*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Aleksandra95']kocham takie małe dzieci.:loveu:[/QUOTE] To sobie zrób :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']To sobie zrób :evil_lol:[/QUOTE] hahahhahaha, no dobre to było.:diabloti: Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']To sobie zrób :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Aleksandra95']hahahhahaha, no dobre to było.:diabloti:[/QUOTE] Ale jeszcze troszkę poczekaj, bo za młoda jesteś ;) [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Aleksandra95']no nie spieszy mi się :evil_lol:[/QUOTE] No ja myślę ;) Zapomniałam napisać :roll: Dziś wielki dzień, a raczej noc ;) Theoś został przeprowadzony do swojego pokoju ;) Mam nadzieję, że nic się nie zmieni i będą tylko 2 pobudki w nocy ;) Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 hejka ;) ja tez bym sie martwiłą gdyby nie to że mnie tu nie było :roll: Theoś w różu wygląda wspaniale :loveu::loveu::loveu::loveu: dzisiaj zaniosłam zdjecia do wywołania , bede miała zdjecie Theosia :multi: ciekawe jak Theoś zareaguje na inne pomieszczenie ;) Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Tobie Aga wybaczam ;) Ale reszta ma przechlapane :diabloti: Theoś już spał kilka razy w swoim pokoiku, ale ze mną w normalnym łózku ;) Jak się nad ranem ewakuowałam z sypialni, żeby Bogdan mógł pospać ;) Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Tobie Aga wybaczam ;) Ale reszta ma przechlapane :diabloti: Theoś już spał kilka razy w swoim pokoiku, ale ze mną w normalnym łózku ;) Jak się nad ranem ewakuowałam z sypialni, żeby Bogdan mógł pospać ;)[/QUOTE] ooo dzieki :loveu: ale teraz bedzie ciut inaczej bo zostanie tam sam w łóżeczku ;) Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='dOgLoV']ale teraz bedzie ciut inaczej bo zostanie tam sam w łóżeczku ;)[/QUOTE] Ale po drugim karmieniu (koło 5 rano) mamusia zostanie z Theosiem w pokoju i będziemy spać razem w łóżku :loveu: Dwie noce z rzędu jak go brałam do łózka, to kładłam go kilka cm od siebie, żebyśmy oboje mieli troszkę miejsca. A on tak długo wiercił dupką, aż się we mnie wtulił :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dopiero wtedy zasypiał :) Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Ale po drugim karmieniu (koło 5 rano) mamusia zostanie z Theosiem w pokoju i będziemy spać razem w łóżku :loveu: Dwie noce z rzędu jak go brałam do łózka, to kładłam go kilka cm od siebie, żebyśmy oboje mieli troszkę miejsca. A on tak długo wiercił dupką, aż się we mnie wtulił :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dopiero wtedy zasypiał :)[/QUOTE] słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: i jak tak mozesz go samego do 5 rano zostawić :mad::eviltong: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='dOgLoV']i jak tak mozesz go samego do 5 rano zostawić :mad::eviltong:[/QUOTE] Bo ja zła matka jestem :diabloti: Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Bo ja zła matka jestem :diabloti:[/QUOTE] Trzeba to zgłosić do jakiejś opieki społecznej :eviltong: ale sie nie martw ja podobno bede mogla startowac w programie " najgorsza matka świata" ( leci na TLC ) :evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 słodkie zdjęcia theosia w ręczniczku :) Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='dOgLoV']Trzeba to zgłosić do jakiejś opieki społecznej :eviltong: ale sie nie martw ja podobno bede mogla startowac w programie " najgorsza matka świata" ( leci na TLC ) :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agaga21']słodkie zdjęcia theosia w ręczniczku :)[/QUOTE] W różowym mu do twarzy :loveu: Quote
kalyna Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 aaa do twarzy mu w różu :loveu: i widzę, że wprowadzasz ciągle nowości dla niego :multi: ale przynajmniej będzie samodzielnie spał, a nie wiecznie z rodzicami... tym bardziej, ze macie warunki :multi: Aga, bo mamusia do 5 ma inne zajęcia :lol: Quote
aganela Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Madzia przystojniak Ci rośnie :cool3: Quote
łamAga Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='kalyna'] Aga, bo mamusia do 5 ma inne zajęcia :lol:[/QUOTE] no tak , zapomniałam :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór ;) Theosiowi przekarzę jutro, bo już śpi ;) A Torę i Lumpka wymiziam dziś :) Hej :) Musisz częściej wpadać ;) Już jestem ;) Widzę, że tylko Ty się o mnie martwisz :calus: W takim razie na reszte mam focha :obrazic: A skoro tylko Iza się o mnie martwi, to specjalnie dla niej foty Theosia w różu :loveu: ależ On jest słodki i cudowny,normalnie oczu oderwać nie można:loveu: Quote
Ada_Mirra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Zakochałam się w Nim :loveu: Witamy i pozdrawiamy :D Quote
*Magda* Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='kalyna']aaa do twarzy mu w różu :loveu: i widzę, że wprowadzasz ciągle nowości dla niego :multi: ale przynajmniej będzie samodzielnie spał, a nie wiecznie z rodzicami... tym bardziej, ze macie warunki :multi: Aga, bo mamusia do 5 ma inne zajęcia :lol:[/QUOTE] :loveu: Trzeba uczyć dzieciaka samodzielności od małego ;) Choć jedna mnie rozumie ;) [quote name='dOgLoV']no tak , zapomniałam :evil_lol:[/QUOTE] Nie mogę zapominać, że mam męża :evil_lol: [quote name='aganela']Madzia przystojniak Ci rośnie :cool3:[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='unikatowydiament']ależ On jest słodki i cudowny,normalnie oczu oderwać nie można:loveu:[/QUOTE] :loveu: A ja już o 2 w nocy spałam z Theosiem :loveu: Olałam męża i uciekłam do Theosia :D Quote
*Magda* Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Ada_Mirra']Zakochałam się w Nim :loveu: Witamy i pozdrawiamy :D[/QUOTE] Który to już raz? :evil_lol: Hej :) Quote
Ada_Mirra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='magdabroy']Który to już raz? :evil_lol: Hej :)[/QUOTE] tysiąc pięćset sto dziewięćset :loveu: a może i więcej.. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Ada_Mirra']tysiąc pięćset sto dziewięćset :loveu: a może i więcej.. :evil_lol:[/QUOTE] Miało być milion pięćset sto dziewięćset :eviltong: Quote
Recommended Posts