Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']hahahhahaha, no dobre to było.:diabloti:[/QUOTE]

Ale jeszcze troszkę poczekaj, bo za młoda jesteś ;)

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']no nie spieszy mi się :evil_lol:[/QUOTE]

No ja myślę ;)

Zapomniałam napisać :roll: Dziś wielki dzień, a raczej noc ;) Theoś został przeprowadzony do swojego pokoju ;) Mam nadzieję, że nic się nie zmieni i będą tylko 2 pobudki w nocy ;)

Posted

hejka ;)

ja tez bym sie martwiłą gdyby nie to że mnie tu nie było :roll:

Theoś w różu wygląda wspaniale :loveu::loveu::loveu::loveu:

dzisiaj zaniosłam zdjecia do wywołania , bede miała zdjecie Theosia :multi:

ciekawe jak Theoś zareaguje na inne pomieszczenie ;)

Posted

Tobie Aga wybaczam ;) Ale reszta ma przechlapane :diabloti:

Theoś już spał kilka razy w swoim pokoiku, ale ze mną w normalnym łózku ;) Jak się nad ranem ewakuowałam z sypialni, żeby Bogdan mógł pospać ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Tobie Aga wybaczam ;) Ale reszta ma przechlapane :diabloti:

Theoś już spał kilka razy w swoim pokoiku, ale ze mną w normalnym łózku ;) Jak się nad ranem ewakuowałam z sypialni, żeby Bogdan mógł pospać ;)[/QUOTE]

ooo dzieki :loveu:

ale teraz bedzie ciut inaczej bo zostanie tam sam w łóżeczku ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ale teraz bedzie ciut inaczej bo zostanie tam sam w łóżeczku ;)[/QUOTE]

Ale po drugim karmieniu (koło 5 rano) mamusia zostanie z Theosiem w pokoju i będziemy spać razem w łóżku :loveu:
Dwie noce z rzędu jak go brałam do łózka, to kładłam go kilka cm od siebie, żebyśmy oboje mieli troszkę miejsca. A on tak długo wiercił dupką, aż się we mnie wtulił :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dopiero wtedy zasypiał :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale po drugim karmieniu (koło 5 rano) mamusia zostanie z Theosiem w pokoju i będziemy spać razem w łóżku :loveu:
Dwie noce z rzędu jak go brałam do łózka, to kładłam go kilka cm od siebie, żebyśmy oboje mieli troszkę miejsca. A on tak długo wiercił dupką, aż się we mnie wtulił :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dopiero wtedy zasypiał :)[/QUOTE]

słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu:

i jak tak mozesz go samego do 5 rano zostawić :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Bo ja zła matka jestem :diabloti:[/QUOTE]

Trzeba to zgłosić do jakiejś opieki społecznej :eviltong: ale sie nie martw ja podobno bede mogla startowac w programie " najgorsza matka świata" ( leci na TLC ) :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Trzeba to zgłosić do jakiejś opieki społecznej :eviltong: ale sie nie martw ja podobno bede mogla startowac w programie " najgorsza matka świata" ( leci na TLC ) :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaga21']słodkie zdjęcia theosia w ręczniczku :)[/QUOTE]

W różowym mu do twarzy :loveu:

Posted

aaa do twarzy mu w różu :loveu:

i widzę, że wprowadzasz ciągle nowości dla niego :multi: ale przynajmniej będzie samodzielnie spał, a nie wiecznie z rodzicami... tym bardziej, ze macie warunki :multi:

Aga, bo mamusia do 5 ma inne zajęcia :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór ;)

Theosiowi przekarzę jutro, bo już śpi ;) A Torę i Lumpka wymiziam dziś :)

Hej :)

Musisz częściej wpadać ;)

Już jestem ;) Widzę, że tylko Ty się o mnie martwisz :calus: W takim razie na reszte mam focha :obrazic:

A skoro tylko Iza się o mnie martwi, to specjalnie dla niej foty Theosia w różu :loveu:

ależ On jest słodki i cudowny,normalnie oczu oderwać nie można:loveu:

Posted

[quote name='kalyna']aaa do twarzy mu w różu :loveu:

i widzę, że wprowadzasz ciągle nowości dla niego :multi: ale przynajmniej będzie samodzielnie spał, a nie wiecznie z rodzicami... tym bardziej, ze macie warunki :multi:

Aga, bo mamusia do 5 ma inne zajęcia :lol:[/QUOTE]

:loveu:

Trzeba uczyć dzieciaka samodzielności od małego ;)

Choć jedna mnie rozumie ;)

[quote name='dOgLoV']no tak , zapomniałam :evil_lol:[/QUOTE]

Nie mogę zapominać, że mam męża :evil_lol:

[quote name='aganela']Madzia przystojniak Ci rośnie :cool3:[/QUOTE]

Dziękuję :)

[quote name='unikatowydiament']ależ On jest słodki i cudowny,normalnie oczu oderwać nie można:loveu:[/QUOTE]

:loveu:

A ja już o 2 w nocy spałam z Theosiem :loveu: Olałam męża i uciekłam do Theosia :D