']Tora po trawach się chowa.:D:loveu: To była zabawa w chowanego ;) [quote name='dOgLoV']słodkie ma te uszka < Ibri i Pepsi tak swoje robia jak widza Nerona :evil_lol: I pewnie jeszcze syczą ;) Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7746.jpg Ptysiek też tak język wystawia jak z piłeczką biega :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7759.jpg :loveu: Quote
Vilena Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7760.jpg Słodkie pucki ma :loveu::loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts